已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
系统掌握蕴含其中的马克思主义立场观点方法,要在系统学习、深刻领会、科学把握习近平教育思想上下功夫。精心组织开展学习宣传贯彻习近平新时代中国特色社会主义思想和党的十九大精神知识问答活动。Unit 2Healthy eatingSection Learning about Language & Using Language.单句语法填空1I_(think) it was easy to deal with,but a lot of problems have arisen.答案:thought2Many people have come to realize that they should have a_(balance) diet and make room in their day for exercise.答案:balanced3They promised to make people_ (energy) by using their products.答案:energetic4He has no_(strong) to stand up,for he is very weak.答案:strength5He was born in a poor family,and only received_(limit) education in his childhood.答案:limited6After released from prison,the young man earned_living by running a small restaurant.答案:his7As students,we should_(combination) book knowledge with practice.答案:combine8It can be_(benefit) to share your feelings with someone you trust.答案:beneficial9Having been disturbed,the man looked up from his notes to glare_the girl standing out of the door.答案:at10The English play in which my students acted at the New Years party was a great_(succeed)答案:success.阅读理解ASundays,I walk to the supermarket.Mother hands me the grocery list and puts money in my pocket,hoping it will be enough.Shes had a hard day,and Ive had a hard week.Nothing out of the ordinary happens when I get to the store.I grab the bread,some milk,and other things on the list.As I turn to head out,I see a beautiful dress in the window.I turn away,bitter that I could never own such a dress.Outside,I cannot stop thinking about that pretty dress.Its not fair that I can never have what I want.I work so hard to help my family and yet I get nothing in return,just another list to do.In my anger,I fail to realize the apples are rolling across the road.Suddenly,I see a pair of hands,offering me an apple.Looking up,I see the tanned (晒黑的) face of this stranger.His clothes are mismatched,borrowed or stolen.But his eyes are soft and kind.“Thanks,” I say.No other words are spoken as he continues to help me.I tell him “thank you” one more time and am on my way because I have many other things to finish.Suddenly,he says,“Have a good day,ma am.” And then he gives me the biggest smile I have ever seen.Right then,he looks years youngerand I feel a fool.Look at me,feeling sorry for myself because I dont get what I want!Do I not think others are in the same boat,or worse?There are worse things than not having a beautiful dress.My mother will hand me the list today.I will make the same journey and probably see something I want but cannot have.But before I start to feel sorry for myself,I will remember the kind stranger with the big smile,and I will grab the last item,and check out.语篇解读本文是夹叙夹议文。一次寻常的购物途中遇见的陌生人对作者影响深远。1What can we learn about the author from the first paragraph?AShe is rushing to get home.BShe comes from a poor family.CShe never buys herself new clothes.DShe enjoys doing the family shopping.解析:推理判断题。根据第一段中的hoping it will be enough.Shes had a hard day,and Ive had a hard week和I turn away,bitter that I could never own such a dress等可推测,作者的家境不是很好。答案:B2Why does the author feel angry as she walks home?AHer apples drop on the road.BShe gets nothing for her effort.CShe is expected to do too much.DHer family pay little attention to her.解析:推理判断题。根据第二段中的I work so hard to help my family and yet I get nothing in return可知,作者感到气愤是觉得自己的努力没有得到相应的回报。答案:B3The author speaks very few words to the man because_.Ashe thinks he is a bad manBshe has never met him beforeCshe is in a hurry to do other workDshe doesnt like the way hes dressed解析:细节理解题。根据第三段中的I tell him “thank you” one more time and am on my way because I have many other things to finish可知,作者只对帮助她的那个陌生人说了两遍“谢谢”是因为她还有其他事情要做。答案:C4Whats the best title for the text?AA difficult daily jobBLearn to understandCMy greatest influenceDSave money for the future解析:标题归纳题。作者为帮家里购物这件事发牢骚表示不满,然而购物途中一个陌生人的所言所行改变了她。因此C项作标题概括了文章主旨。答案:CBCar needs gas to run and your body also needs food to work for you.Eating the right kind of food is very important.It can help your body grow strong to take care of what you eat.There are four main food groups altogether.The dairy group has food like milk,cheese and sour milk.The other three groups are the meat and fish group,the fruit and vegetable group,and the bread and rice group.Each meal should have at least one food from all four main groups.With all these food together,you will be given enough energy during the day.It is easy to get into bad eating habits.You may eat your breakfast in a hurry to get to school on time.Or you may not have time for a good lunch.It may seem easy to finish your supper with fish and chips all the time.But you will find yourself fatigued in these days and you cannot think quickly.Watching what you eat will help keep your body healthy and strong.It is also good to take some exercise.It will help you eat more if you take a walk or play games in the open air.Having a good eating habit with some exercise is the key to your health.语篇解读本文主要介绍了人们的饮食类型和饮食习惯,以及身体锻炼的作用,这对人们的身体健康有利。来了解一下吧。5The underlined word “dairy” in the second paragraph means_.Athe food made out of cows such as milk and butterBthe shop that sells milk and butterCa farm where cows are keptDa place where milk products are made解析:词义猜测题。由该句中的milk,cheese and sour milk可推知dairy的含义是“用奶牛产出的像牛奶和黄油之类的食物”。答案:A6Which of the following diets do you think is the best one?AEggs,tomatoes and chicken.BMilk,bread,cabbages and beef.CCorn,fish,cream and pork.DRice,beancurd,apples,fish and chicken.解析:细节理解题。从第二段前四句,尤其是第四句“Each meal should have at least one food from all four main groups.”可以得出答案。答案:B7In this passage the writer mainly tells us that_.Aevery person needs food to grow wellBtaking exercise can keep our body strongCright kind of food with exercise will keep us healthyDenough energy helps people think more quickly解析:主旨大意题。文章最后一句是主题句,“Having a good eating habit with some exercise is the key to your health.”根据主题句可知选C。答案:C8The best title for this passage is_.AThe Four Food Groups BA Healthy DietCYour Body and Food DThe Key to Your Health解析:主旨大意题。本文谈到了饮食类型和饮食习惯,还谈到了锻炼的作用,而这些都是人身体健康的关键,故选D。答案:D.七选五What do you do in a situation like this?Youre eating dinner with friends in a nice restaurant.Youre having a great time when a phone rings at the table next to you.A man takes out his phone and starts talking loudly about problems hes having with his girlfriend.He talks for almost ten minutes!_1_Many people find cell phones useful in their daytoday lives.But weve all sat next to someone talking too loudly on a cell phone.You may want to tell the loudmouth to end the conversation,but let the management take care of noisy customers._2_ Here are a few rules:Off means off!_3_ If a sign says “turn off cell phones”,dont use your phone._4_Speak softly and for a short time.Try to move away from other people.Lights off,pho
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 小微企业财务管理好用技巧与案例分析
- 2023年内江市直机关遴选公务员考试真题汇编及答案解析(夺冠)
- 2025四川乐山市市中区妇幼保健院招聘编制外专业技术人员7人备考题库附答案解析
- 2025东莞理工学院校内招聘国际设计学院(筹)教学秘书考试历年真题汇编及答案解析(夺冠)
- 2023年屏东县直遴选笔试真题汇编带答案解析
- 2025《中国舰船研究》编委青年编委招募笔试备考题库附答案解析(夺冠)
- 2023年嘉兴市直机关遴选公务员考试真题汇编附答案解析
- 2023年克拉玛依市直属机关遴选公务员考试真题汇编及答案解析(夺冠)
- 城市管理专业职业素养与能力提升策略探讨
- 美食中的地理知识
- 成都职业技术学院2025年四季度编制外公开(考试)招聘23名工作人员考试笔试参考题库及答案解析
- 辽宁省名校联盟2025年高三12月份联合考试英语试卷(含答案详解)
- 网络国家安全课件
- 2025新冠后中国旅游市场复苏现状发展趋势研究报告
- 2025哈萨克斯坦钢铁行业市场供需分析及投资评估规划分析研究报告
- 2025年12月六级试题及答案
- 医疗人工智能在疾病诊断与治疗中的应用
- 消防改造施工技术方案范本编写方案
- 装配工艺基础培训课件
- 2025四川成都广播影视集团有限责任公司招聘22人笔试参考题库附答案
- 新人教版初三数学期末试卷分析
评论
0/150
提交评论