已阅读5页,还剩135页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 1 第一课时.单词拼写1Health is more important than _(财富)2Hearing the good news, Jack began to feel less _(焦急)3One of the players _(使受伤) his knee in the match.4Its _(正常的) to feel nervous before an exam.5As everyone knows, improper diet will make people _(不健康的)6She is overweight, and has to d_ and take exercise.7We must take p_ to face the difficulties in our life.8We should protect r_ animals.9Who is c_ of the Chinese Women Football Team?10As the p_ says, “No pains, no gains.”答案:1.wealth2.anxious3.injured4.normal5.unhealthy6.diet7.pains8.rare9.captain10proverb.选择适当的短语填空be connected withcatch/get a coldtake exercisekeep away frombe fit tomake surewould ratherbe crazy about1The presidents visiting America _ closely _ the world peace.2I think sports are good for you and everybody shall _.3It gets cold at night,if you wear light clothing,youll _.4_ that house. They have scarlet fever(猩红热)5He _ now well and _ travel.6I _ die than live in dishonor(耻辱)7Try skating around but _ that your back foot should never be ahead of your front foot.8He _ Michael Jordan.答案:1.is; connected with2.take exercise3.catch/get a cold4.Keep away from5.is;fit to6.would rather7.make sure8.is crazy about.语法填空1(2014长春高一检测改编) Her shoes _ her dress; they look very well together.答案:match考查动词词义。句意:她的鞋子和她的裙子很相配;它们搭配在一起很好看。match“匹配,相配”。符合题意。2(2014哈尔滨高一检测改编)He is a warmhearted person. _(rare) does he refuse to help others.答案:rarely考查副词。句意:他是一个热心肠的人。他很少拒绝帮助别人。根据句意可知选rarely“很少地;少有地”,为表示否定意义的副词,位于句首时句子用部分倒装结构。3Make sure _ all the windows are shut before you leave.答案:that考查动词词组用法。句意:在你走之前要确保所有的窗子都关上了。make sure(that).意为“弄清楚,确保,务必保证”,符合题意。4Generally speaking, prices of daily goods _(buy) through the Internet are lower than store prices.答案:bought考查非谓语动词。句意:总的来说,从网上购买的日常用品的价格要低于商店日常用品的价格。buy和其逻辑主语goods是动宾关系,也就是说,goods是buy的接受者,所以应该用过去分词表被动。5The biggest full moon of 2014 occurred on a Monday night, _(lead) Chinese observers to gather outside to record the splendor.答案:leading考查非谓语动词。句意:2014年最大的月亮出现在一个星期一的晚上,致使许多中国观察者聚集在户外记录下了这一壮观的景象。lead和“最大的月亮”之间是主谓关系,用现在分词作结果状语,表示自然而然的结果。6He has not got a fever. That is to say, his temperature is _.答案:normal句意:他不发烧,也就是说,他的体温正常。normal“正常的”。符合题意。7The seriously_(injure) in the accident were taken to hospital at once.答案:injured句意:在事故中受伤严重的人们被立即送往了医院。“伤害”与“人们”之间的关系为被动。the injured为固定表达,表示一类人,意为“伤者”;作主语时,谓语动词要用复数形式。8You boys and girls, remember to write your composition _ you are told.答案:as句意:同学们,记住按要求去写作文。as“正如”,引导方式状语从句。9A cook will be immediately fired if he is found _(smoke) in the kitchen.答案:smoking考查“find宾语宾补”或者“be found主补”。宾补或主补可以是现在分词或者是过去分词,不可以用不定式或动词原形,现在分词表示动作正在进行,故用smoking。10My mother always gets a bit _ if we dont arrive when we say we will.答案:anxiousanxious“担心的”。句意:如果我们说回来,而没有按时回来,妈妈总是担心。.阅读理解AOne of the most important meals of the day is breakfast. Eating a good breakfast is a good habit and necessary for good health. You should eat different kinds of food in order to keep healthy. It is understood that a good breakfast may contain eggs, bread, milk, and so on. By eating breakfast every morning, you can feel alive and efficient in the mornings work. After a good breakfast you can step out into the morning air and feel wonderful.Many fathers and mothers are unable to get their children to eat breakfast. There are many reasons for children not to eat breakfast. One reason could be that the father and mother dont eat breakfast. Another reason could be that children dont have enough time. Whatever reason it is, it is bad for their health.Without breakfast children may not grow as fast as they should and may not study and play as well in school in the morning as they could. They can have more illnesses, and when they are ill, it may take them longer to be in good health again than it takes children with good health habits.Food is the source of power for the body. Unless the body gets food, it cannot keep operating at top speed. Without food the body will slow down. Nobody will live without food. It is necessary to start the day full of power, so you must eat breakfast so that you can keep in good health and do your best each morning.1Whats the best title of the passage?AEating breakfastBGet your children to eat healthilyCFood is the source of power for the bodyDBreakfast and health答案:D主旨大意题。本文主要讲述了早餐的重要性以及对健康的影响。2Which one is NOT the effect that not having breakfast has on childrens health?AThey cant grow as usual.BThey cant play and study as usual.CThey can feel sad.DThey can easily get ill.答案:C细节理解题。从短文第三、四段可以看出A、B、D三选项是不吃早饭的影响。3According to the passage, which of the following statements in TRUE?AIts unknown to all that a good breakfast may contain eggs, bread, milk and so on.BEating a good breakfast can make you feel good.CMany parents are unable to get their children to eat breakfast only because they dont eat breakfast.DIf the body doesnt get food, it can still work well.答案:B推理判断题。短文最后一段告诉我们吃早餐使我们健康,使我们精力充沛。4What does the underlined word “efficient” in the first paragraph mean?Aactive BnegativeCidle Dsleepy答案:A词义猜测题。根据画线词前文alive可以看出吃早饭使你充满活力。BYour body, which has close relations with the food you eat, is the most important thing you own, so it needs proper treatment and proper nourishment (营养). The old saying “An apple a day keeps the doctor away.” is not as silly as some people think. The body needs fruit and vegetables because they contain vitaminC Many people take extra vitamins in pill form (丸剂), believing that these will make them healthy. But a good diet is made up of nourishing food and this gives all the vitamins you need. The body doesnt need or use extra vitamins, so why waste money on them?In the modern western world, many people are too busy to bother about eating properly. They throw away the good habits and throw anything into their stomachs, eating hurriedly and carelessly. The list of illnesses caused or made worse by bad eating habits is frightening. 5From the first sentence we know that _.Athe more you eat, the better you will feel Byour body is made up of the food you eatCwhat you eat has great effect on your healthDall kinds of food you eat can be made into nourishment答案:C主旨大意题。从文章的第一段可知你的身体是你拥有的最重要的东西,它与你吃的食物有密切的关系,所以说你吃的东西对你的健康有重要的作用。6How do you understand the old saying underlined in the passage?ADoctors are no longer necessary if we eat an apple every day.BEating apples regularly brings lots of benefits to our health.CThe apple is the best among all kinds of fruits.DAn apple is a good way to cure illnesses.答案:B句意理解题。从文章的第一段第三句“The body needs fruit and vegetables because they contain vitaminC”可知B项正确。7What can we conclude from the second paragraph?AOften eating apples is a good habit.BOur bodies need food, or we cant live.CTaking extra vitamin pills is completely useless.DA good diet is of great importance for our health.答案:D细节理解题。可用排除法。A项是第一段内容,B项不是第二段所讲述的,第二段是围绕着“eating properly”来说的;C项是文章第一段的内容。D项是正确的,通过讲述西方人的不良饮食习惯,强调饮食习惯对身体是很重要的。8In modern western countries, _.Apeople are only too busy to cook meals for themselvesBpeople dont want to pay more attention to their eatingCpeople throw everything into their stomachs without digestionDlots of peoples illnesses are caused or made worse by bad eating habits答案:D细节理解题。从文章的第二段最后一句“The list of illnesses caused or made worse by bad eating habits is frightening. ”可知D项正确。9If we want to keep healthy, we should _.Aeat properlyBonly eat an apple a dayCtake as many vitamin pills as possibleDthrow everything into our stomachs slowly and carefully答案:A推理判断题。通读原文可知。也可以用排除法来做。B、C、D项与原文不相吻合。.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。【全国新课标卷题型】Some people like to chat with others on the Internet to relax.They want to look _1_friends online and talk with them.But_2_(limit) to words on a computer screen,their knowledge about a person is not reliable.Identity and appearance mean very little in cyberspace._3_people are really concerned about is a persons thoughts or at least the thoughts he expresses through the Internet.Thus,even the_4_(shy) person in the world can become a chat?room star.Critics of online relationships believe that_5_of us truly know a person in cyberspace because the Internet can make users control how others view them.Internet users can get their words_6_(vary) to fit whatever image they want to give.In a way,theyre not really themselves. All of this may be fine_7_ the relationship stays in cyberspace.But not knowing a person is a big problem in a love relationship.With so many unfamiliar persons on the Internet,it is easy to let ones imagination “fill in_8_blanks” .This surely result_9_disappointments when net friends meet each other.An online friend whom someone imagines is often quite_10_(difference) from the real person.So,before making friends in cyberspace,remember Clifford Stolls advice, “Life in the real world is far richer than anything youll find on a computer screen”1_ 2._ 3._ 4._ 5._6_ 7._ 8._ 9._ 10._答案:1.for2.limited3.What4.shyest/shiest5none6.varied7.if8.the9.in10.different【辽宁卷题型】Andrew:Wow, so many students are_1_(crowd) inmore than I expected. Were_2_(luck) to arrive an hour earlier. Or else we would definitely have problems_3_(get) good seats.Heather:I learned my lesson from the last experience. I didnt arrive early enough, so I ended up_4_a terrible seatall the way up in the front row!_5_was one of my worst movie experiences ever.Andrew:Yeah. I hate_6_(sit) in the front row.Heather:By_7_way, it was really thoughtful of you_8_get me the ticket. I really appreciate it. Ill buy some popcorn and a drink for us.Andrew:That would be great!Heather:You hold my place, and Ill be back_9_ soon as possible. Oh, I almost forgot. Id better hold on to my ticket stub_10_they wont let me in.Andrew:OK. 1_ 2._ 3._ 4._ 5._6_ 7._ 8._ 9._ 10._答案:1crowding考查时态。在现在进行时中用现在分词。2lucky考查形容词。根据句意:我们很幸运。因此此处用lucky。3getting考查非谓语动词。have problems (in) doing sth. “做某事有困难”。4with考查介词。end up with 意为:“以为结束”。5It考查代词用法。it 代指前文提到的all the way up in the front row。6sitting考查非谓语动词。hate doing sth.“憎恨做某事”。7the考查定冠词在固定短语中的用法。by the way意为:“顺便说一下”。8to考查非谓语动词。It isadj.of sb. to do sth.“某人做某事是的”。9as考查副词用法。修饰形容词用as,意为:“和一样地”。10in case考查介词短语。in case 意为: 以防。Module 1 第二课时.用方框内单词的正确形式填空1The fish are cut up and _.2The workers are _ parts for the engines.3They _ their way through the crowd.4She _ all her young lodgers(房客)5A lot of money was spent to _ the refugees.6The Navy _ him orders to stop and wait.7The fish _ nice. Once you _ it,you are sure to like it.8All six of them piled into a car and _ for the railway station.答案:1.salted2.machining3.elbowed4.mothers/mothered5.house6.radioed7.tastes;taste8.headed.用所给单词的正确形式填空1My head hurts.Sit down please and I _(examine) you.2_ there _(be) a meeting this Thursday?Yes.3Were going to Paris for Sylvias birthday. But its a secret.Is it? OK,I _(not tell) her.4He _(come out). Please wait a moment.5Listen to the wind. We _(have) a rough crossing.6I _(leave) Beijing in a few days. Do you know when the earliest plane _(take off)?答案:1.will examine2.Is;going to be3.will not tell4. is about to come out5.are going to have6. am leaving; takes off.语法填空1We should get together next week.Sounds like a good plan! I _(give) you a call.答案:will give考查动词的时态。对方提出应该在下周聚一聚,说话人认为这是一个不错的计划,到时候(next week)会给对方打电话联系。2I thought I asked you to fix the radio.Oh, Im sorry, Madam. I _(do) it right away.答案:will do“will动词原形”表示“临时决定做某事”,符合题意。句意为:“我马上就做”。3Look! How long _(rain) like this?Three weeks! Its usual here that rain _(pour) without stopping these days of the year.答案:has it been raining; pours考查时态。how long往往与表示持续意义的动词连用,根据题意此处用现在完成时态,表明“下雨”这个动作正在发生并且已经持续了一段时间(三个星期);第二个空格处表明“下雨”这个动作在“一年中的这些日子”是常见的,故用一般现在时态。4Mother wanted to be a good provider, a role she _(shoulder) since her marriage to Father.答案:has been shouldering句意:妈妈想做一个好的(家庭)供应者,一个她自从和父亲结婚以来就一直承担着的角色。句中she_. to Father是定语从句,修饰先行词a role。a role与a good provider是同位关系。由since和题意可知应用现在完成时。句中shoulder为名词用作动词。5I am going to leave at the end of this month.I dont think you should do that until you _(find) another job.答案:have found句意:我打算这个月底离开。我认为你应当找到另一份工作后再离开。现在完成时用在not.until.句型中强调动作完成。6Food supplies in the floodstricken area _(run out). We must act immediately before theres none left.答案:are running outrun out为不及物动词短语,用现在进行时态,可以表示将来,符合题意。7Along the way children _(dress) in long wool coats _(stop) to look at us.答案:dressed; stopped句意:一路上穿着长羊绒外套的孩子们停下来看我们。由be dressed in可知第一空应填dressed;第二空为句子的谓语,动词用一般过去时。8Dont worry. The hard work that you do now _(repay) later in life.答案:will be repaid句意:不要担心,你现在所做的努力在以后的生活中会有回报的。根据句意可知用将来时态且为被动结构。9The house _(surround) by many trees _ (face) south.答案:surrounded; faces句意:被很多树木包围着的这所房子朝南。第一个空用动词的过去分词形式作定语,与被修饰词之间为被动关系;第二个空为动词在句中作谓语。10By the time you have finished this book, your meal _(get) cold.答案:will get句意:等到你完成了这本书,你的饭就凉了。by the time引导的时间状语从句中用现在完成时代替将来完成时,故主句用将来时态。11Dont worry. Ill help to _(host) the guests when they arrive.答案:hosthost“款待;做东”,不定式后用动词原形。句意:不要担心,当客人到来的时候我会帮你接待。12Stick to your dream, and you _(succeed) in time.答案:will succeed考查“祈使句and陈述句结构”,由句意可知陈述句用一般将来时。13“The moment _(come) soon,” he thought to himself, waiting nervously.答案:is coming根据soon可知为将来的事情,且是直接宾语,所以用现在进行时态表将来。14Mom, where is my MP4?Oh, its in the bedroom. I _(get) it for you.答案:will get句意为:妈妈,我的MP4在哪?哦,在卧室,我这就给你拿去。用will表示临时决定的动作。15Since we were _(watch) the sunrise in the desert early today, we decided to go to bed earlier than usual last night.答案:going to watch句意:由于我们今天打算早些时候在沙漠里看日出,昨天晚上我们决定比往常睡觉早了些。根据句意用going to watch。.完形填空Whether you eat to live or live to eat, food should help keep you well. In our modern world of processed (加工) and _1_ foods, many nutritionists are _2_ that we can stay healthy with a wellbalanced diet of plenty of fresh fruits and vegetables and not _3_ meat, salt or sugar. In fact, _4_ natural, unprocessed foods that are made from scratch (临时凑成), _5_ artificial and junk foods, may not only _6_ you healthy, _7_ save your money, too.To stay healthy, you must also be careful to _8_ food poisoning, a common, _9_, and often dangerous illness that _10_ one out of every six Americans each year. Food poisoning is often _11_ by salmonella bacteria (沙门氏菌) in food,_12_ raw meats and dairy products. Heat usually _13_ the bacteria, and refrigeration keeps them from growing. _14_ remember to keep hot food hot and cold food _15_. Also, be sure to keep your hands and cooking utensils (烹饪用具) clean so you dont transfer germs to the food _16_ you are preparing it.If you use canned food, always check the cans for leaks or puffiness (膨胀). A puffed can could _17_ botulism (肉中毒), a fatal type of food poison that you cannot see or smell. _18_taste any food that you suspect has gone bad. Instead, _19_ any damaged cans or spoiled food to the grocery store, and the manager will refund (偿付) your money. When using processed foods, be sure to read all the labels and check the ingredients (成分,配料) and the freshness date _20_ you buy or eat the food.Eating is one of the joys of life. Being careful about what you put in your mouth can keep you in the healthy way.1A.preserved BpreserveCpreserving Dbeing preserved答案:Apreserve与foods之间是被动关系,所以用过去分词修饰,相当于foods which are preserved。2A.suggested BsuggestingCsuggest Dbeing suggested答案:B许多营养专家表示,拥有新鲜水果和蔬菜的平衡饮食就能使我们保持健康。suggest在这里是“表明;暗示”的意思,此处是现在进行时。3A.too little Btoo manyCtoo much Dmuch too答案:C根据上下文意思,应为不要吃太多肉、盐或者糖。A项排除;B项后面应该跟可数名词;D项后应该跟形容词或副词。4A.eating BeatCate Deaten答案:A根据语境,此处应为句子的主语,用现在分词形式作主语,故选eating。其余的选项都不能充当主语。5A.rather than Binstead ofCinstead Dor else答案:B此处表达的意思应为“而不是人造食物或垃圾食品”。6A.prevent BkeepChelp Dstop答案:B根据后面的save your money,可知此处应为“使你保持健康”。7A.or BandCbut Dor rather答案:C不仅可以让你保持健康,更让你省钱。not only.but(also).“不但,而且”,是固定搭配。8A.avoid BencourageCavoiding Dencouraging答案:A要健康,当然就要避免吃有毒食品。此处应该用动词原形。9A.pleasant BunpleasantCunpleased Ddispleased答案:B在这里是修饰名词illness,所以意思上应该是“令人不愉快的”。10A.affecting BaffectCeffects Daffects答案:Dthat引导定语从句,故此处缺少谓语动词;同时that指代illness,根据上下文的时态需用第三人称单数,故选affects。affect意为“影响;侵袭;使感染”,此处指由于食用有毒食品,美国1/6的人口患上疾病。effect意为“影响;作用”,较少用作动词。11.A.resulted BinfluencedCreasoned Dcaused答案:D这里是探讨食物中毒的起因,be caused by意为“由引起”。12.A.specially BespeciallyCespecial Dspecial答案:B食物中毒经常是由食物中的沙门氏菌引起,尤其是生肉和乳制品。especially“尤其是”,表示强调。13A.increases BkillsCgrows Drises答案:B根据常识,高温能杀死细菌。14A.But BAndCSo DOr答案:C前面说“加热
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 心血管疾病:纳米孔测序助力精准分型
- 心脑血管疾病社区筛查效率评估模型
- 心脏移植供体分配的国际经验本土化路径
- 心脏微血管功能障碍的血管内皮功能改善策略
- 心脏再生AI监管技术伦理审查
- 心肌微循环障碍的干预策略
- 心律失常患者的术前抗凝管理策略
- 心力衰竭康复:心肌分子重构与功能重建
- 微缺失综合征的全程管理策略
- 微创神经外科手术中超声刀与激光刀的术后营养支持方案
- 2026年厦门鼓浪屿故宫文物馆面向社会公开招聘6名工作人员参考考试题库及答案解析
- 2025成都易付安科技有限公司第一批次招聘15人笔试重点试题及答案解析
- 2025内蒙古交通集团有限公司社会化招聘168人参考笔试题库附答案解析
- 江苏省2025年普通高中学业水平合格性考试物理试卷(含答案详解)
- 钢管租赁续租协议书
- 施工单位经营管理课件
- 国家开放大学2025秋《管理信息系统》形考任务答案
- 2025年部编八年级道德与法治上册全册知识点
- 黑龙江省龙东地区部分学校2026届九年级上册综合练习(一)化学试题-附答案
- GB/T 4162-2022锻轧钢棒超声检测方法
- 消防安全检查申报表(填写样式模板)
评论
0/150
提交评论