已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Period FiveCommunication Workshop,Culture Corner &Bulletin Board.阅读理解ACamp memories last forever!We make sure they are unforgettable!Shadow Ridge Summer Camps offer so many exciting things for campers to do.Unlike other camp programs that include horses as a small part of their program,at Shadow Ridge horses are the program! We are 100% horse from stable (马厩) management,nature walks,and track rides to bedroom furnishings.Horses help us achieve many of our aims.Girls can learn to develop responsibility,selfconfidence and personal connections in their lives while having fun.Using horses as a wonderful tool for education,our camps offer an interesting place for growth and learning.Imagine each girl having her very own horse to spend time with and a best friend to love and take care of.Each camper is responsible for a horse for the week.Our riding program provides a lot of riding and lesson time.Campers will learn how to take care of the horse and the tack (马具),as well as how to ride.Days are filled with horserelated activities to strengthen the connection between each girl and horse,as the girls learn to work safely around the horses.At Shadow Ridge we try to create a loving,caring family atmosphere for our campers.We have “The Bunkhouse”(4 girls),“the Wranglers Roost”(4 girls),and “The Hideout”(2 girls) in our comfortable 177yearold farm house.All meals are homecooked,offering delicious and healthy food for the hungry rider.Our excellent activities create personalized memories of your childs vacation.Each child will receive a camp Tshirt and a photo album (usually 300500 pictures) of their stay at camp.Our camps are offered during June,July and August,for small groups of girls aged 1316 years,not only from Canada but also other parts of the world.We will send you full program descriptions at your request.1What is the main purpose of the passage?ATo attract people to the camps.BTo talk about camping experiences.CTo describe the programs of the camps.DTo explain the aims of the camps.答案A解析主旨大意题。从第一段“Camp memories last forever! We make sure they are unforgettable!”以及下文介绍可知本文写作的目的主要是吸引人们参加这个露营。2What do we know about the camp programs at Shadow Ridge?ACampers are required to wear camp Tshirts.BHorses play a central role in the activities.CCampers learn to cook food for themselves.DHorse lessons are offered all the year round.答案B解析细节理解题。从第二段第二句得知。3The programs at Shadow Ridge mainly aim to help people _.Aunderstand horses betterBenjoy a family atmosphereChave fun above other thingsDachieve an educational purpose答案D解析推理判断题。从第三段的第三句“把骑马作为一个教育的手段”可得知答案。4Which one of the following isnt mentioned in the passage?AThe time of the camping.BThe cost of the camping.CThe advantages of the camping.DThe effect of the camping.答案B解析细节理解题。文章没有提到露营的费用。BSteve knew hed been adopted as a baby,and when he turned 18,in 2003,he decided hed try to track down his birth mother.The agency from which hed been adopted gave him his mothers name:Tallady.But online searches didnt turn up any results about it,and Steve had to let it go.In 2007,though,he searched for the name again online.This time,the search results included a home address near the Lowes store where Steve,then 22,worked as a delivery man.When he mentioned the coincidence to his boss,his boss said,“You mean Tallady,who works here?”Steve and Tallady,a cashier,had said hello to each other a few times at the store,but theyd never really talked.He hadnt even known her name.Steve thought there was no possible way she was his mother though they shared the same name.For a few months,Steve avoided Tallady.“I wasnt sure how to approach her,”he told a local reporter.Finally,the agency volunteered to arrange their reunion.When Tallady realized that the nice guy shed been waving at was her son,she sobbed.Shed always hoped to meet her birth son one day.Later that day,mother and son talked for almost three hours at a nearby bar.Shed given him up for adoption in 1985,when she was 23.“I wasnt ready to be a mother,”she told him.Married with two other children,Tallady says,“I have a complete family now.”5Steve gave up the online search for his birth mother in 2003 because_.Athe agency didnt give him any helpBthere was no information about his motherChis mother didnt turn up onlineDhe missed the information about his mother答案B解析细节理解题。根据第一段最后一句“But online searches didnt turn up any results about it,and Steve had to let it go.”可知,由于网上搜索没有找到任何结果,他只得放弃,故B项正确。6What did Steve find about his mother online in 2007?AHer home address. BHer full name.CHer bosss name. DHer new job.答案A解析细节理解题。根据第二段第二句“This time,the search results included a home address near the Lowes store where Steve,then 22,worked as a delivery man.”可知,这次他搜索到了Tallady的家庭住址,故A项正确。7Why Steve avoided Tallady for months?ABecause she didnt want to talk to him.BBecause he wasnt fully prepared for the reunion.CBecause she was very difficult to approach.DBecause he didnt think she was his birth mother.答案B解析推理判断题。根据第三段第三句“Steve thought there was no possible way she was his mother though they shared the same name.”和第五句中的“I wasnt sure how to approach her.”可以推断,他还没有做好准备,不知道如何和她相认,故B项正确。8Whats the best title for the text?AThe Love of MotherBAn Unexpected MeetingCThe Power of the InternetDAn Unusual Reunion答案D解析标题归纳题。本文主要讲述了从小就被别人领养的男孩Steve如何寻找自己的亲生母亲Tallady,并如何与之团聚的故事,故D项An Unusual Reunion最适合作文章标题。.完形填空I once had a teacher whose husband died suddenly of heart attack.About a week after his death,she _1_ some of her thoughts with a classroom of students.As the late afternoon sunlight shone _2_ the classroom windows,and when the class was nearly over,she _3_ a few things aside on the edge of her desk and sat down.With a _4_ look on her face,she paused and said,“_5_ class is over,Id like to share with all of you a deep _6_ which I feel is very important.Each of us is put here on _7_ to learn,share,love,appreciate and give of ourselves._8_ of us knows when this fantastic experience will _9_.It can be taken away at any moment.Perhaps this is the Gods _10_ of telling us that we must make the _11_ of every single day.” Her eyes were beginning to _12_,but she went on,“So I would like you all to make me a _13_:From now on,on your way to school,or on your way home,find something beautiful to _14_.It doesnt have to be something you see.It could be a _15_ of freshly baked bread floating out of someones house,or it could be the sound of the soft _16_ rustling (使发出沙沙声) the leaves in the trees.Please look for these things,and _17_ them,for at anytime they can all be taken away.”The class was completely _18_.We all picked up our books and went out of the room silently.That _19_,I observed many more beautiful things on my way home from school than usual.Remember:Life is not _20_ by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away.1A.learned BsharedCargued Ddiscussed答案B解析与后面的with构成搭配,即share sth.with sb.,表示“和某人分享某物”。此处意为:老师将自己的一些想法和同学们分享。2A.onto BintoCacross Dthrough答案D解析through指阳光透过窗户射进来。3A.moved BbrushedCswept Dpulled答案A解析move.aside指老师将桌子上的东西挪到一边。brush aside刷掉,擦掉;sweep aside堆到一边,不予理会;pull aside把拉向一边。4A.surprised BworriedCgentle Dstrange答案C解析surprised惊讶的;worried担心的;gentle温和的;strange奇怪的。只有C项符合语境,即她脸上带着温和的表情。5A.After BUnlessCBefore DIf答案C解析根据第一段最后一句话中的when the class was nearly over可知,这时候还没有下课,因此本题选C项。6A.feeling BunderstandingClove Dmemory答案B解析understanding指“理解,认知”。根据文章内容可知,老师这里是和学生分享自己对人生的认识,因此只有understanding符合语境。7A.business BtimeCduty Dearth答案D解析我们每个人被带到世界上。8A.None BAllCEach DNeither答案A解析根据下文内容可知,此处意为:没有人知道什么时候这些美好的经历(上句所说的learn,share,love等)会结束。9A.happen BbeginCend Dgain答案C解析end指“结束”。10A.way BsignalCplan Darrangement答案A解析the way of意为“的方式”。上帝用这种方式告诉我们必须好好地利用每一天。11A.least BworstClowest Dmost答案D解析make the most of是固定词组,意思是“充分利用”。根据后文内容可知,老师是想告诉大家要好好享受每一天。12A.ache Bwat
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026届福建省长汀一中数学高一上期末达标检测试题含解析
- 福建省福州教育学院附属第二中学2026届物理高一上期末教学质量检测试题含解析
- 2026届陕西韩城象山中学高二上生物期末经典试题含解析
- 2025共享经济灵活用工平台合规性与服务能力深度评测报告
- 神经肌肉调控研究-洞察与解读
- 归因分析与故障诊断技术-洞察与解读
- SWOT风险识别机制-洞察与解读
- 2026课程教材研究所招聘6人(应届生北京)考试笔试备考试题及答案解析
- 无人搬运能耗管理-洞察与解读
- 高效铅酸技术-洞察与解读
- 2025至2030中国脑电图(EEG)系统行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 入股餐饮店协议合同
- 2025小学英语趣味阅读故事100篇
- 儿童趣味化学知识
- 农业新品种育种方法比较分析
- 勾股定理(章节复习)(知识梳理+32个考点+难度分层练 共74题)解析版-2024八年级数学上册(北师大版)
- 2025四川甘孜州色达县考聘公安警务辅助人员31人笔试考试备考试题及答案解析
- 2025初中英语词汇3500词汇表
- 2025年-【1-6】真题2000道奥数题库-参考答案-新版
- 2025年公安院校联考考试真题(附答案)
- 苏教版三年级上册数学全册教学设计(配2025年秋新版教材)
评论
0/150
提交评论