高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课时提升作业.docx_第1页
高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课时提升作业.docx_第2页
高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课时提升作业.docx_第3页
高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课时提升作业.docx_第4页
高中英语Module1EuropePeriod4IntegratingSkills要点讲解课课时提升作业.docx_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 1 Europe Period 4 Integrating Skills. 根据汉语提示写出单词的正确形式1. What will happen if the two parties fail to reach an _ (协议)?2. Strict management is one of the most important _ (特点)of my school. 3. Shanghai is one of the _ (地区)in China with developed economy and culture. 4. My cousin makes a living by selling agricultural _ (产品)in the market. 5. There were _ (代表)from 24 countries in the meeting I just returned from. 6. There is a garden on the _ (对面的)side of the street. 7. I forgot to _ (签名)the application form. 8. A king must teach his prince how to _ (统治). 9. Recently, a meeting of _ (首脑)of government has been held in Beijing. 10. The hospital has a good _ (地理的)location. 答案:1. agreement 2. features 3. regions 4. produce 5. representatives 6. opposite 7. sign 8. govern 9. heads 10. geographical . 根据汉语提示完成句子1. The job wasnt very interesting, but _ (另一方面), it was well paid. 2. If you study regularly each day, _ (逐渐地)your vocabulary will increase. 3. The book is really well written, but _ (就来说)actual sales it isnt very successful. 4. A head teacher must _ (对加以控制)all his students, or some of them may break the school rules. 5. Is this the piano _ (属于)your family for over eighty years?6. Their views on the question _ (与相反)ours. 7. It is shown that the experimental results are _ (与一致)the computational results. 8. Both drinking and smoking among young people are _ (增加到)an alarming extent. 9. _ (和相比)his house, mine is much smaller. 10. Our village has a population of 600, _ (是两倍多)theirs. 答案:1. on the other hand 2. little by little 3. in terms of 4. have control over 5. belonging to6. are opposite to 7. in agreement with 8. increasing to 9. Compared with/to 10. twice as many as . 阅读理解One summer my friend and I decided to go to Italy for a holiday and we decided to travel there without going through a travel agency. You know, you would be submerged(淹没)in crowds of tourists and lose lots of opportunities to get familiar with the country more closely. We started to think over our trip and managed to come up with a free tour of Italy. The trip was not very long but it was still very impressive. We look forward to going there again!Of course, we spent lots of time arranging the trip, but it was well worth it!Of course I was afraid that something would go wrong and I was especially anxious about my visa, but everything went quite smoothly in the end. The most difficult part was getting a visa without an invitation. In the Italian consulate(领事馆), one must hand in some official paper proving that one has a hotel booked for oneself in order to get the visa. Then we had to solve the ticket problem. Airlines often sell cheap tickets and we bought ours far in advance. The next step was to book a hotel. We finally booked a hotel about 30 km away from the heart of Rome and it was the perfect choice for our trip. Every day we took a train that carried us to the heart of Rome. Our big house, which was surrounded by the forest, was a rare place for the fresh air and absolute silence, beautiful views. Hospitable(好客的)hosts and comfortable living conditions delighted us to no end. Besides this, we were very lucky that our mistress was Russian. She gave us a lot of advice that was of great use. She told us what transport to choose and where the best places to go. Dont be afraid to arrange your trip by yourself. Its not difficult!The only thing Ill say right now is that we really enjoyed travelling by ourselves. We walked with a map and a guide-book to wherever we wanted and we even met some of our fellow countrymen on the way just two or three times. So, if youre also planning a“single”trip, dont forget to take a Russian-Italian phrase book as people in Italy prefer to speak in their native tongue. 【文章大意】本文是一篇游记, 讲述了作者和朋友的意大利之行。文章介绍了旅游前的准备工作, 如自己取得签证, 还有意大利的住宿条件, 写出了自己策划意大利之游的优点以及感受。1. Why does the author want to go to Italy again?A. He had a great time there. B. Italy has a lot of attractions. C. His friend invited him there. D. He didnt stay in Italy long enough. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段The trip was not very long but it was still very impressive. We look forward to going there again!并结合第四段的内容以及最后一段中的The only thing Ill say right now is that we really enjoyed travelling by ourselves. 可知, 意大利之行他们玩得很尽兴, 给他们留下了深刻的印象, 所以想再去意大利, 因此选A。2. What does the author think was the hardest in preparing for his Italian trip?A. Buying cheap airline tickets to Italy before the travelling. B. Getting a visa without an invitation from the Italian consulate. C. Booking a comfortable hotel on his own in Rome. D. Solving the ticket problem far in advance. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段的第一句The most difficult part was getting a visa without an invitation. 可知, 最难的事情是在没有邀请函的情况下向意大利大使馆申请签证, 因此选B。A、C和D虽然文中都涉及了, 但是都不符合题意。3. In the fourth paragraph the author mainly explains. A. the reason why he chose to live in the center of RomeB. the reason why the hotel he booked was the right choiceC. what transport they chose to travel in their Italian tripD. the reason why the mistress gave them some advice【解析】选B。段落大意题。根据第四段对旅馆周围环境、交通情况以及该旅馆的介绍可知, 作者在第四段主要讲了对旅馆满意的原因。4. Which of the following questions has NOT been answered in the passage?A. Why did the author decide to go to Italy for a holiday for the first time?B. Why did the author decide not to follow a travel agency?C. How did the author prepare for his trip?D. What tools did the author use for his travelling?【解析】选A。细节理解题。文章第一段第二句讲述了他们不愿意随旅行社出游的原因, B项问题回答了; 文章第二、三两段讲述作者是怎么去准备他的出行的, 所以C项问题回答了; 根据最后一段的We walked with a map and a guide-book to wherever we wanted. . . 可知D项问题回答了。纵观全文, 作者并没有提到他首次去意大利旅游的原因。5. From the text we can know the author. A. enjoys travelling everywhere in the worldB. likes being accompanied by tour guidesC. advises us to arrange trips by ourselvesD. met with a lot of his countrymen in Italy【解析】选C。推理判断题。根据文章的主要内容, 尤其是第一段及最后一段的Dont be afraid to arrange your trip by yourself. 可以推断出应该选择C。其余选项没有依据。. 短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加: 在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线()画掉。修改: 在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意: 1. 每处错误及修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。I hardly remember my grandmother. She used to holding me on her knees and sing old songs. I was only four when she passes away. She is just distant memory for me now. I remember my grandfather very much. He was tall, with broad shoulder and a beard that turned from black to gray over the years. He had a deep voice, which set himself apart from others in our small town. He was strong and power. In a fact, he even scared my classmates away during they came over to play or do homework with me. However, he was the gentlest man I have never known. 答案: I hardly remember my grandmother. She used to holding me on her knees and holdsing old songs. I was only four when she passes away. She is just distant memorypassed afor me now. I remember my grandfather very much . He was tall,with broad clearly或wellshoulder and a bear

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论