




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 1 My First Day at Senior High.单词拼写/用所给词的正确形式填空1When I got there, my loneliness _ (消失) quickly.答案disappeared2He worked as a shop _ (助理)答案assistant3With the teachers _ (鼓励). We made great progress.答案encouragement4While walking in the park, I met a _ (以前的) classmate.答案previous5His _ (流畅) in Russian amazed us.答案fluency6They can get much _ (inform) from the website about how to learn French.答案information7His kindness made a good _ (impress) on us.答案impression8There was a _ (disappoint) look on his face at the news.答案disappointed9He never loses the _ (enthusiastic) to keep on trying.答案enthusiasm10You must follow the _ (instruct) on the bottle.答案instructions.完成句子1如果他去北京,我也去。If he goes to Beijing, _.答案so will I2我认为我不会买这辆车,尽管它很好。_ I will buy the car, though it is very good.答案I dont think3我新买的房子是以前的三倍大。My newlybought house is _ the previous one.答案three times as large as4你相信我们不会准时完成任务,对吗?_ we can finish the task on time, _?答案You dont believe;do you5汤姆的书写比彼得的好得多。Toms handwriting is far _ of Peter.答案better than that.阅读理解A(2018河北保定高二特尖班月考)On the first day of my new high school,I almost had a nervous breakdown.Everything about the school seemed so difficult.When I got home,my parents said,“Youre nervous and thats okay.Everyone is afraid of high school.”I denied it.I wanted to be strong,so I refused to let anyone know about my fear,even my closest friends.On the first day I was late for every class and was constantly lost.The school seemed like a puzzle that I couldnt figure out.Was this how the whole year was going to be?I didnt think I could rise to this challenge,especially carrying a huge backpack that I could hardly lift.The schoolmates seemed to regard me as a fool,and they were probably right.Despite my fears,after the first week I finally had my schedule figured out.With the exception of falling up and down the stairs a couple of times and getting laughed at,high school was turning out to be not so bad.It was actually much better than middle school and much more challenging.Since then,Ive been elected vice president of my class,which wasnt much of a victory since only three people ran for the four positions.It is normal to be scared about a new school.Take a deep breath and relax.Make sure you participate in some outofclass activities because youll find it easier to make friends.Try to do your best,even if it isnt straight As.Most important of all,be who you are,whether youre a“fool”,an athlete,or a lower grader.Dont try to pretend to be someone youre not.Now you know the true secrets of high school.语篇解读:本文是记叙文。你上高中的第一天有什么感受呢?作者的高中生活的开端是糟糕的,但是作者并没有气馁,最终通过努力让自己的高中生活步入了正轨。1The main reason for the authors fear on his first day is that_.Ahe was unable to work out the puzzleBhis schoolmates were unfriendly to himChe was not familiar with the new surroundingsDhis schoolbag was too heavy for him to carry解析推理判断题。根据文章的第二段第二句“The school seemed like a puzzle that I couldnt figure out”可推断出作者对学校很不熟悉。答案C2From the authors first day experience we can infer that_.Ahis home was far from the schoolBhe got to the school after classes beganChe didnt get any school scheduleDhe didnt know the right way to the class解析推理判断题。根据文章第二段的第一句可推断出作者不知道怎么去各个教室。答案D3After his first week at school,the author_.Awas still not accustomed to the scheduleBgradually adjusted himself to the new schoolCfound that high school was not so challenging as he had imaginedDran for president of his class against three other students解析细节理解题。根据文章第三段第一句可知,作者在一周后逐渐适应了高中的生活。答案B4According to the passage,the secret of the authors success lies mainly in_.Amaking more friendsBgetting more As at schoolCbeing who he really isDjoining in outofclass activities解析推理判断题。根据最后一段可知作者认为成功的秘诀在于做你自己(be who you are)。答案CB(2017浙江卷)Getting less sleep has become a bad habit for most American kids. According to a new survey(调查) by the National Sleep Foundation, 51% of kids aged 10 to 18 go to bed at 10 pm. or later on school nights, even though they have to get up early. Last year the Foundation reported that nearly 60% of 7 to 12yearolds said they felt tired during the day, and 15% said they had fallen asleep at school.How much sleep you need depends a lot on your age. Babies need a lot of rest : most of them sleep about 18 hours a day! Adults need about eight hours. For most schoolage children, ten hours is ideal(理想的). But the new National Sleep Foundation survey found that 35% of 10 to 12yearolds get only seven or eight hours. And guess what almost half of the surveyed kids said they do before bedtime? Watch TV.“More children are going to bed with TVs on, and there are more opportunities(机会) to stay awake, with more homework, the Internet and the phone,” says Dr. Mary Carskadon, a sleep researcher at Brown University Medical School. She says these activities at bedtime can get kids all excited and make it hard for them to calm down and sleep. Other experts say part of the problem is chemical. Changing levels of body chemicals called hormones not only make teenagers bodies develop adult characteristics, but also make it hard for teenagers to fall asleep before 11 pm.Because sleepiness is such a problem for teenagers, some school districts have decided to start high school classes later than they used to. Three years ago, schools in Edina, Minnesota, changed the start time from 7:25 am. to 8:30 am. Students, parents and teachers are pleased with the results.语篇解读:本文主要介绍了当今美国青少年晚睡的坏习惯及其产生的原因和应采取的措施等。5What is the new National Sleep Foundation survey on?AAmerican kids sleeping habits.BTeenagers sleeprelated diseases.CActivities to prevent sleeplessness.DLearning problems and lack of sleep.解析细节理解题。根据文章第一段可推断该调查主要关注的是美国青少年的睡眠情况和习惯,故选A。答案A6How many hours of sleep do 11yearolds need every day?A7 hours. B8 hours.C10 hours. D18 hours.解析细节理解题。根据文章第二段第四句“For most schoolage children, ten hours is ideal(理想的)”可知,11岁的青少年每天最佳的睡眠时间是10小时,故选C。答案C7Why do teenagers go to sleep late according to Carskadon?AThey are affected by certain body chemicals.BThey tend to do things that excite them.CThey follow their parents examples.DThey dont need to go to school early.解析推理判断题。根据第三段可知,由于青少年晚上入睡前看电视、做作业、上网和打电话,这些活动使他们过于兴奋,所以很难马上静下来去睡觉,从而导致晚睡,故选B。答案B.七选五阅读填空(2017石家庄高三质检一)Whether you are at Disneyland or another Disney park, you will usually find a nighttime show that will be showing. _1_ Read this article to find out how you can get a good seat for an evening event at any Disney park.Plan on seeing the show in advance.Usually, if you decide an hour beforehand that youre going to see a show, you will likely end up not getting a good seat, unless the park is not very busy. _2_Do your research.Research online: “The best places to view.” _3_ Some of them may even be less known, so you may not deal with such a big crowd.Arrive to the event early.4_ Possibly even earlier if the park is more crowded on that day. If you arrive ten minutes before the event starts, youre a lot less likely to get a good spot._5_If you must leave to do something, make sure that its extremely quick, and try to have another member of your party stay in your spot while you are away.AStay in the same area.BEnjoy the show with a friend.CIts usually much more enjoy
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公寓楼房屋买卖合同协议
- 卖肉摆摊棚转让合同范本
- 危化品存放销售合同范本
- 办公耗材及维修合同范本
- 修路打混凝土的合同范本
- 医美机构签约合同协议书
- 劳动合同中写保密协议书
- 企业转让房屋协议书模板
- 医疗设备赠送公司协议书
- 农民加入合作社合同范本
- 智慧物流课件模板
- DB42 1537-2019 农村生活污水处理设施水污染物排放标准
- 2025秋人教版(2024)八年级上册地理 【教学课件】1.1.1 《疆域》
- 影像学检查技术课件
- 车间虫害控制管理制度
- 2023-2028年中国黄油行业市场全景评估及投资前景展望报告
- 2025年福建省中考英语试卷真题(含标准答案)
- 应急救援车管理制度
- 关于车辆卫生管理制度
- 口腔实训室管理制度
- 2024年海南省琼海市事业单位公开招聘警务辅助人员22人试题带答案
评论
0/150
提交评论