



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
.完形填空When I was a college student in your age,I also faced the same problem as you.I guess it is a very _1_feeling the current college students have.Due to my bad NCEEs score,I had no _2_to go to the top universities in China.Even worse,_3_the campus (校园),I threw away the _4_of learning in the high school and just _5_with other guys in the campus and even didnt go to class sometimes.I _6_lost myself at that time.I didnt become aware of the _7_in front of me until my last year in college.I _8_ realized that with my poor English,my low scores and my lack of technical expertise I would be _9_up by the rat race in modern society of China.So I began to study hard including my English from the _10_beginning.I participated in the _11_contest and did some projects with my mentor.I even _12_the scholarship that year.I did whatever I can to improve my personal skills _13_.After I graduated from university,I made a _14_,that is,to leave the city I had been for 4 years,and went to Shanghai to seek the _15_ I want to be indeed and hope one day my dreams come true!1A.usualBcommonCordinary Daverage解析:选B。common普遍的,常见的。2A.money BtimeCchance Dcourage解析:选C。成绩不好,没有机会。3Aentering BwanderingCleaving Dgraduating解析:选A。进入大学后。4A.spirit BmethodCtheory Dattitude解析:选D。中学的学习态度没了。5A.studied BworkedCplayed Dread解析:选C。沉迷于玩耍。6A.totally BhardlyCslowly Dabsolutely解析:选A。完全迷失了自己。7A.trouble BdifficultyCproblem Dchallenge解析:选D。大四时,意识到未来社会的挑战。8A.immediately BgraduallyCactually Dapparently解析:选B。逐渐明白。9A.brought BswallowedCgiven Dcheered解析:选B。没有过硬的本领,将被残酷的竞争吞没。10A.early BnewCvery Dgood解析:选C。从头开始very是形容词,有强调的意思。11A.programming BreadingCwriting Dsinging解析:选A。从后面的project知道参加的比赛是程序设计。12A.earned BgotCprovided Dawarded解析:选B。获得奖学金。13A.negatively BquicklyCactively Dpositively解析:选C。行动上积极地提高自己。14A.determination BsuggestionCdifference Ddecision解析:选D。毕业时决定。15A.work BpositionCsituation Dplace解析:选B。寻找自己的位置。.语法填空One day,about ten years ago,while working at the cash register in the gift shop at my University Museum of Natural History,I saw 1._elderly couple come in with a little girl in a wheelchair.As I looked 2._(close)at this girl,I found that she was fixed on her chair.I then realized she had no arms or legs,just a head,a neck and upper body,3._(dress)in a little white skirt.As the couple wheeled her up to me,I turned my head toward the girl.When I took the money from her grandparents,I looked back 4._the girl,who was giving me the most optimistic,largest smile I had ever seen.All of a sudden,her handicap was gone and all I saw was this beautiful girl,5._smile just melted me 6._almost instantly gave me a completely new sense of 7._life is all about.She took me from a poor,unhappy college student and 8._(bring)me into her world:a world of smiles,love and 9._(warm)Im a successful business man now and whenever I think about the troubles of the world,I think about that little girl and the remarkable lesson about life that she taught 10._.1解析:冠词的用法。a couple一对夫妇,couple前有以元音音素开头的elderly修饰,所以要用an。答案:an2解析:副词的用法。作者看到轮椅上的女孩,后来发现女孩被固定在轮椅上,应该是“更靠近(closer)”才发现的。也可以用closely(仔细地)。答案:closer3解析:非谓语动词的用法。dressed in.过去分词短语作伴随状语。答案:dressed4解析:look at是固定搭配。答案:at5解析:关系代词的用法。smile和先行词this beautiful girl是从属关系,所以用whose相当于the smile of whom。答案:whose6解析:连词用法。melted和gave是两个并列的谓语动词。答案:and7解析:考查名词性从句的连接词。what引导的名词性从句作介词of的宾语,同时what又在从句中作about的宾语。答案:what8解析:考查动词的时态。该空应该是由and连接起来的两个并列的谓语动词之一,时态应一致。答案:brought9解析:词性判断。和名词smiles,love并列,同of一起构成所有格,作world的定语,所以应用名词形式。答案:warmth10解析:句意:当我感到沮丧,想到世界上的烦恼时,我就会想起那个小女孩以及她给我上的那堂不寻常的课。答案:me.阅读理解The number of speakers of English in Shakespeares time is estimated(估计) to have been about five million.Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language,mainly in the United States,Canada,Great Britain,Ireland,South Africa,Australia and New Zealand.In addition to the standard varieties of English found in these areas,there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms.In fact,it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate(足够的) working knowledge of English in addition to their own languages.The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.The main reason for the widespread demand for English is its presentday importance as a world language.Besides serving the indefinite needs of its native speakers,English is a language in which some of important works in science,technology,and other fields are being produced,and not always by native speakers.It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications,international conferences,and the spread of information over the radio and television networks of many nations.It is a language of wider communication for a number of developing countries,especially former British colonies.Many of these countries have multilingual populations and need a language for international communication in such matters as government,commerce,industry,law and education as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West.1What would be the best title for this passage?AThe Difficulties of Learning EnglishBInternational CommunicationsCThe Standard Varieties of EnglishDEnglish as a World Language解析:选D。主旨题。根据第三段第一句及全文的内容:英语在各个国家的各个领域的应用,可推知答案是D。2Which of the following statements is NOT true?ASome 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English.BThere are some 260 million native speakers of English in the world.CIt is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working knowledge of English.DPeople learn English for a variety of reasons.解析:选A。细节题。根据文章第一段中第二句及第二段的第一句的描述可推知答案是A。3According to the passage,what is the main reason for the widespread use of English?AIt was popular during Shakespeares time.BIt is used in former British colonies.CIt serves the needs of its native speakers.DIt is a world language that is used for international communication.解析:选D。推断题。根据文章最后一段的描述,英语在世界不同领域,不同的地区使用,可推知答案是D。4What type of developing countries would be most likely to use English?AThose geographically close to the United States.BThose interested in the culture of the United States.CFormer colonies of Great Britain.DCountries where international conferences are held.解析:选C。细节题。根据文章最后一段倒数第二句得知答案是C。5What forms an adequate working knowledge of English?AThe ability to read a newspaper.BIt is difficult to judge because it differs for each situation.CBeing a multilingual.DBeing a native speaker.解析:选B。细节题。根据文章第二段最后一句可知答案。.基础写作感恩节是美国和加拿大共有的节日,原意是为了感谢上天赐予的好收成。在美国,感恩节是在每年11月的最后一个星期四,像中国的春节一样,在这一天,成千上万的人们不管多忙,都要和自己的家人团聚。在加拿大,感恩节是在
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025中国葛洲坝集团勘测设计有限公司招聘12人笔试题库历年考点版附带答案详解
- 2025年医疗健康行业智能医疗设备与健康服务研究报告
- 2025年文化创意行业数字化文化产品推广策略研究报告
- 2025年智能家居安全系统市场趋势与竞争分析研究报告
- 校园环境应急安全培训课件
- 税务 合作协议书
- 2026年国家能源投资集团有限责任公司高校毕业生统招笔试备考试题及答案解析
- 2026年度内蒙古自治区事业单位公开招聘工作人员10710人笔试模拟试题及答案解析
- 2025年肝胆胰外科胆囊切除手术操作规范模拟考试答案及解析
- 2025年传染病科结核病患者隔离与防护知识考核模拟试卷答案及解析
- 吸入一氧化氮治疗在急危重症中的临床应用专家共识解读
- 煤炭供应方案投标文件(技术方案)
- HZS60混凝土搅拌站的技术改造及重油改造
- NB-T10859-2021水电工程金属结构设备状态在线监测系统技术条件
- 《电力行业数字化审计平台功能构件与技术要求》
- 医院培训课件:《和谐医患关系的建构与医疗纠纷的应对》
- 《肺癌基础知识课件》
- 水泥行业发展的现状分析
- 会计继续教育《政府会计准则制度》专题题库及答案
- 安全生产应急处置卡模板(常见事故)
- 学校食堂食材配送服务方案(肉类、粮油米面、蔬菜水果类)
评论
0/150
提交评论