




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
听 力 材 料Unit 2 Topic 1.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。1.In some cities there is too much noise pollution caused by cars.2.Litter influences the look of our cities.3.Light pollution is harmful to our eyes.4.Many factories pour waste water into rivers, lakes and so on.5.Sometimes people use chemicals too much in their fields.听句子,选择正确答语。每个句子读一遍。6.Whats wrong with Ann?7.Dont you think his radio is too noisy?8.Do you like living in China?9.What about going to West Hill for a picnic?10.What were you doing when your mother came home?.听短文,选择正确答案。短文读两遍。Many places in the world need more fresh water than they already have. Every country is trying to find ways to turn salt water into fresh water.In some places, the sun isnt hot enough or it does not shine every day. In such places, people get fresh water from the sea by heating the sea water. This way costs more money, but it works faster than the sun.And heating isnt the only way to get fresh water from salt water. People are trying some other ways. One way is to cool the sea water below zero. The fresh water will turn into ice first. Take the ice out. Thats the fresh water you want.Which way is the best? The one that produces the most fresh water with the lowest price. There may be a different way for each place.听短文,回答问题。短文读三遍。Mr. White works in an office. Every morning he has breakfast with his wife at half past seven, and then he reads newspapers, drinks a glass of milk and finally leaves home at eight oclock to take the train to his office. One morning he was still sitting at the breakfast table and reading newspapers at five past eight. He didnt seem to be in a hurry and asked his wife for another glass of milk. “Another glass?” his wife asked, “but arent you going to the office today?” “The office?” he looked up from his newspaper and said in surprise, “am I not in my office?”. 1.C 2.B 3.D 4.E 5.A. 6.B 7.C 8.C 9.A 10.B. 11.C 12.B 13.A 14.C 15.C. 16.By train. 17.At eight oclock. 18.In an office. 19.At home. 20.Because he thought he was in his office.Unit 2 Topic 2.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。1.Cutting down too many trees is harmful to human beings, animals and plants.2.The farmland changes into deserts in some places.3.As we know, throwing rubbish here and there is a bad behavior.4.The flood washes the earth away.5.Dont smoke in public! Its impolite.听对话,选择正确答案。每段对话读两遍。6.M: Where have you been, Lily?W: Ive been to a factory.M: What did you do there?W: I went to see if the factory was pouring waste water.7.M: How long have you been a member of Greener China, Kate?W: For about 5 years.M: What have you done these years?W: Ive written many reports on the environment.8.M: Who is in the classroom?W: All the students are on a field trip. There is nobody in the classroom.9.M: Lucy, come here and read the news, please.W: What is it about?M: Its reported that the government has cut off the water supply of Harbin City.W: Why did the government do that?M: Because a chemical factory polluted the Songhua River.10.W: Have you ever drawn pictures on public walls?M: No.W: Thats very good. You have already helped protect our environment.M: I think its our duty.听对话及问题,选择正确答语。每段对话和问题读两遍。11.W: When are you going to the chemical factory?M: Everyone wants us to go there next Friday.Q: When will they go to the chemical factory?12.W: Shall we have lunch at a restaurant near the beach?M: Thats interesting. But I think having it in the open air is more interesting.Q: Where will they have lunch?13.W: When did Tom come here?M: Ten years ago. But he has been at this school for only two years.Q: How long has Tom been at the school?14.W: Stop making such noise! You may disturb your sister in her room.M: Oh, Im sorry for what I have done.Q: Where are they talking?15.W: The pollution in our city is becoming more and more serious.M: Yes, I agree with you. But the government is trying to solve the problem.Q: What are they talking about?.听短文,完成下面表格。短文读三遍。My hometown is so beautiful. It has changed a lot during the past ten years. The river near the factory is very clear. You cant imagine what it looked like ten years ago. It was dirty and smelt bad. You could always find rubbish and dead fish in it. Can you see the straight and wide street next to the river? It was once very narrow. Now, in the town, you can breathe fresh and clean air every day. But the air in the past was very badit was full of dust all day long. Thanks to the efforts of the government, our environment is becoming better and better.第一部分 听力.1.D 2.E 3.A 4.C 5.B.6.C 7.B 8.A 9.C 10.B.11.C 12.C 13.B 14.C 15.C.16.clear 17.narrow 18.straight 19.fresh 20.cleanUnit 2 Topic 3.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。1.Turn off the lights when you arent using them.2.Youd better walk or ride a bike instead of taking a bus or a taxi.3.Dont buy cups or boxes which people can use only once.4.Dont use plastic bags when you go shopping. Youd better use a basket.5.Give old clothes to poor students in the countryside or reuse them.听对话,选择正确答案。每段对话读两遍。6.M: Jenny, what do you do to help protect the environment?W: I reuse plastic bags.7.M: Mary, you look sad, please cheer up. Everything will be OK.W: Thank you very much. I hope so.8.M: Mom, listen! There is something outside.W: Oh, nothing, dear. Its just wind.9.W: I dont have any money. What about you?M: Ive run out of it, too.10.W: I want to do volunteer work. What can I do?M: I think you can help spread the message about protecting the environment.听短文,判断下面句子正(T)误(F)。短文读两遍。Scientists are trying to make the desert into field land again. They want to bring water to the desert, so people can live there and grow crops. They are learning a lot about the desert. But more and more land is becoming desert all the time. Scientists may not be able to change the desert in a short time.Why is more and more land becoming desert? Scientists think people are doing bad things to the earth.Some places on the earth dont get much rain. But they still havent become desert. This is because some green plants are growing there. Small green plants and grass are very important to dry places. Plants prevent the sun from making the earth dry. Plants prevent the wind from blowing the dirt away. When a bit of rain falls, the plants hold the water. Without plants, the land can become desert easily.听短文,填空。短文读三遍。The earth is our home. We must take care of it. Life today is easier than that of hundreds of years ago, but some new problems have appeared. One of the biggest problems is pollution. We can see it, smell it, drink it and even hear it. Man has polluted the earth. The more people, the more pollution. Many years ago, the problem wasnt so serious because there were not so many people. Now man is slowly polluting the whole world.第一部分 听力.1.C 2.A 3.E 4.B 5.D.6.C 7.B 8.C 9.C 10.C.11.T 12.T 13.F 14.T 15.T.16.take care of 17.hundreds of 18.have appeared 19.the more 20.so many单元综合检测.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。1. Wow! Ive never seen such a beautiful view before.2. Kangkang, youd better wear your old clothes tomorrow, because we are going to plant trees in the park.3. Most Chinese families follow the one-child policy.4. There are many power stations in the world that produce electricity by wind.5. More and more Chinese teenagers have their own bicycles.听句子,选择正确答语。每个句子读一遍。6. How long have you lived in this city?7. Where has Mr. Li gone?8. When are they going to return?9. Have you ever been to England?10. Do you like to live in Hong Kong?.听对话,选择正确答案。每段对话读两遍。听第一段对话,回答第11-12小题。W: Are you teaching in this school now?M1: Yes. I began to teach here in 1990.W: This factory has been open for several years. How long have you been at the factory?M2: Since seven years ago.听第二段对话,回答第13-15小题。W: Where have you been, Jack?M: Ive been to a park.W: What did you do there?M: I found that the visitors throw rubbish into the lake nearby. The lake has become very dirty. Lots of fish have died.W: Thats terrible! What did you do then?M: I took a bottle of water and some dead fish to the leader of the park.W: What did he say?M: He said that they would do something to solve the problem.听短文,选择正确答案。短文读两遍。Hong Kong has about forty public beaches. Some of the beaches are among the best in the world. People can go there for a swim. You can go to most of them by bus. To go to some beaches, you have to take a boat. There are toilets, changing rooms and places to buy food and drinks on most of the beaches.You will swim there safely if you remember these instructions: (1) Never swim alone. (2) Never swim right after a meal or when you feel hungry or tired. (3) Do not stay in the water too long. (4) Never get out of the boat if you cannot swim.听短文,填空。短文读三遍。There are a lot of trees around us. Trees are useful in three very important ways. The first important way is that they provide humans with food. Without trees, many animals could not live on the earth, and its not easy for humans to live, either. The second important way is that trees give us shade. The third important way is that trees help to stop droughts and floods第一部分 听力.1.D 2.E 3.B 4.C 5.A.6.A 7.A 8.A 9.B 10.B.11.B 12.A 13.B 14.C 15.B.16.C 17.C 18.A 19.C 20.A.21.useful 22.provide 23.Without 24.to live 25.help to stop期中检测.听句子,选择正确图片。每个句子读一遍。1.My grandmother told me she planted crops with the help of farm animals in the past.2.Wind is used for producing electricity in many areas.3.Because of our countrys one-child policy, most families now have only one child.4.Nowadays, people keep in touch with their friends and relatives far away by modern communications.5.Light pollution is harmful to our eyes.听对话,选择正确答案。每段对话读两遍。6.M: What would your parents like you to be?W: They would like me to become a doctor.M: Would you like to be a doctor?W: No, I want to be a teacher.7.M: Do you know what time the train will arrive in Shanghai?W: It leaves at 6: 00 in the morning. Its a twelve-hour train ride.8.M: Who is our teacher speaking to?W: She isnt speaking to her friend. She is speaking to Jims mother.9.M: What is the flight number of the plane leaving for Nanchang?W: CA308.10.M: Hi, Jane. You look tired. Where have you been?W: Ive been to a disabled childrens home.M: What for?W: I told interesting stories to the kids.听对话,选择正确答案。对话读两遍。M: Hello. May I speak to Alice, please?W: Hold on, please. Oh, sorry. She is not here right now. Can I take a message for you?M: Thank you. Tomorrow G: Hi, Mom. Im coming.W: Oh, my dear, youve come back. Hurry! Heres a phone call for you.G: Hello.M: Hello, Alice. This is Fred. Would you like to go to the beach for a picnic tomorrow?G: Great! But whats the weather like tomorrow? You see, its cloudy today.M: Dont worry. The radio says it will be sunny tom
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 赛事流程自动化-洞察与解读
- 2025年及未来5年中国汽车售后维修保养行业市场发展数据监测及投资方向研究报告
- 2025年学员就业安置合同7篇
- 2025黑龙江牡丹江东宁市人力资源和社会保障局招聘公益性岗位21人(2025年第一批)模拟试卷及答案详解(全优)
- 2025年下半年甘肃省事业单位招聘分类考试笔试临夏考区模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025广东云浮市新兴县“粤聚英才粤见未来”招聘教育人才11人(广西师范大学专场)模拟试卷附答案详解(黄金题型)
- 2025甘肃农业大学招聘事业编制人员7人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(各地真题)
- 班组安全教育培训内容
- 2025年甘肃省金昌市事业单位招聘笔试模拟试卷及答案详解(网校专用)
- 2025河北张家口市专职消防队伍管理中心第一批政府专职消防员招聘160人考前自测高频考点模拟试题有完整答案详解
- 2025-2030中国铜软连接行业市场现状分析及竞争格局与投资发展研究报告
- 2024-2025学年山东省济南市高一上册第一次月考数学学情检测试题
- 2025年印刷行业趋势分析报告
- 劳动教育的跨学科融合
- 2025年中考英语高频词汇表
- 《钠离子电池简介》课件
- 十八项核心制度
- 《水的组成说课课案》课件
- 理疗课件教学课件
- 起重作业十不吊、八严禁
- 医院消防安全知识培训课件
评论
0/150
提交评论