




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 11 The Media Section Lesson 2 & Lesson 304课后演练提能夯实基础知识. 单词拼写1. For _ (某些) reasons, I will be unable to attend the meeting.答案:certain2. Eleven oclock will be more _ (合适的) for me.答案:suitable3. The police are _ (责备) the accident on dangerous driving.答案:blaming4. The teacher tried to _ (分析) the cause of our failure.答案:analyse5. Unfortunately, I missed the chance to see a _(经典的) movie.答案:classic6. The soldiers d_ the gate against sudden attack at night.答案:defended7. He has been working for a large American c_ since graduation.答案:corporation8. Mistakes often a_ from misunderstandings.答案:arise9. Im trying my best to find a new a_ to learning English.答案:approach10. We e_ her as an English interpreter for our company.答案:employed. 选词填空1. Whenever Im in trouble, I always _ him for help.答案:turn to2. When the UN was founded in 1945, it _ fifty members.答案:consisted of3. Dont disturb me. I must _ my new task at present.答案:concentrate on4. If you want to get the job, you should _ from others.答案:stand out5. A second edition will _ next week.答案:come out. 完成句子1. It looks as if the international situation is _.看起来国际形势对我们有利。答案:in our favour2. The children _ when they heard the funny story.听到这个滑稽的故事,孩子们忍不住笑了。答案:couldnt help laughing3. He _ the fact.他佯装不知实情。答案:pretended not to know4. The Song Dynasty _ world civilization.宋朝为世界文明贡献出三大发明。答案:contributed three great inventions to5. Its a waste of time _.网上聊天是浪费时间。答案:chatting on the line. 单句语法填空(不多于3个单词)1. _ is a fact that English is being accepted as an international language.答案:It句意:英语正被看作是一门国际性的语言,这是一个事实。it作形式主语,that从句作真正的主语。2. It is you as well as your wife that _ (blame) for your sons bad performance at school.答案:are to blamebe to blame“应负责任,应受责备”,主语后接as well as短语时,动词应与主语保持一致,所以系动词应用are。3. They had different attitudes _ the thing, so they got into an argument about it.答案:to/towardsattitude后常接介词to或towards; get/fall into an argument是固定短语,表示“进行辩论”。4. Candice has been learning Chinese in Beijing University for the past four years.No wonder she stands _ above her colleagues in Chinese.答案:out答句句意:难怪她在汉语上突出于她的同事。stand out“突出,显眼”。5. I was offered three kinds of holidays, the first _ I really enjoyed.答案:of which考查“名词ofwhich”引导定语从句。句意:有人给我提供了三种假期,其中第一种我真的喜欢。the first与先行词为所属关系,所以填of which。6. I dont think your views are similar _ mine. So I dont agree _ either of you on many things.答案:to; withbe similar to“与相似”;agree with sb. on sth.“关于某事同意某人的意见”。7. The manager meant _ (tell) the workers that being 5 minutes late meant _ (leave) the company.答案:to tell; leaving句意:经理打算告诉员工们,迟到5分钟就意味着离开公司。mean to do sth.“打算做某事”;mean doing sth.“意味着做某事”。8. The lady insisted that the young man _ (steal) her wallet and insisted on _ (send) him to the police station at once.答案:had stolen; sending句意:那位女士坚持认为那个年轻人偷了她的钱包,并坚决要求立刻把他送到警察局。句中insist表示“坚持认为”,后跟从句用陈述语气,此处应用过去完成时态;insist on后跟动名词作宾语。9. As is known to all, China has a large population _ (consist) of 56 nationalities.答案:consistingconsist ofbe made up of表示“由组成,由构成”,不能用于被动语态,也不能用于进行时态。consist of用作后置定语时,要用现在分词形式。很显然,consist of在句中充当的是定语。10. We all know the saying, “Nothing is impossible to a _ (will) heart”答案:willingwilling“乐意的,自愿的”。Nothing is impossible to a willing heart.“世上无难事,只怕有心人。”是谚语。提升实战能力. 阅读理解ADavid Rees runs a truly unique business. He charges customers $15 to sharpen their pencils to perfections, using a variety of tools. I know what youre thinkingis this a joke? The 39yearold businessman gets asked that question a lot, so in order to explain his particular business he has created a special section on his website telling everyone that hes actually providing a real service. It actually happens. You can supply your own pencil or you can have Rees sharpen one of his own favorite 2B pencils. After that he mails it to you in a display tube with the shavings(切屑) in a separate bag, and a certificate which states that the pencil is so sharp that it is considered a dangerous object.To achieve the desired result, the master sharpener uses all kinds of tools, including general sandpaper, pocket knives and even a special $450 sharpening machine. “It depends on what the customer wants to use his or her pencil for,” he says. “That determines the most appropriate pencilsharpening technique. Some customers buy pencils as inspirational symbols and others buy them because of their special memories of classic 2B pencils. There also are journalists who prefer my pencils to pens, especially in really cold weather when a pen will freeze up but a pencil wont.”$15 to have a pencil sharpened is a bit expensive though, right? Youre not the only one who feels that way, and David told us that his unique business has angered a lot of people. He admits his trade is a bit unusual. But there are those who actually value his service, as proven by the over 500 orders he has gotten.39岁的商人David Rees经营着独特的生意:为顾客削铅笔并收取高额费用。1. David Rees has created a section on his website to _.A. raise money for his special businessB. collect peoples comments on his serviceC. present the products of his special businessD. explain his special pencilsharpening business答案:D细节理解题。根据文章第二段中“in order to explain his particular business.on his website”可知,David Rees在网站上开设专区是为了向人们解释说明自己的生意。2. Which of the following statements is TRUE about Rees business?A. Customers must provide Rees with their own pencils.B. Customers have to go to Rees to pick up their pencils.C. Rees charges customers $15 to sharpen a pencil for them.D. Pocket knives are the most important tool to sharpen pencils.答案:C细节理解题。根据文章第一段中“.charges customers $15 to sharpen their pencils to perfection”可知,David Rees削铅笔收取顾客15美元费用。3. Why do some journalists prefer pencils to pens? A. They regard pencils as inspirational symbols. B. They have special memories about pencils. C. Pencils are more convenient in cold weather. D. They can get a certificate by using pencils.答案:C细节理解题。根据文章第四段中“.in really cold weather when a pen will freeze up but a pencil wont.”可知,一些记者喜欢铅笔胜过钢笔是因为在寒冷天铅笔用起来更方便。4. Whats most peoples attitude towards David Rees business? A. They cant accept it fully. B. They are very fond of it. C. They show no interest in it. D. They think it valuable.答案:A观点态度题。根据文章最后一段中“.his unique business has angered a lot of people.”可知,有些人无法接受花如此多的钱去削铅笔,故选A。5. What is the authors purpose of writing the passage? A. To introduce an unusual business. B. To show people some creative techniques. C. To teach people how to sharpen pencils. D. To make a brief introduction to a cartoonist.答案:A写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了一项非常独特的生意:替人削铅笔,故选A。BPlanning for a family holiday, business visit or short city break? HouseT is a holiday rental booking website, one of the most popular in the world. HouseT offers thousands of properties(房产) in all the top destinations. Enjoy space and freedom wherever you decide to go.You can have an entire house, or apartment, or castle, or boat for the price of a tiny hotel room here. We have over 170,000 properties to choose from in thousands of destinations across the worldmany with unbiased(公正的) reviews from previous guestsand the list is growing every day. A HouseTrip is a real trip, allowing guests to live like a local. Shop for produce in the markets and whip up a feast in your very own kitchen, or even put a load of washing on. Renting through HouseTrip is safe, because guests use their credit card to pay online using our secure systemno more risky money transfers. Plus, we dont pay the host until youve checked in and are sure that the property is what you were expecting.Whether youre a professional host or simply looking to rent your place while youre away, we offer the opportunity to list your property for free with us. Advertise your holiday rental online and receive enquiries and book directly. You decide rent price, and you decide availabilityyoure totally in control. You can earn money from your property. You can even list your everyday home online when you go abroad to help reduce costs. Uploading your advertisement is free and takes just minutes to do.Come on! Just go into action and you will get what you expect, even beyond your imagination.本文介绍了一个既能为租客提供优质的住所也能为房主免费登载房源信息的租赁预订网站。6. The first paragraph is mainly about _.A. a brief introduction to HouseTrip. com B. a brief comment on HouseTC. an account of popular travel destinationsD. an explanation of the benefits of traveling答案:A段落大意题。本文第一段主要介绍了HouseT这个租房预订网站的相关内容,故选A。7. The following are benefits to choose HouseTrip EXCEPT that _.A. it provides a wide range of hotels for choiceB. guests can get ideal hotels at a very low priceC. it is safe for guests to pay online by credit cardD. guests can earn money through making comm
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025仓库场地租赁合同范本下载合同
- 高等物流学考试题及答案
- 丰润中考试题及答案数学
- 动物乐园考试题目及答案
- 中国竹活性炭项目经营分析报告
- 石墨坩埚项目节能评估报告(节能专)
- 中国分散涂料添加剂项目投资计划书
- 电热检修岗考试题及答案
- 电厂运行职称考试题及答案
- 德阳大数据考试题及答案
- 注册安全工程师初级考试题库及答案
- 大气的组成和垂直分层2025-2026学年高中地理湘教版(2019)必修一
- 精神病医院项目建议书
- 胆囊腺肌症的超声诊断
- 快递员安全培训课程
- 陕西省专业技术人员继续教育2025公需课《党的二十届三中全会精神解读与高质量发展》20学时题库及答案
- 新疆乌鲁木齐市写字楼市场调研报告
- 中医药知识和技能培训
- 保安员高级试题及答案
- 虚拟信用卡发行行业深度调研及发展项目商业计划书
- 心理健康教育初一课件
评论
0/150
提交评论