2019届高中英语能力练Unit3TraveljournalSectionⅡTheLanguagePointsofReading(第2课时).docx_第1页
2019届高中英语能力练Unit3TraveljournalSectionⅡTheLanguagePointsofReading(第2课时).docx_第2页
2019届高中英语能力练Unit3TraveljournalSectionⅡTheLanguagePointsofReading(第2课时).docx_第3页
2019届高中英语能力练Unit3TraveljournalSectionⅡTheLanguagePointsofReading(第2课时).docx_第4页
2019届高中英语能力练Unit3TraveljournalSectionⅡTheLanguagePointsofReading(第2课时).docx_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Section The Language Points of Reading(第2课时)课时作业(二)对应学生用书P29基础题单词拼写1Air _ (费用) have shot up by 20%.答案:fares2Students need to learn how to _ (组织) their work.答案:organize3He _ (决定) to rescue his two students.答案:determined4Jack and Mary described their _ (旅行) in vivid detail.答案:journey5If the windows are shut, air cannot _ (流动) freely through the building.答案:flow6Its said that public t_ in Germany is excellent.答案:transport7If you argue with him, he says you are s_答案:stubborn8I managed to p_ her to go out for a drink with me.答案:persuade9When the boys g_ from high school, they moved to a small town in Vermont.答案:graduated10We are trying desperately to keep to our s_.答案:schedule选词填空1Some middle school students have always been studying hard because they _ going to key universities.答案:are dreaming about2The two boys _ cycling along the Yangtze River.答案:took a trip3She never _ what other people say and always does what she likes.答案:cares about4Some parents should remember they should never _ to their children if they dont want the children to be spoiled.答案:give in5He has been weak _ he was ill.答案:ever since6I tried to _ my father _ give up smoking but in vain.答案:persuade; to7Which subject _ you _, maths or physics?答案:are; fond of8He promised to go to the party with me but at the last moment he _.答案:changed his mind9It took him a long time to _.答案:make up his mind10I _ study English harder than before.答案:am determined to单句语法填空1It was a really wonderful evening. It is years _ I had such a good time.答案:since在“Its一段时间since从句”中,如果since从句的谓语动词是延续性动词或状态动词的过去式,那么,它所表示的时间从那个动作或状态结束时算起。因此,根据句意可知应填since。句意:那真是个愉快的晚上。我好几年都没有这么开心了。2After _ (graduate) from the university, he was sent to work in a factory in his hometown.答案:graduating该空在介词后,应用动名词形式。句意:从大学毕业后,他被安排到家乡的一个工厂工作。3I prefer the red dress _ the green one because it fits me better.答案:toprefer A to B “比起B更喜欢A”。4He makes _ little money every month that he has to live a simple life.答案:so名词前有many, much, few, little等表示数量多少的限定词时,要用so . that . 引导结果状语从句。句意:他每月赚如此少的钱以至于不得不过着俭朴的生活。5People should care _ and help each other in this highly competitive society.答案:forcare for “关心,关爱”。6It was my sister _ first had the solution to the problem.答案:that/who此处为强调句型,被强调的部分指人,故用that/who连接。7At this time tomorrow, we _ (fly) over the Atlantic.答案:will be flying根据时间状语可知,应用将来进行时。8By next Sunday they _ (work) here for two years.答案:will have worked根据by next Sunday可知,应用将来完成时。by next Sunday意为“至下周日为止”。9Because the shop _ (close) down, everything is sold at half price.答案:is closing此处用进行时表将来。10Last year, we _ (final) got the chance to take a bike trip.答案:finally此空需要副词修饰动词got,所以用finally。单句改错1His dream has realized._答案:has后加been2It becomes rapids (急流) as it passes across deep valleys._答案:acrossthrough3I hope you had a good travel._答案:hadwill have4Final, Id like to thank all those people who helped make the conference such a success._答案:FinalFinally5My boss insisted that I finished the work before 10 oclock._答案:finished(should) finish能力题阅读理解AI am afraid of heights but two summers ago I climbed to a high place. Most of our high school had come along on a day trip to a beautiful beach village in Peru. After eating our lunches, many of us wanted to make the climb to an area around the village. Do I turn back? “Yes!” Will I regret it later? I really want to get to the top, but . At last, I decided at least to have a try. My friend Tom was in front of me. Then, suddenly, he slipped and was about 10 feet back! My heart was beating faster until he stopped himself. Knowing that my friend Seth would be right behind me, I began the climb. I was soon past the first challenge safely, but not feeling much better about the rest of the climb. Looking down, I saw rocks everywhere. My breathing speededup, and my heart beat even faster, growing loud in my ears. My friends kept climbing. But they did not forget me. Someone was always behind me to help hold my feet when necessary, and someone else was always in front to offer a hand up. With friends helping me by words and actions, I slowly gained_ground. Then we came to the worst part. The climb looked very close to vertical (垂直的). To me, the wise choice was to go back down. Melody encouragedmetogoon and she made it safely first. I stopped, unsure of my footing. “You can do it, Jean! Im right here.” Melody called. She waited patiently, not asking me to hurry. I took a few deep breaths and kept climbing. With no more mistakes, we came to the top finally. I was dirty and tired. But it didnt matter. I was at the top! I had never felt so alive.1According to the text, the climb _. Awas done by all of the high school students Bhappened on a morning two summers ago Cwas near a beautiful beach village Dlasted for about two days答案:C细节理解题。根据第一段第二句中的“a day trip to a beautiful beach village in Peru”和本段最后一句中的“make the climb to an area around the village”可知,作者他们是在美丽的海滨村庄附近爬的山。2When her friends decided to go climbing, Jean _. Afelt excited about it Bturned back to the villageCregretted going out with themDwasnt sure whether to join them答案:D细节理解题。根据第二段“Do I turn back? Yes! Will I regret it later? I really want to get to the top, but . At last, I decided at least to have a try.”可知,琼一开始对于是否爬山很犹豫。3The underlined part “gained ground” in Paragraph 4 probably means “_”Alost heart Bmoved forwardCclimbed to the top Daccepted the friends答案:B词义猜测题。根据本段中的“必要时,在我身后的朋友托住我的脚,在我前面的朋友搭把手拉我”以及本段最后一句中的“friends helping me by words and actions”可知,作者开始慢慢有所进展,向着山顶前进。4What do we know about the worst part of the climb?AMelody gave Jean words of encouragement.BJean waited patiently for Seth to catch up.CIt was dirty and dangerous.DJean had the first try.答案:A推理判断题。根据倒数第二段第四句中的“Melody encouraged me to go on”和下文的“You can do it, Jean! Im right here. Melody called.”可知选A。1regret v. 感到遗憾;惋惜n遗憾;后悔;惋惜2slip v. 滑倒;滑跤1speed up (使)加速2encourage sb. to do sth. 鼓励某人做某事B When you go on a trip to America, you will see the word Motel on signs and notice boards. It ismadeupof “motor” and “hotel” and it is really a hotel for people who arrive by car (however, you dont need a car to stay at one). You have to pay when you arrive for your room, which usually has a bath. Meals are not provided but there will certainly be a cafeteria (自助餐馆). Americans eat a lot of salads and sandwiches. Along the main roads there are a lot of motels. Each tries to offer more than the others. Some provide television in every bedroom; others have swimming pools and so on. Motels are especially useful when you are in the country, far from a town or city. You will also find them in big national parks. In these great national parks, you may meet guests you dont expecttosee. An American friend told me a short story. In the middle of a moonless night, she heard strange noises outside her motel window in the Yellowstone National Park in Wyoming. Thinking it might be a thief, she jumped out of bed, opened the door and crept towards a dark shadow. As she got close, she saw the thief. She was dreadfully frightened: it wasnt a human thiefit was a big black bear. The bear was turning over some empty tins with its paws, looking for tasty bits of food. My friend decided to leave that particular thief alone!There are also, of course, places called “rooming houses”, where they provide lodges (客房). You will see such signs as Tourists or Rooms Rent, and you could try one of these. A word of warninglooking for a room in New York during the tourist season is like looking for gold on the moon!5Motels provide all the following EXCEPT _.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论