江苏2018版高考英语复习模块八Unit4Filmsandfilmevents课下作业牛津译林版.docx_第1页
江苏2018版高考英语复习模块八Unit4Filmsandfilmevents课下作业牛津译林版.docx_第2页
江苏2018版高考英语复习模块八Unit4Filmsandfilmevents课下作业牛津译林版.docx_第3页
江苏2018版高考英语复习模块八Unit4Filmsandfilmevents课下作业牛津译林版.docx_第4页
江苏2018版高考英语复习模块八Unit4Filmsandfilmevents课下作业牛津译林版.docx_第5页
已阅读5页,还剩4页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 4 Films and film events 课 下 作 业.单项填空1Worknet has a staff of 28 people,_ to assisting the community in their search for employment or training.Aaddicted BdevotedCassociated Dconcerned答案B句意:工作网有28位员工,致力于协助公众寻找工作或者培训。addict “沉溺,使上瘾”;devote “致力于,奉献给”;associate “联想,交往”;concern “涉及,影响”。根据句意可知B项正确。2I hear it may get windy this afternoon.I dont care _ it doesnt rain again.Aeven though Bas far asCin case Dso long as答案D句意:“我听说今天下午会有风。”“只要天不再下雨我就不在乎。”so long as只要;even though即使;as far as就,尽;in case以免,万一。3Mike,our team will play against the Rockets this weekend.Im sure we will win._!ACongratulations BCheer upCBest wishes DGood luck答案D从对方的谈话中可知将要在周末进行比赛,因此应祝对方好运,用Good luck!。congratulations用于向对方表示祝贺;cheer up振作点,用于鼓励对方;best wishes用于祝愿对方。4Mr.Smith stood up _ the 16yearold boy,saying that he was not the person to blame.Ain memory of Bin celebration of Cin defense of Din need of答案C句意:史密斯先生站起来为这个16岁的男孩辩护,说不应该怪他。in defense of “为辩护”,符合句意。in memory of “为纪念”;in celebration of “为庆祝”;in need of “需要”。5When I came to the strange city,I began to _ what I would do to earn my living.Akeep pace with Bgive thought to Cmake room for Dget rid of答案B句意:当我来到这个陌生的城市,我开始考虑我该干点什么用以谋生。give thought to“考虑,认真思考”,符合句意。keep pace with“与同步”;make room for“给让位”;get rid of“摆脱,除掉”。6Youd better write down the phone number of the restaurant for future _Apurpose Breference Cprogress Dmemory答案B句意:你最好写下那个餐馆的电话号码,以供日后参考。for future reference是一个常用词组,意为“以供日后参考”。7Perhaps the customer has _ his monthly statement and not paid the bill.Apassed BbetrayedCoverlooked Descaped答案Coverlook意为“忽略”。句意:也许这位顾客忽略了他的月度报表,而没付账单。8He always does well at school _having to do parttime jobs every now and then.Ain spite of Bregardless ofCon account of Din case of答案Ain spite of“尽管”;regardless of“不管,不顾”;on account of“因为”;in case of“如果,假使”。句意:尽管他有时不得不找零工,他在校表现一直很好。9What he has done is really _Now his parents are _ him.Adisappointing;disappointed atBdisappointing;disappointed aboutCdisappointing;disappointed withDdisappointed;disappointing by答案C第一空表达的是“他所做的事是令人失望的”,应用disappointing;be disappointed with sb “对某人失望”,答案为C。10The professor built a glass wall _ he could observe what was going on inside.Ain which BwhereCfrom which Dthrough which答案D句意:教授建了一堵玻璃墙,透过这堵墙能够观察到里面的一切。表示“透过玻璃墙”,应该用介词through,在介词后作宾语代替指物的先行词a glass wall用关系代词which。.完形填空“If I ran my business the way you people operate your schools, I wouldnt be in business very long!” I said before a group of angry _1_I represented a group of business people who wanted to _2_ public schools.I was a manager at an ice cream company that became _3_ when People magazine chose our blueberry (蓝莓) as the “Best Ice Cream in America.”As soon as I _4_, a woman raised her hand.To my surprise, she appeared _5_ and pleasant.“We are told, sir, that you _6_ a company that makes good ice cream.”I replied _7_, “Best ice cream in America, Maam.”“Sir,” she said, “_8_ you are standing on your receiving dock (码头) and you see an inferior (质量差的) shipment of blueberries _9_, what do you do?”Immediately, I knew the question was a trap, but I wasnt going to _10_“I send them back.”“Thats right!” she raised her voice, “and we can _11_ send back our blueberries.We take them big, small, rich, poor, gifted, confident, homeless, rude, and brilliant.We take them all! And that, sir, is why its not a(n) _12_Its school!”In an explosion, all 290 teachers jumped to their feet and _13_, “Yeah! Blueberries! Blueberries!”And so began my long _14_Since then, I have visited hundreds of _15_I have learned that a school is not a business.For one thing, schools are unable to _16_ the quality of their raw material.Yet it doesnt deny the _17_ for change.We must change how we teach to give all children the opportunity to become _18_But educators cannot do this _19_; these changes can occur only with the understanding, trust, permission, and active support of the whole society._20_, to improve public education means more than changing our schools, it means changing the whole country.【语篇解读】本文是记叙文。一位老师的话让作者认识到运营学校不同于经营生意,想要提高公共教育,不能单靠学校,而是需要整个国家的参与和改变。1A.workers Bteachers Cparents Dleaders答案B下文中的all 290 teachers提示了本题答案。2A.replace BchallengeCinfluence Dimprove答案D文末的to improve public education提示了本题答案。3A.rich Bspecial Cfamous Dbusy答案C根据本空后的内容可知,当作者公司的蓝莓冰淇淋被评为“美国最好吃的冰淇淋”后,作者的公司变得非常“出名(famous)”。4A.continued BaskedCfinished Dcriticized答案C作者的话刚说“完(finished)”就有人举手提问。5A.polite Bshy Cconfident Dhonest答案A根据To my surprise可推测,这位女士并没有像其他听众那样怒气冲冲,而是看起来很“有礼貌(polite)”、很亲切。6A.manage Bestablish Cbuy Dhelp答案A根据上段中的I was a manager可知,作者“管理(manage)”一家生产冰淇淋的公司。7A.happily Bcarefully Ceagerly Dproudly答案D根据上段中的good ice cream及本空后的Best ice cream可推测,作者“骄傲地(proudly)”纠正那位女士,告诉她自己公司生产的冰淇淋是美国最好吃的。8A.when Bbecause Calthough Duntil答案A这位女士问作者,“当(when)”你看到质量不好的蓝莓时,该怎么办?9A.leave Barrive Cdisappear Dmove答案B根据本句中的receiving dock可知,站在接货码头,自然是看到一船蓝莓“到来(arrive)”。10A.lie Bstop Cadmit Dfollow答案A根据but及作者的回答可知,作者明知道那位女士的问题是个圈套,但他不打算“说谎(lie)”,仍然老实回答。11A.ever BneverCalso Djust答案B根据本空后的our blueberries.We take them all可知,这位女士把学生比作蓝莓。无论这些“蓝莓”质量怎样,他们“从来不(never)”退回,而是全盘接收。12A.blueberry Bice creamCbusiness Dreceiving dock答案C根据本文开头的If I ran my business the way you people operate your schools, I wouldnt be in business very long可知,作者认为老师们运营学校的方式不对,但是这位女士巧妙地反驳了这个说法,她认为运营学校不同于经营“生意(business)”。13A.reported Bwarned Cdoubted Dyelled答案D根据本句中的In an explosion, jumped to their feet可推测,这位女士对作者的反驳让现场的听众都很激动,他们“叫喊着(yelled)”表达自己的情绪。14A.transformation BresearchCexplanation Dstudy答案A根据本文开头的If I ran my business the way you people operate your schools, I wouldnt be in business very long及下段中的I have learned that a school is not a business可以看出,作者的想法发生了“变化(transformation)”。15A.schools BcompaniesCcountries Dgroups答案A根据下文内容可知,作者对于学校及公共教育都有了新的认识,由此可推测,作者应该是走访了上百所“学校(schools)”。16A.change Bnotice Cexamine Dcontrol答案D根据上文中的We take them.We take them all可知,学校不能“控制(control)”原材料,即入校学生的质量。17A.method BneedCpossibility Dreason答案B根据下句中的We must change 可知,我们不能否认改变的“必要性(need)”。18A.peaceful BsuccessfulCthankful Dpowerful答案B我们必须改变我们的教育方式,给所有的孩子“成功的(successful)”机会。19A.silently Bsecretly Calone Dagain答案C根据本空后的these changes can occur only with.the whole society可知,想要改变“仅仅(alone)”靠学校是不行的。20A.Moreover BBesidesCHowever DTherefore答案D本空前后两句之间是因果关系,故选Therefore。.任务型阅读Chronic disorganization occurs when one is habitually disorganized over a long period,which means the person is constantly unsystematic in how he conducts life and business.One suffering from this problem may find relief in the fact that it isnt actually a disease or even an “official” disorder.Its the continued lack of organization in ones life.Someone may become addicted to collecting a certain thing yet never organize the collection as it grows out of control.This can especially be a problem for those with a lot of time and money at hand,yet the problem can be serious for any type of person in a wide variety of situations.Ones personal attitude can often be a big part of why the chronic disorganization exists.Once the attitude of acceptance about being a “slob” is in someones head,its hard to remove.If someone tells himself that he is a slob,he will likely live up to that selfimage created by him or by those around him.One first receives true awareness of the disorder of chronic disorganization when it starts to negatively affect relationships with friends and family members.Everybody becomes affected by this situation,especially those sharing living places with the one involved.The National Study Group for Chronic Disorganization (HSGCD) recommends that one get help through a professional organizer.The study found that all of the subjects in the study had problems with making decisions.There were varied reasons given for this problem of decisionmaking.Among them were fears and prioritizing issues.Research is ongoing for the link between problems in decisionmaking and chronic disorganization.Chronic disorganization often begins with situational disorganization,something most people experience at some point.Someone who has lost someone significant to him may start to be troubled by disorganization after a divorce.Someone who experienced changes in life and in his career may intend to let things like organization and order fall by the wayside.However,one doesnt instantly have chronic disorganization. “If youre going through hell,keep going.” Thats an old saying thats true about ones struggles with chronic disorganization.Every person has the power to change within himself.Its a matter of staying organized,one day at a time.Those who have left chronic disorganization in the past have often done so by promising to stay organized simply for that single day.DefinitionIt means that the person has a(n)(1)_ of being disorganized in life and business over a long period.(2)_ the problemOne example is that an addict (3)_ to organize the collection.The (4)_ of chronic disorganization is partly affected by ones personal attitude.One doesnt realize the disorder of chronic disorganization until it has (5)_ effects on the relationships with friends and family members.The (6)_ of the s

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论