已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 4 Sandstorms in Asia Section Integrated Skills.单句语法填空1_(concern)about Lucy,the teacher called her parents to find out why she was so often absent from class.2Ive made a _(complain)to the police about the noise.3What children learn from their parents has an important effect _ them.4The book is so difficult; I cant take _ what the author means.5The projects aim is to clean up _ (pollute) areas in the world.6Have you been to the Great Wall?Perhaps not in my memory.If _,it might have been during my early childhood.7He is an excellent cook.I couldnt agree _(much)The fish he cooked makes me mouthwatering.8Often I look _ the newspaper before my breakfast.What about you,Tom?9You must give _ your examination papers now.10_(recycle) is important to help protect our environment.【答案】1.Cplaint3.on4.in5.polluted6.ever7.more8.through9.in10.Recycling.完成句子1我们就在这里吃饭吧我们再也找不到比这儿更好的地方了。Lets have our dinner herewe _.【导学号:91390037】2在这点上我非常赞同他的意见。At this point I _ agree with him _.3孩子在水边时,还是越小心越好。You _ when a young child is near water.4我想正午会有一班火车。要是没有,你只好等到下午五点了。I think theres a train at midday._, youll have to wait till 5 pm.5今晚我可能有空。要是有空的话,我就过去看你。I may be free this evening._, Ill come round and see you.【答案】1.cant find a better place than this one2.cant/couldnt; more3.cant be too careful4If not5.If so.阅读理解A Strong winds, sand in the air, poor visibility(能见度),we all know the characteristics of a sandstorm.But what else do you know about them?Sandstorms are today a special treat of life in northern China because of desertification and the retreat (退化) of northern grasslands.They usually occur between February and May.Fortunately, sandstorms this year should be fewer than in past years in north China, according to the National Meteorological Center.Sandstorms can be dangerous.However, there are measures you can take to protect yourself from harm.Wear a mask.Cover your nose and mouth with a mask that can keep out sand, or use a wet handkerchief.If you are driving and the storm is far away from you, it may be possible to outrun it.If it looks like you will be caught in the storm, stop and wait it out.Take cover.If there is no shelter, then lie down.Keep eyes, nose and mouth covered.Cover your head with your arms or a backpack to protect yourself against flying objects.If you are caught in a desert sandstorm, take the following action. Mark your direction before lying down.It is easy to get lost in a desert. Keep plenty of water at hand.If you get lost, you need water to keep your life until you find your way or help arrives. Stay together if traveling in a group.Lock arms if caught in a sandstorm.The most useful measure would actually be to make sandstorms disappear forever.To make this goal come true, people should plant trees, and stop desertification.Today, the straightline distance between Tiananmen Square and a desert called Tianmo in Hebei Province is only about 80 km.If desertification is not stopped, environmental protection experts say, it will probably not be long until Beijingers can catch a camel to work.【语篇解读】文章讲述沙尘暴的特点,人们遇到它时的防护手段,以及预防沙尘暴的措施。1Which of the following is NOT the characteristics of a sandstorm?AStrong winds.BSand in the air.CPoor visibility.DHeavy snow.【解析】细节理解题。由第一段第一句可知答案。【答案】D2In order to protect you from harm in a sandstorm, which may NOT be the right action to take?AFinding a shelter.BCovering your head with a bag.CLying down to wait.DSpeed up and rush through the sandstorm.【解析】细节理解题。由第六段中“If it looks like you will be caught in the storm, stop and wait it out”可知D项错误。【答案】D3What can we infer from the passage?ANorth China has been hitting by sandstorms for several years.B80 km has made the chances of sandstorms hitting Beijing small this year.CPlanting trees can help make sandstorms disappear.DIt is more dangerous in cities because there are more flying objects.【解析】推理判断题。由第三段中“ Fortunately, sandstorms this year should be fewer than in past years in north China”说明过去的几年发生过。C项为文章中明确提到的;B、D两项表述不正确。【答案】A4Whats the best title of this passage?AProtecting EnvironmentBFlying ObjectsCThe Realities of SandstormsDStrong Winds【解析】主旨大意题。文章主要讲述沙尘暴的特点及其形成因素,以及人们遇到沙尘暴时所要采取的措施,故 C 项正确。【答案】CBAlmost every day, we discuss the topic of health, especially for kids.But what is health? “Health” means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight.Lets read the following rules.They can help you stay healthy.Eat a variety of foods, especially fruit and vegetables.We all know that eating fruit and vegetables can help us stay healthy, but many of us only eat our favorite foods.Remember that we can only get the nutrition(营养) we need by eating different kinds of food, especially fruit and vegetables.Drink water and milk most often.Everyone knows that water is important.Besides that, kids need plenty of calcium(钙) to grow strong bones, and milk has a lot of it.Every day, you should drink at least three cups of milk (1,300 milligrams of calcium), when you are 9 years old or older.You should also try to have less sugary drinks, like soda and coca.They include a lot of sugar.Sugar just includes calories, not important nutrition.Listen to your body.When you are eating, notice how your body feels.When your stomach feels comfortably full, stop eating.Eating too much makes you feel uncomfortable.If you do it too often, it can make you unhealthy and fat.Limit(限制) screen time.Whats screen time? Its the amount of time you spend watching TV, movies, and playing computer games.The more time you spend on these sittingdown activities, the less time you spend playing sports, like basketball, and doing other activities like bike riding and swimming.Try to spend no more than 2 hours a day on screen time.【语篇解读】这篇文章讲的是健康如今已是人们的日常话题,尤其是对于孩子,本文对于如何保持健康提供了四个建议:即吃丰富的食物,尤其是蔬菜和水果;多喝牛奶和水;如果你吃饱了,就不要吃了;减少看电视、电影、玩电脑游戏的时间,控制在2个小时之内,多进行像游泳之类的运动。5In this passage, “health” includes all of the following EXCEPT _.Aeating wellBwearing comfortablyChaving a healthy weightDdoing more exercise【解析】细节理解题。由第一段第二句“Health” means eating well, getting enough exercise, and having a healthy weight.“健康”意味着吃好,有足够的运动,并且有健康标准的体重。故选B项。【答案】B6As kids, we should drink at least _ to grow strong bones.Athree cups of milk Bfour cups of milkCtwo cups of milkDone cup of milk【解析】细节理解题。由第三段第四句话“Every day, you should drink at least three cups of milk (1,300 milligrams of calcium), when you are 9 years old or older.”可知。【答案】A7Whats the main idea of the passage?AHow to eat healthily.BEating and playing are both important.CAdvice for staying healthy.DHealth is very important.【解析】主旨大意题。这篇文章对于人们如何保持健康提供了四个建议。所以本文的主题思想是关于保持健康的建议。A、B、D项太片面了。故选C。【答案】C.阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2016全国甲卷)A garden thats just right for youHave you ever visited a garden that seemed just right for you, where the atmosphere of the garden appeared to total more than the sum(总和) of its parts?_1_.But it doesnt happen by accident.It starts with looking inside yourself and understanding who you are with respect to the natural world and how you approach the gardening process._2_Some people may think that a garden is no more than plants, flowers, patterns and masses of color.Others are concerned about using gardening methods that require less water and fewer fertilizers (肥料)_3_.However, there are a number of other reasons that might explain why you want to garden.One of them comes from our earliest years.Recall(回忆) your childhood memoriesOur model of what a garden should be often goes back to childhood.Grandmas rose garden and Dads vegetable garden might be good or bad, but thats not whats important._4_how being in those gardens made us feel.If youd like to build a powerful bond with your garden, start by taking some time to recall the gardens of your youth._5_.Then go outside and work out a plan to translate your childhood memories into your grownup garden.Have fun.AKnow why you gardenBFind a good place for your own gardenCIts our experience of the garden that mattersDIt
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 宜宾事业编招聘2025年考试真题及答案解析
- 2025年二级建造师考试通关提分题库一套附答案详解
- 2025年安全员B证考试试卷(模拟题)附答案详解
- 上海市浦东新区卫生健康系统招聘试题及答案解析
- 2025年机械员之机械员基础知识能力检测试卷A卷附答案
- 大学生简历自荐信300字
- 建筑设计师建筑设计原理考试试题及答案解析
- 成本会计中央电大期末试题及答案
- 课件十分钟安全教育
- 执业药师考试历真题汇编及答案解析
- 2025年深圳市网格员招聘笔试题库及答案解析
- 2025年甘肃省武威市凉州区金山镇选聘专业化管理大学生村文书考试笔试备考试题及答案解析
- DB44∕T 2604-2025 城镇污水处理能源消耗限额
- 2025至2030中国养老地产行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 2025年安康杯知识竞赛试题及答案
- 吊绳的施工方案
- 上海财经大学:低空+发展研究报告(2025年)
- (人教2024版)数学三年级上册第5单元《线和角》大单元教学设计(新教材)
- 2025年事业单位公共基础知识考试复习题库及答案
- 别墅设计平面介绍
- DB33-T 1455-2025 涉企增值服务工作指南
评论
0/150
提交评论