




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 3 课下能力提升(十一).根据提示写出单词的正确形式1She watched the rain poured (倾盆而下) down the windows.2Mike resembles (与相似) his mother in appearance while his personality follows his fathers.3I am pleased by every opportunity to enhance this reputation (名声)4The audience was impressed by the movie stars vivid (生动的) performance. 5The protests became more violent and many people were panicked (恐慌) into leaving the country.6Everyone should keep discipline and you are no exception (except)7There is no simple solution (solve) to this problem.8The public were shocked when they heard the president had been murdered (murderer)9No matter what he says, I wont believe him since I know he is a big liar (lie)10She was the first in our class to break the mold: instead of getting a job in education, she decided to become an accountant (account).选词填空play tricks on, make up, set in, set off, to start with, make ones fortune, hang on, in the mood for 1.If you want to catch that train youd better set_off for the station immediately.2In some languages, 100 words make_up half of all words used in daily conversations.3To_start_with,_we dont have money at present, and secondly we dont have enough time.4The film, set_in the Second World War, was well received when it was released.5Its also fun to play_tricks_on people when they dont give you candy.6The next morning he was to start for the west to make_his_fortune.7Hang_on at your present job until you get another.8To tell the truth, he was not really in_the_mood_for anything.完成句子1After school we went to the readingroom to do some reading, only_to_be_told_that it was being decorated.放学后,我们去阅览室阅读,结果被告知阅览室正在装修。2Determined_to_give_up_smoking,_he threw away his remaining cigarettes.决定戒烟,他扔掉了剩余的香烟。3The people of the town were_warned_of the danger of the flood.该镇居民被警告有洪水泛滥的危险。4Talk quietly in the reading room in order not_to_disturb_others.在阅览室里,不要大声说话,以免打扰别人。5No one can force_you_into_doing/to_do what you dont like to.没有人可以强迫你去做你不喜欢的事情。.完形填空Each year around Christmastime, I think back to the homeless dog that appeared at the family farm. His visit became a gift of _1_ that my family still talks about.It was a few days after Christmas in 1999. A _2_ dog wandered onto the front porch (走廊) and _3_ in as if hed lived here all his life. He quickly decided that his _4_ was to guard the house against squirrels. Every time he saw _5_, hed bound off past the garden to the trees, _6_ at the top of his lungs. Then hed walk back to his position on the _7_, ever vigilant (警惕的)Inside, the house was full of _8_. My 91yearold fatherinlaw, Jim Cravens, was seriously ill. The family had all _9_ to see to his care, to cook and to welcome _10_. Jim and his wife, Dorothy, were beloved ones of the community (社区). Whenever anyone _11_ the house to do anything or walk next door to my brotherinlaws house, the black dog followed. He would _12_ wait until we were done, follow us home _13_ lie down on the porch.This _14_ visitor gave us something new to talk about. Whose dog was he? Did someone _15_ along the road? Did he _16_ to stay? Anyway, it would be dark soon, and he would be _17_ on the winter night. Jim sat in the rocking chair by the front window where he could _18_ the happy black dogs comings and goings.My _19_ said he wanted to live long enough to see the new millennium (千禧年), and he did. He _20_ away on January 2. That was the day the black dog left.Later we heard that he was a rescued dog about a mile and a half from the farm. They named him Bogart.语篇解读:作者的岳父病重时,一只无家可归的狗的到来给老人及作者的家人带来了许多慰藉。1A.surpriseBcomfortCdisasterDdecision解析:选B根据全文内容可推知,这只狗给全家人带来了安慰,故选B。2A.whiteByellowCblackDbrown解析:选C根据第三段的“the black dog followed”可知,那只狗是黑色的。3A.settledBwalkedCranDslept解析:选A根据空后的“as if hed lived here all his life”可推知,无家可归的狗在走廊安顿下来,感觉就像它一直待在那里一样。settle表示“使处于舒适的位置,安顿”。4A.thoughtBmethodCviewDjob解析:选D根据空后的“was to guard the house against squirrels”可推知,此处表示“它的职责”。5A.oneBitCthatDthis解析:选A根据语境可知,此处应用one指代一只松鼠。6A.barkingBsingingCreadingDlaughing解析:选A与上文的“to guard the house against squirrels”呼应,狗看到松鼠就叫。bark表示“(狗)吠叫”。7A.groundBporchCtableDcarpet解析:选B与上文的“dog wandered onto the front porch (走廊)”呼应,此处指狗又回到了走廊。8A.joyBsadnessCshockDexcitement解析:选B根据下文的“My 91yearold fatherinlaw, Jim Cravens, was seriously ill”可推知,当时家里因为老人的重病而充满忧伤。9A.waitedBmovedCgatheredDleft解析:选C根据“The family had all”和“see to his care, to cook”可推知,家里人聚在一起来看护老人。gather“聚集”。10A.doctorsBpassengersCreadersDvisitors解析:选D根据语境可推知,此处表示迎接来探望的人。11A.boughtBenteredCleftDrented解析:选C根据下文中的“walk next door to my brotherinlaws house”可推知,此处表示的是“当有人离开时”。12A.hopefullyBanxiouslyChurriedlyDpatiently解析:选D根据下文的“wait until we were done”可知,狗很有耐心。13A.andBorCbutDyet解析:选Await, follow和lie down是一系列的动作,故用连词and。14A.happyBcuriousCeagerDfearful解析:选B根据下文的几个疑问句可推知,这只狗引起了大家的好奇,空处与“gave us something new to talk about”呼应。15A.pick him upBdrive him backCdrop him offDturn him down解析:选C根据上文的“the homeless dog”可知,大家猜测这只狗是不是被人丢弃的,故选C。16A.pretendBagreeCintendDneed解析:选C根据下文的“Anyway, it would be dark soon, and he would be _ on the winter night”可推知,大家对这只狗接下来的安置有所担忧,所以有了“他打算留下来吗?”的疑问。17A.sorryBhotCwarmDcold解析:选D根据空后的“on the winter night”可知,冬天夜里是寒冷的。18A.watchBhearCfeelDimagine解析:选A根据空后的“the happy black dogs comings and goings”可知,此处表示“看到这只快乐黑狗的进进出出”。19A.fatherBfatherinlawCbrotherDbrotherinlaw解析:选B根据上文中的“My 91yearold fatherinlaw, Jim Cravens, was seriously ill”可推知,病重的岳父想活过新的千禧年。20A.ranBdiedCwentDpassed解析:选D根据上文提到老人活过了新的千禧年并结合下文的“away on January 2”可知,应选D。pass away意为“去世”。.阅读理解AWhat are you reading?Monitor readers share their favorite titlesI am reading Why Wall Street Matters, by William DCohan. It is not only informative but very readable, well researched, and easily understood. I find myself having to make course corrections about many preconceived(事先形成的) ideas about the financial engine of the United States and global economy. He has a real problem with Sen. Elizabeth Warrens ideas for improving matters. But other than that, I found him very knowledgeable about his subject.Kay Hanser, Ballwin, Mo.If you have a love of flying, I recommend Mavericks of the Sky, by Barry Rosenberg and Catherine Macaulay. It tells the true story of the development of the US Air Mail service, which was made possible by the early flights and routes taken on by courageous pilots during and after World War . The details of the danger and risks these pilots faced as well as the political, economic, and social advantages of a faster way to deliver mail make for a very interesting read.Rick Onderdonk, Tehachapi, Calif.Nigel Hamilton has produced an original book explaining how Franklin Roosevelt assumed (承担) leadership of Americas response to Nazi and Japanese threats, detailing the responsibility of the US president as commanderinchief of the nations armed forces. The Mantle of Command: FDR at War, 19411942 is an impressive account of how Roosevelt dealt with his own“team of rivals (对手)”,which laid the basis for the global leadership of the United States in the second half of the 20th century.Bill Wagnon, Topeka, Kan.I am being heartened a great deal by studying The Age of Sustainable Development, by Jeffrey DSachs. From ending extreme poverty to reducing humanitys influence on the planet, Sachs offers concrete strategies for progress. Its especially convincing when used as a text for his MOOC(massive open online course) offered free of charge from Columbia University.Sara Manifold, Poulsbo, Wash.1What do we know about Why Wall Street Matters?AIt is hard to understand.BIt still needs correcting.CIt was written by a successful banker.DIt challenges Elizabeth Warrens ideas.解析:选D推理判断题。由第一段中的“He has a real problem with Sen. Elizabeth Warrens ideas for improving matters”可知,这本书的作者对Sen. Elizabeth Warren的观点提出了质疑。2Whose favorite book would you choose if youre interested in air transport?AKay Hansers.BRick Onderdonks.CBill WagnonsDSara Manifolds.解析:选B细节理解题。由第二段中的“It tells the true story of the development of the US Air Mail service”可知,Rick Onderdonk 推荐的这本书跟航空运输有关。3Which book talks about a political leader?AWhy Wall Street Matters.BMavericks of the Sky.CThe Mantle of Command:FDR at War, 19411942.DThe Age of Sustainable Development.解析:选C细节理解题。由第三段中的“an original book explaining how Franklin Roosevelt . commanderinchief of the nations armed forces ”可知,The Mantle of Command: FDR at War, 19411942有关美国总统,即政治领袖。4How does Sara Manifold feel after reading The Age of Sustainable Development?AAngry.BDepressed.CEncouragedDAmused.解析:选C推理判断题。由最后一段中的“I am being heartened a great deal by studying The Age of Sustainable Development”可知,Sara Manifold读完这本书后精神受到鼓舞。BIn the 19th century the novel came into its own.Thousands upon thousands of novels were published. Of those novels, very few are remembered today. However, there are exceptions: the works of Jane Austen Pride and Prejudice(傲慢与偏见), Sense and Sensibility(理智与情感) for example. They achieved only modest success at first but grew and grew in fame (名声) and reputation.How did Jane Austen become so popular? Of course, the novels are romantic. Everyone knows the love story of Mr. Darcy and Elizabeth Bennett (in Pride and Prejudice), and how they overcome their own pride and prejudice to live happily ever after. The lovers are almost as famous today as Romeo and Juliet.But there is more to Austens popularity than the fact that she wrote about love. The books are very witty (机智的) and ironic (讽刺的), and show a great understanding of society and of people. Pride and Prejudice opens with what must be the most famous sentence in the English novel: “It is a truth universally acknowledged (认可), that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.”The truth, of course, is the opposite: wealthy, unmarried young men are extremely attractive to young women. And women especially penniless (身无分文) or nearpenniless ones are the subjects of Austens tales.Women nowadays may be more equal to men than they were in Jane Austens day. However, a sense that women still basically live in a world dominated (控制) by men ensures that Austen still has many keen readers.5What is the point of the article?ATo describe the status of women in Jane Austens time.BTo promote Jane Austens novels among teenagers.CTo explore the characteristics of Jane Austens novels.DTo analyze why Jane Austens novels have such a lasting appeal.解析:选D主旨大意题。A项是说描写Jane Austen时代妇女的地位,这只是她的作品中女主角的一个特点,并非主旨大意;本文不是推销书籍,所以B项错误;本文旨在分析英国作家简奥斯汀的写作特点,而这恰恰是她的作品受世人欢迎的原因;而不是C项探索她的小说特点。所以选D。6What can be con
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025福建厦门市集美区润德实验幼儿园招聘非在编教职工3人笔试备考试题及答案解析
- 2025广东医科大学附属第二医院第四轮人才招聘31人备考试题及答案解析
- 2025福建省福规市政工程有限公司招聘4人备考试题及答案解析
- 2025广西南宁市良庆区发展和改革局招聘工作人员2人笔试备考试题及答案解析
- 2025广东东莞中学南城学校招聘物理临聘教师1人笔试备考题库及答案解析
- 2025东营市东凯第二小学招聘劳务派遣小学语文教师笔试备考题库及答案解析
- 2025安徽蚌埠固镇县职业技术学校招聘劳务派遣工作人员35人笔试备考题库及答案解析
- 2025北京市平谷区人力资源和社会保障局第二次事业单位招聘工作人员48人笔试备考试题及答案解析
- 2025福建省连江县储备粮管理有限公司招聘3人笔试备考试题及答案解析
- 2025福建福州城投福粥餐饮管理有限公司招聘1人笔试参考题库附答案解析
- 六年级家长会课件
- 2025年安徽省淮南市【辅警协警】笔试模拟考试题(含答案)
- 废气处理活性炭吸附操作规范
- 2025年教科版新教材科学二年级上册教学计划(含进度表)
- 创伤急救基本知识培训课件
- 2025年农业农村科技基础知识考试题库(附含答案)
- 合同第三方见证人范本
- 学生心理健康教育干预措施
- DB32∕T 4652-2024 基于区块链技术的多中心药物临床试验管理系统开发指南
- 实验室生物安全知识培训考试试题(含答案)
- 2025年成人高考英语试题及答案
评论
0/150
提交评论