2019_2020学年高中英语课时分层作业3Unit10MoneySectionⅥLanguagePoints(Ⅲ)(含解析)北师大版.docx_第1页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Unit10MoneySectionⅥLanguagePoints(Ⅲ)(含解析)北师大版.docx_第2页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Unit10MoneySectionⅥLanguagePoints(Ⅲ)(含解析)北师大版.docx_第3页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Unit10MoneySectionⅥLanguagePoints(Ⅲ)(含解析)北师大版.docx_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时分层作业(三)语言知识练习固基础单句语法填空1Walking along the river,we saw someone fishing(fish) by the river.2When a baby koala is born, it will be no bigger (big) than a bee.3Please deliver the goods at your earliest convenience (convenient)4We must be practical (practice) and work out the cost before we make a decision.5The discussion focused on three main problems.6Weve replaced the old adding machine with a computer.7He is associated(associate) with his sons in business.8The tiger is a common representative (represent) of the cat family.9The medical team was made (make) up of twelve famous doctors.10She has just got through to inform us that she arrived there at 9:15. 高考题型练习提能力阅读理解AHOTEL INFORMATIONBaymont Inn Ft.Lauderdale3800 WCommercial,Ft.Lauderdale.FL 33309Lowest Prices 110% Guaranteed (保证)Room InformationRooms are equipped with Double,Queen,or King bed(s),smoking or nonsmoking based on location and availability.Provided in each spacious guest room is a hair dryer,coffee maker,iron,ironing board,25TV and guest voice mail.Checkin Time:7:00 PM.Hotel Amenities:Air Conditioned,Free Parking,24 Hour Front Desk,Pool,Television with Cable,Coffee Maker in Room,Hairdryers Available.Beach Plaza Hotel625 NFort Lauderdale Beach Blvd,Ft.Lauderdale,FL 33304Room InformationThe oceanfront accommodations at Beach Plaza Hotel are some of the most affordable on Fort Lauderdale Beach.Each room features directdial telephone,cable television and daily maid service.The very affordable efficiency studios even include full kitchens! All rooms surround the private poolside garden courtyard.Checkin Time:7:05 PM.Hotel Amenities:Air Conditioned,Coffee Maker in Room,24 Hour Front Desk,Parking,Hairdryers Available,Pool,Television with Cable.Fort Lauderdale Plaza Hotel3711 NOcean Blvd,Ft.Lauderdale,FL 33308Room InformationGuest rooms feature TVs,inroom movies,Internet access,inroom safes,alarm clock radios,hairdryers,refrigerators,microwaves,and balconies.Checkin Time:7:00 AM.Hotel Amenities:Parking,Heated Pool,Television with Cable,and Coffee Maker in Room.【语篇解读】本文是一则广告,介绍了Baymont Inn Ft.Lauderdale、Beach Plaza Hotel和Fort Lauderdale Plaza Hotel 三家宾馆的概况、联系方式、预定时间等信息。1Which hotel gives a promise?ABaymont Inn Ft.Lauderdale.BBeach Plaza Hotel.CBaymont Inn Hotel.DFort Lauderdale Plaza Hotel.A细节理解题。由Baymont Inn Ft.Lauderdale 部分中的“Lowest Prices 110% Guaranteed”可知它有最低价格的保证,即有承诺(promise)。由此可知选项A符合题意。2If you ,you will probably go to Beach Plaza Hotel.Aenjoy seeing films without leaving your hotel roomBwant to eat food cooked by yourself in the hotelCare fond of swimming in heated waterDare a cigarette smokerB细节理解题。根据Beach Plaza Hotel部分中的房间信息中的“The very affordable efficiency studios even include full kitchens!”可知有完整的厨房,当然可以自己做饭。3Which of the following is NOT true to the ads?AWhile staying in Fort Lauderdale Plaza Hotel,you can surf the Internet.BAll of the three hotels provide television with cable.CYou can keep your money in the room safe in Fort Lauderdale Plaza Hotel.DIn Beach Plaza Hotel a 24hour maid is available.D细节理解题。根据Beach Plaza Hotel 部分的房间信息中的“Each room features directdial telephone,cable television and daily maid service.”每个房间都设有直拨电话、有线电视和日常女佣服务。但信息中未提及24小时的服务提供。可知D项是不正确的,故选D项。BTraffic jam and cities, it seems go hand in hand.Everyone complains about being stuck in traffic, but, like the weather, no one seems to do anything about it.In particular, traffic engineers, transportation planners, and public officials responsible for transportation systems in large cities are frequently criticized for failing to solve traffic jam.But is traffic jam a sign of failure? Long lines at restaurants or theaters box offices are seen as signs of success.Should transportation systems be viewed any differently? I think we should recognize that traffic jam is an unpreventable byproduct of successful cities and view the “traffic problem” in a different light.Traffic jam occurs where there are lots of people but limited spaces.Culturally and economically successful cities have the worst traffic problems, while decaying cities dont have much traffic.New York and Los Angeles are Americas most crowded cities.But if you want access to major brokerage houses(经济行), you will find them easier to reach in crowded New York than in any other large cities.And if your company needs access to postproduction film editors or satelliteguidance engineers, you will reach them more quickly through the crowded freeways of LA than through less crowded roads elsewhere.Despite traffic jam, a larger number and wider variety of social communications and economic dealings can be made perfect in large, crowded cities than elsewhere.Seen in this light, traffic jam is an unfortunate result of success, not a cause of economic decline and urban decay.So while we can consider traffic jam as increasing costs on the areas of big cities, the costs of inaccessibility in uncrowded places are almost certainly greater.There is no doubt that traffic jam brings the terrible economic and environmental damage in places like Bangkok, Jakarta, and Lagos.But mobility(移动性)is far higher and traffic jam levels are far lower here in the US, even in our most crowded cities.Thats why, for now, we dont see people and capital streaming out of San Francisco and Chicago, heading for other cities in California, and Illinois.【语篇解读】交通堵塞和城市相伴而生。人们似乎对交通堵塞现象无能为力,但是作者认为交通拥挤是城市成功不可避免的副产品,应该从不同的角度来看待交通堵塞现象。4We can conclude from the first paragraph that Atraffic jam and weather are the two factors preventing the development of the big cityBtraffic jam seems to be very difficult to deal withCif traffic engineers try their best, traffic jam can be solvedDpublic officials are always criticized for misusing their powerB推理判断题 根据第一段In particular, traffic engineers, transportation planners, and public officials responsible for transportation systems in large cities are frequently criticized for failing to solve traffic jam.可知交通工程师,交通规划者和负责大城市交通系统的公共官员经常因为未能解决交通拥堵而受到批评,可知交通拥挤的问题非常难处理。故选B。5According to the passage, whats the authors opinion towards traffic jam?AIn cities, traffic jam is unavoidable.BTraffic jam is both a sign of failure and a sign of success.CTraffic jam is the consequence of successful cities.DFor a successful city, traffic jam is notunpreventable.C观点态度题 根据第二段I think we should recognize that traffic jam is an unpreventable byproduct of successful cities and view the “traffic problem” in a different light.可知作者认为交通拥挤是城市成功不可避免的副产品,即交通拥挤是成功城市的结果。故选C。6By seeing “decaying”

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论