2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢ知能演练轻松闯关(含解析)外研版选修6.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢ知能演练轻松闯关(含解析)外研版选修6.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢ知能演练轻松闯关(含解析)外研版选修6.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢ知能演练轻松闯关(含解析)外研版选修6.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢ知能演练轻松闯关(含解析)外研版选修6.docx_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 4 Music Section 品句填词1Light music can get you _(放松的) after a whole day of work.答案:relaxed2Much to my _(欣慰),he survived the accident although the car was damaged.答案:relief3We see each other at regular _(间隔)usually about once a month.答案:intervals4Mr.Wang, a retired teacher, was _(赠送)with flowers by his former students.答案:presented5Will you do me the _(荣幸) of dining with me tonight?答案:honour6We can help those homeless people by making a donation or doing some _(自愿的) work.答案:voluntary7We dont have enough money. _(因此) we cant afford to buy the new car.答案:Therefore8Peter_(处理) the problem beautifully and the manager thought highly of him at the conference.答案:handled9The terrible _(场面) of the accident shocked me deeply.答案:scene10Im sorry that there are no_(空的) seats in the coffee shop at this moment.答案:vacant 单句改错1We were watching the football match when all of sudden there came a loud sound from outside. _答案:在sudden前加a2(湖南卷)Video games can be a poor influence if leaving in the wrong hands. _答案:leavingleft3In addition to look after her brothers and sisters, Lucy also helped her mother do some housework. _答案:looklooking4We have been working for a long time. Lets dance with the music of the piano. _答案:withto5She burst into tears the moment when she knew she had failed that exam. _答案:去掉when 课文语篇改错Like the Oscars in the film industry, the Grammy Awards are presenting every year in the music industry in the United States. The award ceremony is usually held in the February. The awards depend in how many votes each artist receive from members of the Recording Academy. In addition the awards themselves, there were also performances by famous artists at the ceremony.There is a separate set of awards for Latin music, calling the Latin Grammys, but only two awards for world music. However, it is very hard for musicians from a rest of the world to win prizes. Whats more, because some people think the Grammys are not so important, they dont take them serious.答案:Like the Oscars in the film industry, the Grammy Awards are every year in the music industry in the United States. The award ceremony is usually held in February. The awards depend how many votes each artist from members of the Recording Academy. In addition the awards themselves, there also performances by famous artists at the ceremony.There is a separate set of awards for Latin music, the Latin Grammys, but only two awards for world music. , it is very hard for musicians from rest of the world to win prizes. Whats more, because some people think the Grammys are not so important, they dont take them . 单句语法填空1Before _(leave), turn off all the lights.答案:leaving2It is a great _(relieve) to know that my son has arrived in New York safe and sound.答案:relief3He didnt take what I said _(serious) until he was caught cheating in the exam.答案:seriously4I had no sooner received his letter than I _(go) to see him at once.答案:went5(2019浙江温州期末)He is so stubborn that once he makes up his mind, nothing can change it; _, its no use arguing with him.答案:therefore6We pushed our way _the crowd and found a lovely monkey performing acrobatics.答案:through7_(draw) upon the money left by his father, Henry set up a school for the disabled children.答案:Drawing8I feel honoured _(have) the opportunity to take part in the voluntary activity _honour of Lei Feng.答案:to have;in9I will present the students present _the meeting with some special _(present)答案:at;presents10All the students looked very _ and happy after a _ Saturday. (relax)答案:relaxed; relaxing 阅读理解Music is an international language.The songs that are sung or played with instruments are beautiful to all people everywhere.Popular music in America is what every student likes.Students carry small radios with earphones and listen to music before class,after class and at lunch.Students with cars buy large speakers (扬声器) and play the music loudly as they drive on the street.Adult drivers listen to music on the car radio as they drive to work.They also listen to the news about sports, the weather, politics, and activities of the American people. But most of the radio broadcasts are music.Pop or popular music singers make much money.They make a CD or tape which radio stations use in every state. Once a popular singer is heard throughout the country, young people buy his or her tapes.Some of the money from these tapes goes to the singer.Wherever the singer goes, all the young people want to meet him or her.Now the singer has become a national star.Besides pop music, there are two other kinds of music that are important to Americans.One is called folk music.It tells stories about the common life of Americans.The other is called western or country music. This was started by cowboys who would sing at night to the cows they were watching. Today, any music about country life and the love between a country boy and his girl is called western or country music.【解题导语】这是一篇说明文,音乐是一种国际语言,文中介绍了美国的三种音乐形式。1In America, every student likes_Afolk musicBcountry musicCpop music Dwestern musicC解析:细节理解题。由第二段的第一句话“Popular music in America is what every student likes.”可知,在美国所有学生都喜欢流行音乐,故选C。2According to the passage, most of the car radio broadcasts are_Asports Bthe weather Cpolitics DmusicD解析:细节理解题。根据第三段的最后一句话“But most of the radio broadcasts are music.”可知,本题应选D。3What do the cowboys do in the passage?AThey sell cows. BThey watch cows.CThey sing and dance. DThey travel around.B解析:推理判断题。根据最后一段中“This was started by cowboys who would sing at night to the cows they were watching.”可推断出,cowboys的工作是看护牛,故选B。4Whats the best title of the passage?AMusic in America BMusic ListenersCCowboys in America DInternational LanguageA解析:标题归纳题。此篇文章基本上属于“总分”结构,第一段只是引入话题,紧接着文章就围绕着关键词“music”和“America”而展开,故选A。 完形填空My most memorable occasion with an old song in a new place was in late April, 1974. While I was then teaching mathematics in an American university,a small grant(拨款) allowed me to teach at the University of New South Wales in Australia.I had just_1_One evening I went to a_2_that had a young piano player.Almost all the songs he played were ones Id never heard before.He asked for_3_, and people asked for other songs completely_4_to me.Then someone pointed to me,“We have an American_5_hes new here.Lets hear a request from him.”In my great ignorance(无知) of_6_music, either American or Australian, I was on the spot.But I had begun to learn Australian_7_The University of New South Wales is on a hillside above a major avenue named Anzac Parade,_8_the Australia New Zealand Army Corps (ANZAC),which_9_for England in World War IAnzac Day is an important Australian holiday honoring the sacrifices made by_10_The important holiday_11_on April 25,the day the ANZAC forces landed at Gallipoli,in northern Turkey, in 1915.And I did know a song that seemed_12_for the holiday.I asked the_13_if he could play The White Cliffs of Dover. He said,“I don t_14_that one.”A visible shock went around the restaurant.Then a(n)_15_man said,“Well, let s sing it for him.”Actually the entire room,_16_everyone over the age of 40, joined in singing the song, which became popular in England in 1942 and_17_throughout the Englishspeaking world.Its an old song,_18_it expresses a hope for peace as timely today as it was during the Battle of Britain.And people made it very_19_afterward that they appreciated my knowledge and respect for_20_tradition.The newcomer, in the new place, had made himself one of the gang.【解题导语】本文是记叙文。一首老歌让作者快速融入一个新地方。1A.finishedBarrivedCappeared DpassedB解析:由下文中的hes new here可知,作者刚刚“到达(arrive)”。2A.mall BrestaurantCschool DhotelB解析:下文中的A visible shock went around the restaurant是提示。3A.advice BhelpCrequests DdonationsC解析:下文中的Lets hear a request from him.是提示。4A.comforting BpleasantCordinary DunfamiliarD解析:由上文的Almost all the songs he played were ones Id never heard before.可知,这些歌作者完全“不熟悉(unfamiliar)”。5A.hero BcolleagueCstudent DvisitorD解析:由第一段内容可知,作者是从美国来到澳大利亚的“访客(visitor)”。6A.original BsoftCmodern DwesternC解析:由第一段中的My most memorable occasion with an old song in a new place可知,作者不了解“现代(modern)”音乐。7A.culture BmusicCliterature DlifestyleA解析:下文介绍了一个当地的节日,属于文化范畴。8A.in memory of Bin place ofCin support of Din terms ofA解析:街道的名字Anzac源于同名的部队,可见是为了“纪念(in memory of)”这个部队。9A.prepared BsearchedCfought DcheeredC解析:上文中提到the Australia New Zealand Army Corps,指

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论