




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时跟踪检测(二) Word power, Grammar and usage & Task.单句语法填空1The last student to_leave (leave) the classroom forgot to lock the door.2I dont suppose anyone will be willing to do it, will they?3Though its convenient to have mobile phones, students are discouraged from using them at school.4Once she has made up her mind, nothing can change it.5Without the atmosphere protecting them, the living creatures on earth wouldnt_survive (not survive)6Devoted (devote) to the cause of Chinese education, Qian Weichang was respected by all of us.7When taking an important test, you are forbidden from referring (refer) to your notes, or you will get punished.8For various (variety) reasons, it has not been possible to carry out improvements.9The situation required that you (should)_give (give) a signal to begin.10Inspired (inspire) by the sunny weather, I decided to explore the woods.完成句子1这些生词增加了理解该短文的难度。(add)These new words have_added_to_the_difficulty in understanding the short passage.2我至今还没有弄明白他对这次事件的真实看法。(work)So far, I still havent_worked_out what he actually thought of the incident.3还需要三幅画使墙上的这片空地方看起来舒服。(more或another)Three_more_pictures/Another_three_pictures are needed to fill the space on the wall so that it will be comfortable to look at.4如果你理解这些句子有困难的话,你可以参考这本语法书。(refer to)If you have difficulty in understanding the sentences, you can_refer_to_this_grammar_book.阅读理解AOn the first day of the new term, I met my new headmaster at the school gate. “Follow me, please!” he said. He had a quiet, kind voice. He took me into my new classroom and left. In front of me, thirty pairs of eyes looked at me. I knew he had told the students that I was blind. I could almost feel the question behind their eyes: “Blind?” I felt the answer too: “If shes blind, this should be good!” I heard quiet voices in a corner of the classroom. For a moment, I felt afraid. I knew at once that I had to be strong.“Class,” I said as loudly as I could. “I may be blind. But I am not foolish. Take those naughty smiles off your faces, and stop talking, please!” Of course, I could not see their faces; I just guessed that some of them were smiling. The class were quiet. They were very surprised. I knew that I had done the right thing.As the days went by, the students had more surprises. I could smell when the children were eating sweets. I could easily hear combs going through hair, students passing messages, and so on. Once I found a girl passing a message to a friend. I took the message to the teachers room. A teacher read it to me. On one side it said, “Do you think she can see?” On the other it said, “I think so. She always knows what were doing.”Soon the students stopped being naughty, and started to work hard. Before long, they brought in photos of their families for me to look at. I knew then they were my friends. I also knew they had forgotten that I could not see.语篇解读:本文是一篇记叙文,主要讲述了身为盲人的作者在新学期开学面对新的班级时的一段特殊的经历。1In Paragraph 1 the writer said she must be strong because _.Ashe was too weakBthe students laughed at herCthe headmaster left her aloneDshe felt the students were not friendly to her解析:选D细节理解题。根据第一段倒数第三、四句可知,作者觉得学生们对她不友好,这使作者决定要坚强。2The students were surprised for the first time because _.Athe author seemed to know everythingBthe author caught them smilingCthe author caught them talkingDthe author was not foolish解析:选B推理判断题。根据第二段可推知,身为盲人的作者能够发现他们在微笑,这使他们感到很惊讶。3In the new teachers class, the students often _.Aexchanged sweetsBcombed their hairCwrote letters Dread letters解析:选B细节理解题。根据第三段第三句可知,在课堂上学生们经常梳头发。4The students brought their photos for the writer to look at _.Ato interest herBto cure her illnessCto make friends with herDto show their friendliness解析:选D细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知,学生们拿照片给作者看是为了体现他们之间的友谊。BLaura Ingalls was born in 1867 in an area known as the “Big Woods” of Wisconsin.Her father was said to have a “restless spirit”He did not like to live in one place very long.Life for his family was not easy.They were often cold and hungry.Laura remembered these times when she wrote her Little House books.When she was about sixteen, Laura began teaching in a school.Two years later, she married Almanzo Wilder.A year and a half after that, Laura gave birth to a baby girl.They named her Rose.They hoped to settle on a nice farm and raise a large family.But they experienced a series of bad luck.For many years they moved from place to place and did many different jobs.Finally, Rose urged her mother to try writing for a living.And that was when the idea for the Little House books was born.Laura Ingalls Wilders first book is called Little House in the Big Woods.It tells of her life when she was about five years old.This first book tells how Laura helps her family on their small farm.Life was simple but good.Another book in the series is called Farmer Boy.It tells the story of Almanzo Wilder growing up on a farm in New York State.It is different from the other Little House books because it is only about Almanzo.In the 1930s, Laura Ingalls Wilder wrote her most famous book, Little House on the Prairie.It tells stories that are exciting, and sometimes scary.Wolves were not the only problem the family faced.In the fourth book, On the Banks of Plum Creek, something unusual happens .The Little House books continue to sell very well.They have been translated into different languages.The books are written in a simple style that is easy for young people to understand.Many teachers in the United States and foreign countries use the books in their classrooms.They help students learn to read English, and to understand the history of pioneering life in America.语篇解读:Laura Ingalls是一位美国女作家,其作品深受英语学习者的喜爱。5It is implied in Paragraph 1 that _.ALaura Ingalls liked movingBLaura Ingalls had a wonderful childhoodCLaura Ingalls childhood influenced her writingDLaura Ingalls showed an interest in writing as a young girl解析:选C推理判断题。根据第一段的“Laura remembered these times when she wrote her Little House books.”可推断Laura Ingalls小时候的生活对其以后的写作有影响。6What is Paragraph 2 mainly about?AHow Laura Ingalls changed her poor life.BHow Laura Ingalls started writing.CWhat Laura Ingalls liked doing before she became a writer.DWhy Laura Ingalls lived such a hard life after she got married.解析:选B段落大意题。根据第二段的“Finally, Rose urged her mother to try writing for a living.And that was when the idea for the Little House books was born.”可知这一段主要是讲Laura Ingalls为什么开始写作,之前的描述都是在为此做铺垫。7Which of the Little House books is the most famous one?ALittle House in the Big Woods. BFarmer Boy.CLittle House on the Prairie.DOn the Banks of Plum Creek.解析:选C细节理解题。根据第三段的“In the 1930s, Laura Ingalls Wilder wrote her most famous book, Little House on the Prairie.”可知C项正确。8What would most probably be discussed next in Paragraph 3?AThe differences between the fourth book and the fifth one.BWhat unusual thing happens in the fourth book.CThe detailed stories of the first four books.DWhy Farmer Boy is different from the other books.解析:选B推理判断题。根据第三段的“In the fourth book, On the Banks of Plum Creek, something unusual happens .”可推断接下来会讲在第四本书里发生的一些不寻常的事情。.语法填空Gandhi,_1_ Indian national hero, was honored as the father of the Indian nation. He has been respected and beloved by the Indians.He was born in India in 1869. Following the local custom, he got_2_ (marry) at the age of 13. In 1888 he sailed to England, where he_3_ (study) law for three years and became a lawyer. On his return to India, he_4_ (send) to South Africa to work on a law case. In South Africa he was surprised to find that the problem of_5_ (race) discrimination (歧视) was serious. There he formed an organization and started a magazine to fight_6_equal rights.Gandhi returned to India in 1915,_7_ India was controlled by the British. He led the Indians to fight for an end to the British rule and_8_ (depend) for his country. In the political movement many Indians including Gandhi were put in prison._9_, the struggles never stopped. The British government had to give in and India won its independence in 1947._10_ (fortunate), Gandhi was shot by an Indian who opposed his vie
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年度湖北省纪委监委考试录用公务员专业测试考前自测高频考点模拟试题及答案详解参考
- 景区安全员培训记录课件
- 2025湖北恩施州鹤峰县国有资本投资运营有限公司下属公司招聘职业经理人1人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 建筑外墙维修与加固工程实施方案
- 高校运动队训练方案与管理措施
- 熊胆茵陈口服液对胆囊结石患者转归的影响研究-洞察及研究
- 中考物理实验题解析与训练方案
- 汽车维修岗位职责说明手册
- 生物肥料安全生产技术-洞察及研究
- 氨基苷类抗生素单分子成像的温度依赖性分析-洞察及研究
- T-CALC 005-2024 急诊患者人文关怀规范
- 农产品电商知识培训课件
- 认识数字123幼儿园课件
- 2024海湾消防智慧消防物联网系统用户手册
- 诗经王风黍离课件
- 2025年湖北恩施州鹤峰县国有资本投资运营有限公司招聘笔试参考题库附带答案详解
- 应知应会设备安全操作培训
- 智能监控系统技术方案
- 《企业安全生产费用提取和使用管理办法》专题培训
- 德育故事分享
- 2023-2024学年天津九十二中七年级(上)第一次段考语文试卷
评论
0/150
提交评论