




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时跟踪检测(十) Communication Workshop, Culture Corner & Bulletin Board.单词拼写1Britain built up her wealth by trading with other countries.2Ill help as mush as I can, but there is a limit to what I can do.3Have you observed anything strange in her words?4The school staff (全体员工) gathered to have the meeting.5He was influenced (影响) by his teacher to take up the study of medicine.单句语法填空1The mother observed his son doing (do) his homework and felt cheerful.2We must set a limit to the expense of the trip.3It remains to be seen (see) whether you are right.4Who do you suggest should be sent (send) to work there?5There is nothing in particular in todays newspaper.6People were desperately seeking shelter from the gunfire.7The spider web is only attached to the leaf by one thread.8This morning I was walking on the street when I saw that two travelers were reading a map, looking puzzled (puzzle)9We couldnt agree on a date for the party for various reasons.10The Christmas Day is on the way. We need prepare some presents.完成句子1我认为这项研究十分重要。I attached great importance to this research.2她喜欢水果,尤其是苹果。She likes fruit, and apples in particular.3我们来到一个小茅屋,在那里避了雨。We reached a little hut, where we took shelter from the rain.4这片地域就是中国最大的恐龙公园的归属地。The site is home to Chinas largest dinosaur park.5返巢本能通常是与动物世界联系在一起的。The homing instinct is usually associated with the animal world.完形填空 A little boy was spending his Saturday morning playing in his sandbox. While creating roads in the soft sand, he 1 a large rock in the middle of the sandbox. The boy 2 around the rock, managing to move it out from the dirt. With much 3 , he tried to push the rock out of the sandbox. When the boy got the rock to the edge (边缘) of the sandbox, 4 , he found that he couldnt 5 it up and over the little wall. The rock was too 6 for his small body. As he 7 to accept his failure, the little boy dug,pushed, and pried (撬动), but every time he thought he had made some 8 , the rock rolled and then fell back into the sandbox.The little boy 9 again and again, but the only 10 was to have the rock roll back. 11 he burst into tears. All the time the boys father 12 him from his living room.The moment the tears fell, a sweet voice rose 13 the boys head. It was his father. 14 but firmly he said,“Son, why didnt you use all the 15 that you had?” The boy replied with tears,“But I did, Daddy, I did! I 16 all that I had!” “No, son, you didnt,” 17 the father kindly. “You didnt 18 me to help you.” With that the father picked up the rock and 19 it out of the sandbox.Do you discover that sometimes you dont have the strength to move your “rocks” away?There is one who is always willing to 20 you with the strength you need. Dont forget that!语篇解读:在困难面前不要气馁,或许身边的人愿意帮助你。1A.found outBleft outChid Ddiscovered解析:选D由下文小男孩想把石块从沙箱里弄出去可知,此处是说小男孩“发现”了石块。2. Awalked BshowedCtraveled Ddug解析:选D小男孩只有“挖”石块周围的沙土,石块才能完全露出来。3. Acourage BprideCeffort Dpleasure解析:选C根据上下文可知,小男孩应是“用力”去推动石块。4. Ahowever BstillCthus Deven解析:选A上文说把石块推到了沙箱边缘,下文又说couldnt .可知此处应该表示转折。5. Aput BraiseCtake Dbreak解析:选B小男孩发现自己不能把石块“举”过沙箱那堵矮墙。6. Alarge BdifficultChard Dmuch解析:选A这个石块对于他小小的身体来说显得过“大”。7. Adecided BrefusedChad Dplanned解析:选B从下文中小男孩锲而不舍的举动来看,此处应该是说他“拒绝”接受失败。8. Asuccess BprogressCmistakes Dchanges解析:选B每次以为取得一些“进展”时,石块又滚了下来掉回沙箱中。9. Atried BfailedCthought Dcried解析:选A小男孩的性格很坚强,一次次地“尝试”。10. Afailure BgoalCresult Dwish解析:选C努力过后获得的唯一“结果”就是石块又滚了回来。11. AGradually BImmediatelyCProperly DFinally解析:选D根据上文内容可知,一次次的努力白费后,“最后”小男孩哭了。12. Awatched BhelpedCfollowed Dtaught解析:选A小男孩的爸爸一直在客厅里“看”着小男孩,他在观察儿子在困难面前的表现。13A.on BbelowCabove Doff解析:选C爸爸关爱的声音应该是在小男孩的“头顶”响起。14A.Angrily BSurprisinglyCSuddenly DGently解析:选D从上文的“sweet voice”可知,爸爸并没有生气,而是安慰并启发儿子,他的口气应该是“温和”而坚定的。15A.knowledge BstrengthCtools Dabilities解析:选B根据最后一段内容可知,爸爸在问小男孩为什么没有使出他全部的“力量”。16A.wasted BbroughtCused Dcarried解析:选C小男孩哭着对爸爸说他已经“用”尽了全力。17A.replied BcorrectedCshouted Dpraised解析:选B由下文可知,爸爸并不同意小男孩的话,他和蔼地“纠正”儿子的话。18A.advise BforceCask Dbeg解析:选C爸爸在启发小男孩:“你没有请求我来帮助你”。19A.kept BthrewCkicked Dbroke解析:选B这个石块对于爸爸来说不是问题,他捡起石块,把它“扔”出了沙箱。20. Aprovide BlendCshow Dpass解析:选A总会有人愿意向你“提供”你所需要的力量。.阅读理解Sports shoes that work out whether their owner has enough exercise to warrant time in front of the television have been devised in the UK. The shoes named Square Eyes contain an electronic pressure sensor and a tiny computer chip to record how many steps the wearer has taken in a day. A wireless transmitter passes the information to a receiver connected to a television, and this decides how much evening viewing time the wearer deserves, based on the days efforts. The design was inspired by a desire to fight against the rapidly ballooning waistlines among British teenagers, says Gillian Swan, who developed Square Eyes as a final year design project at Brunel University to London, UK.“We looked at current issues and childhood overweight really stood out,”she says.“And I wanted to tackle that with my design.”Once a child has used up their daily allowance gained through exercise, the television automatically switches off. And further time in front of the TV can only be earned through more steps. Swan calculated how exercise should translate to television time using the recommended daily amounts of both. Health experts suggest that a child take 12,000 steps each day and watch no more than two hours of television. So, every 100 steps recorded by the Square Eyes shoes equals precisely one minute of TV time. Existing pedometers (计步器) normally clip onto a belt or slip into a pocket and keep count of steps by measuring sudden movement. Swan says these can be easily tricked into recording steps through shaking. But her shoe has been built to be harder for lazy teenagers to cheat.“It is possible, but it would be a lot of effort,”she says.“That was one of my main design considerations.”语篇解读:本文属于说明文,主要介绍了一款记录孩子跑步数和看电视时间的鞋子,以此限制孩子看电视的时间,避免孩子过度肥胖。1According to Swan, the purpose of her design project is to . Akeep a record of the steps of the wearer Bdeal with overweight among teenagers Cenable children to resist the temptation of TV Dprevent children from being tricked by TV programs解析:选B细节理解题。根据文章第三段第一句“The design was inspired by a desire to fight against the rapidly ballooning waistlines among British teenagers .”可知这款产品的设计是为了应对英国孩子越来越严重的肥胖问题。故B正确。2Which of the following is TRUE of Square Eyes shoes?AThey regulate a childs evening TV viewing time. BThey determine a childs daily pocket money. CThey have raised the hot issue of overweight. DThey contain information of the receiver. 解析:选A细节理解题。根据第二段第二句“A w
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年低空经济核心部件国产化技术创新与产业升级报告
- 2025湖南怀化学院高层次人才招聘100人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(完整版)
- 2025广西柳钢集团技术技能人才社会招聘模拟试卷及答案详解(网校专用)
- 2025年五常市公安局公开招聘警务辅助人员97人模拟试卷及答案详解(全优)
- 2025北京海淀镇社区卫生服务中心招聘15人模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025年宿州市中医医院招聘36人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(网校专用)
- 2025辽宁沈阳盛京资产管理集团有限公司所属子公司沈阳中城天玺不动产有限公司招聘1人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(考点梳理)
- 2025昆明市盘龙区面向全国引进高中教育管理人才模拟试卷及参考答案详解一套
- 2025年渤海钻探工程有限公司春季招聘(20人)模拟试卷附答案详解(突破训练)
- 2025交通运输部所属事业单位第七批招聘备考考试题库附答案解析
- 2025年部编版新教材三年级上册《9.犟龟》教案
- 2024年南宁市招聘中小学教师笔试真题
- 养老院安全生产培训
- 老员工带新员工的培训制度
- 高标准农田建设项目风险评估与应对措施
- 水浒传每回内容梗概
- 人教版初中九年级全册英语单词表(完整版)
- 工地试验室安全培训内容
- 合同车辆质押合同
- 2024版数据中心基础设施运维与维保服务合同2篇
- 增材制造课件
评论
0/150
提交评论