免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时跟踪检测(九) Lesson 4.单词拼写1I was shocked when I heard about your accident.2Teamwork is required in order to achieve these aims.3His ambition is to become a great scientist in the future.4The doctor told him it was hopeless (没有希望的) to cure his disease, but he is still alive today.5She welcomed us with a cheerful greeting.6In the past, studying abroad was a distant (遥远的) dream for most people.7I can finish the difficult task within five days.8She became weaker and weaker because of sadness (悲伤)9The old machine wont function properly if you dont oil it regularly.10A good teacher should have great patience when dealing with a naughty student.选词填空in preparation for, run out of, on ones way, get away from, break down, carry on, with great patience, make into 1She listened to his excuses with great patience.2He is practising every day, in preparation for the iceskating championship.3We ran out of petrol the other day.4The bus I took broke down halfway, so I was late.5Every day she passed the church on her way to the Health Centre.6Youll be able to read well with a dictionary and carry on simple conversations.7The play had a long run on Broadway before being made into a movie.8I enjoy my work, but sometimes Id really like to get away from it all.课文缩写语法填空On 1 June, 1910, Captain Scott began his journey 1.to the Antarctic. At the same time, the Norwegian explorer Roald Amundsen was also going south. During the polar summer, both teams organised food bases in 2.preparation (prepare) for their journeys. Amundsen reached the Antarctic first. Then he prepared for the return journey. Scott finally arrived at the pole. They were 3.shocked (shock) when they saw the Norwegian flag. Scott wrote sadly in his diary:“Well, we have now lost the goal 4.of our ambition and must face 800 miles of hard pushing and goodbye to most of our 5.dreams (dream)”The return journey was one of the worst in the 6.exploration (explore). The weather conditions were terrible. Scott realised their 7.hopeless (hope) situation:“.we are very cheerful, but 8.what each man feels in his heart I can only guess .”. Then a terrible storm started. Scott spent some of his last hours writing. He wrote a letter full of 9.sadness (sad) to his wife. The news of Scotts death shocked the world. He had failed 10.to win (win) the race to the pole, but the extraordinary courage shown by Captain Scott and his men made them into heroes.阅读理解ASir Ernest Shackleton was an explorer who was born in southern Ireland, but grew up in London. In 1901 Shackleton got a place on Captain Scotts first Antarctic expedition (探险队) on the Discovery. In 1907, he led his own British Antarctic Expedition on the Nimrod and received a heros welcome when he returned.After Scott died in 1912, Shackleton chose to tackle the challenge of Antarctica in a different way. He decided he would try to journey across the Antarctic from one side to the other through the South Pole.In 1914, Shackleton led a party on the ship Endurance cross the Antarctic from one side to the other. On 19 January 1915, Endurance became locked in the ice of the sea. Over the course of the next nine months the ship was gradually destroyed, finally sinking on 27 October. It proved impossible for the 28 men to pull their boats and stores across the frozen sea, so Shackleton camped on the ice and drifted (漂流) with it.Shackleton and his men were cold and exhausted, and weak from the difficulties of the journey. They knew they would not be found and could not all sail further. Therefore, Shackleton and five others left most of the party behind and reached the nearest island where they found help and the whole party survived.Although the expedition failed because Shackleton did not reach the South Pole, in other ways it was his biggest success. He overcame (战胜) great difficulties to bring his men safely home after the Endurance was trapped and destroyed.On 5 January 1922, Shackleton died of a heart attack. He was on his way to the Antarctic again, on board another ship the Quest.语篇解读:本文主要讲了Shackleton和他的船队极地探险之旅。1The underlined word “tackle” in the second paragraph probably means “ ”Athink ofBturn downCtalk about Ddeal with解析:选D词义猜测题。根据下文可知Shackleton在Scott死后继续了他的极地探险,故此处tackle与deal with意义相近,表示“应对(挑战)”。2Shackletons most difficult journey of exploration was on the ship .ADiscovery BNimrodCEndurance DQuest解析:选C细节理解题。根据第三段内容可知Shackleton乘Endurance在海上遭遇了冰的封堵,船最终毁掉下沉。故这次最为艰难。3Why did the expedition on the Endurance become Shackletons biggest success?AHe received a heros welcome when he returned.BHe managed to get help and save the lives of the whole party.CHe and his men pulled their boats and stores across the frozen sea.DHe and five other men reached the nearest island to the South Pole.解析:选B推理判断题。根据第五段内容可知Shackleton的成功之处在于他将他的队员安全带到家,拯救了整个团队。4What can be inferred from the passage?ACaptain Scott was the first to reach the South Pole.BShackleton was a determined and responsible man.CScott and Shackleton both died of heart attacks.DScott and Shackleton were good friends for many years.解析:选B推理判断题。从文章中不难看出Shackleton不仅不畏艰难,勇于去探险,还在关键时刻为自己的队员负责,努力帮助他们脱离险境,故他是一个意志坚定且很负责任的人。BTraffic jams result in loss of time and loss of health, according to recent research. It has already been proven that fumes (烟雾) from cars and trucks are linked to heart and lung (肺) disease and cancer. Now scientists have found that they may also harm brain cells and nerves (神经), according to The Wall Street Journal on November 8.Experiments by scientists around the world suggest that traffic fumes can affect peoples mental ability, intelligence and emotional stability (稳定性)“There is real cause for concern,” said neurochemist (神经化学专家) Annette Kirshner at the National Institute of Environmental Health Sciences in North Carolina, US.“But we ought to proceed (推进) with caution.”Currently scientists are not sure what the exact effects will be on peoples brains and behavior.Scientists in the Netherlands recently discovered that breathing traffic fumes for just 30 minutes can increase electrical activity in parts of the brain that control behavior, personality and decisionmaking.Research teams in New York, Boston, Beijing, and Krakow (Poland) found that children who live in areas affected by heavy traffic fumes had lower scores in IQ tests. They were also more likely to suffer depression (抑郁), anxiety and attention problems than children who grew up breathing cleaner air.It was also found that older men and women who had long been breathing traffic fumes had memory and reasoning problems.Vehicles today dont let out as much pollution as they did in 1970, only about one tenth of what it was then. However, there are more cars on the roads today and they get stuck in traffic more often. Drivers traveling on the busiest roads in the US spend an average of 140 hours in traffic jams every year, about the same time they spend in the office in a month.Scientists believe that even if it is not possible to reduce the number of cars on the road, as long as simple steps can be taken to speed up the traffic, public health problems can be greatly reduced.语篇解读:本文主要讲了汽车尾气对精神健康的危害。5According to the article, it has been newly discovered that .Atraffic jams are a waste of timeBfumes may cause heart and lung cancerCfumes may harm peoples mental abilitiesDtraffic jams can affect peoples behavior解析:选C细节理解题。A、B两项虽然是事实,但是早就被证明了,不是新发现。D项文中没有提到,只是说“parts of the brain that control behavior, personality and decisionmaking”,并非影响行为。6What effect do traffic fumes have on the human brain?AThey increase electrical activity in parts of the brain.BThey weaken the ability to make decisions.CThey kill healthy cells in the brain.DThey cause brain disorders.解析:选A细节理解题。根据第五段中的“.can increase electrical activity in parts of the brain .”可知A项正确。7According to the article, people who have long been breathing traffic fumes might suffer all the following EXCEPT .Aattention problemsBreasoning problemsCemotional problemsDeyesight problems解析:选D细节理解题。文中没说汽车尾气会影响视力。8Which of the following statements is TRUE?AScientists have proven the exact effects of traffic fumes on mental health.BVehicles today let out much more pollution than they did in 1970.CThere are heavy traffic jams nowadays due to the large number of cars.DThere is no need to reduce the number of cars on the road.解析:选C细节理解题。从第八段中的“However, there are more cars on the roads today and they get stuck in traffic more often.”可判断C项正确。.语法填空A young man and an old man were waiting for a bus. They sat next to each other.“Whats that in your bag?” 1 (ask) the young man, pointing to a big bag beside the old man. “Gold. There was nothing but gold,” answered the old man. The young man could not believe his own ears and w
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 税务筹划与成本-洞察与解读
- 动物学解剖试题及答案
- 永磁电机生产线团队协作管理方案
- 无机化学实验试题及答案
- 官方模拟题(答题版)
- 光伏电站环境影响评估与减缓方案
- 皮划艇试题及答案
- 小区管道更新施工方案优化
- 施工现场建筑材料安全管理方案
- 漆工的试题及答案
- 名师工作室成员工作总结
- 饮料销售知识培训课件
- 2025年贵州省遵义市中小学生“π”节数学思维竞赛初赛ZYMC2数学试卷(六年级)(含解析)
- 中国数字经济发展研究报告(2023年)
- 9.2《永遇乐•京口北固亭怀古》课件+2025-2026学年统编版高一语文必修上册
- 2025年国家开放大学(电大)《应用写作》期末考试备考试题及答案解析
- 接插件基础知识培训课件
- 仓库备货协议6篇
- 学堂在线 高技术与现代局部战争 章节测试答案
- GB/T 131-2006产品几何技术规范(GPS)技术产品文件中表面结构的表示法
- GB/T 1094.16-2013电力变压器第16部分:风力发电用变压器
评论
0/150
提交评论