已阅读5页,还剩8页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
高三新课标(广东)第一辑第1期强化检测题(一)参考答案及答案详解参考答案1-5 DBAAC6-10 ABDAD11-15 CAABD16. sat 17. sharing 18. When 19. someone 20. By 21. with 22. what 23. a 24. better 25. necessarily26-30 DBBCD31-35 ADBAC 36-40 ACBDC 41-45 BBDAC 46-50 BCADF基础写作(One possible version)Dear Tom, How have you been recently? Im writing to you in order to get some help from you.I am going to participate in the Chinese Character Spelling Competition, which is aimed at giving teenagers the opportunity to show their level of Chinese characters and giving them a stage to perform. I attach a great deal of importance to this competition and really want to show my best, but Im quite nervous. I know you have taken part in many competitions before and must have a lot of experience in how to adjust the state of mind. I hope you can give me some suggestions to reduce my nervousness. Im looking forward to your reply. Yours sincerely,Li Hua读写任务(One possible version)The passage is about a disagreement on who should decide the childs career choice. Though the child wants to be a scientist, his father does not support his choice. It reminds me of my mother, who has had a great influence on my dream career. When I was in middle school, my mother asked me, “What do you want to be when you grow up?” I said a writer, or a lawyer, or a doctor. Hearing my answer, she told me that finding the right career can be difficult, but not impossible. “You should take several things into consideration, like your hobbies, what you enjoy in school, or your interpersonal skills.” My mother just gave me some suggestions on how to choose my dream career. To some extent, she helped me to find my dream career that of writer. In my opinion, parents should give their children more freedom to choose their dream career. If not, there will be more disagreements between them. As for children, they should listen to their parents reasonable suggestions. Only in this way can children find their dream career.答案详解完形填空【语篇导读】作者和朋友在咖啡馆遇到一件有意思的事,一位客人点了两杯咖啡,其中包括咖啡馆“墙上的那杯”,接着进来的另外两位客人也是同样的要求。原来镇上的人们都在为贫穷的人着想,为有需要的人也买了一杯,作者和朋友对于镇上人们的善良非常感动。1. D。根据语境,作者和朋友进入咖啡馆,当享用(enjoyed)咖啡的时候,一位客人出现了。2. B。这位客人进入咖啡馆后,对服务员说:“两杯咖啡,包括墙上的那杯。”根据后文observed一词可知,听到这位客人的话,作者和朋友都非常好奇(interest)。3. A。他们观察到服务员给这位客人端上了(served)一杯咖啡,但是这位客人却付了两杯的钱。4. A。在服务员贴到墙上的那张纸上面写着(saying) “一杯咖啡”的字样。5. C。根据后文two on the table and one on the wall可知,当作者和朋友还在咖啡馆的时候,另外两位客人也进入了咖啡馆,点了(ordered)三杯咖啡。6. A。根据后文This time, the waiter did the same thing. 可知,这两位客人只喝了两杯咖啡,但是却付了三杯的钱,之后便离开了(left)。7. B。根据前文It was something unique and可知,对于以上三位客人的行为,作者和朋友都感到很疑惑(puzzling)。8. D。根据语境,几天后,作者和朋友恰巧(have a chance)又来到这家咖啡馆。9. A。 根据后文The great respect for the needy shown by the people living in this town可推断出,这位男子手头不是很宽裕,衣衫褴褛(poorly dressed)。10. D。根据后文One cup of coffee from the wall.可知,这位男子看了一下墙(wall)。11. C。根据后文The great respect for the needy shown by the people living in this town可知,此处填respect。12. A。这位男子喝了咖啡,离开咖啡馆,没有付钱(paying)。13. A。起初作者和朋友对这件事非常惊讶,而如今了解了事情的原委后就不足为奇了。故此处填clear。14. B。根据made our eyes well up可知,镇上的人们的善举使作者和朋友感动得眼里噙满泪水(tears)。15. D。作者感叹这是多么棒(beautiful)的一个想法。继而感叹这或许是世界上最漂亮的一面墙。语法填空【语篇导读】文章通过讲述在华盛顿广场公园两个陌生的人相互倾听人生故事来告诉人们,在生活中如果停下来去倾听,没有必要是陌生人,即便是我们认识的人,或许我们就能改变世界。16. sat。考查动词时态。根据前文Peter Budd sat with his guitar及Next to him可知为一般过去时态。17. sharing。考查非谓语动词。现在分词作伴随状语。18. When。 考查时间状语从句。根据语境可知是当他们被问及今天怎么样时,故应填When。19. someone。考查代词。根据下句They had just needed someone to take the time to listen.可知为someone。20. By。考查介词。根据该空后面的asking the simple question, “Hows your day going?”可知是通过某一种方式,故用by。21. with。考查固定搭配。was filled with充满。22. what。考宾语从句。结合语境讨论成为艺术家是什么样子的,再分析句子成分可知从句中缺少宾语,故用what。23. a。考查冠词。此处泛指一个陌生人。24. better。根据语境可知是被他人倾听使他们的一天变得更加美好,故用比较级形式。25. necessarily。考查副词。根据语境可知是不一定是完全陌生的人,再结合搭配not necessarily“不一定,未必”可知用副词形式。阅读理解A篇【语篇导读】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者怀念父亲带给他的美好回忆。26. D。细节理解题。根据文章第一段My fathers treasure, rather, was in a thousand wonderful memories that he gave me over the course of his life.可知D项正确。27. B。细节理解题。根据文章第二段There was a sweet smile of satisfaction on his face as the engine started. There was a twinkle of joy in his eye when he shook his head. And there was a quiet hum of happiness in his voice as we drove back home that day.可知修完车后,作者的父亲是非常满意和高兴的。28. B。词义猜测题。文章第二段主要讲了作者回忆父亲一次修车的经历,这次经历让作者印象深刻。根据第二段This memory made a home in my heart and became a priceless pearl for my soul to cherish.可知B项正确。29. C。推理判断题。根据文章最后一段He once said to me, “It is lucky that all of your choices are driven by love and inspired by joy.”可知C项正确。30. D。文章标题题。通读全文可知,本文主要讲述了作者父亲对他的爱以及怀念父亲带给他的美好回忆,故选D。B篇【语篇导读】本文是一篇说明文,介绍了计算机键盘的发展历程。31. A。细节理解题。根据第一段They were not used for commercial purposes but to produce legal documents that were neat.可知,A项说法正确。32. D。细节理解题。根据第二段The teletype was used to input data in the very first computers, and this is where the development of the computer keyboard started.可知,D项说法正确。33. B。词义猜测题。结合本段上句The very first designs of these keyboards were big and heavy, and most did not come with the computer.以及划线词本句话的意思,可知,最初的键盘大且笨重,之后经过变革,体积逐渐变小。故changed和modified的意思最为接近。34. A。文章结构题。本文按照时间顺序,介绍了计算机键盘的发展历程,故A项说法正确。35. C。主旨大意题。本文是一篇说明文,介绍了计算机键盘的发展历程。故C项说法正确。C篇【语篇导读】本文是一篇报道。美国一项最新研究表明:女孩玩芭比娃娃,未来职业选择或受限。36. A。段落大意题。第二段主要说明了美国此次研究的重大意义。故A项说法正确。37. C。细节理解题。根据第四段The girls were then shown photographs of ten occupations and asked how many they themselves or boys could do in the future.可知,C项说法正确。根据第四段Thirty-seven girls from the age of four to seven from an Oregon college town were randomly arranged to play for five minutes with either a sexualized Doctor Barbie or Fashion Barbie doll, or with a more neutral (中性的) Mrs. Potato Head doll.可知,A、B、D项说法错误。38. B。细节理解题。根据第六段The two Barbie dolls were the same except for clothing, with unrealistic bodies, extremely youthful and attractive faces, and long full hair. The researchers believe that the doll itself has more of an effect on girls than the role or career aspirations suggested by its costume.可知,不包括芭比娃娃的衣着,故B项正确。39. D。细节理解题。根据第三段Sherman and Zurbriggen used girls doll play to study the impact of gender role socialization可知,D项说法正确。40. C。主旨大意题。本文是一篇报道。美国一项最新研究表明:女孩玩芭比娃娃,未来职业选择或受限。故C项说法正确。D篇【语篇导读】本文为我们展现了一段关于Thebes的历史。41. B。细节理解题。根据第四段第一句可知,B项说法正确。42. B。细节理解题。根据第五段第一句可知,B项说法正确。43. D。词义猜测题。根据句意the Tuthmosids为将Thebes打造成埃及的首都,慷慨解囊,贡献了大量个人财富。故划线部分意思与D项说法最接近。44. A。细节理解题。根据文章第四段内容可知Thebes的壮丽使之成为其他城市进行比较的范本。故A项说法正确。45. C。写作目的题。本文为我们展现了一段关于Thebes的历史。故C项说法正确。高三新课标(广东)第一辑第2期强化检测题(二)参考答案及答案详解参考答案1-5 CCBDA 6-10 CACDD 11-15 BACCD16. who 17. what 18. At 19. and 20. ran 21. Looking 22. you 23. There 24. stronger 25. difference26-30 CACDB 31-35 CAABD 36-40 DBBDD 41-45 DBAAC 46-50 ADBFC基础写作(One possible version)Notice The Students Union is going to organize an activity to volunteer in schools for migrant children next weekend. The activity is aimed at caring about migrant children, helping them improve their interest in studying, and encouraging them to enjoy life. We will teach them some useful English words and sentences, some English songs to arouse their interest and how to make handicrafts such as paper-cutting, which is good for their overall development. Whats more, we will arrange drawing and music classes for them. This activity is a good opportunity to help migrant children feel the love of our society, develop more knowledge and we can also cultivate their sense of responsibility. The Students UnionAugust 23rd, 2014读写任务(One possible version)This passage is about a boy who gets his fathers old baseball uniform. With a little help from his mother, his fathers factory team uniform is just the right size for a baseball-loving boy. On the one hand, it is necessary for a child to have a uniform in life. Just like the boys who were baseball players in the passage had their own uniforms, uniforms can be used to distinguish players from one another. This is because most baseball uniforms have the names and uniform numbers of the players who wear them. Uniforms raise childrens expectations of themselves. They will feel more confident in the way they look, and so they have more confidence in themselves.On the other hand, it is not good if a child is overly interested in his or her uniform. They will spend less time and energy in training and playing sports. This is because they keep their focus on their clothing, not on training. As far as I am concerned, I am not against wearing uniforms, as long as you concentrate on who you are, rather than what you are wearing or what you can afford. 答案详解完形填空【语篇导读】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者在去看篮球赛的路上,与路边一位衣衫褴褛的老人之间的故事。1. C。作者在去看篮球赛的路上,突然(Suddenly)看到一位大约65岁左右的老人。suddenly突然地;luckily幸运地;interestingly有趣地;obviously明显地,根据句意,故选C。2. C。根据下一句He was sitting on the ground, wearing tattered (衣衫褴褛的) clothes.可知此处应选C。3. B。根据后文my car的提示,可知此处填parked,表示停车的意思。4. D。根据前文surprised可知,这位老人很惊讶,好像作者要伤害他似的。hurt伤害;confuse使困惑;protest抗议;serve服务,根据句意,故选D。5. A。此处考查短语make a living,表示谋生,维持生活。6. C。此处考查短语remind sb of sth,表示使某人想起。7. A。根据后文 who had given up all their 7 and owned nothing but a begging bowl可知许多修道士放弃了他们所有的财产,只有一个化缘钵。8. C。此处的a piece of cloth for clothing表示用一块布当作衣服。9. D。根据后文老人的回答“Well, anything helps. I dont care.”可知,他是轻轻地说道。10. D。根据后文老人说的“God bless you, sir.”可知,他和蔼地对作者表示感谢。11. B。根据上文I asked him if he wanted to come in and watch the basketball game可知此处表示看比赛。12. A。根据后文内容可知,作者看到老人站起来,带着他的破旧的背包,向体育馆走去。get up起立;get off动身;get out出去;get back回来,根据句意,故选A。13. C。根据下文的a pebble in the ocean可知。此处应填ocean。14. C。根据前后文可知,此处应填drop,表示扔下。15. D。根据it will make hundreds of ripples 15 outward and soothing (抚慰) others.可知,涟漪向外扩散开。语法填空【语篇导读】文章讲述了作者和儿子上周像往常一样去公园,但是没有看见那个经常坐在公园里的悲伤的人,后来那个悲伤的人来到了公园。在作者和儿子玩的时候,儿子因一个偶然的机会跟那个人有一次谈话。这一次谈话使悲伤的人得以慰藉。文章告诉我们“勿以善小而不为”。16. who。考查定语从句。who在从句中作主语。 17. what。考查宾语从句。what在宾语从句中作say的宾语。 18. At。考查介词。固定搭配at one point, 表示在某一时刻。19. and。考查连词。and连接两个并列的动作bounced off和rolled toward。20. ran。考查动词时态。根据He picked up the ball, and began talking to the man. 可知为几个连续的动作,故用一般过去时。21. Looking。考查非谓语动词。根据语境及语法结构可知为现在分词表示伴随。 22. you。考查代词。根据下句You can go home now.可知应为you。23. There。考查副词。根据语境可知是有一阵沉默,故用There。 24. stronger。考查形容词。根据语境可知是比第一次更响亮一些,故用比较级的形式,前面有much修饰。25. difference。考查名词。根据短语的搭配为make a difference。阅读理解 A篇【语篇导读】本文是一则寓言故事。一位富商的儿子在一位圣人的教诲下,明白了幸福的秘密在于:既要欣赏世界上所有的奇珍异宝,同时又要永远不忘记匙里的两滴油。这句话告诉我们:生活中有很多事情要做,当我们努力去实现设定好的目标的同时,不要忘了看看这一路走来的风景。26. C。细节理解题。根据第二段When the young man entered the castle, the wise man was talking to his guests, and the young man had to wait for two hours until it was time for him to meet the sage.可知,当这位富商的儿子来到圣人的住所的时候,圣人并没有马上接见他,故C项说法正确。27. A。细节理解题。根据第一段A merchant sent his son to learn the secret of happiness from the wisest of men.可知,这位富商的儿子此行就是为寻找幸福的秘密而来。28. C。推理判断题。根据第一、二段内容可知,年轻人就是为寻找幸福的秘密而来的,并且相信圣人能够给出他想要的答案。可推断出,年轻人对这位圣人是信任的。故C项说法正确。29. D。细节理解题。根据第四段Now more at ease, the young man took the spoon and walked again around the palace, this time paying attention to everything. Returning to the sage, he reported in detail all that he had seen, but the young man had spilled the oil that the wise man had given him.可知,D项说法正确。30. B。主旨大意题。本文是一则寓言故事。一位富商的儿子在一位圣人的教诲下,明白了幸福的秘密在于:既要欣赏世界上所有的奇珍异宝,同时又要永远不忘记匙里的两滴油。这句话告诉我们:生活中有很多事情要做,当我们努力去实现设定好的目标的同时,不要忘了看看这一路走来的风景。这则故事告诉人们幸福在于平衡。B篇【语篇导读】本文是一篇说明文,介绍了一款新的音乐理念打造的冰激凌,人们在享受美味冰激凌的同时,也可以演奏出优美的乐曲。31. C。细节理解题。根据第一段Called Lickestra, the fun concept that transforms ice cream cones into playable instruments is the brainchild(创作)of Emilie Baltz and Carla Diana.可知,C项说法正确。32. A。细节理解题。根据第三段第一句话These, of course, are no ordinary ice cream cones, but ones fitted with capacitive sensors (电容式传感器) that send an electronic message to an attached circuit(电路)board whenever the ice cream inside is licked. 可知,项说法正确。33. A。细节理解题。根据第三段While it sounds fairly simple, the artists said they had to learn how to pack in the ice cream just right, so that the musical circuit would be completed right down to the last lick.可知,项说法正确。34. B。段落大意题。文章第三段主要讲了Lickestra的工作原理。故B项说法正确。35. D。文章出处题。本文是一篇说明文,介绍了一款新的音乐理念打造的冰激凌,人们在享受美味冰激凌的同时,也可以演奏出优美的乐曲。故本文最有可能出自科技杂志的一篇文章。C篇【语篇导读】本文是一篇报道。主要讲了马里兰州和华盛顿的一些学校打算对一种新的考试标准进行试验。36. D。细节理解题。根据文章第二段which are designed to promote critical thinking instead of rote memorization (死记硬背).可知各州共同核心课程的标准是促进学生们批判性的思考,而不是死记硬背。37. B。词义猜测题。根据文章第三段可知,这次试验是在这种考试明年实施之前,帮助调整规范在线测试。38. B。细节理解题。根据第三段This is a total reset of how we do assessment theres an opportunity to make sure they can think and communicate.”可知,这个试验是重新设定通过考试来评估学生的方法。39. D。细节理解题。根据文章第六段可知,学生们的分数不会被别人知道,故D选项正确;根据第五段Maryland received permission skip the states usual standardized test when it was given earlier this year.可知,只有马里兰州的学生可以不参加国考,故A项错误;根据In the District number will include students at charter (特许) and traditional schools.可知B项错误;C项文中没有提到,故排除。综上所述,故选D。40. D。主旨大意题。综合全文可知,文章主要讲了马里兰州和华盛顿的一些学校打算对一种新的考试标准进行试验,故选D。D篇【语篇导读】本文介绍了职业高尔夫比赛冠军中最年轻的女性Lydia Ko。41. D。细节理解题。根据第一段Kos victory at the Canadian Womens Open, four months and two days after her 15th birthday, made her the youngest winner in LPGA Tour history可知,D项说法正确。42. B。词义猜测题。根据第二段The tournament (比赛) at the Vancouver Golf Club came with a US$300,000 check for the winner, but Ko will not see a cent of it.可知,detrimental与disadvantageous(不利的)的意思最为接近。43. A。细节理解题。根据第三段said New Zealand golfing legend, Bob Charles, who won the 1963 British Open可知,A项说法正确。44. A。细节理解题。根据后文while stressing she was keen to not forget the amateur scene which has helped her become one of the worlds most exciting young golfers. 可知,A项最适合填入文中。Ko同意Bob Charles的观点。45. C。段落大意题。本段主要讲了Lydia Ko在今天还打算作为一名业余高尔夫选手。故C项说法正确。高三新课标(广东)第一辑第3期强化检测题(三)参考答案及答案详解参考答案1-5 BAAAA6-10 BDDCB11-15 ABCAB16. saw 17. How 18. on 19. where 20. Caught21. a 22. Fighting23. ashamed 24. another 25. it26-30 CBDCA 31-35 BABBD 36-40 ABADB 41-45 DAACC 46-50 FADBE基础写作 (One possible version)As we all know, detail is the key to our success. It is not easy for us to be successful but all details have an important effect on the things that we do.Details are important, so we should not only be careful all the time and focus on the details ourselves but also we should keep the attitude of being responsible in mind and try to solve problems through working out details. Whats more, we need to keep a good balance between quality and quantity because when we only focus on quantity, we may neglect many details.When we focus on every detail in our lives and work with our heart, we will be surprised at harvest time.读写任务(One possible version)Cardboard boxes can be obtained for free from supermarkets, but people often buy them online when moving house and this has helped to increase the profit of packaging suppliers. Why is it so? As I see it, people have become accustomed to taking any particular need and searching the Internet for a solution. They could get boxes free from supermarkets, but thats not how they approach most of their consuming these days. However, being a keen green enthusiast, and hating waste, I will side with those who support the idea of getting them free from the supermarket, if my family is moving house. It is necessary to recycle old boxes and avoid wasting resources. To improve the situation, people can go to a supermarket or a website to look for things that are free and can be recycled. After you move house with cardboard boxes, if they are in good condition, you can consider giving them away to your neighbors who need them.答案详解完形填空【语篇导读】通过智者与学生的故事,文章告诉我们要保持内心的宁静,而这种宁静的心态也会感染周围的人们。1. B。根据下文Get me some water from the lake there. 可知,智者口渴,故选B。2. A。根据下文When he reached it可知,学生朝着河流走(walked)去。3. A。当学生走到河边的时候,他注意到(noticed)四轮车从河流驶过(crossing),结果河水变得非常浑浊。4. A。根据下文How can I give this muddy water to my teacher to drink!可知,四轮车从河流驶过(crossing),结果河水变得非常浑浊。5. A。根据后文and told the wise man可推断,学生回到(went back)智者身边。6. B。根据前文The water there is very muddy.可知,这位学生认为河水太脏了,不宜(safe)饮用。7. D。通过阅读上下文可知,半小时后,这位智者又派了这位学生去河边取水。故选D。8. D。根据下文The mud had settled down and the water above it looked fit to drink.可知,当这位学生再次来到河边的时候,他发现河水非常清澈。故选D。9. C。所以这位学生把水收到(collected)罐子里,带到智者面前。10. B。根据上文The mud had settled down and the water above it looked fit to drink.可知,选settled down。11. A。根据句意,智者告诉这位学生,有时候,心智可能会被扰乱(disturbed),但是不妨留点时间,让它自己归于平静,不必强迫(put in)自己镇定下来。12. B。解析见上题。13. C。智者在这里要强调(emphasize)的是:不要强迫自己镇定下来。14. A。拥有(Having)内心的宁静是一个不需要太费劲的过程。15. B。根据前文When there is peace inside you可知,选peace。语法填空【语篇导读】文章讲述了作者通过帮助一个生病的老人叫救护车,并在听到老人的感谢而后悔没有帮助遇到的第一个需要帮助的老年人,这件事情也使作者意识到帮助别人并非难事。16. saw。考查动词时态。根据第一段中的 On a cold winters morning, I saw an old man sitting awkwardly against a wall.可知为一般过去时态。17. How。考查感叹句。根据语境可知是感叹老人处境的糟糕,故用how引导感叹句。18. on。 考查介词。根据与后面名词的搭配可知是on the ground。19. where。考查宾语从句的引导词。where 引导宾语从句,并在从句中作地点状语。 20. Caught。考查非谓语动词。非谓语动词与逻辑主语之间为动宾关系,且动作发生在谓语的动作之前,故用过去分词表示原因。21. a。考查冠词。whisper 第一次在文中出现,故用不定冠词a修饰。 22. Fighting。考查非谓语动词。现在分词表示伴随的状态。23. ashamed。考查形容词。根据and可知该空应与sorry并列,可知应填形容词。 24. another。 考查形容词。根据语境可知相对于帮助的这个老人,应该是“另一个”(another)需要帮助的人。25. it。考查代词。it 指代后面的不定式to be helpful。阅读理解A篇【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者的第一份工作是在甘蔗地里赶牛耕地。这工作需要一连干八个小时不能休息,一天也只有一美元的收入,虽然工作很乏味单调,但是作者学会了为人生做准备。最终作者成为了一名成功的高尔夫球手。26. C。细节理解题。根据第一段第二句话判断,作者的第一份工作是驱赶犁甘蔗地的牛。故选C。27. B。细节理解题。根据第二段上下文语境判断,作者的工作是跟在耕牛后用扫帚把赶牛。应该不累,但是持续时间长而且中途不能休息,即使吃饭也不可以。故选B。28. D。细节理解题。根据第二段最后一句话判断,作者从他的第一份工作中学会了对他的雇主要恭敬和忠诚。故选D。29. C。细节理解题。根据第三段第三、四句话判断,把钱带回家帮助家人给了作者自尊心。故选C。30. A。推理判断题。根据第四段判断,Some nights I would lie in bed and dream of making thousands of dollars by playing golf and being able to buy a bicycle. 有几个晚上作者躺在床上梦想着打高尔夫球赚了数千美元,作者用这些钱买了辆自行车。由此,可推知作者的梦想是当一名成功的高尔夫球手。故选A。B篇【语篇导读】本文主要介绍长时间看电视对孩子所造成的不良影响,从三个方面即情感、智力以及成熟度入手进行分析。31. B。文章结构题。通读全文可知第一段是对文章的整体概述,从而引入话题,故选B。32. A。细节理解题。根据第二段中“This is due to learning how to think, feel and react from television, as opposed to real-life experiences. Though television
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年萍乡辅警招聘考试题库含答案详解(精练)
- 2025年红河州辅警协警招聘考试备考题库带答案详解
- 2025年绥化辅警协警招聘考试真题含答案详解ab卷
- 2025年郴州辅警招聘考试题库及答案详解(考点梳理)
- 2025年石嘴山辅警招聘考试真题及答案详解(夺冠系列)
- 2025年省属虚拟辅警招聘考试真题有答案详解
- 2025年滨州辅警协警招聘考试真题含答案详解(轻巧夺冠)
- 2025年湖南辅警招聘考试真题附答案详解
- 2025年石嘴山辅警招聘考试题库及答案详解1套
- 2025年衡水辅警协警招聘考试备考题库含答案详解(突破训练)
- 与设计单位的风险防范措施
- 高考语文《文言文阅读》40篇专项练习(选自模拟真题)(含答案)
- 健康领域《小小飞行员》教学方案
- 学堂在线 汽车理论 章节测试答案
- 感术行动培训课件
- 危险化学品法律法规培训
- 部编人教版六年级语文上册理解阅读专项练习(12篇)
- app安全管理制度
- 口腔舒适化麻醉技术应用
- 瓜豆原理教学课件
- 梦幻丛林教学课件
评论
0/150
提交评论