已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
一、阅读理解(共1道小题,共50.0分) 1. Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van(住房汽车) A small car can hold four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded. A van hold seven persons easily, so a family with three children could ask their grandparents to go on a holiday travel. They could all travel together. Mr. Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and buy a van. The sixth and seventh seat are used to put other things, for a family of five must carry many suitcases when they travel. Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family are traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes.1. From the passage, a motor home is also called _.A. a motor car B. a motorbike C. a big truck D. a van2. A family owns a motor home usually with _.A. more than two children B. interest in vansC. a baby D. much money3. Americans with a small family and with two parents working usually have _.A. a car B. two cars C. two vans D. a van4. What is the main use of motor homes for Americans?A. to do some shopping with all the family membersB. to drive their children to school every dayC. to travel with all the family members for holidaysD. to visit their grandparents at weekends5. The reason why motor homes have become popular is that _.A. they can let families have a happier life when they go out for their holidaysB. they can take people to another city when people are freeC. big families can put more things in motor homesD. some people think motor homes are cheep1. 1. From the passage, a motor home is also called _.A. a motor car B. a motorbike C. a big truck D. a van 2. 2. A family owns a motor home usually with _.A. more than two children B. interest in vans C. a baby D. much money 3. 3. Americans with a small family and with two parents working usually have _.A. a car B. two cars C. two vans D. a van 4. 4. What is the main use of motor homes for Americans?A. to do some shopping with all the family members B. to drive their children to school every day C. to travel with all the family members for holidays D. to visit their grandparents at weekends 5. 5. The reason why motor homes have become popular is that _.A. they can let families have a happier life when they go out for their holidays B. they can take people to another city when people are free C. big families can put more things in motor homes D. some people think motor homes are cheep 试题分值:50.0得分:10, 10, 10, 10, 10提示:1. 细节题。本题问“根据文章,一个房车也被称作_。”答案在最后一段的第一句,该句指出美国人把“van”称作为带马达的家。据此可知答案是D。2. 细节题。本题问“如果一个家庭买了一辆房车,那么这个家庭_。”答案在第二段的前两句,这两句大意是“一辆小轿车可以坐四个人;一辆大轿车可以坐六个人,不过会非常拥挤。一辆房车可以轻松容纳7个人,所以一个有三个孩子的家庭可以邀请祖父母一起开车度假了”。据此可知答案是A(有两个以上的孩子)。3. 细节题。本题问“美国小家庭中如果父母都工作,则这样的家庭会有_。”答案在第一段的第二句,该句大意是“如果父母都上班,则他们会买两辆车”。据此可知答案是B。4. 细节题。本题问“对美国人来说,房车的主要用途是什么?”答案在最后一段的第二句,该句大意是“房车总是用来度假的”。据此可知答案是C。5. 细节题。本题问“房车之所以这么受欢迎是因为_。”答案在最后一段的第三句,该句大意是“在旅行的时候,大家庭的所有成员可以渡过一段快乐的时光”。因此答案是A。二、单项选择题(共10道小题,共50.0分) 1. The lady was expecting a baby in a_ of months.A. pair B. couple C. bunch D. few 知识点:Choice1学生答案:B;标准答案:B得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选B,题目大意是“这位女士期待着一、两个月后生个小宝贝”。a couple of:a small number of (少数)几个,一两个1. I waited acouple of hours.我等了几个小时。2. Those were acouple of jets.那只是几架喷气飞机。3.Theres acouple of vacant rooms behind the office.在办公室后面有几间空房。2. In the past few years my aunt _ enough money to buy a house.A. has saved up B. has kept up C. has set up D. has saved aside 知识点:Choice1学生答案:A;标准答案:A得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选A,题目大意是“我的婶婶在前几年存了足够的钱去买了一所房子”。save up:储存起来;储蓄1. I worked hardto save up for a new house.我努力工作存钱来买新房子。2. Im opening an account to save up foranew car.我正要开立账户,以便存钱买辆新车。3. I am looking for a temporary job sothatI can saveup some money to study abroad.我在找一份临时的工作,以便攒上一些钱出国留学。3. I found a couple of shoes under the bed but they dont make _.A. a bunch B. a pair C. a flock D. a pack 知识点:Choice1学生答案:B;标准答案:B得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选B,题目大意是“我在床下发现两只鞋,但却不是一双的”。a pair:一对;一双;一对搭档;一副1. I want a pairof sunglasses.我想要一副太阳镜。2. Construct apair of rotating orthogonal cardioids.作一对相互正交的旋转心脏线。3. A pair ofstage sisters did a pantomime in costume.一对舞台姐妹演了一出化装的哑剧。4. If our neighbor continues to refuse to keep his dog under control, we have to take him to _.A. solicitor B. brush C. prisoner D. court 知识点:Choice1学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“如果我们的邻居仍然拒绝看管好他的狗,我们就不得不法庭上见了”。take sb. tocourt:控告某人,对某人提出诉讼1. If you dontpay up, Ill take you to court. 如果你不还清欠款, 我就到法院告你.2. He is takento court for the brush with the police.他因为与警察发生小冲突而被带上法庭。3. You can take me to court if you want to. There isnothing in writing. 如果愿意你可以起诉我, 但是没有任何书面文件.5. _, he can finish the work in a couple of weeks.A. Giving good health B. If give good health C. Given good health D. If he is good given health 知识点:Choice1学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“倘若身体好,他能在一两周内完成这项工作”。given 引导方式状语,意为“倘若,假设,考虑到”。如:1. Given theirinexperience, theyve done a good job.考虑到他们缺乏经验,他们的工作已经做得不错了。2. Given somemore time, I would do the job better.假如时间再多些,我能把工作做得更好。3. Given goodhealth, the old lady can look after her grand-daughter for her son.假如身体好的话,这位老太太能帮她儿子照看孙女。6. Jeanne has decided on law as her _. She wants to become a civil rights lawyer and help the poor.A. employment B. business C. profession D. occupation 知识点:Choice2学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“珍妮决定从事法律工作。她想成为一名帮助穷人捍卫公民权的律师”。profession:n. 职业,专业1. What is yourprofession?你的职业是什么?2. Cooking isnot only a profession.烹饪不止是一项职业。3. He has aperfect profession record.他有着完美的职业记录。4. Nursing isstill a predominantly female profession.护理这个行业仍以女性为主。7. Im _ that he is innocent in the whole affair.A. convincing B. believed C. believing D. convinced 知识点:Choice2学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“我确信他在整件事中是清白的”。be convinced:服气;确信;信服1. You will soonbe convinced that she is innocent.你不久就会确信她是无罪的。2. His firstrequirement is that we be convinced.他第一个要求是,我们信服。3. Ask yourself,what else do I need to be convinced?想想自己,我需要什么服 气?8. Tom started as an engineering student, but he _ English because he liked it.A. switched off B. switched on C. switched on to D. switched to 知识点:Choice2学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“汤姆开始学的是工程学,但由于爱好而改学 英语”。switch to:change or shift; turn转变,转轨,改变1. I used tocook with electricity, but Ive switched to gas.我曾经用电来烧饭,但我已改用煤气。2. As he didntlike the TV program, he switched to another channel.因为他不喜 欢这个电视节目,就转到另一个频道去了。3.As the demandfor tape-recorder has fallen off, the factory has switched to the productionof color TV sets.由于磁带录音机需求下降,工厂已改产彩色电视。9. After running to the bus-stop, I sat down to _.A.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论