



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
小学六年级下册英语阅读 (一) Having Breakfast in New York! Its Saturday morning.Mrs Edwards opens the window and looks outside .She is very happy.“Its going to be a beautiful day!”She wakes up her small son at seven and says,“Get up,Teddy.We are gonging to the zoo today.Wash your hands and face and have your breakfast quickly.We are going to New York by car.” Teddy is six years old,He is very happy .He gets up and washes his hands and face quickly.“Mum,lets go. ”“But your breakfast?”“I can have it in New York.Lets go.” 重点难点:outside外面 wake up 唤醒 quickly 迅速地 I can have it in New York.Lets go.我可以在纽约吃早饭.根据短文内容判断句子对错,用T或F来表示正误.1. Its a fine day today.( )2. Mrs Edwards has a little son.( )3. Mrs Edwards wants to visit her friend with her son in New York.( )4. They want to go to New York by train.( )5. Teddy has breakfast at home.( ) (二) Good Friends Jane and Betty are good friends.Jane is twelve 1 old and Betty is eleven years old. I am twelve , too.But Betty is 2 than Jane and I. She is 3 very fast. Janes English is 4 .Bettys English is better.My English is the best.But Jane sings the best.We 5 help one another because we are good friends.重点难点:grow 成长读一读,你能把漏掉的单词补上吗?( )1.A.year B.ear C.years( )2.A.tall B.taller C.shorter( )3.A.growing B.grows C,grow( )4.A.OK B.good C.well( )5.A.often B.sometimes C.always阅读理解(三)There are forty-two students in our class. There are also two American boys. They are Jack and Mike. They are our good friends. They like watching TV, but they dont like playing basket-ball .They often go to school by bike. And I often go to school on foot. There is one English girl in our class. Her name is Lucy. She likes playing basketball and she also likes swimming. She usually does her homework in the evening. She often watches TV on Saturday afternoons. She is my good friend. All of the Chinese students are Yong Pioneer. 根据短文内容,判断正(T)误(F).( )1.There are thirty-nine Chinese students in our class . ( )2.There are two American girls and one English boy in our class .( )3.Jack and Mike are our good friends .( )4.Jack and Mike like playing basketball .( )5.Luck often does her homework on Saturday afternoons .阅读理解(四)My name is Jack. I am a pupil of Grade One. Im in No.1 Middle School. On weekdays I get up at six oclock. I have breakfast at seven and then I go to school by bike. We begin our class at eight oclock in the morning. We have four classes in the morning and three in the afternoon.At noon, I have lunch at home. Classes are over at four fifteen in the afternoon. After class, we often play football in the afternoon. I go home at about five.I have supper at about six thirty in the evening. I do my homework at seven thirty.At weekend, I watch TV. I often go to bed at ten. Im very happy.根据短文的意思,选择正确的答案.( )1. Jack is a pupil in _.A. Class One B. Grade One C. Class Two D. Grade Two ( )2. Jack gets up at _ in the morning. A. five B. six C. seven D. eight( )3. After class they often play _ on the playground. A. volleyball B. basketball C. football D. ping-pong( )4. Jack often watches TV on _. A. Monday B. Thursday C. Sunday D. Tuesday( )5. Which is true (真实的)? _ .A. jack is a good boy. B. Jack has his lunch at school.C. Jack watches TV every day. D. Jack is not happy.阅读理解(五)Jill and Kate are going hiking (徒步旅行) with their class tomorrow . They went to take some fruit with them. Jill likes oranges and Kate likes apples. When they get to the market, they cant find any oranges, and the apples are too green. “What are we going to buy now?” asks Kate “Hey ,whats that big round fruit over there ?” asks Jill .”I dont know. Lets ask the sales-girl.” “What do you call this?” “Youzi(柚子),”answers the girl . “Why dont we buy one?” asks Jill “OK. Were going to have lots of fun hiking and eating a new kind of fruit! ”says Kate.根据短文内容,判断正(T)误(F).( )1.Kate is going hiking this afternoon .( )2.Jill like apples and Kate like oranges .( )3.They dont buy apples because the apples are too green .( )4.Youzi is a big round fruit .( )5.Theyre going to eat a new kind of fruit tomorrow .阅读理解(六)Miss Lee is only twenty-one. She is tall and thin(瘦), and she has brown, long hair. She likes children and her teaching work. From Monday to Friday she stays at school and gives the children classes. She has much work to do, but she often plays games with her students after school. The children like her very much. On Sunday she drives her car to her fathers house and stays with her father and mother. Sometimes she goes to see her friends on Sunday. She drives back to school on Monday morning.She likes singing, dancing and swimming. Shes a nice teacher.根据短文的意思,选择正确的答案.( )1. Miss Lee is a _ teacher . A. very good B. very old C. good English D. good Chinese ( )2. Which is right ? _ A. She has no work to do, and often plays with the children.B. She plays with the children from Monday to Friday. C. She likes her students and plays games with them.D. She always (总是) works, but doesnt
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年广东云浮市云安区招聘教育人才9人(南宁师范大学校区专场)考前自测高频考点模拟试题带答案详解
- 2025广东技术师范大学招聘辅导员40人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(全优)
- 2025湖北襄阳市市直部分事业单位选聘9名模拟试卷及答案详解(易错题)
- 5.13 西欧经济和社会的发展 说课稿 2025-2026学年统编版九年级历史上册
- 认识气焊教学设计中职专业课-焊接方法与工艺-智能设备运行与维护-装备制造大类
- 2025河南郑州普海外国语学校招聘24人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 2023二年级数学下册 四 认识万以内的数第4课时 练习三说课稿 苏教版
- 2025广西农垦集团第一批公开招聘381人模拟试卷有答案详解
- 2025甘肃平凉市第二批市直单位公益性岗位人员招聘37人模拟试卷及答案详解(易错题)
- 2024年秋七年级英语上册 Module 5 My school day Unit 1 I love history说课稿 (新版)外研版
- 2025银行招聘试题及答案详解
- 2025贵州册亨县招聘教师25人考试参考试题及答案解析
- 河南成人2024学位英语考试真题及答案
- 2025年淮南市大通区和寿县经开区公开招聘社区“两委”后备干部30名考试参考试题及答案解析
- 长期照护师培训考核试卷及答案
- 医保病历审核课件
- 煤矿安全规程2025版解读
- 2025年秋季开学典礼诗歌朗诵稿:纪念抗战胜利八十周年
- 中国民间传说:田螺姑娘
- 新编临床医学英语(共37页)
- PAL 器件的基本结构和工作原理
评论
0/150
提交评论