Family.doc_第1页
Family.doc_第2页
Family.doc_第3页
Family.doc_第4页
Family.doc_第5页
已阅读5页,还剩4页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读理解 话题 :家庭 A My grandma and grandpa live on a farm with a dog named KingMy aunt lives in a little house on the side yard with two cats and two kidsMy grandma has horses on her farm and had a little horse about one year old that we named Bronson Jrafter my younger brotherMy grandma and grandpa work for a place called Campus Crusade for ChristMy grandma recently wrote and published a book called When Dreams Come True My grandma has a very kind heart and that is one thing I love about herShe has helped a lot of peopleShe takes care of children when parents go to workShe is always glad to share others happiness and sadnessMy grandma is one of the wisest people I knowShe is my heroShe is the type of person that is just plain(简单的) and fun to be aroundSometimes I work for my grandma and help her clean the houseWhen I am there I talk to her a lotI tell her a lot of things and she always has some answers that can cheer me up On my birthday,I went to their house for dinnerMy grandma made chicken noodle soupHer noodles tasted so good I love my grandma and she is my heroI hope that one day I can be a helpful woman like my grandma and set a good example for others as well 根据短文内容,选择正确答案。 ( ) 1Whats the grandmas horse? AKing BBronson Jr CChrist DCampus Crusade ( ) 2How many children are the writers aunts family? ATwo BThree CFour DOne ( ) 3Who recently published a book named When Dreams Come True? AThe grandpa BThe aunt CThe grandma DThe writer ( ) 4Why is the grandma the writers hero? ABecause she has a very kind heart BBecause she has helped a lot of people CBecause she is one of the wisest people DBecause she is very kind and wise ( ) 5Which is the best title(标题) for the passage? AMy grandma has a very kind heart BMy grandma is wise CWhen Dreams Come trueDMy hero,my grandma答案: 1B 根据第一段的内容可知,Bronson Jr是一匹马的名字。 2A 根据第一段的内容可知,叔叔家里有两个孩子和两只猫,所以选 Two。 3C 从第一段最后一句的内容可知,奶奶最近出版了名叫美梦成真的书。 4D 根据第二段的内容可知,奶奶不仅心地善良,而且很聪明,所以选 D。5D 根据短文可以看出 My hero,my grandma 最适合做题目。 B Many parents like setting family rules for their kidsWhen kids break rules,parents will give them some punishments,which arent included in rulesIn fact,when you tell your kids about a new rule,you should talk with them about the price they should pay for breaking the rule what the punishment will be Punishments you set should be reasonable,without violence or threat(暴力或威胁)For example,if you find your son smoking,you may limit his social activities for two weeksYou should punish your kids only in ways you have discussed before the rule is brokenA study shows that the most popular punishment is to limit kids TV time Its understandable that youll be angry when rules are brokenPunishment is a way to express your anger,but its not a very good oneSharing your feelings of anger,disappointment or sadness with your kids can have a better effect(效果) on themTry to do thatWhen your kids know what they have done has made you sad,they will feel guiltyWhen they know their actions influence you greatlyThey will obey rules better Rules are made to help your kids behave betterIf your rules or ways of punishment make them unhappy or under a lot of pressure,are they helpful? 根据短文内容,选择正确答案。 ( ) 1The passage mainly tells _ Ahow to make rules Bwhy to make rules Cwhy to punish kids Dhow to educate kids ( ) 2Which of the following is the most popular way to punish kids? ABeating them BTelling them empty threats CLimiting their TV time DUsing punishments which are not mentioned in rules ( ) 3In the writers opinion,which is thought to be the best way to express anger to kids? APunishing their BKeeping silent CAsking them to do some housework DTelling them how disappointed you are ( ) 4The underlined word guilty in the passage means _ in Chinese A激动的 B无聊的 C刺激的 D内疚的 ( ) 5Which of the following is TRUE according to the passage? APunishment is the best way to educate kids BBreaking rules is common,so we dont need to pay too much attention to it CParents set ways of punishment in order to make kids know the price for breaking rulesDMore pressure should be given to kids答案: 1D 通读全文可知我们怎样使用好家规教育好子女,所以选 D。 2C 根据第二段的内容可知绝大多数家庭惩罚孩子是限制孩子看电视。 3D 根据第三段的内容可知,向孩子表达情绪的方式就是和他们多交流,所以选 D。 4D 根据 When your kids know what they have done has made you sad,以推断出,他们会很“懊悔的,内疚的”,所以选 D。 5C 根据短文内容可知,惩罚孩子不是更好的教育方式;孩子违法家规很正常,但是我们要足够重视;给孩子适当的压力是应该的,但不是越多越好。父母制定家规的目的是让孩子知道违规是要付出代价的;故选 C。 相关链接:/link?url=OZitbLbM6BxOrKSasIsBbp-IVLa-P4Qw-HEBcTUtDUhnXiBiZ0-dxxw7bUxsW_bVJEg2peot5bTbHuz4rDkbcXy7ktFFQPgrc3NG-rORE-_The generation gap(代沟)has become a 1 problem. I read a 2 about it in the newspaper. Some children have killed themselves after quarrels(争吵)with 3 . I think this is because they dont often have a talk with each other. Parents now 4 more time in the office, 5 they dont have much time to 6 with their children. As time passes, they 7 feel that they dont have the 8 topics(话题)to talk 9 . I want to tell parents to be more with your 10 , get to know them and 11 them. And for children, show your 12 to your parents. They are the people who 13 you. So 14 them your thoughts(想法). In this way, you 15 have a better understanding of each other.1. A. serious B. wonderful C. necessary D. thankful2. A. message B. call C. report D. letter3. A. friends B. teachers C. classmates D. parents4. A. spend B. stay C. work D. have5. A. because B. if C. but D. so6. A. study B. do C. stay D. shop7. A. neither B. either C. all D. both 8. A. interesting B. same C. true D. good9. A. about B. of C. in D. above10. A. business B. children C. work D. office11. A. get on with B. look after C. understand D. love12. A. interest B. secret C. trouble D. feelings13. A. hate B. love C. live D. speak14. A. tell B. ask C. answer D. say15. A. can B. should C. must D. would名师点评这篇文章讲的是关于大家都知道但都不知道该如何处理的一个问题代沟。代沟时时处处都有,怎样对待它?作者给了我们一点较好的建议,相互理解,换位思考,相信这个世界一定会变得更美丽。答案简析1.A。很显然代沟已经是一个很严重的问题。2.C。从下文可知这是报纸上的一篇报道。3.D。这篇文章是关于代沟的问题,所以应该是孩子和父母吵架后自杀,而不是和其他人。4.A。stay, work 不可能与time组成词组,have time不符合上下文的意思。因此用spend,意为把更多的时间花在工作上。5.D。本句与下文的关系是因果关系。6.C。本句意为“因此就没有许多时间和小孩呆在一起,这样就会产生代沟”(与文章所谈论的话题相符)。所以不可能选其他选项。7.D。指父母与小孩双方都有这样的感觉。8.B。没有共同的话题。其他选项虽无语法错误,但不符合文章的意思。9.A。the same topics to talk about,这里动词不定式充当定语修,饰前面的名词,同时the same topics又是about的宾语。意为所谈论的话题。10.B。当然应是多和小孩子一起。11.C。这几个词组放在这儿都没有语法错误,父母一般说来都要和小孩相处(A)、照顾他们(B)、爱他们(D),但作者的意思是父母要理解小孩。12.D。把自己的感觉告诉给父母。13.B。从常识不难推断。意为“他们是爱你们的人”。14.A。把你们的内心所想告诉他们。say在这里有语法错误,ask与answer意思不对。15.A。这样你们才会更好地相互理解。这里强调“会,能”,故用can 。 相关链接:/chuzhongfudao/chusan/yingyu/jinglianjiexi/2013-05-25/7671.html 附:相关链接:/link?url=csUEyxKsknSUS4WA8zbUHPhK3pXaKz7VL86tANxNoJDZTJSNABQ5YMIEkdx_TvvaTWaTj08Mf5uVogLAcDi1Gq A generation gap has become a serious problem. I read a report about it in the newspaper.Some children have killed themselves after quarrels with parents,I think this is because they dont often have a talk with each other.Parents now spend more time in the office,so they dont have much time to stay with their children.As time passes,they both feel that they dont have the same topics to talk about.I want to tell parents to be more with your children,get to know them and understand them.And for children,show your feelings to your parents.They are the people who love you.So tell them your thought.In this way,you can have a better understanding of each other. 1、 What has become a serious problem? _2、 What is the reason for the generation gap?_3、 What are the things that parents and children feel about?_4、 How to deal with the problem ? The parents ,they should _,get to know them and understand them .For children ,they should _. 家庭英语对话关于父母干涉发表时间:2009-09-08内容来源:VOA英语学习网布赖恩: Hey, Dad! Im going out for a few hours.嗨.爸爸!我要出去几个小时.比尔: What time will you be back by?你什么时候回来?布赖恩: I dont know. Maybe 11 oclock.我不知道.也许11点吧.比尔: Thats not good enough. You have school tomorrow.那不大好.你明天还要上学.布赖恩: Okay, okay. Ill try to be back by 10.好吧.好吧.我会尽量在10点之前回来的.比尔: What do you mean youll try?你说尽量是什么意思?布赖恩: Fine. I will be back by 10.好啦.我会在10点之前回来的.比尔: Thats better.那还好一些.布赖恩: Is that all, Dad? Ill see you later.就那么多了吧.妈妈?回头见.比尔: Theres one more thing.还有一件事.布赖恩: Yes? What do you need?什么?你需要什么吗?比尔: Were out of bread. Could you pick some up on the way back home?我们没面包了.你能在回家的路上买一些吗?布赖恩: Sure. No problem.当然可以.没问题.比尔: Thank you. Ill see tonight, by 10 oclock.谢谢.我会看你今晚的表现.10点之前. 来自:VOA英语网 文章地址: /html/20090908/6109.html关于母亲生日的情景会话发表时间:2009-09-12内容来源:VOA英语学习网艾丽: Mothers birthday will be on this Friday.这周五将是妈妈的生日.比尔: Are you sure? Is that the day after tomorrow?你敢肯定吗?是后天吗?艾丽: No, today is Tuesday. So its two days after. Shall we buy her a present?不.今天是星期二.所以是两天以后.我们买个礼物给她吧?比尔: Yes, of course. Shall we give her some flowers?当然.我们买些花吧?艾丽: Flowers are lovely. But I think its better to buy her a n

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论