




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
河北省正定县2015高考英语暑假练习(2)(答案或解析)阅读下面短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳答案。dear friend, the recent success of childrens books has made the general public aware that theres a huge market out there. and theres a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of childrens books bought each year . plus stories and articles needed by over 650 publishers of magazines for children and teenagers. who are these needed writers? theyre ordinary folks like you and me. but am i good enough? i was once where you might be now. my thoughts of writing had been pushed down by self-doubt, and i didnt know where to turn for help. then, i accepted a free offer from the institute to test my writing aptitude(潜能), and it turned out to be the inspiration i needed. the promise that paid off the institute made the same promise to me that they will make to you, if you show basic writing ability: you will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course. i really didnt expect any publication before i finished the course, but that happened. i sold three stories. and i soon discovered that was not unusual at the institute. since graduation, i have authored 34 nationally published childrens books and over 300 stories and articles. free test and brochure we offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure describing our recognized home-study courses on the basis of one-on-one training. realize your writing dream today. theres nothing sadder than a dream delayed until it fades forever. sincerely, kristi holly, instructor institute of childrens literature ( ) 1. from the first three paragraphs, we learn that_. a. childrens books are usually bestsellers b. publishers are making $3 billion each year c. magazines for teenagers have drawn public attention d. there is a growing need for writers of childrens books 【答案】d. 【解析】前三段话从不同方面告诉我们急需儿童书籍的作者。 ( ) 2. when finishing the course, you are promised to_. a. be a successful publisher b. become a confident editor c. finish one work for publication d. get one story or article published 【答案】c。 【解析】由第五段话中的you will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.可以知道答案。 ( ) 3. kristi holly mentions her experience mainly to_. a. prove she is a good instructor b. promote the writing program c. give her advice on course preparation d. show she sold more stories than article 【答案】b。 【解析】kristi holly用自己的例子证明该项目的可行性,同时也宣传了该项目。 【2014高考英语广东省中山市华侨中学三模试题】a阅读下列短文,从每题所给的a、b、c和d项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 james cleveland owens was the son of a farmer and the grandson of black slaves. his family moved to cleveland when he was 9. there, a school teacher asked the youth his name.“j.c.”, he replied.she thought he had said “jesse”, and he had a new name.owens ran his first race at age 13. after high school, he went to ohio state university. he had to work part time so as to pay for his education. as a second-year student, in the big ten games in 1935, he set even more records than he would in the olympic games a year later.a week before the big ten meet, owens accidentally fell down a flight of stairs. his back hurt so much that he could not exercise all week, and he had to be helped in and out of the car that drove him to the meet. he refused to listen to the suggestions that he give up and said he would try, event by event. he did try, and the results are in the record book.the stage was set for owens victory at the olympic games in berlin the next year, and his success would come to be regarded as not only athletic but also political. hitler did not congratulate any of the african-american winners.“it was all right with me,” he said years later. “i didnt go to berlin to shake hands with him, anyway.”having returned from berlin, he received no telephone call from the president of his own country, either. in fact, he was not honored by the united states until 1976, four years before his death.owens olympic victories made little difference to him. he earned his living by looking after a school playground, and accepted money to race against cars, trucks, motorcycles, and dogs.“sure, it bothered me,” he said later. “but at least it was an honest living. i had to eat.”in time, however, his gold medals changed his life. “they have kept me alive over the years,” he once said. “time has stood still for me. that golden moment dies hard.”26. owens got his other name “jesse” when _.a. he went to ohio state universityb. his teacher made fun of himc. his teacher took “j.c.” for “jesse”d. he won gold medals in the big ten meet27. in the big ten meet, owens _.a. hurt himself in the backb. succeeded in setting many recordsc. tried every sports event but failedd. had to give up some events28. we can infer from the text that owens was treated unfairly in the us at that time because _.a. he was not of the right raceb. he was the son of a poor farmerc. he didnt shake hands with hitlerd. he didnt talk to the us president on the phone29. when owens says “they have kept me alive over the years,” he means that the medals _.a. have been changed for money to help him live onb. have made him famous in the usc. have encouraged him to overcome difficulties in lifed. have kept him busy with all kinds of jobs30. which of the following is a suitable title for the text?a. jesse owens, a great american athleteb. golden moment- a life-time strugglec. making a living as a sportsmand. how to be a successful athlete? 【参考答案】26-30. cbaca阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。 its 5:00 in the morning when the alarm (闹钟) rings in my ears. i roll out of bed and walk blindly through the dark into the bathroom. i turn on the light and put on my glasses. the house is still as i walk downstairs while my husband and three kids sleep peacefully. usually i go for a long run, but today i choose my favorite exercise dvd insanity. sweat pours down my face and into my eyes. my heart races as i face my body to finish each movement. as i near the end of the exercise, i feel extremely tired, but a smile is of my face. its not a smile because the dvd is over, but a smile of success from pushing my body to its extreme limit. some people enjoy shopping, smoking, food, work, or even chocolate. but i need exercise to get through each day. some shake heads when they see me run through the town. others get hurt when i refuse to try just one bite of their grandmothers chocolate cake. they raise their eyebrows, surprised by my “no thank you,” or by my choice to have a salad. over the years, i have learned its okay to just say “no.” i shouldnt feel sorry for refusing food that i dont want to eat.so what drives me to roll out of bed at 5:00 a.m.? what gives me the reason to just say to ice cream? commitment. a commitment to change my life with a way that reduces daily anxiety, increases self confidence and energy, extends life and above all improve my body shape. this is the point where a smile appears on my face as i look at myself in the mirror or try on my favorite pair of jeans that now fit just right. its through commitment and sweat that i can make a difference within myself inside and out.( ) 1.why is there a smile on the authors face in the morning?a. because she sees her family sleeping peacefully.b. because she finishes her favorite exercise c. because she enjoys the interesting dvdd. because she feels a sense of achievement( ) 2. which of the following is true according to paragraph 2?a. she doesnt treat others politelyb. she likes to make others surprised c. others dont understand what she doesd. others try to help her by offering her food( ) 3. what does the underlined word “commitment” in the last paragraph mean?a. good health b. firm belief c.a strong power d.a regular half( ) 4. what can we learn about the author from the text?a. she acts in a strange wayb. she wants to look different from othersc. she aims to develop a good body shaped. she has difficult getting along with others【答案与解析】【要点综述】本文叙述了作者不辞辛苦地坚持锻炼,有时还不为他人所理解的故事;她只为自己的坚定信念,即通过锻炼来改变自己。1. d 细节理解题。从第一段最末一句“its not a smile because the dvd is over , but a smile of success from pushing my body to its extreme limit.”可知答案为d。【2014高考英语广东省中山市华侨中学三模试题】 bat one time, computers were expected largely to remove the need for paper copies of documents because they could be stored electronically. but for all the texts that are written, stored and sent electronically, a lot of them are still ending up on paper.it is difficult to measure the quantity of paper used as a result of use of internet-connected computers, although just about anyone who works in an office can tell you that when e-mail is introduced, the printers start working overtime. “i feel in my bones this revolution is causing more trees to be cut down.” says ted smith of the earth village organization. perhaps best sign of how computer and internet use pushes up demand for paper comes from the high-tech industry itself, which sees printing as one of its most promising new markets. several internet companies have been set up to help small businesses print quality documents from a computer. earlier this week, hewlett-packard co. announced a plan to develop new technologies that will enable people to print even more so they can get a hard copy of a business document, a medical record or just an on-line e-mail, even if they are nowhere near a computer. as the company sees it, the more use of the internet the greater demand for printers. does all this mean environmental concerns (环境问题) have been forgotten? some activists suggest people have been led to believe that a lot of dangers to the environment have gone away. “i guess people believe that the problem is taken care of, because of recycling,” said kelly quirke, director of the rainforest action network in san francisco. yet quirke is hopeful that high-tech may also prove helpful. he says printers that print on both sides are growing in popularity. the action group has also found acceptable paper made from materials other than wood, such as agricultural waste.31. which of the following statement is not tru
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 脑肿瘤分子分型-洞察与解读
- 班组安全培训鉴定材料课件
- 2025年芜湖安定精神病医院招聘护理10人考前自测高频考点模拟试题及答案详解参考
- 2025江苏省退役军人事务厅直属优抚医院招聘12人考前自测高频考点模拟试题完整答案详解
- 2025年甘肃省临夏州东乡县融媒体中心招聘模拟试卷完整参考答案详解
- 2025福建龙岩市上杭县文化旅游发展有限公司(上杭古田建设发展有限公司)所属企业招聘人员拟聘用人选模拟试卷参考答案详解
- 2025内蒙古巴彦淖尔市能源(集团)有限公司招聘48人(第一批)考前自测高频考点模拟试题及一套完整答案详解
- 2025内蒙古阿拉善盟赛汗人力资源服务有限公司招聘10人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(模拟题)
- 2025贵州省农业科学院引进高层次人才16人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(考试直接用)
- 班组安全培训方法及措施课件
- 24.1.1《圆》数学人教版九年级上册教学课件
- 汾酒白酒招商手册
- 甜米酒创业计划书
- 塔吊租赁服务技术实施方案技术标
- 员工组织承诺的形成过程内部机制和外部影响基于社会交换理论的实证研究
- 优质课件:几代中国人的美好夙愿
- 2023年真空镀膜机行业市场分析报告及未来发展趋势
- 物业礼仪规范培训方案
- 约谈记录表模板
- 外科护理学阑尾炎教案
- 广西佑太药业有限责任公司医药中间体项目环评报告书
评论
0/150
提交评论