




免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
江苏省苏州市2016高考英语阅读理解二轮训练(2)阅读理解dear friend,the recent success of childrens books has made the general public aware that theres a huge market out there.and theres a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of childrens books bought each year . plus stories and articles needed by over 650 publishers of magazines for children and teenagers.who are these needed writers? theyre ordinary folks like you and me.but am i good enough?i was once where you might be now. my thoughts of writing had been pushed down by self-doubt, and i didnt know where to turn for help.then, i accepted a free offer from the institute to test my writing aptitude(潜能), and it turned out to be the inspiration i needed.the promise that paid offthe institute made the same promise to me that they will make to you, if you show basic writing ability:you will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.i really didnt expect any publication before i finished the course, but that happened. i sold three stories. and i soon discovered that was not unusual at the institute.since graduation, i have authored 34 nationally published childrens books and over 300 stories and articles.free test and brochurewe offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure describing our recognized home-study courses on the basis of one-on-one training.realize your writing dream today. theres nothing sadder than a dream delayed until it fades forever.sincerely,kristi holly, instructorinstitute of childrens literature( ) 1. from the first three paragraphs, we learn that_.a. childrens books are usually bestsellersb. publishers are making $3 billion each yearc. magazines for teenagers have drawn public attentiond. there is a growing need for writers of childrens books【答案】d.【解析】前三段话从不同方面告诉我们急需儿童书籍的作者。( ) 2. when finishing the course, you are promised to_.a. be a successful publisherb. become a confident editorc. finish one work for publicationd. get one story or article published【答案】c。【解析】由第五段话中的you will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.可以知道答案。( ) 3. kristi holly mentions her experience mainly to_.a. prove she is a good instructorb. promote the writing programc. give her advice on course preparationd. show she sold more stories than article【答案】b。【解析】kristi holly用自己的例子证明该项目的可行性,同时也宣传了该项目。阅读理解阅读下面短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳答案。a how would you like to teach yourself, rather than have teachers? according to the uks department of education and skills, students will teach themselves in the schools of the future. this means that there will be no more problems such as finding enough teachers. estelle morris, the uk education secretary, opened the 2002 education technology conference in london recently. to start the conference, she presented a video showing a computergenerated model of the school of tomorrow. greater use of computer technology and classroom assistants will help students develop their own way of learning, morris said. she added that this is a more exciting as well as a more interesting way of learning. at the same time, teachers will be “freed from their traditional role as the source of all knowledge”. children of all abilities will “form the curriculum(课程)around their individual needs.” they will “learn in their own time, at their own speed and in their own environment”. at home or at school, they will follow their learning programmes by looking at online libraries and watching lessons by world-class teachers and subject experts. instead of going on field trips, students will use virtual reality. if they dont understand something, they can ask other students“take part in virtual communities with learners with similar needs”or e-mail their teachers. they will hand in their work electronically to be “auto-marked”. the classroom of the future is fast becoming a reality. and the department of education will soon produce a guide to help schools adapt buildings for new technology, morris said. these ideas are based on the uk governments plan to create an education system that provides students with a strong grounding of knowledge and skills at primary school level. and provides the chance for students to develop their individual skills at secondary school level.36. according to the uks department of education and skills, the school of the future will _.a. cause more problems such as being able to find enough teachersb. set no homework and no tests for studentsc. make good use of the computer technology and classroom assistantsd. enable students to learn by themselves without teachers提示:依据第一段最后一句排除a项;依据第七段最后一句排除b项;第七段说如果学生有问题,可向老师发e-mail,因而不可说without teachers,排除d项。c项与第三段内容一致,故为正确答案。答案:c37. estelle morris thinks that computer technology does good to teachers in _.a. helping students develop their own way of learningb. enabling students to experience interesting and exciting ways of learningc. providing students with knowledge of all sortsd. not being considered the source of various knowledge提示:依据第四段判断正确答案为d项。答案:d38. if the students do not understand something, they can _.a. go on a field tripb. go to ask their teachers to help themc. send e-mail to ask for a teachers helpd. have a look at other learners homework答案:c 依据第七段“or e-mail their teachers”39. if s a student is under the uks newly-developed education system,he will be _.a. provided with a basic knowledge from the beginningb. given more knowledge at primary school levelc. helped to use computers betterd. supplied chance to develop their basic skills答案: a 依据最后一段“that provides students with a strong grounding of knowledge and skills at primary school level”阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c、d)中,选出最佳选项。chinese immigrants in the usachinese americans make up a tiny fraction of us population, and their numerous contributions to their adopted land are much appreciated. however, it was once common in america to associate chinese americans with restaurants and laundries. people did not realize that the chinese had been driven into these occupations by the prejudice and discrimination.the first chinese to reach the usa came during the california gold rush of 1849. in that largely unoccupied land, the men staked a claim for themselves by placing markers in the ground. either because the chinese were so different from the others in speech and appearance, including a long pigtail at the back of their otherwise shaved heads, or because they worked so patiently that they succeeded in turning a seemingly worthless mining claim into a profitable one, they became the scapegoats of their envious competitors. they were harassed in many ways, and therefore started to seek out other ways of earning a living. some began to do the laundry for the white miners; others set up small restaurants. there being almost no women in california in those days, the chinese filled a real need by doing this womans work.in the early 1860s more chinese were imported as work crews to construct the first transcontinental railroad. they were needed because the work was so backbreaking and dangerous, and was carried out in such a remote part of the country that the railroad company couldnt find other laborers for the job. as in the case of their predecessors, these chinese were almost all males and encountered a great deal of prejudice and hostility. when times were hard, they were blamed for working for lower wages and taking jobs away from white men. anti-chinese riots broke out, and chinese were barred from using courts and from becoming american citizens. many chinese returned to their homeland, and their numbers declined sharply in the early 20th century. however, during ww ii, when china was an ally of the us, the chinese exclusion act, passed in 1882, was ended. in 1965, in a general revision of us immigration laws, many more chinese were permitted to settle.from the start, chinese had lived apart in chinatowns, where the residents organized unofficial governments to make community rules and to settle disputes. unable to find jobs on the outside, many went into business for themselves - primarily to serve their own neighborhood. to this day, certain chinatowns, especially those of san francisco and new york, are busy, thriving communities, which have become great attractions for tourists and those enjoying chinese food. chinese americans retain many aspects of their ancient cultures. children are imbued with the old values and attitudes, including respect for their elders and a feeling of responsibility to the family. this helps to explain why there is so little juvenile delinquency among them. the high regard for education, and the willingness to work hard for advancement are other noteworthy characteristics, which explains why so many descendants of uneducated laborers have succeeded in becoming doctors, lawyers and other professionals. 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c、d)中,选出最佳选项。two basic ways to see growththere are two basic ways to see growth: one as a product, the other as a process. people have generally viewed personal growth as an external result or product that can be identified and measured. the worker who gets a promotion, the student whose grades improve, the foreigner who learns a new language - all these are examples of people who have measurable results to show for their efforts.by contrast, the process of personal growth is much more difficult to determine, since by definition, it is a journey and not the specific signposts and landmarks along the way. the process is not the road itself, but rather the attitudes and feelings people have, their caution and courage, as they encounter new experiences and unexpected obstacles. in their process, the journey never really ends; there are always new ways to exp
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 化工工艺流程图的种类说课稿中职专业课-化学工艺-分析检验技术-生物与化工大类
- DSM-V课件教学课件
- 2025年带状疱疹护理题库及答案
- 2025年养老护理员考试规则题库及答案
- doremi课件教学课件
- 2025年常州市属事业单位考试试卷
- (正式版)DB65∕T 4303.1-2020 《杏机械化加工设备 第1部分:杏分级机 操作规程》
- (正式版)DB65∕T 4270-2019 《伊犁马(骑乘型)种马》
- (正式版)DB65∕T 4234-2019 《飞机人工增雨(雪)作业技术规范》
- Unit 1 Revision 说课稿2023-2024学年沪教牛津版英语七年级下册英语
- 2025年国家能源集团宁夏煤业有限责任公司招聘笔试考试题库+答案
- 中国邮政储蓄银行2026校园招聘考试参考试题及答案解析
- 网络信息安全培训案例分享课件
- 社区获得肺炎护理
- 高压氧舱培训课件
- 锁骨骨折诊疗指南
- 矩阵论简明教程全课件
- 学校学生欺凌治理委员会成员及工作职责、实施方案范文
- 2025年有限空间作业安全知识考试题库附答案
- 2025年绿化工技师试题及答案
- 日常膝关节护理
评论
0/150
提交评论