高中英语 Module 1 British and American English验收检测 外研版必修5.doc_第1页
高中英语 Module 1 British and American English验收检测 外研版必修5.doc_第2页
高中英语 Module 1 British and American English验收检测 外研版必修5.doc_第3页
高中英语 Module 1 British and American English验收检测 外研版必修5.doc_第4页
高中英语 Module 1 British and American English验收检测 外研版必修5.doc_第5页
免费预览已结束,剩余8页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

module 1 british and american english时间:120分钟满分:150分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1where did this conversation most probably take place?aat a concert. bat a flower shop. cat a restaurant.2what did paul do this morning?ahe had a history lesson. bhe had a chemistry lesson. che attended a meeting.3what can we learn about the man from the conversation?ahes anxious to see his sister.bhe wrote to his sister last month.ches expecting a letter from his sister.4at what time does the train to leeds leave?a3:00.b3:15.c5:00.5what is the mans problem?ahe cant decide how to go. bhe cant drive himself. che doesnt like travelling by train.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。6what is sally doing?areading a letter.bwashing clothes.cmaking a phone call.7why does tom ask sally and john to call him?ahe wants to meet them at the station.bhe wants to invite them to dinner.che wants them to visit his family.8what is toms telephone number?a6806840. b7806842.c7807842.听第7段材料,回答第9至11题。9why did bob call nancy?ato ask if shes got the tickets.bto invite her out for an evening.cto offer his help with her new flat.10what will nancy be doing next saturday afternoon?awatching a tennis match. bcleaning up the new flat. cvisiting a friend with margaret.11what has nancy agreed to do with bob next saturday?ato see a play. bto attend a concert. cto buy concert tickets.听第8段材料,回答第12至14题。12who are the speakers?aa passerby and a policeman.ba passerby and a driver.ca passenger and a taxidriver.13what is the womans house number?a1323.b3023.c4023.14why cant the man turn left?ait is rush hour. bit is a oneway street. cthe street is too narrow.听第9段材料,回答第15至17题。15what did the man ask the woman to do?ato book a hotel room for him.bto meet an old friend of hers.cto pass a message to mary.16what is the relationship between the two speakers?aneighbors.bfather and daughter. chusband and wife.17what is mary probably doing?astaying at a hotel. btalking on the phone. cchatting with her husband.听第10段材料,回答第18至20题。18who is the speaker?aa student. ba teacher. can office clerk.19why did the speaker get a parking ticket?ahis car was parked for too ong.bhis car took up too much space.che left his car in a wrong place.20which of the following words best describes the day the speakers had?aexciting bunluckyctiring听力材料:text 1:m:the music and flowers are lovely. w:yes. i hope the food is good, too. text 2:w:what about chemistry class this morning, paul?m:we were supposed to have a chemistry class, but mr anderson was out of town for a meeting. so we had a history lesson instead.text 3:m:i havent heard from my sister since last month.w:dont worry, charley. letters from the united states can be slow sometimes.text 4:w:excuse me. could you tell me when the next train to manchester is?m:sure. well, its three now. the next train to manchester leaves in two hours. but you can take the train to leeds which leaves in fifteen minutes and then get off at manchester because it stops at manchester on the way.text 5:w:so youre going to the smiths again this weekend?m:yes. but i cant make up my mind whether to go by road or rail. the trains are generally less an effort,but its a terrible walk from the nearest station to the village.text 6:m:sally, here is a letter for us. its from tom.w:can you read it please? my hands are wet with all this washing.m:well, ok.dear sally and john, thanks for your letter. it was good to hear from you. just a short note in reply. i was happy to hear that you two would be in town january. i think thats the first time you will come to visit us after your marriage. please do call me when you arrive so that i can pick you up at the station and then we may have dinner together in town. in case you dont have my phone number, its 7807842. i look forward to meeting you soon. yours, tomtext 7:m:hello, nancy. this is bob. how are you?w:fine, thank you. a bit too busy though. you know, im trying to put everything in order in my new list.m:oh, i see. well, i was wondering if you would like to go to a concert tomorrow night. i think it will be good. and if i remember correctly, you did say that you liked country music.w:yes. thats right, i do. its nice of you to ask, bob. but i dont think i can. mother has already asked me to see a friend and then well go to the theatre together. in fact shes getting the tickets this evening.m:oh, well, never mind. what about next weekend? this concert is still on then, i think, if you are free next saturday.w:oh, id like to very much. but what time exactly?m:it starts at 7:30, i think.w:oh, good. thatll be fine. the tennis match will be over by 5 oclock, im sure.m:good, ill call you again when i get the tickets.w:sure. bye now.text 8:w:excuse me, but i think you made a wrong turn. youve supposed to turn left on rosen bulevard.m:oh, im sorry. didnt you see 1323 wilson?w:no, 3023. its ok though. you dont have to take me there. i can walk from here.m:why dont i just make a u turn at the corner?w:well, you shouldnt make a u turn there. its a one way street. see the sign up ahead?m:well, maybe if i turn left here i can come down the next street.w:you cant do that either during the rush hour. really though, dont go to any trouble. sometimes one can wait thirty minutes for a taxi. so im happy to get this close.m:thirty minutes! ive been riding around all day looking for passengers.text 9:w:hello!m:hello, lucy. this is john. look, could you do me a favour? ive tried to phone my wife six times and i cant get through. the line is busy all the time. could you possibly go next door and give her a message?w:sure! what do you want to tell mary?m:could you just say ive run into an old friend and im staying with him? im not at the hotel and ill give her a ring later.w:sure, ill go right now.m:thanks a lot, lucy.w:ok. bye!m:bye!text 10: what happened to me that day is just unbelievable. the first thing to go wrong was that all the parking spaces were taken. so i had to park on the grass, and hoped that i would not get a parking ticket. when i got to the admissions office, there was already a long line of students waiting. by the time it was my turn, two of the courses i needed were filled, and i had to go back to my adviser and make out a whole new timetable. although i did sign up for all my courses, i missed the lunch. the next thing to go wrong was that the bookstore had sold out one of the textbooks required. as i was leaving, i wondered what else could possibly happen, then i saw a policeman standing beside my car and writing out a ticket.答案:15cacba610bacba1115bcbac1620abacb第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。afast food giant, mcdonalds, said on tuesday that they would be cutting out excess calories in their kids menu choices starting in september. mcdonalds will reduce the amount of french fries in happy meals and will also include sliced apple dippers in every meal.“we are going to introduce more food groups such as fruits, vegetables and whole grains,” said cindy goody, mcdonalds senior director of nutrition.after getting much of the blame for childhood obesity, fast food chains, especially mcdonalds, began selling more nutritious menu items such as oatmeal and salads. but the restaurant was most criticized for its marketing which is often aimed at young children. some cities, such as san francisco, have banned toys from all kids meals that didnt meet strict nutritional guidelines for fat, salt and sugar content because the prizes attracted more children to the fast food.mcdonalds felt public pressure to change their offerings. the company has stopped including caramel sauce with its apple dippers. it also reduced french fries portions from 2. 4 oz to 1.1 oz in every meal. this decreases calorie content by about 20 percent, which means a new happy meal contains less than 600 calories. currently, the unhealthiest happy meal consists of a cheeseburger, fries and 1 percent chocolate milk, which contains 700 calories and 27 grams of fat.“its a good first step,” said kelle louailler, executive director of corporate accountability international. his group watches over companies. “however, mcdonalds has yet to notice the central problem: its aggressive brand marketing to kids. and so long as burgers, fries and soda offerings to kids, alongside toys, remain central to that brand, health professionals will continue to call for the marketing to stop. ”meanwhile, goody and her team plan to cut sodium by 15 percent across the entire menu by 2015, with more cuts to sugar and calories by 2020.21. according to cindy goody, mcdonalds menu for kids _.a. did no harm to the young peopleb. included more fruits and vegetablesc. would be improved for kids healthd. didnt include any grains or fruits答案与解析:c推理判断题。根据第二段中cindy goody说的话可以推知,“麦当劳”的食品健康问题将得到改善。22. mcdonalds encouraged kids to have fast food by _.a. selling cheaper foodb. holding toy exhibitionsc. presenting prizes to themd. selling oatmeal and salads答案与解析:c细节理解题。根据第三段最后一句可知,“麦当劳”通过给孩子们发放玩具奖品的方式,达到鼓励孩子们在那里消费的目的。23. from the last paragraph, we can learn that _.a. mcdonalds will make less money in futureb. mcdonalds will be open in the whole worldc. kids will not receive any toys from mcdonaldsd. meals in mcdonalds will be healthier and healthier答案与解析:d推理判断题。文章最后一段描述了“麦当劳”未来几年的食品改进计划。由此可以推知,“麦当劳”的食品将会变得越来越健康。24. which part would this passage probably be taken from in a newspaper?a. diet and health.b. travel and leisure.c. history and politics.d. culture and customs.答案与解析:a推理判断题。文章讲述了“麦当劳”食品的健康和营养问题,这些快餐所含的过量热量和脂肪给孩子们带来了健康问题。由此可以推知,本文最可能选自报纸的“饮食和健康”板块。bdo you have back pain, difficulty with your eyesight or clicking jaw? if you do, you are likely to have a problem of posture(姿势). this problem can be solved by asking a help from a posturologist, if you do that promptly. the conference on posture held in rome this year has brought out the fact that an italian out of four has posture problems. back pain is certainly the typical disease deriving from a wrong posture, which can also cause other problems: sight problems, for example, which affect about all children.you might think that women are most affected by these problems, as they are more used to following the trends of fashion, which imposes the use of large handbags, flat pumps(平底轻便鞋) or highheeled shoes, but the latest conference of the italian society of orthopedics and traumatology has brought out the fact that also men have bad behavior. about two million italian men suffer from backache. besides wrong shoes and the habit of keeping the wallet in the back pocket for a long time, also hitech products can cause some serious problems: laptops, ipad, smartphones. all these electronic products together can weigh up to 5 kilos, while the maximum weight to carry on shoulders should be 2 kilos. also the handiness of modern netbooks can have negative consequences, as you can use them also when you are lying down, while it would be better to use them while seated, keeping your back straight and your shoulders relaxed.if you do not disregard the problem and you intervene(干预) in time, you can start having a right posture, perhaps making posture correction exercises and more sport. concerning this global problem, a posture reeducation, a healthier lifestyle and a series of little devices (from your position while seated to the limitation of the weight you carry) might solve your pain.25. what do we know about the meeting in rome?a. back pain can be removed easily.b. all of the children have sight problems.c. 25% of the romans suffer from back pain.d. a quarter of the italians have wrong postures.答案与解析:d细节理解题。根据第一段第四句可知,四分之一的意大利人有姿势问题。26. from the second paragraph, we can learn that the trends of fashion can _.a. be referred to the use of large handbags and flat pumpsb. bring the problem of back pain to womenc. help men to change their behaviord. make women more beautiful答案与解析:b推理判断题。根据第二段首句,再结合全文的意思可以推知,流行时尚确实给女士带来背痛的健康问题。27. which of the following will probably lead to back pain?a. wearing highheeled shoes for a long time.b. using laptops in a wrong posture.c. being seated in a straight way.d. carrying something too heavy.e. sleeping all the day.a. a, b,c b. b, c,dc. a, b, d d. c, d, e答案与解析:c细节理解题。第二段说明了现代科技和社会发展是如何给人们带来背痛等健康问题的,其中的原因包括过度负重、穿高跟鞋和使用掌上电脑时的错误姿势等。28. which of the following would be the best title for this passage?a. wrong posture, the cause of many problemsb. women would like to follow the fashionc. men dont care for the trends of fashiond. the conference on posture held in rome答案与解析:a标题概括题。本文主要介绍了姿势问题带来的健康问题,故a项很好地概括了本文的主题,为最佳标题。cshould i heat the water on the stove or in the electric kettle? do i start the washing machine in the afternoon or after 10 at night? how do i lower co2 emissions(释放) by the way i use energy?answers to such and similar questions are provided by the online game “red”which is the short form for “renewable energy drama”. researchers from idmt in erfurt, germany, have developed the web application. the researchers find how consumers(消费者) of energy can be inspired to better use the energy gained from renewable resources. the experts see great_potential in online games for teaching the subject of “saving electricity at home”the software is aimed at adults and young people interested in renewable energies who want to know how they can save energy. how much energy do family appliances(家用器具) consume, and which ones are the energy robbers and are the high bills“red” supplies the answers. the game takes only about 10 to 15 minutes.“red” leads you through the daily life of an imaginary family of three. the screen shows all the rooms in a house. the user goes into each room and via mouse click, does the regular housework such as cooking food or doing the laundry. if he, for example, clicks on the washing machine, an information box supplies him with information about co2 generation and the electricity costs.in a second module, the online game informs the user how he can save electricity using “smart meters”. taking the time of day into account, they measure the exact actual usage of electricity. this is how a consumer can identify the potential for savings and start his dishwasher only at night when electricity is particularly cheap.the “saving electricity at home” module will go online soon and so will the second “red” module, “saving electricity with smart meters”. the online game can be played at www. residentsprojekt. de and is free of charge.29. what do the underlined words “great potential” in paragraph 2 refer to?a. a lot of users.b. saving electricity.c. earning lots of money.d. many renewable resources.答案与解析:a词义猜测题。画线词前面的一句提到消费者被鼓励更好地使用可再生资源所提供的能量。因此,此处的“巨大潜力”应该是指游戏的使用者人数会很多。30. which of the following is true about the online game “red”?a. it takes a lot of time.b. it costs a little money.c. it is intended for students.d. its housework is imagined.答案与解析:d正误判断题。根据第四段第一句可知,游戏中的家庭生活和家务等都是虚拟的,故d项正确。根据第三段最后一句可知,该游戏不会花费消费者太长时间,故a项错误;根据最后一段最后一句可知,该游戏是免费的,故b项错误;根据第三段第一句可知,该游戏是针对成年人和年轻人的,故c项错误。31. which section of one magazine does the passage probably come from?a. lifestyle.b. engineering.c. medicine & health.d. energy & green tech.答案与解析:d推理判断题。本文所介绍的这种游戏是与能源、环保有关的,故最有可能出现在杂志的“能源和环保科技”板块。32. the passage is mainly to introduce _.a. a way to protect environmentb. a skill at doing the house workc. a game about how to save energyd. a research into saving electricity答案与解析:c推理判断题。由第二段第一句和最后一段最后一句可以推知,本文的主要意图是向读者介绍一种在线游戏,该种游戏让玩者在玩游戏的同时还能学会如何节省能源,故答案选c项。dresearchers found that adults performed much better in a creative test after spending four days in the great outdoors disconnected from modern technology. they say it is the first time that scientists have proven being in a park or woodland can improve your problemsolving skills. and it may also explain why a holiday helps recharge the batteries after busy periods of work.“the study shows that you need to leave the iphones and other technology at home and give your brain a break,” said coauthor david strayer, a professor of psychology at the university of utah. “too_much_of_a_good_thing_is_not_a_good_thing. so for creativity to develop, you need to disconnect from technology and reconnect with the natural world.”adults in britain spend an average of three and a half hours in front of the small screen each dayaround 15 percent of their life. the populations increasingly sedentary(久坐不动的) lifestyle and vast use of tablet computers, televisions, smartphones and laptops have been linked to obesity problems and an increased risk of cardiovascular(心血管的) disease and type 2 diabetes.for the novel study, published in the journal plos one, 56 american adults with an average age of 28 participated in a fourtosix day hike. no electronic devices were allowed.before the trip commenced,_24 individuals were tested and scored an average 4.14 in a 10question creativity test. the remaining 32 were tested at the en

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论