【培优练习】Module 1(英语外研必修二).doc_第1页
【培优练习】Module 1(英语外研必修二).doc_第2页
【培优练习】Module 1(英语外研必修二).doc_第3页
【培优练习】Module 1(英语外研必修二).doc_第4页
【培优练习】Module 1(英语外研必修二).doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 1 Our Body and Healthy Habits培优练习本课时编写:四川绵阳普明中学刘宗华一、在句中空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。1. I _ (rare) make spelling mistakes in my composition. 2. I have one lock but I bought another as an additional _(insure) against thieves. 3. Look! You have forgotten to turn off the lights again. Oh, sorry. I _ (turn) them off now. 4. Parents are naturally _ (anxiety) for their children. 5. I am really bored with my job! Dont complain any more. Compared with me,youre lucky; at _you have one now. 6. Practice speaking English every day, _ you will find it easy to learn. 7. The fat woman, who is on _diet, has refused to follow my advice that she should take exercise. 8. The flowers his mother had bought for him would die unless _ (water) every day when he was away. 9. Imagine _ (stand) at the top of the hill, and what wonderful view you will see! 10. The towns are_ (connect) by train and bus service. 二、阅读理解By May, after three months, I had lost 22 pounds and reached my goal of 115 pounds. My friends would say “Alice, you look great!” or “How did you lose so much weight?” Those compliments made me feel good and confident. Soon I dropped to 110 pounds. A few of my friends told me that I needed to stop dieting, because I was starting to look sick. They brought me a presenta bag of chocolates, which I later gave to my sister. My mum would come to my room, with tears in her eyes, and have long chats about how harmful this diet was and begged me to stop. My dad would leave worried messages on my cellphone at school, telling me that it would do serious harm to my body. By midJune, when school was coming to an end, I was down to an only alive state of 95 pounds. All of a sudden, I knew I had to do something. I guessed the number itself scared me. I recalled my doctor. He told me about a girl who was 95 pounds and was at the risk of dying. I knew I was putting my life at risk, but for what? To make those who love me worried? Was it worthwhile to be thin?Now I realize that models in magazines, TV and movies are not realistic. The price to pay for the “perfect body” is living with a dangerous and sometimes deadly eating disorder. And there are more important things to think about than how thin you are. 1. The underlined word “compliments” in Paragraph 1 probably means “_”. A. questionsB. praise C. understanding D. experiences2. Why did the authors mother come to her room in tears?A. Because the mother was worried about her daughters health. B. Because the mother thought her daughter was brave enough. C. Because the mother was sorry to have helped her daughter go on a diet. D. Because the mother was deeply moved by her daughters friends. 3. The author decided to stop dieting _. A. after her parents persuaded her out of itB. when her weight dropped to 95 pounds C. after she reached her goal of losing weightD. after her friends told her to stop dieting4. From the text we learn that _. A. there is no model with a perfect body in real lifeB. it is too expensive for people to lose weightC. you will be healthy as long as you stop dietingD. an unhealthy diet can lead to serious health problems三、完形填空An eightyearold child heard her parents talking about her little brother. All she knew was that he was very sick and they had no money left. When she heard her daddy say to her _1_mother with desperation(绝望), “_2_ a miracle(奇迹) can save him now.” the little girl went to her bedroom and took out her piggy bank. She _3_all the change out on the floor and counted it carefully. Then she_4_her way six blocks to the local drugstore(药店). “And what do you want?” asked the chemist. “Its _5_ my little brother,” the girl answered back. “Hes really, really sick and I want to buy a _6_. His name is Andrew and he has something_7_ growing inside his head and my daddy says only a miracle can save him.” “We dont _8_miracles here, child. Im sorry,” the chemist said, smiling_9_ at the little girl. In the shop was a _10_customer. He stooped(弯腰) down and asked the little girl, “What kind of miracle does your brother _11_ ?”“I dont know,” she replied. “Hes really sick and daddy says he needs a(n)_12_. But my daddy cant pay for it, so I have brought my_13_.”“How much do you have?” asked the man. “One dollar and eleven cents, _14_I can try and get some more,” she answered quietly. “Well, what a coincidence(巧合),” smiled the man. “A dollar and eleven centsthe _15_price of a miracle for your little brother. _16_me to where you live. I want to see your brother and _17_ your parents.”That welldressed man was Dr Carlton Armstrong, a surgeon. The operation in the hospital was completed without_18_ and it wasnt long before Andrew was_19_again and doing well. The little girl was happy. She knew exactly how much the miracle costone dollar and eleven cents plus the_20_of a little child. 1. A. helpfulB. hopefulC. tearful D. kind2. A. Simply B. Just C. More than D. Only3. A. pulled B. put C. poured D. drew4. A. followed B. made C. took D. found5. A. to B. for C. as D. on6. A. hope B. doctor C. favour D. miracle7. A. bad B. small C. extra D. impossible8. A. have B. offer C. store D. sell9. A. gently B. coldly C. sadly D. strangely10. A. well-behaved B. goodlooking C. kindhearted D. welldressed11. A. have B. need C. care D. like12. A. doctor B. surgeon C. kindness D. operation13. A. savings B. wishes C. ideas D. suggestions14. A. since B. as C. but D. after15. A. same B. proper C. exact D. necessary16. A. Show B. Follow C. Help D. Take 17. A. persuade B. encourage C. meet D. help18. A. difficulty B. doubt C. charge D. result19. A. well B. home C. happy D. strong20. A. courage B. cleverness C. devotion D. faith答案和解析一、在句中空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。1. rarely【解析】括号里给的形容词rare,横线上需填副词rarely修饰谓语。2. insurance【解析】根据信息“an additional”可知,横线上需填名词。动词insure的名词是insurance。3. will turn【解析】根据语境,此处应使用一般将来时。4. anxious【解析】根据信息“are naturally”可知,横线上应填形容词。名词anxiety的形容词是anxious。5. least【解析】此处句意是“至少现在你有一份工作。”at least是固定搭配,意思是“至少”。所以,该空填least。6. and【解析】此处考查固定句式:动词短语(祈使句)+and+句子。7. a【解析】be on a diet是固定搭配,意思是“节食”。所以,该空填a。8. watered【解析】此处考查“连词+分词”的用法。句子主语与water之间是动宾关系,应用过去分词。所以,此处填watered。9. standing【解析】imagine后接动词的-ing形式。所以,该空填standing。10. connected【解析】主语the town与动词connect之间是动宾关系。所以,此处填connected。二、阅读理解【文章大意】 文章通过作者的亲身经历告诉大家,不健康的饮食会导致严重的健康问题,有比身材更重要的东西。1. B【解析】词义猜测题。根据本段的第二句话可知那些都是恭维的话,故选B。2. A【解析】细节理解题。根据第二段中的“and have long chats about how harmful this diet was and begged me to stop.”可知答案。3. B【解析】推理判断题。根据第三段的内容可知答案。4. D【解析】主旨大意题。从全文内容可知,作者因为节食减肥而出现了影响健康的问题,因此及时停止了节食。三、完形填空【文章大意】 这篇文章讲述了一个小女孩的弟弟病得很严重,而家里支付不起治疗的手术费。当她听说只有奇迹才能救弟弟时,她拿着自己所有的钱到药店去买奇迹。她说不管多少钱只要能救弟弟就行。她的行为感动了一位著名的医生,他帮小女孩的弟弟免费做了手术,创造了奇迹。1. C【解析】看到儿子病重,家里又花光了钱,因此母亲很伤心,tearful符合逻辑。2. D【解析】下文有提示。只有出现奇迹才能救孩子的命。此处是 “只有”的意思,故选D。3

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论