已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时素养评价 十二 Unit 4Developing ideas. 语段填词1. I am extremely(极度, 极其) grateful (感谢的, 感激的)to my teachers help, with which I have overcome (克服)a lot of difficulties. 2. His failing to behave(表现) well in public made his parents very disappointed (失望的). 3. You are definitely(确切地, 肯定地) right that children are interested in appealing(有吸引力的, 有趣的)stories. 4. I felt awkward(紧张的, 不舒适的) with so many people staring at me. So that was why I was absent (缺席的, 不在的)from the speech. 5. The ballet(芭蕾) was so wonderful that the audience rose to applaud(为鼓掌) for the dancers good performance. 6. Teenagers are more interested in romantic(浪漫的) comedies(喜剧) than dull documentary(纪录片). 7. In absence(缺乏, 没有) of original(原先的, 最初的) creativity, the fictional(虚构的, 编造的) account didnt get more attention from the readers. 8. You cant imagine that such a well-behaved(表现好的) gentleman should be so rude(粗鲁的, 无礼的) to a lady. . 完成句子1. I was well-behaved at school but Adam was naughty. 我在学校表现非常好, 但是亚当非常淘气。2. We have some difficulty to overcome. 我们有些有待克服的困难。3. They are reported to have escaped to the other side of the border. 据报道他们已经逃到了边界的另一边。4. The absent-minded man put salt in his coffee and sugar on his egg. 那位心不在焉的男子把盐放在咖啡里, 而把糖加入蛋中。5. I want you to do everything you can to find out whos responsible. 我希望你能尽你所能找出责任人。6. The case was dismissed in the absence of any solid proof. 此案因缺乏确凿证据而不予受理。7. It is our responsibility to put them on the right track. 我们有责任帮助他们走上正道。8. I just want you to live up to your responsibilities. 我只是希望你担负起你的责任。. 阅读理解ATop Music FestivalsFestival season is just kicking off, and there is a lot to look forward to in the upcoming months. Firefly Music FestivalMany people havent thought of going to Delaware for a summer vacation, but mid-June is a great time to plan this trip if you love music. Headliners for this years show are The Weekend, Muse, Twenty-One Pilots, Chance the Rapper, and Bob Dylan. Date: June 1518, 2021Location: Dover, Delaware, USAMusic Type: RockPrice: $79$2, 499Roskilde FestivalThis Denmark music festival has been a local tradition since 1971. There will be nine stages for this years events to host groups like the Foo Fighters, Blink 182, and The Lumineers. Whats interesting about this festival is that in addition to the big headliners, you can also get to know up-and-coming regional artists from Denmark, Sweden, and Norway. Date: June 24July 1, 2021Location: Roskilde, DenmarkMusic Type: Rock, emerging regional artistsPrice: DKK 995DKK 1, 995 (around $144$289)Secret SolsticeWith long, dark, and cold winters, nobody celebrates summer quite like Icelanders. To see for yourself, plan a trip to Iceland this June to check out the Secret Solstice festival. Not only will you enjoy seeing bands like Radiohead and Afrika Bambaataa, but you can also experience the other-worldly landscapes and geothermal(地热的) springs nearby as well. Date: June 1518, 2021Location: Reykjavik IcelandMusic Type: Eclectic, IndiePrice: 1491, 599 (around $160$1, 725)Montreal Jazz FestivalAll jazz lovers owe it to themselves to check out the Montreal Jazz Festival at least once in a lifetime. This event brings together some of the best names in jazz music, as well as diverse R&B, funk(骤停打击乐), and soul artists. Date: June 28July 8, 2021Location: Montreal, Quebec, CanadaMusic Type: Jazz, R&B, Soul, FunkPrice: $27. 25$210. 251. What is common to the music festivals mentioned in the text? A. They are held in Europe. B. They take place in summer. C. They are given in the open air. D. Their music types are rock and hip-hop. 2. What can we infer about Delaware from the text? A. It is the city of music. B. It is a city of high expense. C. It is the home of Bob Dylan. D. It is not a summer destination. 3. What is the purpose of Icelanders to hold the Secret Solstice festival? A. To welcome summer. B. To memorize the past winter. C. To celebrate the coming of spring. D. To advise the local beautiful landscapes. 【文章大意】本文是一则广告。文章介绍了四个顶级的夏季音乐节举行的时间、地点及其门票价格等。1. 【解析】选B。细节理解题。根据going to Delaware for a summer vacation; June 24July 1, 2021; nobody celebrates summer quite like Icelanders和June 28July 8, 2021可知, 四个音乐节的共同之处是都在夏季举行。2. 【解析】选D。推理判断题。根据Firefly Music Festival中的Many people havent thought of going to Delaware for a summer vacation可知, 特拉华不是传统意义上的暑假胜地。3. 【解析】选A。推理判断题。根据Secret Solstice中的With long, dark, and cold winters, nobody celebrates summer quite like Icelanders. 可知, 冰岛的“秘密夏至音乐节”是为了庆祝夏季的到来。B(2019山西高一检测)Years ago, the American writer Kurt Vonnegut often said there was one story that would always make a million dollars: “Cinderella”(灰姑娘). “Cinderella” made more like $70 million in ticket sales when it opened last weekend. But the movie got a mixed reaction. David Rooney of The Hollywood Reporter praised the movie and said, “Anyone will find something to enjoy in it. ” Steven Rea of The Philadelphia Inquirer called the movie “a winning re-do. ” Richard Corliss of Time magazine wrote that “Disney finally got Cinderella right. ” Other people were not as happy with the movie. Sara Stewart of the New York Post wrote, “This Cinderella is all dressed up with nowhere very interesting to go. ”Although different people think differently towards the movie, what is clear, however, is the movies business success. It is not only popular in the theaters but also in sale. And Disney has widened its usual market for “Cinderella” products. There are products connected to the Disney movie targeted(面向) not only at little girls, but women, too. For example, the famous shoe designer Jimmy Choo worked with Disney to create “Cinderellas shoes. ” You can buy them for about $5, 000. At that price, you would not want to lose one at the party, even if that is the way you get your prince(王子). The makeup company MAC quickly sold all its products connected to “Cinderella. ” HSN is a popular website selling clothing and objects for the home. The marketer is now also selling “Cinderella” products. So, is there anything left for the children, those people we think of as the traditional audience for the age-old tale? Yes, you can find toys and other childrens products at the American store JC Penney. Of course, you can also visit a Disney store. 1. What is the best title for the text? A. Sellers of “Cinderella” productsB. “Cinderella” is more than a movieC. What makes “Cinderella” so popularD. Unknown stories behind “Cinderella”2. The underlined part “a mixed reaction” in Paragraph 2 probably means . A. many changesB. different storiesC. advantages and disadvantagesD. agreements and disagreements3. Products connected to “Cinderella” . A. do not sell very wellB. are not yet on the marketC. are mainly targeted at little girlsD. are designed for a wide group of buyers4. Where can children buy toys connected to “Cinderella”? A. At MAC. B. At MAC and HSN. C. At JC Penney. D. At HSN and a Disney store. 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍了真人版电影灰姑娘不仅票房大卖, 而且相关产品也销售火爆。1. 【解析】选B。主旨归纳题。文章主要介绍了灰姑娘这部电影不仅在票房上大获成功并且其相关产品也很畅销, 由此可知B项概括了文章主旨, 作标题贴切。2. 【解析】选D。词义猜测题。根据划线部分介绍不同人对电影的不同看法以及第三段首句Although different people think differently towards the movie可知人们对这部电影褒贬不一, 因此推断画线部分的意思是“共识与分歧”。3. 【解析】选D。推理判断题。答案定位在第三段末句Disney has widened its usual market for “Cinderella” products和第四段首句There are products connected to the Disney movie targeted not only at little girls, but women, too可知, 和灰姑娘相关的产品有着广泛的消费群体, 故选D。4. 【解析】选C。细节理解题。答案定位在最后一段中的you can find toys and other childrens products at the American store JCPenney可知孩子们可以在JC Penney购买和“灰姑娘”有关的玩具, 故选C。. 阅读填句Going back to school can be a stressful time for children and families. Everyone must make the transition(转变)from easy holiday life to routines, schedules and homework. 1Arrange school events and programsMany schools have events and programs to help cut down on student stress. At these events, parents can meet the teachers and see where their children are learning. Families can attend activities held on different sites in the school. 2Make connections in the classroomCommunicating with students is good advice for teachers. Teachers can share details about themselves, which can help to create meaningful connections in the classroom. 3 Teachers should also invite children to talk about their families and describe what they did over the summer. Dont schedule too many activities for your children4 Instead, help them set clear goals and keep schedules organized. If someone in the family has a learning style close to that of the student, that person could help with homework. This relationship may help cut down on stress. 5Everyone needs a break from work. Family meals and outings can help everyone relax. A family game or walk in a park together can give parents and children a chance to have fun as a family. If a student has hours of homework to complete, taking several 10-minute breaks can reduce stress. A. Take a break! B. Have fun with family. C. In this way, students can become more familiar with the environment. D.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 跨境电商海外仓退换货处理协议2025年
- 2025 小学六年级语文下册 内容概括 六要素简化模板课件
- 跨境电商2025年风险预警协议
- 2025年半导体测试厂防静电地面施工协议
- 康复理疗协议(2025年中医)
- 酒店住宿服务协议(2025年)
- 深度解析(2026)《GBT 39326-2020国际贸易业务流程规范 检验检疫电子证书数据交换》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)《GBT 39250-2020农林拖拉机和机械 速度识别标识(SIS)》(2026年)深度解析
- 税务预测面试题及答案
- 深度解析(2026)《GBT 37150-2025电磁兼容 风险评估 基本要求》
- 股东会清算协议书
- 2025大理州强制隔离戒毒所招聘辅警(5人)笔试考试备考题库及答案解析
- 2026年湖南工程职业技术学院单招职业倾向性测试题库及完整答案详解1套
- 2025年春国家开放大学《消费者行为学》形考任务1-3+课程实训+案例讨论参考答案
- 2025年安全培训计划表
- 2026年榆林职业技术学院单招职业技能测试题库参考答案详解
- 2025年沈阳华晨专用车有限公司公开招聘笔试历年参考题库附带答案详解
- 1-会计信息系统(闭卷)国开机考答案
- 第七届村民委员会任期工作报告
- 国际法学(山东联盟)知到智慧树章节测试课后答案2024年秋烟台大学
- 电力拖动自动控制系统-运动控制系统(第5版)习题答案
评论
0/150
提交评论