(全国)2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时作业 新人教版必修4.doc_第1页
(全国)2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时作业 新人教版必修4.doc_第2页
(全国)2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时作业 新人教版必修4.doc_第3页
(全国)2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时作业 新人教版必修4.doc_第4页
(全国)2017年高考英语一轮复习 Unit 4 Body language课时作业 新人教版必修4.doc_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 4 body language.阅读理解a体裁:说明文话题:学习词数:368时间:6students perform better when their instructors use hand gesturesa simple teaching tool that could generate benefits in higherlevel math such as algebra(代数)a study published in child development,the topranked educational psychology journal,provides some of the strongest evidence yet that gesturing may have a unique effect on learning.teachers in the united states tend to use gestures less than teachers in other countries.“gesturing can be a very beneficial tool that is completely free and easily employed in classrooms,” said kimberly fenn,study coauthor and assistant professor of psychology at michigan state university.“and i think it can have longlasting effects.”fenn and ryan duffy of msu and susan cook of the university of iowa conducted an experiment with 184 second,third and fourthgraders in michigan elementary classrooms.half of the students were shown videos of an instructor teaching math problems using only speech.the others were shown videos of the instructor teaching the same problems using both speech and gestures.in the speechonly videos,the instructor simply explains the problem.in the other videos,the instructor uses two hand gestures while speaking,using different hands to refer to the two sides of the equation.students who learned from the gesture videos performed better on a test given immediately afterward than those who learned from the speechonly video.another test was given 24 hours later,and the gesture students actually showed improvement in their performance while the speechonly students did not.while previous research has shown the benefits of gestures in a oneonone tutoringstyle environment,the new study is the first to test the role of gestures in equivalence learning in a regular classroom.the study also is the first to show that gestures can help students transfer learning to new contextssuch as transferring the knowledge learned in an additionbased equation to a multiplicationbased equation.fenn noted that us.students lag behind those in many other western countries in math and have a particularly hard time mastering equivalence problems in early grades.“so if we can help them grasp this foundational knowledge earlier,” she said,“it will help them as they learn algebra and higher levels of mathematics.”1which of the following can be the best title for the passage?ahow to learn higherlevel math wellbsimple teaching tools used in math learningcteachers gestures boost math learningdwhy us.students cant learn math well答案c主旨大意题。文章根据一项实验说明:老师在讲课时用手势语可以提高学生的数学学习能力。故选项c可以作文章的标题。2researchers explain their opinion in the educational psychology journal by _asetting down general rulesbusing a great many examplescmaking questionnaire surveydpresenting research findings答案d推理判断题。根据文章内容可知,研究者根据实验得出结论:手势语这种简单的教学手段可以让学生在数学学习上得到提高。他们是根据研究结果来解释这一观点的。3what do you know about the experiment conducted by kimberly fenn?athe experiment was done with 184 students of the same age in elementary classrooms.bthe students were divided into two groups and got different teaching methods.cresearchers drew the conclusion based on the only one test they did in the experiment.dresearchers had not done any research on the benefits of gestures before this one.答案b细节理解题。根据half of the students were shown videos of an instructor teaching math problems using only speech.the others were shown videos of the instructor teaching the same problems using both speech and gestures.可知,在实验中,学生们被分成两个部分并用不同的教学方法给他们讲解数学问题。b体裁:记叙文话题:人物与事件词数:282时间:5when i was in my first year of high school,i had a terrible time when every area of my life was a disaster.i felt so hopeless and alone that i thought everything was impossible.on one such day,i was walking from class across the school to catch the school bus home,with my head down,fighting tears of total hopelessness,when a young man came down the sidewalk toward me.though i had never seen him before,i did not want him to see that i was in such low spirits,so i turned my head away and hoped to hurry past.i thought hed walk on by,but he moved until he was directly in front of me,waited until i looked up,and then smiled.looking into my eyes,this stranger spoke in a quiet voice:“whatever is wrong will pass.youre going to be ok,just hang on.” he,then,smiled again and walked away.i cant explain the effect of that mans unexpected kindness and caring! he gave me the one thing that id lost completelyhope.i looked for him in our school to thank him,but never saw him again.that was thirty years ago.and ive never forgotten that moment.over the years,whenever i see someone who is in trouble,i will always think of that young man and try to give a flash of hope in the dark wherever i can.i carry things for people when they are too heavy for them,sit with naughty babies in the waiting room while their mothers are busy,or talk to tired couples at the checkout line or it could be anything.if you keep your head up,your heart will show you the place that needs hope.【语篇解读】一切不好的事情都会过去,只要你昂起自己的头,你就会充满希望!4where did the writer meet with the young man?ain the school.bin the school bus.cin the classroom.din the library.答案a细节理解题。根据第二段中的i was walking from class across the school to catch the school bus home可知,作者是在学校里遇到的那位年轻人。5from the passage we may infer that the author _ahad known the young man for a long time bmade friends with the young man afterwardscwas grateful to that young man very muchdavoided meeting the young man since then答案c推理判断题。根据短文第四段内容可以推测作者对这位年轻人非常感激。6the author has given a lot of help to others in order to _ashow his sympathy to those who are badly illbgive others hope of life when they are in troublecrealize his promise made to the young mandget respect from those who were helped by him答案b细节理解题。根据第五段中的and try to give a flash of hope in the dark wherever i can以及作者所做的对人有帮助的事情可知,作者帮助别人是为了给别人的生活带来希望。7it can be known from the passage that _athe young man always tried his best to help those who were in troublebit was the young mans smile and words that made the author feel hopeful cthe author had never been praised by others before he met with the young mandthe author traveled to a lot of places to look for the young man but failed 答案b推理判断题。根据第四段中的he gave me the one thing that id lost completelyhope.可知,正是这位年轻人的微笑和话语使作者感到生活有了希望。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。questions you should ask yourself when you faillets face it.we all fail.the more new things we try the more failures we are likely to have.experiencing failure can be a learning experience and an opportunity for a fresh start._8_ a good way to begin this process is by asking yourself some tough questions.1what can i learn from this?take responsibility for what went wrong.ok,so it was not all your faultbut some of it was.successful people dont make excuses or blame others._9_ be critical but constructive.try to look at the experience objectively.make a list of the key things that happened.analyze the list stepbystep and look for the learning points.2do i need to acquire or improve some skills?did the problem reveal some lack of skill on your part? how could you learn or improve those skills? perhaps there are books or courses or people you could turn to._10_3who can i learn from?is there someone whom you can turn to for advice? did a boss,colleague or a friend see what happened? _11_ most people do not ask for help because they believe it to be a sign of weakness rather than strength.its not.it shows that you are ready to learn and change.any good friend will be happy to help.4what will i do next?_12_ will you try something similar or something different? revisit your goals and objectives.this reversal has been a setback on your journey but think of it as a diversion rather than a halt.you can now reset your sights on your destination and plan a new course.anow draw up an action plan.bmake them stepping stones to future success.cthey take responsibility of the failure.din fact the only way to avoid failure is to do nothing new.ethe important thing is how we deal with failure.fmake a selfdevelopment plan to acquire the skills and experiences you need.gif they are constructive and supportive then ask them for some feedback and guidance.答案8e空格后面的一句a good way to.正是如何处理失败的最好方法之一,由此推断,空格处应该是“重要的是如何处理失败”。故选e。9c上面一句说成功人士不会找借口或责备别人,那么他们如何做呢?选项c意为“他们承担失败的责任”,符合语境。故选c。10f本段标题为“我需要获得或提升一些技能吗?”根据选项f中的关键词to acquire the skills and experiences可知本空应该选f。11g本段标题为“我向谁学习?”选项g中的关键词ask them for some feedback and guidance提升了应该向谁征求指导、向谁学习的问题。故选g。12a本段标题为“接下来我该做什么?”而选项a意为“现在拟定一份行动计划”,这份计划里面的内容正是接下来你需要做的事情。故选a。.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号()并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。during the summer of 2013,i started reading books in english,most stories.i would learn a lot of new words from these

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论