2019_2020学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1FoodforthoughtDevelopingideas外研版.docx_第1页
2019_2020学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1FoodforthoughtDevelopingideas外研版.docx_第2页
2019_2020学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1FoodforthoughtDevelopingideas外研版.docx_第3页
2019_2020学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1FoodforthoughtDevelopingideas外研版.docx_第4页
2019_2020学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1FoodforthoughtDevelopingideas外研版.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时素养评价 三Unit 1Developing ideas. 单句语法填空1. More and more people die of illness related(relate) to using drugs in a wrong way. 2. It is said that Linda is on a diet in order to lose weight. 3. Tom, addicted (addict) to the Internet, failed in the exam. 4. In his opinion, peoples accents differ from each other. 5. Its reported that Januarys sales were slightly (slight) better than average. 6. Its recommended that the work (should) be done (do) at once. 7. Compared with other good students, in my opinion, Jack is a more satisfying (satisfy) student. 8. Weve developed the project from an original (origin) idea by Stephen. 9. Saw Lah Pwe said that he would fight back if his troops (部队)were under attack. 10. The new building is under construction(construct). It will be completed next month. . 完成句子1. The landscape belongs to the man (属于那个人) who looks at it. 2. Mastering a foreign language (掌握一门外语)is of great help in our life. 3. The party ended up with (以告终)a beautiful song yesterday. 4. Survivors of the ship wreck were picked up(救起) by small boats. 5. Try out the new medicine(试验这种新药) for a year and well see how well it works. 6. The new president brought up a new plan (提出一项新的计划)at the meeting. 7. I dont believe he will come (相信他不会来)tonight. 8. Every time I call on her, she is always busy writing (总是忙于写作). 9. She stayed in bed as the doctor had ordered(按照医生的吩咐). 10. I dont like the way he speaks(他说话的方式). . 阅读理解A(2019池州高一检测)In the US, people prefer waiting for a table to sitting with people they dont know. This means a hostess may not seat a small group until a small table is available, even if a large one is. If you are sitting at a table with people you dont know, it is impolite to light up a cigarette without asking if it will disturb them. At American restaurants and coffee shops you are usually served with cold water before you order. You may find the bread and butter is free, and if you order coffee, you may get a free refill(续杯). Most cities and towns have no rules about opening and closing time for stores or restaurants, though they usually do make rules for bars. Especially in large cities, stores may be open 24 hours a day. Serving in restaurants is often large, too large for many people. If you cant finish your meal but would like to enjoy the food later, ask your waitress or waiter for a “doggie bag”. It may have a picture of a dog on it, but everybody knows youre taking the food for yourself. Supper and dinner are both words for the evening meal. Some people have “Sunday dinner”. This is an especially big noon meal. Tips are not usually added to the check. They are not included in the price of the meal, either. A tip of about 15% is expected and you should leave it on the table when you leave. In some restaurants, a check is brought on a plate and you put your money there. Then the waiter or waitress brings you your change. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了美国人在餐馆里就餐的习惯: 怎样点菜、怎样给小费、包括吃不了时, 可以带回家去自己享用。1. Which statement is true? A. American people like sitting with people they dont know. B. A hostess always seats a small group at a large table. C. American people never sit with people they dont know. D. American people wouldnt light a cigarette if the people who sit at the same table mind their smoking. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第一段最后一句可知, 没有询问同桌吃饭的人是否介意你抽烟就点烟是不礼貌的。2. What is served before you order? A. Bread. B. Butter. C. Coffee. D. Cold water. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第二段第一句可知在美国的餐厅和咖啡厅, 你通常会在点餐前得到一杯白开水的服务。3. What do American people always do when servings are too large for them? A. They take the food home with a “doggie bag” for their dogs. B. They leave the food on the table and go away. C. They take the food home with a “doggie bag” and enjoy the food later. D. They ask the waitress or waiter to keep the food for them. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第四段第二句话可知如果他们没有吃完餐点, 但又想稍后继续享用, 就让服务员拿一个“打包袋”。这个袋子上一般会有一个狗狗的图案印在上面, 但是每个人都知道这里面的食物是你自己吃的。4. Sunday dinner is. A. a dinner in the eveningB. a big noon mealC. a big lunch on SundayD. a supper【解析】选B。细节理解题。根据第五段Some people have “Sunday dinner”. This is an especially big noon meal. 可知“Sunday dinner”是一顿特别丰盛的午饭。B(2019郑州高一检测)A food additive (添加剂) is any substance that is added to food. Many people are put off by the idea of “chemicals in food. ” The truth is that all food is made up of chemicals. Natural substances like milk, as well as man-made ones like drinks on sale in the market, can be described by chemical formulas. Some chemical substances are indeed harmful, but a person who refused to consume any chemicals would find nothing to eat. The things we eat can be divided into natural and man-made substances. Some people feel that only natural foods are healthy and that all man-made ingredients are to be avoided. But many natural chemicals, found in plants and animals, are harmful when eaten, and some laboratory-made substances increase the nutritional value of food. Other chemicals have natural and man-made forms that are exactly alike: vitamin C is vitamin C, whether it comes from a test tube or from an orange. Like “chemical”, “man-made” doesnt necessarily mean “not fit to eat”. Food additives are used for many reasons. We add sugar and salt and other things to foods we prepare at home to make them taste better. Food producers have developed a range of additives that stabilize, thicken, harden, keep wet, keep firm, or improve the appearance of their products. Additives can make food more convenient or nutritious, give it a longer shelf life, and make it more attractive to the consumer, thus increasing the sales and profits of the producers. Food additives are presently the centre of a storm of serious argument. Food producers have been known to use additives that have not been proved safe; some substances in common use have been proved unsafe and have been taken off the market. Many people feel theres a risk of eating food to which anything has been added. But food additives are now regulated by the FDA of the federal government, and new additives will go through strict testing before they can be placed on the market. For most people, the chances of developing serious side effects (副作用) from the long-term use of presently approved (批准) food additives are very small. 【文章大意】本文介绍了食品添加剂的种类与作用, 人们对食品添加剂的担忧以及联邦政府为保证食品添加剂的安全所做的努力。5. From the passage we can learn that . A. natural foods are much safer than man-made onesB. it is right to refuse chemicals in foodC. food additives are harmful to our healthD. all foods have chemical substances【解析】选D。细节理解题。根据第一段第三句The truth is that all food is made up of chemicals. 和最后一句Some chemical substances are indeed harmful, but a person who refused to consume any chemicals would find nothing to eat. 可知现在所有食物都含有添加剂, 如果一个人拒绝食用任何形式的添加剂, 他会发现自己没有东西吃。也就是说所有食物都含有化学添加剂。6. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Food additives can improve the quality of foods in many ways. B. To ensure food safety, the FDA will stop food additives. C. Foods free of additives can keep a much longer shelf life. D. Foods with more additives have higher nutritional value. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段可知添加剂让食物的味道更好, 可以改善产品的外形, 更吸引消费者, 更方便、更有营养。说明添加剂可以在很多方面提高食物的品质。7. We can infer from the regulation to the food additives by the FDA that . A. new additives will be approved more easily than beforeB. food with common-used additives will be taken off the marketC. food additives will be used in a safer and more scientific wayD. food producers wont be allowed to use new food additives【解析】选C。推理判断题。根据文章最后两句可知食品添加剂受到联邦政府的严格控制并经过严格的测试才可上市, 所以目前被批准上市的添加剂对人的副作用会很小。8. According to the writer, the food additive is . A. worryingB. acceptableC. poisonousD. avoidable【解析】选B。推理判断题。根据文章最后一段前两句可知人们对食品添加剂有很多担心, 但是根据最后两句可知食品添加剂受到联邦政府的严格控制并经过严格的测试, 对人的副作用会很小。也就是说作者认为食品添加剂还是可以接受的。故B正确。. 阅读填句(2019三明高一检测)Is there anything more important than health? I dont think so. “Health is the greatest wealth(财富), ” wise people say. 1If you have a headache, toothache, backache, earache or bad pain in the stomach, if you complain of a bad cough, if you run a high temperature and have a bad cold, or if you suffer from high or low blood pressure, I think you should go to the doctor. The doctor will examine your throat, feel your pulse, test your blood pressure, take your temperature, sound your heart and lungs, test your eyes, check your teeth or have your chest X-rayed. 2 The only thing you have to do is follow his advice. 3An old gentleman came to see the doctor. The man was very ill. He told the doctor about his weakness, memory loss and serious problems with his heart and lungs. The doctor examined him and said there was no medicine for his disease. He told his patient to go to a quiet place for a month and have a good rest. 4 In other words, the doctor advised him to follow the rule: “Eat at pleasure, drink with measure and enjoy life as it is. ” The doctor also said that if the man wanted to be well again, he shouldnt smoke more than one cigarette a day. A month later the gentleman came into the doctors office. 5 He thanked the doctor and said that he had never felt a healthier man. “But you know, doctor, ” he said, “its not easy to begin smoking at my age. ”A. He looked cheerful and happy. B. All these will cost a lot of money. C. He was more worried about his illness. D. After that he

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论