【培优练习】Unit 1 Body language(英语上教九上).docx_第1页
【培优练习】Unit 1 Body language(英语上教九上).docx_第2页
【培优练习】Unit 1 Body language(英语上教九上).docx_第3页
【培优练习】Unit 1 Body language(英语上教九上).docx_第4页
【培优练习】Unit 1 Body language(英语上教九上).docx_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

上海教育出版社 高中一年级(第一学期) 畅言教育Module 1 The human bodyUnit 1 Body Language培优练习 1. Fill in the blanks with the proper form of the words.It was Mid-autumn Day on (1) _ the old couple had had the reunion dinner prepared for a long time. At this time, they (2) _ (sit) at the table, (3) _ (wait) for their son, daughter-in-law and their lovely grandchildren to appear. (4) _, they had not come yet. The grandmother stared at the door eagerly and the grandfather made several telephone calls but could not get through.Are they (5) _ busy to come to their parents home to have a dinner on Mid-autumn Festival?It ought to be a happy day for (6) _ (family) to get together. But like the old couple above, today many old people, (7)_ also need love and care, are (8)_ (忽视) by their children. There is nothing more important than their familys (9) _ (happy) for them. So adults should try their best to spend some time with their parents and comfort their (10)_ (孤独的) hearts.2. Reading comprehension.There are many reasons why I encourage people to travel, and I know that the experience will make one a better person.I remember when I was travelling I began to know the world better. The world is not just about me, my small town and home. Although you will meet different people from all over the world, you will realize that people are similar in their dreams, hopes and feelings. Enjoy exploring the different cultures, and you will also find that people are different in some of the things they do and how they live. Once you understand their ways, it need not be strange or scary. Often we read stories about other cultures in books. Only when we visit their areas do we find that those stories are something wrong.One thing you may find out is that there are problems all over the world. We cant just get money to send to these areas and hope that will work them out. The world should get involved(干预)and help wherever there are problems. People everywhere should be given a chance. It is so easy to ignore this if one does not travel and explore. One can look around and see that so many people have many challenges worse than ours. One can realize that sometimes our biggest problems are not that big after all.On your journey you will meet lots of new friends. Talking to strangers and finding about their lives is a great way to spend your time. you will certainly be more confident after having to cope with problems and make many decisions along the way.When you travel, you have to be on your own in some situations. You will surprise yourself by how well you can do that. All your special experiences could make an interesting book to read. It would be filled with all your adventures and special memories.Traveling around and seeing so much happening in the world around us is a wonderful experience. If we could all just travel a little more and share our experiences, we would all be better people and the world would be a better place.(1) From paragraph 2, we can learn that _.Apeople around the world are the same in their hopesBbooks always tell us wrong stories about culturesCtraveling can help us better understand the worldDPeople in different places have strange living habits(2) The underlined expression “cope with” in Paragraph 4 most probably means “_”.AsolveBavoidCmeetDcover(3) Which of the following would be the best title of the passage?APeople in the world are familyBTraveling helps one make more friendsCPeople in the world share one dreamDTraveling makes one a better person3. Writing.【题文】假如你是李华,你的美国朋友Steve给你发邮件说他将在暑假期间来中国旅游。清你根据下列要点给Steve回封邮件。1. 欢迎Steve来华,邀请他到家做客。2. 如果需要,可以陪同他起旅行。3. 给他提一点来中国旅游的建议。注意:1. 词数100左右,邮件开头及结尾已给出,不计人总同数;2. 可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Steve,Im glad to know that you will come to visit China in the coming summer holiday._Yours,Li Hua答案解析1. Fill in the blanks with the proper form of the words.(1) which,Mid-autumn Day是先行词,介词 on后面只能用which引导定语从句。(2) were waiting,因为At this time在这时候,文章讲的是过去的事,所以后面用过去进行时态。(3) waiting,waiting在这里表示伴随状态。(4) However,然而,他们还没有来。因为空格后面有逗号,所以用However,而不用but.(5) too,tooto太而不能(6) families,family在这里表示“家庭”,所以用复数families。(7) who,people作先行词,因此后面的非限制性定语从句用who引导。(8) ignored,“被忽视”,所以用被动语态are ignored.(9) happiness,“他们家庭的幸福”,所以用名词happiness。(10) lonely,“他们孤独的心”,故用“lonely.2. Reading comprehension.(1) C (2) A(3) D【解析】这是一篇夹叙夹议的短文。作者鼓励人们旅游并阐述了许多理由,如果我们多外出旅行并分享我们的经历,我们会成为更出色的人,世界会变成更美好的地方。(1) 细节理解题。根据I remember when I was travelling I began to know the world better.我记得当我旅游时我开始更好地了解这个世界,可知从第二段中我们能了解到旅游能帮助我们更好地了解世界。故选C。(2) 词义猜测题。A. solve解决; B. avoid避免;C. meet遇见; D. cover覆盖。根据you will certainly be more confident after having to cope with problems and make many decisions along the way. 在处理问题并在此过程中做出许多决定之后,你肯定会更加自信。可知,在解决了许多问题之后能增加一个人的自信,故选A。(3) 主旨大意题。根据短文中作者鼓励人们旅游并阐述了许多理由,根据第一段There are many reasons why I encourage people to travel,and I know that the experience will make one a better person有很多鼓励人们旅游的原因,我知道这种经历会使一个人变得更好以及最后一句If we could all just travel a little more and share our experiences,we would all be better people and the world would be a better place如果我们多外出旅行分享我们的经历,我们会成为更出色的人,世界会变成更美好的地方可知全文的主旨就是告诉大家旅游可以使一个人变得更好,故本文的最佳题目就是Traveling Makes One a Better Person故选D。3.Writing【答案】Dear Steve,Im glad to know that you will come to visit China in the coming summer holiday. If you dont mind, how about coming to my home and staying for some days?To tell the truth, there are many places of interest in China, such as the Great Wall, Mt. Huang. If it is necessary, I can keep you company while you are on a visit. Then I can take good care of you during the tour. In addition, I think you should keep in mind some tips while traveling in China. First, dont drink tap water. You can buy bottled water. Seco

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论