免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Period 2Understanding ideas课时作业(二)基础训练单词拼写1They went to the cave in _ (寻找) of hidden treasure. 答案:quest2Im glad to learn that your _ (美术馆) will hold a Chinese painting exhibition.答案:gallery3It is an operation to try to save a species of _ (鳄鱼) from extinction.答案:crocodile4Ellis Island has become one of Americas most popular tourist _ (目的地)答案:destinations5The task was so hard, and Steve, angry and upset, said he was _ (离开)答案:quitting单句语法填空1The kangaroo is _ (indigen) to Australia.答案:indigenous2The whole meal was good but the wine was excellent _ particular. 答案:in3It was one of the most _ (amaze) films Ive ever seen.答案:amazing4China shines like the _ (rise) sun in the east. 答案:rising5She is used to _ (live) in the country alone.答案:living单句写作1花园里有一只狗在抓猫。_ a dog catching a cat in the garden.答案:There is2她通常写环境问题。She usually writes about _.答案:environmental issues3他工作了一天,午饭都没动。He worked all day, leaving _. 答案:his lunch untouched4第二天,我们仔细检查了头一天的工作。The next day we reviewed the _ work.答案:previous days5要说照相,我是一点兴趣也没有。When _ photography, Im not interested at all.答案:it comes to思维训练阅读理解A When I decided to quit my job as a wedding photographer, I was in my late twenties, fresh from my divorce from Bob who had left me empty and confused. I decided to leave the US and travel. I had no savings, plus more than $5,000 in debt. What I did have were two sponsored tasks as a travel photographerand with that along, I thought, it would be easy.My first experience was a road trip from Toronto to Las Vegas, paid for by a car delivery service. Other trips followed and then I started a travel blog (博客). It was intended to be my calling card for assignment travel photography. Yet even with my blog and past experience, email after email I sent to publications, trying to get work, went unanswered. When they did get in touch, editors told me that I had no chance of making a career with travel photography. While I struggled to get on the path that I wanted, and as I expanded my blog to help get me there, I found myself wearing the hat of a fulltime blogger.Luckily, I got in at the right time. It was 2010, and the travel industry was just starting to turn its attention to bloggers. As I never could have predicted, my bloggingnot my photographydid take me around the world successfully. At first, I thought it was for personal reasons, but I realized later that it was for free marketing for my blogging.Within two years, I was being asked to speak at travel blogging conferences, which helped me to raise a network of friends around the world. Even more meaningful, however, was when I saw that my travels were also helping other people. My blog and social media followers saw that I chased my dreams and told me over and over again how they needed that kind of example, which was absent in their lives elsewhere.篇章导读:本文是一篇记叙文。作者讲述了自己本来想做一名旅游摄影师。虽然最后她没有实现梦想,但她却成为了很多人的榜样!1After the author quit her job, she decided to _.Adivorce her husband Bbe a wedding photographerCpay off all her debts Dgo travelling abroad答案:D细节理解题。根据第一段第二句可知,当我辞职以后我决定离开美国出去旅行。2What can we learn about the author from the 2nd paragraph?AShe paid money to a car delivery agency for a road trip.BShe realised his dream of becoming a travel photographer.CShe got a job as an editor in a publishing house.DShe finally became a professional blogger unintentionally.答案:D推理判断题。根据第二段最后两句可知,我一路上所拍摄的照片被我发到博客上以后,在无意中我成了专业博主。3The author believed her success mainly resulted from _.Aher personal reasons Bher photographing skillsCfree marketing for blogging Dbooming of travel industry答案:C细节理解题。根据第三段最后一句可知,作者认为他自身的成功源于他博客的免费营销,故选C。4What did the author think of her two years work?AInspiring. BAppealing.CInteresting. DChallenging.答案:A推理判断题。根据最后一段最后两句可知,作者认为自己的工作是可以鼓舞他人的。BThe Harbourside Development is one of the worlds most exciting places to shop. Its built right on the edge of Sydney Harbour, and there are over 200 shops, selling everything from homemade sweets to the very latest clothes in fashion;from Australian souvenirs to Swiss watches and Japanese cameras.The Australian Wildlife Park has been specially built to give people an extra close look at Australias native animals.Have your photo taken with a kangaroo,touch and feed koala bears. There are talks every afternoon about these animals, which are only found in this part of the world. There is also an excellent souvenir shop.A visit to the Australian Museum is like an adventure across Australia. There are shows on the people and their way of life and the whole continent. Talks and guided tours help to make your visit unforgettable. Theres also a caf and a good book shop, selling excellent maps.Taronga Zoo has Australias finest collection of rainforest birds and sealife centre which has many of the fish that can be found off the coasts of Australia and New Zealand. Taronga is also famous for its large group of South East Asian monkeys. Fast food can be got at cafs.篇章导读:本文是一篇说明文。澳大利亚作为久负盛名的旅游热门地点,不是没有道理的!5According to the text, where can tourists get something special for the memory of the tour in Sydney?AThe Harbourside Development and the Australian Wildlife Park.BThe Harbourside Development and Taronga Zoo.CThe Australian Wildlife Park and Taronga Zoo.DThe Australian Museum and Taronga Zoo.答案:A推理判断题。从第一段和第二段最后一句可知“the Harbourside Development”和“the Australian Wildlife Park”都可以买到纪念品,故选A。6If the visiting time is very short and you still want to have a good knowledge of the whole Australia, youd better go to _.Athe Australian MuseumBthe Australian Wildlife ParkCthe Harbourside DevelopmentDTaronga Zoo答案:A细节理解题。根据第三段前两句可知答案为澳大利亚博物馆,故选A。7What animals can you see in these four places?AKangaroos, kola bears and rainforest birds.BKangaroos, rainforest birds and monkeys.CKangaroos, koala bears, rainforest birds, South East Asian monkeys and snakes.DKangaroos, kola bears, rainforest birds, South East Asian monkeys and sealife.答案:D推理判断题。从第二段和第四段可知,可以看到kangaroos, kola bears, rainforest birds, South East Asian monkeys和sealife等动物,故选D。8The purpose in writing the text is _.Ato help Australian children learn more about SydneyBto introduce the development of Sydney to its readersCto help people who are travelling or will go to travel in SydneyDto introduce geographical features (特征) of the city of Sydney答案:C主旨大意题。本文的目的就是向旅游者推荐到澳大利亚后可以参观游览的地方,故选C。应用文写作假设你是李华,你的英国同学Emily来信让你推荐一些中国云南旅游的必到之处。请根据以下提示给Emily写封建议信,要点包括:1可到丽江小镇,这里海拔约2,500米,在这里体验纳西文化(Naxi Culture)及很多不同特色的户外酒吧(bar);2在香格里拉(ShangriLa)游玩,这里每年都吸引数以百万计的游客;3去昆明游览云南民族村(Yunnan Nationalities Villages),接触多种不同的少数民族文化(minority cultures)。注意:1.必须包括以上要点,可适当补充;2词数120左右。Dear Emily,Glad to hear from you. You have asked me for my advice on travelling in Yunnan. Yours,Li Hua精彩范文Dear Emily,Glad to hear from you. You have asked me for my advice on travelling in Yunn
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 1月国开电大本科《城市管理学》期末考试试题及答案
- 专本衔接知识点《药事管理学》
- 中小学生防溺水安全教育知识竞赛试题及答案
- 行政管理流程优化模板提升办公效率
- 2025年安全员B证考试试题一附答案详解【达标题】
- 文档管理标准化操作与存档系统
- 中央电大法学专科《法理学》期末考试试题及答案
- 2020年春八年级物理下册 8.1压力的作用效果说课稿 (新版)沪科版
- 2025-2026学年六年级英语上册 Module 3 Out and about Unit 9 Great cities of the world说课稿 牛津沪教版(三起)
- 数据收集与标准工具集
- 2025新疆维吾尔自治区融资担保有限责任公司招聘6人人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025云南楚雄元谋县产业投资集团有限公司合同制员工招聘16人笔试考试参考试题附答案解析
- 2026年湖南水利水电职业技术学院单招职业技能考试题库带答案
- 2025FIGO良好实践建议之辅助阴道分娩和第二产程解读
- 幼儿心理咨询室创业计划书
- 中国宋朝服装介绍
- 体检重要异常结果规范管理
- 2025年少先队辅导员技能大赛考试测试题及参考答案(共四套)
- 2025湖南常德金鹏印务有限公司招聘拟录用人员笔试历年典型考点题库附带答案详解2套试卷
- 人教版数学六年级上册第一、二单元测试卷(含解析)
- 留置胃管的操作流程及注意事项
评论
0/150
提交评论