全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
语 篇 提 能阅读理解AHe was a real big spender. He stayed at the best hotel and ate in the most expensive restaurants.To the management of Disneyland Paris, he was a very welcome guest,even though he was only 12 years old. In the end, the police discovered that the schoolboy was living the high life on the 10,000 stolen from his fathers safe.The boy, named only Lamine, had disappeared from the family hotel in Paris 10 days earlier. While police all over France searched for him, he was living it up at a 250anight Disneyland hotel. He went on all the rides and went on every other attraction in the place.And when hed had enough of Disneyland for a while, he paid 650 to hire a large and very comfortable car which is usually used by very rich or important people to take him to a park for a day. Then he was driven back to Disneyland, where he treated newfound friends to expensive rides and dinner. By the time the truth about him was discovered, Lamine had spent 7,000 of his fathers money.1.What was the possible reason that the police all over France searched for Lamine?A. The police found that Lamine stole his fathers money and ran away.B. The family found that the boy was lost and called the police for help.C. The police thought that it was dangerous to live an expensive life.D. The family wanted Lamine to go back to school.答案与解析B细节理解题。由第三段“. had disappeared from the family hotel in Paris 10 days earlier.”这一信息可知,此处应为B项。2Why was Lamine a very welcome guest of Disneyland Paris?A. Because he was only 12 years old.B. Because he liked the rides in the Disneyland.C. Because he made the Disneyland famous.D. Because he spent a lot of money on Disneyland.答案与解析D细节理解题。由第三、四段内容可知,他花钱很大方,所以受到迪斯尼公园的欢迎。3The underlined word “He” in the first paragraph refers to _.A. a schoolboyB. his fatherC. the policeD. Lamine答案与解析D代词指代题。由第三段“The boy, named only Lamine, .”这一信息可知,D项正确。BThis summer, thousands of visitors are walking through a garden in the skyright in the middle of New York City. They are enjoying a beautiful, new park called the High Line, which was built on old railway tracks.After the railway was abandoned in 1980, wild plants, grass and trees began to grow between the tracks. A few people looked at this natural garden and saw something amazing. They worked to preserve the area when others wanted to destroy it. Today, the High Line attracts up to 2 million visitors per year. This summer, the new part of the High Line opened, almost doubling the parks size to one mile.The design of the park is unusual. The new section includes many activities for children. Young people can use building toys to create all kinds of structures. The toys dont come with instructions. Instead, children use their imaginations. The park also gives visitors a chance to experience nature in an urban environment. If you visit, you can see birds, butterflies and many plants native to the northeastern United States.“Everyone supporting the High Line project wanted the park to embrace (拥抱) the city,” says Danya Sherman, director of public programs for the Friends of the High Line. The Friends of the High Line is the group that saved the railway from being destroyed. Sherman believes that public spaces such as the High Line have the power to bring communities together.The Friends of the High Line hopes to expand the park even further, over an area that is still used as a rail yard. The High Line has also inspired projects in other cities, including Philadelphia, Chicago, and Amsterdam, where people hope to build new parks on old railway tracks.4The Friends of the High Line is a group to _.A. attract a lot of old peopleB. make much more moneyC. create all kinds of structuresD. stop the old railway from being destroyed答案与解析D细节理解题。由文章第四段第二句“The Friends of the High Line is the group that saved the railway from being destroyed”可知D项正确。5The High Line park has the following advantages EXCEPT _.A. offering many activities for childrenB. bringing communities togetherC. improving childrens imagination to natureD. experiencing nature in an urban environment答案与解析C细节理解题。由文章第三段可知,“提高孩子对大自然的想象力”不是公园的优势之一。6From the second paragraph, we can know that _.A. the railway was abandoned for wild plants, grass and treesB. the High Line Park was built on the area of old railway tracksC. no people have made efforts to protect the railway tracksD. t
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 渠道专员渠道拓展与合作伙伴管理方案
- 2026山东德州天衢中学急需紧缺人才引进5人考试笔试参考题库及答案解析
- 2025绍兴临空运营服务有限公司公开招聘2025年第一批项目制管理人员3人笔试考试备考题库及答案解析
- 2025贵阳市医疗健康产业投资股份有限公司招聘考试笔试参考题库及答案解析
- 2025云南玉溪市红塔区生态实验小学科技副校长招聘考试笔试备考试题及答案解析
- 2025山东东营市总工会招聘工会社会工作者25人考试笔试备考题库及答案解析
- 2026浙江杭州学军德清学校(筹建)招聘教师10人笔试考试参考题库及答案解析
- 2026年江苏航运职业技术学院单招职业倾向性考试题库及参考答案详解
- 2026年湖南石油化工职业技术学院单招职业技能考试题库及参考答案详解
- 2026年甘肃省张掖地区单招职业倾向性测试题库及完整答案详解1套
- 2024年国家开放大学商务英语试卷号23897答案
- CJJT230-2015 排水工程混凝土模块砌体结构技术规程
- 2024成都语文中考试题研究备考 第二部分 名著思维导图-《艾青诗选》【课件】
- PDCA提高卧床患者踝泵运动的执行率
- 蒋诗萌小品《谁杀死了周日》台词完整版
- 士兵突击观后感2000字
- JB T 6527-2006组合冷库用隔热夹芯板
- 超加工食品与肥胖症的相关性分析
- 周大福珠宝营销成功的案例分析
- 浙江亿利达科技有限公司年产35万台车载充电机及10万台DC-DC转换器技术改造项目环境影响报告
- 食品检测技术专业人才需求调研报告
评论
0/150
提交评论