已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
牛津译林版2015小升初英语重点题型训练-阅读选择姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 阅读理解。 (共7题;共62分)1. (10分) Its a fine day today. The children are playing with their toys.Amy has a new plastic cup. Its red. Mike has a new toy truck. Its purple and green. Sarah has a lollipop. Its orange. John has a new bucket. Its green. Bob has a yellow balloon, its nice.Mike and Bob are sharing their toys with others. How happy they are!根据短文内容,判断正误。(1)Amy has a new ball.(2)Mike has a purple and green toy truck.(3)Sarah has a big ball, its green.(4)John has a big boat.(5)Bob has a yellow balloon, its nice.2. (8分)阅读短文,判断正误。Hello, I am Jack. Today is Saturday. Look, my sisters are playing games. My mother and I are cleaning the room. My brother is writing a letter. My father is reading a newspaper. My grandparents are watching TV. My cat is sleeping on the floor. We are all having a happy time.(1)Jack and his mother are cleaning the room. (2)Jacks grandparents are eating food. (3)Jacks brother is writing an email. (4)Jacks sisters are playing games. 3. (10分)阅读短文,判断正误It is Saturday morning. Mrs. Black and her daughter Kate go to the bookshop near their house. Mrs. Black wants to buy some picture books for her grandson. Kate wants to buy some storybooks. In the bookshop Kate meets her old classmate, Sue. They are good friends. They talk and talk for a long time and forge to buy books. At twelve oclock Mrs. Black finds them and asks Sue to go and have lunch in their house, Sue says: “Yes.” The two girls are very happy.(1)Mrs. Black and her daughter go to the bookshop on Sunday Morning. (2)The bookshop is near the school. (3)The two girls meet in the bookshop. (4)Kate forget to buy books. (5)The two girls go and have lunch at twelve oclock. 4. (10分)阅读短文,判断正误。Dear Joe,How are you? My sister and I are having our holiday. Yesterday we went to the library. We got there by bus. We read storybooks and had lunch there. The food was delicious. It was cheap, too. We went shopping in the afternoon. I bought a pair of shoes. I was very tired. We are planning to learn skating and do many other things during the holiday. We are sure well have a good time.How about your holiday? Please write to me soon.Miss you.Alice(1)Alice and her sister are having their holiday.(2)They went to the library by bike.(3)They ate lunch in the library.(4)Alice bought many shoes.(5)Joe was very tired.5. (10分)阅读短文,判断正误 Im Linda. Im from Australia. I like dancing and playing the violin. I play the violin three times a week. I also like traveling. I want to visit the Mogao Caves this summer vacation. I have a friend. Shes from China. She likes swimming and taking photos. She swims once a week. She also wants to visit the Mogao Caves. We will take many photos there.(1)Linda is from China. (2)Linda travels three times a week. (3)Linda wants to visit the Mogao Caves. (4)Lindas friend is a boy. (5)Lindas friend likes taking photos. 6. (10分)阅读理解Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes here to study. He is in No.5 Middle School. He gets up early every day. He isnt late for school. He studies hard. He can read English well. He often helps us with our English, and we often help him with his Chinese. After class he likes playing football, swimming, running, jumping and riding. He makes many friends here. We are glad to stay with him. On Sunday he often helps his mother clean the house, mend something or do the shopping. He likes Chinese food very much.He likes living here. He likes Chinese students very much. We all like him, too.根据短文内容,判断以下句子的正误。(1)He gets up late every day. (2)He often teaches us English. (3)After class , he likes singing and playing basketball. (4)On Sunday he often helps his mother clean the house. (5)He doesnt like Chinese food 7. (4分)阅读短文,按故事情节排序。Anna is a student. She is twelve years old. She usually goes to school at seven oclock by bike from Monday to Friday. She usually draws pictures after school in the afternoon. She likes doing some sports on Saturday morning. On Sunday, she usually helps her mother do housework. She
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年武汉市黄陂区某水土保持站招聘工作人员参考题库含答案详解(研优卷)
- 2025年大学《体能训练-耐力训练理论与实践》考试参考题库及答案解析
- 2025年黑龙江省事业单位招聘考试模拟试卷 公共某础知识(一)含答案详解(典型题)
- 2025广西桂林市龙胜各族自治县事业单位直接考核招聘服务期满且考核合格以上“三支一扶”人员6人参考题库含答案详解(黄金题型)
- 2025年实验安全试题及答案
- 2025广西桂林市叠彩区委员会宣传部招聘编外工作人员2人参考题库含答案详解(典型题)
- 2025年大学《电子封装技术-封装设计原理》考试备考题库及答案解析
- 2025年大学《临床药学-医院药事管理》考试参考题库及答案解析
- 2025年大学《创业管理-社会创业与可持续发展》考试备考题库及答案解析
- 2025年劳动争议劳务报酬试题及答案
- 2025年甘肃省金昌市市直事业单位选调22人笔试考试备考试题及答案解析
- 加油站安全生产信息管理制度
- 国家电网招聘平台国家电网2026校园招聘考试笔试模拟试题及答案解析
- 孵化器从业人员考试试卷及答案解析
- 国家二级MSOffice高级应用机试(操作题)模拟试卷3(共156题)
- 华为ICT大赛中国区(实践赛)-昇腾AI赛道往年考试真题(附答案)
- 工商银行讨论面试题目及答案
- 2025中铁信息工程集团沈阳分公司招聘笔试历年常考点试题专练附带答案详解2套试卷
- 深圳市建设报建流程及资料准备指引
- 房颤合并冠心病的抗凝指南2025
- 2025年农商银行面试题目及答案
评论
0/150
提交评论