北邮网院大学英语3阶段三.doc_第1页
北邮网院大学英语3阶段三.doc_第2页
北邮网院大学英语3阶段三.doc_第3页
北邮网院大学英语3阶段三.doc_第4页
北邮网院大学英语3阶段三.doc_第5页
已阅读5页,还剩10页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

一、句子改错(共5道小题,共25.0分) 1.He wished he didnt tell her the truth that brought her so much pain.2.BD3.4.1. A2. B3. C4. D知识点:Identification1学生答案:B;标准答案:B得分:5试题分值:5.0提示:答案:B.改为hadnt told。Wish后面的从句要用虚拟语气,本句是对过去事情的虚拟。本句大意是“他希望自己当初没有告诉她那个给她带来这么多痛苦的事实。”5.Mary found it difficult to talk calmly about which she had experienced at the station.6. A B C D7.8.1. A2. B3. C4. D知识点:Identification1学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:答案:C.改为what。what 引导后面的宾语从句,并且在该从句中做谓语had experienced的宾语。本句大意是“Mary发现很难平静地谈论自己在车站经历的事情。”1.There was too much dust that we couldnt see what was happening.2.A B C D3.4.1. A2. B3. C4. D知识点:Identification1学生答案:B;标准答案:B得分:5试题分值:5.0提示:答案:B.改为so,因为“sothat”是一个固定结构,意思是“如此以致”。本句大意是“灰尘太多了,以致于我们根本看不清发生了什么?”1.There will be more than three hundreds students taking part in the sports meet.2. A B C D3.4.1. A2. B3. C4. D知识点:Identification1学生答案:B;标准答案:B得分:5试题分值:5.0提示:答案:B.改为three hundred。“数字+Hundred”中的hundred不用复数,但是却有“hundreds of”这样的短语,意思是“好几百, 许许多多”。本句大意是“运动会中将会有三百名学生参加。”1.After she got married, Lily went to see her mother each other week.2.A B C D3.4.1. A2. B3. C4. D知识点:Identification1学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:答案:D.改为every other week,意思是“每隔一周”。“every other+单数名词”的意思是“每隔一”。本句大意是“婚后,Lily每隔一周去看她母亲一次。”二、阅读理解(共1道小题,共50.0分) 1.(错误)2.Seven weeks after the powerful 8.0 earthquake claimed more than 70,000 lives in China, Gail McGovern, the new president and CEO of the American Red Cross is in China seeing the needs of the survivors.3.“The purpose of this trip is to build bridges and to have an opening for a dialogue with the people of China,” McGovern said. “Just to tell them how important China is to our country and how much we want to help the people of China.”4.McGovern and David Meltzer, senior vice president of International Services for the American Red Cross, along several other humanitarian organizations and leaders of corporationsC such as Procter and Gamble, Honeywell, Cisco, Chevron and Johnson & Johnson traveled to China at the invitation of the U.S. Governments Agency for International Development (USAID)5.On Monday in city of Yingxiu, they talked to students and teachers who survived the collapse of their schools during the quake. 6.“By far the most heartbreaking, emotional sight that I saw was at the primary school where one young girl described the terror and what happened,” McGovern said. “She described losing her brother and losing her friend and the sounds; that was really the moment that it hit me: This isnt just looking at construction, its looking at broken lives.” 7.The American Red Cross has committed $20 million to help the earthquake survivors recover and sent two relief experts to the affected area. Later this week, another relief worker will be heading to China to work with the Red Cross Society in China to support longer-term recovery efforts and help determine additional needs.8.Although the recovery is fading from the headlines, great needs still remain. Even though McGovern has only been in her new position two weeks, she says meeting these survivors has reaffirmed her commitment to the organization.(共302字)9.1. What is the passage mainly about?10.A. the earthquake in China11.B. the new president and CEO of the American Red Cross12.C. the visit of the leader of the American Red Cross to the earthquake-affected area in China13.D. survivors in the earthquake which hit China 14.2. What is the purpose of McGoverns visit to China?15.A. to show that she was the new leader of the American Red Cross16.B. to build some bridges for the earthquake-stricken area in China17.C. to do business with China18.D. to provide some help to the survivors in the earthquake 19.3. Which of the following did not come to China with McGovern?20.A. people from some humanitarian organizations21.B. leaders of some American companies22.C. David Meltzer23.D. Johnson24.4. What impressed McGovern most during her visit?25.A. students and teachers26.B. what a primary school girl told her27.C. the collapse of buildings28.D. the sounds of the earthquake29.5. According to the passage, which of the following statements is not true?30.A. McGovern came to China several weeks after the earthquake happened.31.B. The American Red Cross had already provided help to the survivors.32.C. The Chinese government invited McGovern to China.33.D. The earthquake recovery appeared less in the headlines.34.1.1. What is the passage mainly about? 2.1. the earthquake in China 2. the new president and CEO of the American Red Cross 3. the visit of the leader of the American Red Cross to the earthquake-affected area in China 4. survivors in the earthquake which hit China 1.2. What is the purpose of McGoverns visit to China? 2.1. to show that she was the new leader of the American Red Cross 2. to build some bridges for the earthquake-stricken area in China 3. to do business with China 4. to provide some help to the survivors in the earthquake 3.3. Which of the following did not come to China with McGovern?4.1. people from some humanitarian organizations 2. leaders of some American companies 3. David Meltzer 4. Johnson 1.4. What impressed McGovern most during her visit? 2.1. students and teachers 2. what a primary school girl told her 3. the collapse of buildings 4. the sounds of the earthquake 1.5. According to the passage, which of the following statements is not true? 2.1. McGovern came to China several weeks after the earthquake happened. 2. The American Red Cross had already provided help to the survivors. 3. The Chinese government invited McGovern to China. 4. The earthquake recovery appeared less in the headlines. 试题分值:50.0得分:10, 10, 10, 10, 0提 示:1. 本题问“本文主要内容是关于什么的?”这是中心思想题,一般来说我们可以通过阅读每段的第一句和最后一句来得到答案。读了之后,我们发现文章多个段落讲述 的都是一个美国红十字会的领导到中国地震灾区的事情,所以答案是C。A的意思是“中国的地震”,B的意思是“美国红十字会的新任总裁和首席执行官”,D的 意思是“中国地震的幸存者”。2. 本题问“McGovern的中国之行有什么目的?”这是个细节题,可以采用中心词定位的方法。中心词是“purpose”,答案在第二段。该段大意是 “McGovern说道,这趟中国行的目的就是构筑交流的桥梁,就是开启和中国人民的对话之窗。要告诉中国人民中国对于我们国家是多么的重要,我们 是多么的想帮助中国人民。”从此处可以看出她的中国行主要是来帮助灾区人民,所以D是答案。A的意思是“为了表明自己是美国红十字会的新领导”,B的意 思是“为了给中国灾区修几座桥”(此处明显是混淆大家视线的,因为原文中有buildbridges的字样),C的大意是“为了和中国做生意”。3. 本题问“下面哪些人没有和McGovern一起来中国?”这是细节题,可以先浏览选项然后直接在原文中找答案。答案在第三段,第三段中提到来中国的有 David Meltzer,他是美国红十字会下属机构的一个领导人;还有人道主义机构的人员(humanitarian organizations);还包括有一些大公司的领导人(leaders of corporations)。也就是说A、B、C都来中国了,所以D是答案。这里请注意,原文中的Johnson-Johnson(美国强生公司)是一个 公司的名称并非是指某个人。4. 本题问“中国之行中什么让McGovern印象最深?”这是细节题,但是题干中的中心词“impressed”似乎并没有在原文中出现,原文用了别的词来 代替它。这也就是学位英语的难度所在了。答案在第五段,该段大意是“最让我心碎,动情的地方就是我在一所小学的所见。有个小姑娘向我讲述了发生在那里的 事情和她的恐惧,McGovern说道,她告诉我她失去了弟弟和伙伴,向我描述了可怕的声音,这一切真让我震惊:我们看到的不仅有灾后的建设,而且有 受伤的心灵。”从这里可以看出,答案是B(一个小学女生告诉她的话语)。5. 本题问“根据文章,下面哪个说法不正确?”这是是非题,我们解题时先要浏览四个选项。A的意思是“McGovern是在地震发生了好几周后才来到了中 国”,本文第一段提到了这一点。B的意思是“美国红十字会已经向地震的幸存者提供了帮助”,倒数第二段提到美国红十字会向灾区捐款和派了救援专家,所以B 是正确的。C的意思是“McGovern是应中国政府邀请才来中国的”,第三段的最后一句说到McGovern一行是由美国政府国际发展署的邀请而来中国 的,所以C是错误的。D的意思是“地震的救援工作出现在新闻头条的频率变少了”,文章最后一段的第一句提到了这一点,值得注意的是此句中的 “fading”(原形为fade)的意思。Fade的意思是“褪色、消失”。三、单项选择题(共5道小题,共25.0分) 1.Guesswork is no _ for investigation.2.3.1. goal 2. project 3. achievement 4. substitute 知识点:Choice5学生答案:D;标准答案:D得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选D,题目大意是“猜测绝不可以替代调查研究”。substitute n. 代替的人,代替物,代用品(常与for连用) v. 代替 substitute A for B:用甲代替乙1. There is nosubstitute for peace.平安是没有替身的。2. Water is nota proper substitute for wine.水不是酒的适当代用品。3. We sometimessubstitute plastics for rubber.我们有时以塑料来代替橡胶。4. We mustsubstitute a new chair for the broken one.我们得用新椅子代替这把破椅子。5. Never refuseto substitute one vegetable for another.不要拒绝用一种蔬菜代替另一种蔬菜。1.The quickest _ of travel is by plane.2.3.1. route 2. technique 3. means 4. method 知识点:Choice5学生答案:C;标准答案:C得分:5试题分值:5.0提示:解析:该题选C,题目大意是“最快的旅行途径是乘飞机”。means:method;way方法;手段1. A train is ameans of transportation.火车是一种交通工具。2. We have nomeans of helping that poor man.我们没办法帮助那个穷人。3. We mustdestroy it by whatever means necessary.我们必须使用一切必要手段摧毁它.1.(错误)2.We must _ about our work or well fall behind the schedule.3.4.1. bring 2. go 3. set 4. come 知识点:Choice5学生答案:A;标准答案:B得分:0试题分值:5.0提示:解析:该题选B,题目大意是“我们必须着手干这项工作,否则我们将赶不上时间了”。go about:make a start at; undertake 着手做1. How shall wego about the job. 我们该如何着手干这件工作呢。2. Well have togo about it more carefully.我们必须愈加小心地做此事。3. I want him back, but I just dont knowhow to go about it.我想让他回来,但就是不知道该怎么做才好。4. I want tomake a dress, but I dont know how to go about it.我想做件衣服,但不知道怎么动手。1.Youll never _ a

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论