免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 2 healthy eating language points课时作业.单句语法填空1in order to escape punishment, the naughty boy had to tell a lie.2he always keeps a balanced (balance) diet and is in good health.3lisa always seems to be on a diet.4i am tired of getting up early every day.5the leader tried his best to win the trust of his team back.6the missing boy was last seen playing (play) near the river.7the woman had her handbag stolen (steal) in the street.8tom had thought he could get away with cheating in the exam, but he was wrong.完成句子1如果父母听我们的建议,他们会更好地理解我们。我完全赞同,他们只是希望我们听话。if our parents would listen to us, they would understand us better.i couldnt_agree_more.they just expect us to listen.2你能给我一些如何保持身体健康的建议吗?can you give me some tips on how_to_keep_fit/healthy?3约翰强烈希望能重新赢得他父亲对他的爱和信任。john had a strong desire to_win_back his fathers love and trust.4如果你现在订购,我们给你打九折。if you place orders now, we would give_you_a_10%_discount.5昨天晚上一定是下雨了,因为路还湿着。it must_have_rained last night, for the road is wet.阅读理解aat my heaviest, my weight rose to 160 pounds.my mother criticized (批评) me when she noticed my weight reaching 110 pounds.i thought she was unhappy when considering i was thin while she was beyond fat, but her words made me fear getting fat.i started freaking when my weight passed 130 pounds.last fall, my doctor suggested that i walk my dogs more.my weight at that time was 141 pounds.he told me that i could lose weight by walking my dogs.over the winter months, despite my careful eating, my weight increased to 160 pounds and i noticed my jeans were then a size 12.i also noticed that my mastiff (大型驯犬) was out of control.she was a big dog and required a great deal of exercise.my young lhasa apso was getting as lazy as i was, so i made a decision to walk both of them every day.every morning, after most people in the neighbourhood go to work and after i finish my first few articles, i walk both of my dogs.they both love walk time and i love to walk them.the neighbours have got used to seeing us take our morning walk.they wave, walk out, and pet the dogs and then we move on.i started out at 160 pounds and im getting closer to 130 pounds.i am proud of the fact that i have lost so much weight.my husband is proud, too.i am looking forward to comfortably fitting myself into a size 8 and maybe even finally dropping to a size 6.语篇解读:作者最胖时体重达160磅,在医生的建议下,她开始遛狗,成功地减轻了体重。1the writer wrote this passage to _.aexplain why she became fatbshare how she lost weightcadvise us to raise a dogdtell us to enjoy our life解析:选b作者意图题。通读全文,可知作者主要是讲她利用遛狗的方法成功地减了肥,即她是如何成功减肥的,故选b。2the underlined word “freaking” in paragraph 1 shows the writer was getting _.aexcitedbinterestedcangry dfrightened解析:选d词义猜测题。根据画线词前面的“but her words made me fear getting fat”可知,作者体重达110磅时她已经开始担心会变胖了,而体重达130磅时,她终于开始“害怕”了。3what size of jeans is the writer probably taking now?aa size 6. ba size 8.ca size 10. da size 12.解析:选c推理判断题。根据第二段的“my weight increased to 160 pounds and i noticed my jeans were then a size 12”可知,作者160磅时穿的是12号的牛仔裤,根据末段的“looking forward to comfortably fitting myself into a size 8”可知作者想穿8号的,又根据末段的“im getting closer to 130 pounds”可知,她现在是130磅,由此可推断她现在所穿的可能是10号的牛仔裤。4after reading the passage, we know the writer lost weight mainly through _.aeating healthilybtraining her dogscwalking her dogsdworking out in the gym解析:选c细节理解题。通读全文可知,作者主要是通过遛狗的方法来达到减肥的目的的。borganic food is very safe and healthy not just for our body but also the environment.it is free from harmful chemicals that may affect us.it also strengthens our immune system (免疫系统)there are a lot of reasons why organic food is much more expensive than conventional food.growing organic food takes a lot of effort and money and shops selling organic food are using the popularity of organic food to sell it at a much higher price.the number of organic crops is smaller than that of conventional crops.the production costs are very high in organic farming.many farmers dont use herbicides or pesticides so they have to get rid of the weeds and pests in the fields all by hand, which adds to the cost of organic food.also, conventional agriculture is heavily supported by the government in terms of taxes, while organic farming gets no help from the government at all.whats more, the farmers cant use sewage sludge (下水道污泥) and chemical fertilizers, which are cheap to buy.another reason is that the demand is much higher than the supply.while there are many people who are trying organic food, there are only a limited number of farmers who produce it.the output of organic food is low while the transport and packaging costs are the same, which lead to its higher price.organic farming requires a lot of things that are not needed in conventional farming.but if the demand becomes high enough, the government might one day help organic farming to lessen the costs.语篇解读:有机食品(organic food)也叫生态或生物食品,是国际上对无污染天然食品比较统一的提法。吃有机食品对人们有很多好处,而有机食品也变得越来越流行。5which of the following is the closest in meaning to the underlined word “conventional” in paragraph 1?asimple. breal.cusual. dsimilar.解析:选c词义猜测题。根据第一段“there are a lot of reasons why organic food is much more expensive than conventional food.” 可知,organic food和conventional food是两种不同的食物,有机食物organic food相对于传统食物conventional food比较新,故conventional的意思是usual的意思。6all the following are the reasons why organic food is more expensive except that_.aits production is limitedbits transport and packaging costs are highercgrowing it takes more time and effortdthere is no financial help from the government解析:选b细节理解题。根据第四段“the output of organic food is low while the transport and packaging costs are the same .”,第一段“growing organic food takes a lot of effort and money .” 及第三段 “. while organic farming gets no help from the government at all.” 可知,a、c、d均是有机食物贵的原因。7what is mainly discussed in this text?ahow to grow organic food.bthe benefits of organic food.cwhy organic food costs more.dorganic food and the environment.解析:选c主旨大意题。全文主要介绍了有机食品流行的原因,故c项符合题意。8what is the attitude of the author towards organic farming?anegative. bdoubtful.cpositive. dnot mentioned.解析:选c观点态度题。根据最后一段最后一句话可知,作者对有机作物种植的前景是积极乐观的,故c项正确。.语法填空dear everyone,can i really be so far away and still feel at home? it _1_ (be) less than a month since i started at the frances king school and i already feel that i belong to london. _2_many of the students here, i am living with a local family, _3_certainly helps me to practice my english away from class.the school believes that _4_ (learn) should continue outside classes and that students should have the chance_5_ (experience) british culture.last week we all went
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公共环卫设施建设项目可行性分析报告(总投资2000万元)
- 光幕传感器建设项目可行性分析报告(总投资22000万元)
- 2026-2031中国男装零售行业市场投资趋势分析研究报告
- 2026-2031中国木薯行业投资前景评估报告
- 2026-2031中国焊接材料行业市场需求预测及发展前景调研报告
- 2026-2031中国氟硅酸铵行业深度调研研究报告
- 2026-2031中国红外探测仪行业市场分析及投资可行性研究报告
- 工程地下水防水施工方案
- 2025年新能源汽车电池回收利用产业园区产业技术创新政策建议报告
- 2025年新能源汽车电池回收行业回收市场回收市场风险预警与应对报告
- 急性肠胃炎患者的护理
- 监督机制执行力度不足整改措施
- 基层卫生院院长培训课件
- 2025至2030年湖北省水利工程市场前景预测及投资规划研究报告
- 铝锭行业知识培训课件
- 银行统计竞赛试题及答案
- 2025年度起重机技术改造升级合同
- 车辆动态监控人员培训课件
- 低压电工安全培训考试题库及解析
- 2025年教师职称-天津-天津教师职称(基础知识、综合素质、高中音乐)历年参考题库含答案解析(5套)
- 孙权却学说课课件
评论
0/150
提交评论