已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 3 the million pound bank note课时作业using language第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。a(2018安徽合肥高三第二次教学质量检测)sales representativeimmediate hiringdo you like meeting new people? do you enjoy closing deals every day? are you looking for a dynamic and high energy industry? this could be the career(职业)for you!fast growing and very successful credit card processor is looking for a dynamic outside salesperson to sell credit products and check processing services in the local area.what we need you to do:attend 35 appointments dailysell into smallsized to middlesized businesses.work closely with the sales manager in dallas tx(by phone)have the ability to manage paperworkwe offer:medical benefits eligibility(资格)after 90 daysone of the strongest compensation programs in the industrymonthly bonusesa jump start bonus of up to $750successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or other customerfacing positions.we are an equal opportunity employer.we do not discriminate on the basis of race,religion,color,sex,age, national origin or disability.please reply with a resume today!there is a difference.experience great work!we have been servicing north east ohio for more than 20 years with offices located in akron,canton,lakewood,streetsboro and wadsworth.apply online at www.greatwork.cc and make a call to our lakewood location to discuss our great career opportunity at 4406630050.1according to the text,the sales representative the company is looking for should _.asell into big businessesbbe able to manage paperworkcmeet over 5 customers each daydsee the sales manager in dallas tx frequently2if hired,you can _.areceive a monthly salary of $750bget a special customerfacing positioncenjoy a strong compensation programdgain medical benefits eligibility within 90 days3which of the following can help you apply successfully?athe experience in shopping.bthe experience in management.cthe experience of using a credit card.dthe experience of talking with a sales manager.【解题导语】本文是一篇招聘广告,招聘销售代表。文章详细介绍了工作内容、工作待遇、应聘者所需条件等。1b考查细节理解。根据文中的“have the ability to manage paperwork”可知,该职位需要销售代表有处理文书工作的能力,故b项正确。a项与文中的“sell into smallsized to middlesized businesses”相悖;根据文中的“attend 35 appointments daily”可知,每天要接触3到5名客户,而不是超过5名,故c项错误;根据文中的“work closely with the sales manager”可知,d项错误。2c考查细节理解。根据文中的“one of the strongest compensation programs in the industry”可知,该职位可以享受业内非常强大的补偿金项目,故c项正确。根据文章内容可知,启动奖金最高是750美元,而不是月薪750美元,故a项错误;根据文中的“successful applicants often.customerfacing positions”可知,b项错误;d项错在90天以内,与文中的“medical benefits eligibility(资格)after 90 days”的表述不符。3b考查细节理解。根据文中的“successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or other customerfacing positions”可知,该岗位需要管理经验,故b项正确。b(2018福建省普通高中毕业班质量检查)after four silent years,the 27yearold british singer adele adkins has finally introduced herself to the world again with hello,the opening song from her third album 25,which will come out on nov.20.although adele is a very successful singer now,music_wasnt_always_what_she_saw_herself_doing.at age 10,when she saw her grandmothers pain over the death of adeles grandfather,she pictured herself as a heart surgeon.“i wanted to fix peoples hearts,” she told the uk music website id,remembering the childhood interest shed had in biology classes until she found out that her real talent was for singing.adele didnt go to medical school,but many would agree that she still has healing(治愈) powers.“her songs find the kind of memory every listener holds somewhere in their heart.this kind of feeling is what people have always liked in adele,” said the telegraph.“she writes a pop diary,sharing the simple secrets of her heart.”most successful pop stars make albums at a fast pace,but not adele.after her second album 21 won the 2012 grammy award for album of the year,she made it clear with her label that she would spend “four or five years” making her next album.she told vogue magazine,“i wont come out with new music until its better than 21.”instead of seeking fame,adele remained silent and moved to the countryside.in her free time,she loved to watch tv series teen mom,american horror story,and the walking dead.living life as normally as possible is important to the singers art.“nobody wants to listen to a record from someone whos not living in the real world,” adele told id.“so i live a lowkey life for my fans.”4what does the text mainly tell us?athe popularity of adeles album 25.bthe healing powers of adeles music.cthe secrets of adeles success in music.dthe reason for adeles becoming a singer.5what does the underlined sentence in paragraph 2 probably mean?aadele wasnt interested in music.badele wasnt good at music at first.cmusic wasnt very important in adeles life.dmusic wasnt all adele wanted to be devoted to.6why doesnt adele want to make albums at a fast pace?ato live a lowkey life.bto win the grammy award.cto guarantee the quality of her music.dto share the secrets of her heart as a musician.7what can we know about adele?aher album hello will come out on nov.20.bshe has kept a diary since childhood.cshe moved to the countryside before 2012.dher works are based on real life.【解题导语】本文主要讲述了英国著名歌手阿黛尔在音乐上成功的秘密。【难句分析】“i wanted to fix peoples hearts,” she told the uk music website id,remembering the childhood interest shed had in biology classes until she found out that her real talent was for singing.分析:本句是一个复合句。shed had in biology classes是定语从句,关系词在从句中作宾语被省略,指代先行词the childhood interest;until引导时间状语从句remembering the childhood interest是现在分词短语作伴随状语。译文:记得她带着童年时的兴趣上生物课,直到后来她发现她真正的天赋在于唱歌,她告诉英国音乐网站id:“我当时想修复人们的心。”4c考查主旨大意。通读全文,尤其是最后三段可推知,本文主要讲述了阿黛尔在音乐上成功的秘密,故选c。5d考查句意猜测。根据第二段第二句“at age 10,when she saw her grandmothers pain over the death of adeles grandfather,she pictured herself as a heart surgeon”可推知,10岁时,当阿黛尔看到祖父的去世给祖母带来的伤痛时,她想成为一名外科医生,减轻别人的痛苦。故d项正确。6c考查推理判断。根据第五段中的“she told vogue magazine,i wont come out with new music until its better than 21.”,并结合最后两段的整体内容可推知,阿黛尔放慢做音乐的速度是为了追求高质量的音乐,故选c。7d考查细节理解。根据最后一段最后两句“nobody wants to listen to a record from someone whos not living in the real world,adele told id.so i live a lowkey life for my fans.”,可知,阿黛尔的音乐作品基于真实的生活。c(2018江西赣中南五校高三第一次联合考试)before i studied psychology,i used to think that people would laugh when funny things occurred.while i was right about that,i discovered there are lots of other psychological factors that make people laugh other than the funny part of a joke.when someone laughs at a joke,there will usually be more than one reason that makes him laughand the more reasons there are,the more powerful the joke will be.i was attending a standup comedy show in egypt,and when the man started to make fun of pedestrians crossing streets,everyone laughed their heads off.the main reason why those people strongly laughed was that almost all of them felt angry towards pedestrians who crossed streets carelessly.the joke wasnt only funny,but it also made the audience feel that they were right about being angry at those pedestrians.that is,people were laughing both because of the funny joke and because of the happiness experienced as a result of the psychological support they got.the better a joke makes a person feel,and the more it includes other psychological factors,the more the person will like it.for example,if you envy one of your friends,and someone tells a joke that is funny and,at the same time,makes your friend seem stupid,then you will probably laugh at it louder than if you werent jealous of him.in short,we dont laugh only when we hear something funny;we also laugh when we experience some kind of happiness that results from the other psychological factors involved in the joke.i strongly discourage you from making fun of anyone or belittling someone to make someone else laugh.all i want to explain is that if your joke supports a persons emotions,he will certainly like it a lot.8what did the author find out after studying psychology?aonly good jokes make people laugh.bmany factors lead to peoples laughing.cfunny things can make people laugh.dlaughter can make people healthy.9why did the audience laugh loud at the pedestrians?athey played a trick on the pedestrians.bthe pedestrians behaved in a funny way.cthey could feel the pedestrians happiness.dtheir emotion was approved of by the show.10what does the underlined word“belittling” probably mean?aannoy.bblame.clook down on. dmake up to.11which of the following best shows the structure of the passage?【解题导语】本文主要分析了人们笑的原因。【难句分析】for example,if you envy one of your friends,and someone tells a joke that is funny and,at the same time,makes your friend seem stupid,then you will probably laugh at it louder than if you werent jealous of him.分析:本句是一个复合句。第一个if引导条件状语从句;that引导定语从句,在从句中作主语,修饰先行词a joke;第二个if引导虚拟条件句。译文:譬如,如果你妒忌你的一个朋友,有人讲了一个有趣同时让你朋友看起来傻乎乎的笑话,那么你有可能比你不妒忌他时笑得更大声。8b考查细节理解。根据第一段第二句“while i was right about that,i discovered there are lots of other psychological factors that make people laugh other than the funny part of a joke”可知,作者在学了心理学之后发现,笑不仅仅是因为事情好笑,还有很多其他的心理因素的促成和影响,故选b。9d考查推理判断。根据第二段最后一句“that is,people were laughing both because of the funny joke and because of the happiness experienced as a result of the psychological support they got”可推知,人们对行人的行为大笑的原因是他们在心理上产生了共鸣,故选d。10c考查词义猜测。根据最后一段倒数第二句“i strongly discourage you from making fun of anyone or belittling someone to make someone else laugh”可推知,动词belittle和短语make fun of是近义词,结合选项可知,应选c。annoy“使恼怒”;blame“责怪”;look down on“蔑视,瞧不起”; make up to“接近、奉承、补足”。11b考查推理判断。结合全文可知,第一段导入话题;第二、三段通过具体事例进行分析;根据文章最后一段的开头“in short”可知,最后一段属于总结;由此可知,本文属于总分总的结构,符合本文结构的图表是b选项。d(2018贵州省普通高等学校招生适应性考试)a record of 6.15 million trips was made by chinese mainland tourists to overseas destinations during the sevenday spring festival holiday,which ended on thursday,according to the china national tourism administration.that is an increase of 7 percent compared with last years spring festival.about 374,000 trips were organized by travel agencies,a 2.5 percent increase.the administration also reported growth from individual and highend(高端的) travelers and said that in addition to top and coastal cities,inland citiessuch as those in the guangxi zhuang autonomous regionbecame important source markets.with many chinese now traveling abroad for spring festival,their choice of destinations has expanded along with their growing interest in foreign cultures and services.“chinese tourists are increasingly willing to experience local cultures and services,including staying in private homes,appreciating plants and watching monkeys in hot springs,” li xuejing,the agencys marketing manager,said.a chinese tourist surnamed guo,who was vacationing on an island in the philippines,said:“i now pay more attention to relaxation and enjoyment during the holidays instead of shopping or choosing gifts for relatives.”another choice is britain.though the devaluation(货币贬值)of the pound is a factor,britains rich history and famous education tradition have caught the eye of chinese.12how many trips were made to foreign countries during the golden week of this spring festival holiday?a6,150,000. b2,500,000.c7,000,000. d374,000.13what can we learn about some inland cities in guangxi?atheyre reported to have become important attractions.btheyre famous for all kinds of plants and monkeys.cthey have the best hot spring in the world.dthey belong to coastal source markets.14what would miss guo do on her vacation according to the text?ago shopping for gifts.bstudy foreign cultures.crelax and enjoy herself.dchat with her relatives.15where does the text probably come from?aa guide book.ba newspaper.ca scientific magazine.dan advertisement.【解题导语】本文是一篇新闻报道。国家旅游局统计,在今年春节期间去海外旅游的游客人数比去年同期有所上涨。文章分析了这一现象的原因。【难句分析】a record of 6.15 million trips was made by chinese mainland tourists to overseas destinations during the sevenday spring festival holiday,which ended on thursday,according to the china national tourism administration.分析:该句为主从复合句。句中which ended on thursday为which引导的非限制性定语从句。译文:根据中国国家旅游局统计,截至星期四,在春节黄金周期间,中国大陆赴海外旅游的人次达到615万。12a考查细节理解。根据第一段的第一句“a record of 6.15 million trips was made by chinese mainland tourists to overseas destinations during the sevenday spring festival holiday,which ended on thursday,according to the china national tourism administration”可知,在春节黄金周期间,中国大陆赴海外旅游的人次达到6 150 000,故a项正确。13a考查细节理解。根据第二段第一句中的“in addition to top and coastal cities,inland citiessuch as those in the guangxi zhuang autonomous regionbecame important source markets”可知,广西壮族自治区的许多城市也成了重要的旅游地,故a项正确。14c考查细节理解。根据第四段的“i now pay more attention to relaxation and enjoyment during the holidays instead of shopping or choosing gifts for relatives”可知,这位郭姓游客认为现在她的旅游目的是放松和享受而不是购物或为亲人挑选礼物;据此可知,她在旅游期间会放松和享受。15b考查文章出处。通读全文可知,文章第一段的第一句为文章主题句;结合下文内容可知,文章属于新闻报道,符合新闻报道文体的结构特征:先写明报道主题,接着分析原因。故b项正确。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2018广东汕头普通高中毕业班教学质量监测)heres a surprising truthone of the most powerful weapons to enhance your life is your own tongue!_1_ concentrate on the qualities of other people that you can affirm instead of on their faults.this alone should do wonders in relieving stress in your relationships.doctors know that prolonged anxiety harms you,but encouraging words can remove stress and a peaceful mind leads to improve physical health,too._2_avoid fueling verbal fire.when someone starts to blow up all at you,be careful about your response.why burn your relationship house down with your own mouth?try spraying water on an argument with calm words instead of using a flamethrower.how many marriages have been destroyed when in a fit of anger people spew out hurtful accusations to one another that are never forgotten!_3_ “a soft answer turns away wrath(狂怒),but a harsh word stirs up anger.”stop complaining.we all know people who complain all the time,especially about the fault of others._4_ nothing is ever going well for them,and probably nothing ever willas long as they keep complaining and p
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 新型材料在焊接中的运用及前景
- 电力行业安全风险评估及控制规划
- 广元调整薪资政策通知书
- 广西职业师范通知书
- 庐江城中路停电通知书
- 建宫医院停诊通知书
- 建筑工程变更通知书
- 开元公馆停水通知书
- 张家港疫情返程通知书
- 徐州停课离校通知书
- tob企业品牌年度规划
- 杭州云栖产融科技(杭州)有限公司招聘笔试题库2024
- 困难难度九宫格数独6道(含答案)可打印
- 医院医疗安全(不良事件)分析整改记录表
- 迈瑞BS800全自动生化分析仪临床培训
- 工程伦理课后习题答案(打印版)
- 2024年全国网络安全行业职业技能大赛(数据安全管理员)考试题库-下(多选、判断题)
- 实验室CMA认证程序文件
- 对数(或对数函数)问题的类型与解法
- 2024年安徽省化学检验员技能竞赛参考试题库(附答案)
- 中毒型菌痢课件
评论
0/150
提交评论