人教版必修三Unit 3 the million pound bank note using language课时作业 (7).docx_第1页
人教版必修三Unit 3 the million pound bank note using language课时作业 (7).docx_第2页
人教版必修三Unit 3 the million pound bank note using language课时作业 (7).docx_第3页
人教版必修三Unit 3 the million pound bank note using language课时作业 (7).docx_第4页
人教版必修三Unit 3 the million pound bank note using language课时作业 (7).docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 3 the million pound bank note using language课时作业一、 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。do you remember those times when your mother told you to avoid talking to stragers? but now youre not a child anymore. in fact, there are advantages of talking to strangers.you can meet a really great person. _1 _you can meet a person wholl become your best friend in future.you can also meet someone wholl give you a chance to get your dream job or somehow help you in life. _2_ you have some opinions about different subjects and you know your friends and relatives points of view about them too.but there are millions of other people who think differently and can give you unpredictable yet smart ideas thatll broaden your horizons.you can improve your social skills.whatever social skills you have, you can make them better when talking to strangers. 3_ you can strengthen these skills when talking to a stranger. _4_ if you belong to that shy type of people, talking to a stranger may seem to be a real challenge for you.im also extremely shy but i realize its not an issue at all.you can overcome your fear of being judged by others by talking to strangers and become more confident.you can cheer someone up.the thing youll definitely like about talking to strangers is that you can make someones day better.smile and people will smile in return.compliment people and theyll think something pleasant about you. _5_ a.it expands your world view.b.you can feel an increase in confidence.c.it helps you to become a more talkative person.d.it may show you the solutions you didnt know about.e.talking to a stranger is a good habit as you never know who you may meet.f.having a short dialogue is one of those perfect chances to make people cheerful.g.asking proper questions and attentive listening are two skills that many dont have.1.e 解析:根据小标题“you can meet a really great person”及空格后的“you can meet”“you can also meet”可知答案。2.a 解析:根据下文中的“can give you uppredictable yet smart ideas thatll broaden your horizons”可知答案。3.g 解析:g项中的“two skills”与小标题中的“social skills”,空前的“whatever social skills”和空后的“these skills”相呼应,故选g。4.b 解析:根据下文中的“you can overcome your fear of being judged by others by talking to strangers and become more confident”可知答案。5.f 解析:f项中的“make people cheerful”与本段小标题“you can cheer someone up”相呼应,故选f。二、完形填空 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出可以填入空白处的最佳选项。lainey finished third grade.she had good grades and could read 1 grade level, but she did not like to read.on a family car trip, her aunt dede pulled out a copy of harry potter, as a surprise for her 2 .but lainey took one look at it, 3 her eyes, and said,“borrrring!”aunt dede, a teacher, had read the book to her students, and they loved it. 4 the youngest children in the class were 5 by the story.they 6 with great interest, and then 7 joined in grand conversations about harrys adventures.“how can you say its 8 ? have you read it? ” asked aunt dede.“no,its too long and it doesnt have any 9 .” complained lainey.“oh,thats where you are 10 ; there are lots of pictures.every page is full of pictures; you just have to read the words to 11 them.its like magic.”“nice try, aunt dede,” lainey replied 12 from the back seat.another 13 was in order.“well, if you dont want to read it, give it 14 .maybe your mom would 15 hearing the story.” the book sailed through the air to aunt dede and she began to read it aloud.by the end of the first chapter, 16 were coming from the back seat:“please read a little 17 .”lainey is an example of an 18 reader.as shown here, lainey can become 19 about reading when20 with literature on topics that interest her,and when the people around her model involvement in the reading process.1.a.within b.on c.to d.above解析:d 根据句中的“she had good grades”以及“but she did not like to read”可知,lainey的阅读能力已经超过三年级的水平了,但问题是她不愿意阅读。根据语境可知,此处用介词above,意为“(能力、水平等)高于,胜过”。2.a.daughter b.niece c.student d.friend解析:b 根据该句中的关键信息“her aunt dede”可知,空格处用niece,意为“外甥女,侄女”。3.a.opend b.dried c.rolled d.shaded解析:c roll ones eyes翻白眼,该短语符合语境,因为lainey不喜欢阅读。4.a.even b.still c.just d.yet解析:a 文中讲到dede阿姨是一位老师。她曾经给班上的学生读过哈利波特的故事,大家都很喜欢。甚至班上最小的孩子也深深地被故事情节所吸引(attracted)。根据语境可知,空格处用even,表示“甚至”。5.a.surpriesd b.annoyed c.puzzled d.attracted解析:d 参见上题解析。attract吸引,符合语境。surprise使感到惊奇,annoy使烦恼,puzzle使困惑,都不符合语境。6.a.read b.told c.listened d.wrote解析:c 根据上文的“had read the book to her students”可知,此处表示孩子们都饶有兴趣地听故事。故空格处用listened。7.a.suspectedly b.anxiously c.calmly d.enthusiastically解析:d 孩子们喜欢哈利波特的故事,所以他们满腔热情地参与讨论。enthusiastically满腔热情地,热烈地,符合语境。suspectedly怀疑地,anxiously焦虑地,calmly沉着地,都不符合语境。8.a.amazing b.boring c.ridiculous d.humorous解析:b lainey对哈利波特的故事不感兴趣,且第一段中lainey说的“borrrring”也是提示,所以此处用形容词boring。9.a.pictures b.stories c.adventures d.conversations解析:a 下文中的“there are lots of pictures”暗示此处用名词pictures。10.a.crazy b.foolish c.wrong d.different解析:c 结合上文内容可知,dede阿姨说lainey错了,哈利波特中有插图。所以此处用形容词wrong。11.a.see b.match c.show d.recognize解析:a dede阿姨说哈利波特中的每一页都有很多的画面,你只需要阅读文字来想象它们。空格后的“its like magic”也暗示答案。see在此处意为“想象”。12.a.sourly b.patiently c.eagerly d.shyly解析:a “想得美,dede阿姨”,lainey没好气地回答说。sourly“闷闷不乐地,没好气地”,符合语境。patiently耐心地,eagerly急切地,shyly羞怯地,胆怯地,都不符合语境。13.a.idea b.try c.belief d.behavior解析:b 上文中的“nice try”暗示了答案,此处表示dede阿姨准备好了再次尝试激发lainey对阅读的兴趣。14.a.away b.out c.in d.back解析:d dede阿姨说如果lainey不喜欢看哈利波特就还给她,也许lainey的母亲喜欢听故事。give back归还,送回,符合语境。15.a.enjoy b.admit c.mind d.finish解析:a 参见上题解析。enjoy doing喜欢做某事。16.a.decisions b.requests c.comments d.promises解析:b 下文中“please read a little”是请求。request请求,符合语境。decision决定,comment评论,promise承诺,都不符合语境。17.a.more clearly b.longer c.louder d.more carefully解析:c lainey要求读大声些。语境表明此处用louder。18.a.unpleasant b.innocent c.unwilling d.independent 解析:c 上文说lainey不喜欢阅读,所以此处用unwilling,意为“不情愿的”。unpleasant使人不愉快的,innocent无辜的,independent独立的,都不符合语境。19.a.astonished b.worried c.confused d.excited解析:d 结合语境可知,如果lainey对故事的话题感兴趣,阅读还是可以令她感到兴奋的。be excited about对感到兴奋,因而激动,符合语境。20.a.presented b.concerned c.disturbed d.replaced解析:a 此处表示把lainey感兴趣的文学作品提供给她时,她会去阅读,而且会很激动。present提供,呈现。concern涉及,关系到,disturb打扰,replace代替,都不符合语境。三、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。the pacific oceanthe pacific ocean is the largest (large) of the earths oceans, covering about 46% of the earths water surface and 32% of its total surface area.it extends from the arctic in the north to the antarctica in the south, surrounded (surround) by asia and australia in the west and the america in the east.the pacific ocean contains about 25,000 islands.the majority (major) of them are found south of the equator.the water near the equator is less salty than that found in the mid-latitude(中纬度) for abundant (abundance) equatorial precipitation(赤道降水) throughout the year.the surface circulation of pacific waters is generally (general) clockwise in the northern hemisphere and counter-clockwise in the southern hemisphere.the exploitation of the pacifics mineral wealth is various, which is influenced by the oceans great depths.in shallow waters off the coasts of australia and new zealand, natural gas is produced, and pearls are harvested (harvest) along the coasts of australia,japan and the philippines.one more thing worth mentioning (mention) is that the pacifics greatest wealth is its fish.1.解析:考查形容词最高级。根据句意及空前的“the”可知,此处应该使用形容词的最高级形式。2.解析:考查介词。此处指它从北半球的北极延伸到南半球的南极地区。from与后面的“to”形成对应。3.解析:考查非谓语动词。分析句子结构可知,空处在句中作伴随状语,且由空格后的“by”可知,此处指的是太平洋被围绕,表被动,故应用过去分词。4.解析:考查名词。由空前的“the”和空后的“of”可知,这里应填一个名词。major本身可以作名词,表示“专业”,显然不符合语境。此处应用majority“大部分”。5.解析:考查冠词。根据water后面的修饰语“near the equator”可知,此处应用定冠词the表特指。6.解析:考查形容词。根据语境和句子结构可知,空处在句中作定语修饰名词,故应用其形容词形式。7.解析:考查副词。此处表示通常,太平洋水域表面循环在北半球是顺时针方向的,在南半球是逆时针方向的。应用副词修饰整个句子,故用generally。8.解析:考查定语从句。分析句子结构可知,空处在句中引导非限制性定语从句,修饰先行词“the exploitation,且在从句中作主语,故只能用which。9.解析:考查时态和语态。根据句子结构可知,pearls与harvest之间是被动关系,应用被动语态,且本文的基本时态为一般现在时,故此处也需用一般现在时,故填are harvested。10.解析:考查非谓语动词。分析句子结构可知,空处在句中作worth的宾语,worth后接动词时应用其ing形式,即用主动形式表被动含义。worth doing sth.值得做某事。四、短文改错 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改 10处,多者(从第11处起)不计分。some of us having problems with our parents, as they often look our school bags.i fully understand we are not comfortable about it, but theres no need to feel too .our parents check our bags to make it sure were not getting into trouble.they probably heard some horrible stories about other think we might do the same.or perhaps they just want to connect with us and are doing it all wrong.i suggest that we them we want them to trust us as much wed like to trust them.1.解析:考查主谓一致。主语为“some of us”,根据下文的our可知,该句的谓语动词应用复数。2.解析:考查固定搭配。根据语境可知,父母经常会检查孩子的书包。look into为固定搭配,意为“检查”。3.解析:考查宾语从句。根据该句中的“understand”及语境可以判断,应用why引导该宾语从句。4.解析:考查形容词。该句中的feel为感官动词,后接形容词,故用sad。5.解析:考查固定搭配。make sure

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论