免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 4 earthquakes grammar课时作业 .单句语法填空1they need an activity they can learn to cooperate with each other.答案:where2they were both (certain) about what to do and went to their uncle for help.答案:uncertain3as the meeting was on,the man who was late (slide) into the meeting room without being noticed.答案:slid4he got into a situation where it is hard (decide) what is right and wrong.答案:to decide5both sides said that they wanted to try to reach a (settle) in a peaceful way,not by violence.答案:settlement6fortunately,someone who happened to be passing by called the fire department (instant) the fire broke out.答案:instantly7the dustman (sweep) up all the fallen leaves on this street yesterday.答案:swept8mark went into the room and picked up the (receive) and started to dial his friends number.答案:receiver9her parents gave her so much money that shes got no (motive) to get a job.答案:motivation10the (recycle) water is used to water plants.答案:recycled.阅读理解amy outlook on life took a sharp turn last year when i learned about the 1994 genocide (种族大屠杀) in rwanda.i first heard of the genocide when a survivor came to my school and talked about her experience.hearing about the frightening murders made me ashamed that i had never heard of the rwandan genocide and it bothered me deeply to realize that events go on in the world that deserve to be recognized,but for whatever reason,are not.listening to that speaker changed me,and afterward i learned as much about the genocide as i could.i read books,went on the internet,and watched movies.in my research i came across a man who became my biggest hero:paul rusesabagina,a rwandan who managed to save over 1,000 people through bravery and selflessness.i was excited when i heard he was going to speak at rutgers university about his experience in rwanda.i never dreamed that i would be in the same room with paul rusesabagina,let alone shake hands with him,but i was lucky to meet this man whom i admired and respected so much.his story attracted me because he is,in the purest sense,an ordinary man.the sacrifices (牺牲) he made for so many,however,are something that most people could not do.when i met rusesabagina i didnt know what to say.even though it was only a brief moment,i was able to tell him how much his courage meant to me.his story makes me want to be a better person.its a shame there arent more people like paul rusesabagina and the woman who spoke at my school.so many seem focused on themselves and their own lives,myself included sometimes.i believe the ultimate (终极的) sacrifice is being able to help someone in need with all your heart;ignoring what may happen to you.paul rusesabagina displayed just that:he risked his life and family to save others when they needed help the most.i aspire (渴望) to have these qualities,which is why rusesabagina is my true hero.语篇解读本文是记叙文。有关卢旺达种族大屠杀的故事使得作者的人生观开始发生巨大的转变。1how did the author get to know about the rwandan genocide?aby surfing the internet.bby watching documentaries.cby listening to a survivors talk.dby interviewing paul rusesabagina.解析:细节理解题。由第一段中的i first heard of the genocide when a survivor came to my school and talked about her experience可知,当一位幸存者来学校讲述她自己的经历时,作者才第一次听说卢旺达种族大屠杀。答案:c2what do we know about paul rusesabagina?ahe calls on people to make sacrifices.bhe did indepth research on genocide.che is a professor at rutgers university.dhe won respect for his courageous deeds.解析:推理判断题。由第三、四段的描述可知,paul rusesabagina是作者心目中的英雄,是作者最钦佩的人,作为一个普通人,他在1994年卢旺达种族大屠杀中做出巨大的牺牲,拯救了1000多人。 答案:d3what do we know about the authors meeting with paul rusesabagina?athe author managed to express his feelings.bthe author forgot to shake hands with him.cthe author remained speechless for long.dthe author told stories of his own.解析:细节理解题。由第四段中的even though it was only a brief moment,i was able to tell him how much his courage meant to me可知,作者在与paul rusesabagina见面的时候表达了自己对他的勇气的敬仰之情。答案:a4what does the author think of most people?aunlucky.bselfconcerned.centhusiastic. dwarmhearted.解析:推理判断题。由最后一段中的so many seem focused on themselves and their own lives,myself included sometimes可知,作者认为大多数人,包括他自己,都只关注自己和自己的生活。答案:bbmost people think thanksgiving dinner is incomplete without mashed potatoes (土豆泥),cranberry sauce (蔓越橘酱),and pumpkin pie (南瓜派)it might surprise you to learn that not one of those foods was served during the 1621 celebration we think of as “the first thanksgiving.”in fact,the event itself was not even a thanksgiving observation.instead,to the english colonists (殖民者),it was a harvest celebration.in 1620,102 english men,women,and children crossed the atlantic to begin a new life.they landed in what we now call massachusetts.the english chose a site that had been a native village,which they renamed new plymouth.the first winter was deadly.arriving later than planned,the english were forced to build houses during the icy winter weather.soon sickness spread among them,and half of them died.fortunately,the illnesses ended by springtime.living conditions improved as some of the houses were finished and the weather warmed.gardens and the first crops were planted.governor william bradford later wrote,“they began to gather in the small harvest they had,and to fit up their houses against winter.”early in the 1621 celebration,massasoit,a native leader,and ninety native men visited new plymouth.some historians believe that the noise from the english hunting party attracted their attention.following the english custom,the colonial leaders may have invited massasoit and his advisors to join them at a “high table,” where the best foods were served.there would have been important business for the leaders to discuss.it took a lot of work to pull off such a big event.but the combination of feasting and “entertainments” must have made those days enjoyable.there may have been singing,dancing,and games for everyone.for three days,these two different cultures feasted and visited.though they didnt speak a common language,they likely enjoyed the time spent togethersharing one anothers company in that years special celebration of plenty.语篇解读本文是说明文。本文主要介绍了感恩节的起源。5the first winter for the english colonists was .arather warmblong and boringcextremely difficult dbusy but comfortable解析:推理判断题。由第四段中的the first winter was deadly.soon sickness spread among them,and half of them died可知,英国殖民者在美国马萨诸塞州的第一个冬天异常艰难。答案:c6what do we know about the 1621 celebration?ait lasted for a couple of weeks.bit was hosted by the native men.cit aimed to build business connections with the natives.dit was enjoyed by the english colonists and some natives.解析:细节理解题。由第六段和最后一段的描述可知,当地人参加了英国殖民者的庆祝会。答案:d7whats the main idea of the text?athe first feast in history.bthe origin of thanksgiving.chow the english colonists survived.dwhy people celebrate thanksgiving.解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了感恩节的起源和由来。答案:b.七选五should people be allowed to take photos during concerts?smartphones,tablet computers and digital cameras (数码相机) are now so common that some of us make a record of almost everything we do.some would say that we are recording our lives more than we are living them.two weeks ago,at a concert in atlanta,singer beyonc knowles criticized a fan in the front row. 1 knowles was trying to get the audience to sing with her.she told the fan,“you cant even sing because youre too busy taping.im right in your face!youve got to seize this moment! 2 ”other singers have also made clear requests to fans to experience their shows rather than photograph them.are these efforts really about the music? 3 knowles in fact banned concert photographers on her current tour because of unflattering (有损形象的) photos taken during her performance at this years super bowl.usually,its record companies and the artists publicists who ban photographers.the musicians themselves are often grateful for any publicity they get through social media.unless their concert is filmed for television or dvd,it cannot be experienced by anyone who isnt there.enthusiastic photographers complain that their fullsize digital singlelens reflex (dslr) cameras are usually banned. 4 some fans complain because they go to concerts to see and hear the artists,not to film them. 5 so anyone taking any sort of photos is probably blocking someones view.for this reason,some artists allow photography during the first three songs,then ask everyone to put their phones and cameras away.aput that camera down!bthe man,like many others,was filming the event.ca good view of the stage is hard to get at any concert.dmore and more musicians are really interested in controlling their image.ekn
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【正版授权】 IEC 61000-4-34:2005+AMD1:2009+AMD2:2025 CSV EN Electromagnetic compatibility (EMC) - Part 4-34: Testing and measurement techniques - Voltage dips,short interruptions and vo
- 静脉血液及体液标本采集指南考试试题
- AbMole小课堂:Erastin-靶向System Xc⁻的铁死亡明星分子
- 左右脑差异测试题及答案
- 2025年湖北高考数学真题及答案
- 中国电力科学研究院:中欧能源技术创新合作储能领域工作进展及合作建议
- 2025年上海初中竞赛题库及答案
- 淄博烧烤节应急预案(3篇)
- 2025年书画装裱考试试卷及答案
- 护理急救知识培训考试题及答案
- 2025至2030中国船用阀和执行器行业产业运行态势及投资规划深度研究报告
- 2025年共青团入团考试测试试卷题库及答案
- 2025年工业园区环保监管人员招聘面试指南及模拟题
- 森林消防装备维护保养课件
- 血管活性药物使用与护理
- DB42T 926-2013 地理标志产品 蕲艾
- 反脑控的最佳解决方法
- Excel数据录入课件
- 招标评委管理办法
- 2025年plc大赛试题及答案
- 急性阑尾炎伴有弥漫性腹膜炎的护理查房
评论
0/150
提交评论