学人教版选修七Unit 1Living well课时作业(三)Section Ⅲ Learning about Language and Using Language(10页word版).doc_第1页
学人教版选修七Unit 1Living well课时作业(三)Section Ⅲ Learning about Language and Using Language(10页word版).doc_第2页
学人教版选修七Unit 1Living well课时作业(三)Section Ⅲ Learning about Language and Using Language(10页word版).doc_第3页
学人教版选修七Unit 1Living well课时作业(三)Section Ⅲ Learning about Language and Using Language(10页word版).doc_第4页
学人教版选修七Unit 1Living well课时作业(三)Section Ⅲ Learning about Language and Using Language(10页word版).doc_第5页
免费预览已结束,剩余5页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2019学年度人教版选修七unit 1living well课时作业(三)section learning about language and using language.用所给词的适当形式填空1if you buy their equipment,they will offer you technical_(assist)答案:assistance2the master of ceremonies at a wedding delivers a speech of_(congratulate) to the newlyweds.答案:congratulation3arthur is in law school now because he wants to be a lawyer after_(graduate)答案:graduation4he was studying the work,with the aim of making it more_(access) to his students.答案:accessible5this suitcase is small and_(hand),and therefore easy to carry.答案:handy6we will prepare for our departure as soon as we get the _(approve)答案:approval.用适当的介词、连词或关系词填空1i have a heart disease,_makes me very weak,_i cant walk as quickly_ others.答案:which;so;as2never had he dreamed that he was to be the chief architect _the national stadium.答案:for3try to make the disabled feel they are_ important as others_shop here.答案:as;who4i suggest that the seats at the back should be placed higher_those at the front so that everyone can see the screen easily.答案:than5people said that he was one_a million._other words,he looked very strange.答案:in;in6one funny thing was _my little daughter hadnt seen her father for a long time and_was difficult for her to recognize him.答案:that;it.完成句子1had the operation succeeded,sam could_(过正常的生活) now.答案:ead/live a normal life2_(每次我遇到困难),i can always_(从我的朋友那里得到很多建议和鼓励)答案:every time i meet with difficulties;get a great deal of advice and encouragement from my friends3_(总的来说),most of the elderly here _ (因为没钱医治所以视力很糟糕)答案:all in all;have poor eyesight with no money to treat the problem4the street_(过去非常嘈杂) and_(像其它街道一样窄)答案:used to be noisy;as narrow as the other street5he decided to write an email_(而不打电话)答案:rather than telephone6the manager_(将接见你) in his office at three oclock this afternoon.答案:will meet with you.完形填空i drove to a local supermarket the other day. my shopping list was _1_and my wallet was light. still,i needed to get a weeks worth of groceries for my family. i parked my car,looked down at my list,and hoped i could_2_it all.as i_3_the door,i saw a man with kind eyes and a gentle _4_.he said he was collecting for a local food bank that helped to_5_the hungry in my area. he handed me a second shopping list of things they could use and asked me to _6_if i could. i smiled back,took the _7_and walked into the store. i really wanted to help,but wasnt sure if i could this time.i walked through the store,picking up vegetables,soup,spaghetti,bread,milk,cereal,macaroni,bananas,and a dozen other things. i slowly _8_each item off my list until i was done. when i looked down at my full cart i_9_again if i even had enough to pay for it all. then,as i put my own list back into my pocket,i saw the food_10_list under it. i smiled and decided to trust my heart.with the food bank in mind,i went over and _11_two of the biggest boxes of rice the store had and put them in my cart. it took_12_six dollars out of my wallet to pay for them,_13_my heart felt six times larger when i did .and when everything was _14_,i had just enough to pay for it all.it_15_so little to make our world a better place. a few dollars can help to fill a childs _16_belly (肚子)a smile and hug can help to_17_ a hurting heart. an encouraging word can inspire someone else to live and to love. a random _18_of kindness can change anothers day and life. it is up to us,_19_.if we can _20_a few dollars on rice,then we can share a love that will last forever.语篇解读 本文是一篇记叙文,讲述了作者在一次购物时带钱不多的情况下献爱心的经历,并启发人们:每个人都可以力所能及地去关爱他人。1a. shortblong cfrequent dheavy解析:根据下一句中的“get a weeks worth of groceries”和本段最后一句中的“hoped i could_it all”可知,购物单很长。long意为“长的”,符合语境。short意为“短的”;frequent意为“频繁的”;heavy意为“重的”,均与语境不符。答案:b2a. offerbexchange cafforddaccept解析:根据上文“my wallet was light”可知,“我”希望能买得起购物单上所列出的商品。afford意为“买得起”,符合语境。offer意为“提供”;exchange意为“交换”;accept意为“接受”,均与语境不符。答案:c3a. approached bpaintedccleaned dleft解析:根据下文中的“walked into the store”可知,此处指当“我”走近门口时。approach意为“接近”,符合语境。paint意为“油漆,绘画”;clean意为“打扫”;leave意为“离开”,均与语境不符。答案:a4a. attitude bmanner csmiledanger解析:根据“kind eyes”可知,此处与之并列,应指温和的笑容。smile意为“微笑,笑容”,符合语境。attitude意为“态度”;manner意为“方式”;anger意为“生气”,均与语境不符。答案:c5a. share btraincprotect dfeed解析:食物银行帮忙把食物提供给“我”这个地区饥饿的人。feed意为“喂养,供给”,符合语境。share意为“分享”;train意为“训练”;protect意为“保护”,均与语境不符。答案:d6a. help bwritecadvertise dsearch解析:根据第二段最后一句“i really wanted to help,but wasnt sure if i could this time.”可知,他请“我”帮助。help意为“帮助”,符合语境。write意为“写”;advertise意为“登广告”;search意为“搜寻”,均与语境不符。答案:a7a.name bproject clist dbudget解析:根据上文中的“he handed me a second shopping list of things”可知,“我”拿着那个男人给“我”的购物单走进店里。答案:c8a. signed bmarked criddseparated解析: “我”慢慢地从购物单上标出每一项东西。mark意为“做记号,做标记”,此处指将买到的东西做上标记,符合语境。sign意为“签署”;rid意为“使去掉”;separate意为“使分开”,均与语境不符。答案:b9a. wandered bwondered cfancied damazed解析:根据第二段最后一句“i really wanted to help,but wasnt sure if i could this time.”和本句中的again可知,“我”再次想知道是否能支付这笔钱。wonder意为“想知道”,符合语境。wander意为“徘徊”;fancy意为“想象”;amaze意为“使惊奇”,均与语境不符。答案:b10a. store bcart cnutritiondbank解析:根据第二段内容可知,这里是指食品银行的购物单。答案:d11a. picked out blifted up cpicked up dfolded up解析:心里想着食品银行,“我”走过去,拾起两大箱子大米,放进购物车里。pick up意为“拾起”,符合语境。pick out意为“精心挑选”;lift up意为“举起”;fold up意为“折叠”,均与语境不符。答案:c12a. other bothers cmore danother解析:支付这两箱大米又花了“我”六美元。another意为“另外的”,符合语境。other和more也意为“另外的”,但须放在数词和名词之间;others意为“别人”,均不符合语境。答案:d13a.so bbut cand dsince解析:空格前提到“支付这两箱大米又花了我六美元”,空格后提到“我认为自己的心变得6倍大了”,由此结合语境可知,虽然6美元并不多,但是对于当时还在担心自己的钱够不够支付自己所买的东西的“我”来说,无疑觉得心里沉重了很多。故前后句表示转折。but意为“但是”,符合语境。so意为“因此”;and表示并列;since意为“自从,既然”,均与语境不符。答案:b14a. ordered btotaledcreplaced dpacked解析:当一切都统计到一起时,“我”刚好够支付这一切。total意为“总数达,把加起来”,符合语境。order意为“订购”;replace意为“取代”;pack意为“包装”,均与语境不符。答案:b15a. takes bspends cpays dwastes解析:使我们的世界变得更美好所需要的如此之少。take意为“花费,需要”,符合语境。spend,pay和waste的主语都应是人,故排除。答案:a16a. hungry badequate canxious dfull解析:根据上文可知,食品银行为饥饿的人提供食物,因此此处表示几美元就能帮助填饱孩子们饥饿的肚子。hungry意为“饥饿的”,符合语境。adequate意为“足够的”;anxious意为“渴望的,焦虑的”;full意为“满的”,均与语境不符。答案:a17a. cure btreat cheal drecover解析:微笑和拥抱能帮助治愈一颗受伤的心。heal意为“治愈,痊愈”,指心灵上的治愈,符合语境。cure意为“治疗”,一般指治疗疾病;treat意为“治疗”,后常接疾病;recover意为“恢复”,均与语境不符。答案:c18a. abilityballowance cappreciation dact解析:不经意的善举能改变另一个人的生活。act意为“行动”,符合语境。ability意为“能力”;allowance意为“允许”,appreciation意为“欣赏,感激”,均与语境不符。答案:d19a. although bthough cyet dstill解析: 然而,这还是取决于我们。though意为“然而”,符合语境。although意为“尽管”,是连词;yet意为“然而”时,不放于句尾;still意为“仍然”,均与语境不符。答案:b20a. save brescue caccumulate dreserve解析: 如果我们能节省几美元花在大米上,我们就可以分享持续永远的爱。save意为“节省”,符合语境。rescue意为“解救”,accumulate意为“积累”;reserve意为“保留”,均与语境不符。答案:a.阅读理解over ten years ago,americas national endowment for the arts (nea) began to study creativity and aging. the nea,the national institutes of health and four other programs launched (发起) the creativity and aging study. it examined the effect of participatory (参与的) art programs on the physical and mental health of older individuals.the study took place in three parts of the country,including washington,dc. more than 100 older adults from the washington area were taught to sing and perform together.jeanne kelly directed the singing program. she says the study found that those working with her were happier than the inactive adults. the singers also took fewer medicines and visited the doctor less. and they had fewer falls because their bodies were strengthened.what began as a study has grown into the encore creativity for older adults program.the program now has more than 550 participants. the average age is 73,but some of the individuals are 90 years old or older.“some of our singers have sung their entire life. some havent sung for 40 years,because theyve been busy with a career,and theyve been busy raising families. and then some have never sung,” jeanne kelly said.there are now eleven choral groups in the washington area and one in ohio. the eleven groups all study the same song,which makes it easy when a performance date nears. they can be combined into a larger group if the theater or concert hall is very large. after the concert season,jeanne kelly directs two summer programs in new york and maryland. singers have only four days to learn five songs before they perform in public.82yearold jeanne heather has attended the summer programs. she explains why she went.“because its fun and because i learn so many things. they teach us here,not only about the music,but how to sing,and how to sing better. and they dont really get mad if you miss a note.”the creativity and aging study may have ended years ago,but the choral groups that were studied have continued and expanded.语篇解读 本文是说明文。文章主要介绍了一个通过教老人唱歌而使他们强身益寿的项目。1according to the text,members in the eleven choral groups_.awill get punished if singing badly bhave no experience in musiccare over 73 years olddlearn the same song解析:细节理解题。根据第六段的the eleven groups all study the same song可知d项正确。答案:

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论