已阅读5页,还剩11页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
沪教版2019-2020学年下学期初中八年级英语期末测试C卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_一、 单项填空。从下面各题所给的A、B、C、D四个选项中, 选择可 (共10题;共20分)1. (2分)The famous cartoon film will be _ TV tonight. A . onB . atC . inD . with2. (2分)_many children like sweets, I think they had better try not to eat them too often. A . BecauseB . WhenC . AlthoughD . if3. (2分)I _ this mobile phone online. It is not worth buying. A . checkB . am checkingC . have checkedD . will check4. (2分)James with the Greens _ the White Tower Park if it_ tomorrow.A . are going to, isnt rainyB . are going to, doesnt rainC . is going to, wont rainD . is going to, isnt rainy5. (2分)Lily_the Reading Club two years ago.You mean she_the Reading Club for two years?A . joined; has joinedB . joined; has been inC . has joined; has been inD . has been in; has been a member of6. (2分)We were very _ at the _news.A . surprised, surprisedB . surprising, surprisingC . surprised, surprising7. (2分)My sister _ down while she _ her bicycle and hurt herself. A . fell; rodeB . had fallen; was ridingC . fell, was ridingD . had fallen; rode8. (2分)He used to _ in a small village, but now he has been used to _ in a big city. A . live; livingB . live; liveC . living; livingD . living; live9. (2分)Who Chinese in Class 1 ?Miss LuoShe always makes her lessons interestingA . teachesB . speaksC . likesD . knows10. (2分)Your bag is Prada which is the famous brand. Could you tell me _?Yes. Though its a little expensive, it really has good quality.A . how much does it costB . how much it costC . if it cost a lot of moneyD . that it costs二、 完形填空。 (共1题;共10分)11. (10分)根据短文理解,选择正确答案填空。When you lose something you can go to a place called the lost and found office. People often1things when theyre travelling or when they are2 a hurry. Other people3these things and send them to the lost and found office. We can see some lost and found4at schools, stations, parks and other places. People may lose5 things, such as mobile phones, books, ID cards, watches and cameras.Theres one loat and found office at our school. There you can6 books, ID cards, watches and many other7 . Even there are some school uniforms there. Are you8 your lost things? Come9have a look at them. Perhaps you can find them there. It can be10helpful.Dont you think so?(1)A . forget B . find C . lose D . get (2)A . in B . at C . with D . for (3)A . look B . find C . lose D . look for (4)A . shops B . office C . place D . offices (5)A . all kind of B . all kinds C . all kinds of D . all of kinds (6)A . see B . watch C . look D . look at (7)A . books B . offices C . things D . thing (8)A . looking B . seeing C . finding D . looking for (9)A . but B . or C . so D . and (10)A . real B . lots C . a lot of D . really 三、 阅读理解。 (共4题;共36分)12. (8分)阅读下面材料,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。BWang Fuman is a 10-year-old student. He is now studying in Zhuanshanbao Primary School in Zhaotong, Yunnan Province. On Monday morning (January 8, 2018), he braved -9 weather to travel over an hour to reach his school.When he arrived, his hair and eyebrows had been completely frozen with snowflake (雪花). This made his 16 classmates laugh a lot. Fu Heng, Wangs teacher saw this and took a picture. He uploaded (上传) Wangs picture. The picture soon has got much attention to children from poor families in the countryside. Wang, who has been nicknamed “Snowflake Boy” by netizens, became famous online overnight. By Wednesday morning, his picture had been “liked” more than 260,000 times on Sina Weibo and shared more than 40,000 times.After hearing Wangs story, the Yunnan China Youth Development Foundation held a public donation ( 捐赠) activity for children from poor families. The Foundation has promised to give each poor child 500 yuan ($75) to help them stay warm in winter.By 1 pm on Wednesday, the Foundation had collected about 300,000 yuan in public donations, according to their website. Wangs village now has electricity and tap water, “and my family is getting help to build a new house close to the school”, Wang said, “I think our life will get better.”(1)What was the weather like on Monday morning? A . Snowy and cold.B . Rainy and cold.C . Snowy but warm.D . Rainy but warm.(2)Why did the classmates laugh when Wang entered the classroom? A . Because he lost his books.B . Because he told a joke.C . Because he looked funny.D . Because he was late.(3)The Foundation held a public donation to help the poor children . A . stay happyB . keep healthyC . stay educatedD . keep warm in winter(4)What can we know from the text? A . Zhaotongs weather in winter is warm.B . Wangs future life may become better.C . Wangs village had electricity before.D . Few people shared the boys picture.13. (8分)阅读理解 Lets enjoy a movie!ZootopiaFrom a large elephant to a small mouse, animals live happily together in Disneys Zootopia.Language : EnglishRunning Time: 1 Hour and 49 MinutesPrice: Weekdays $ 50$ 25 (children under 6)Weekends$ 60$ 30 (children under 6)Ive never imagined the movie is so interesting. There are many kinds of animals in it. After I watched the movie, I learned more about animals. I would highly recommend this movie to those animal lovers. JohnI have seen many cartoons of this kind, but this one is surprisingly funny and I love the sweet voice in it. My brother and I just couldnt help laughing from the beginning to the end.DavidThis movie is so well made I went to see it with my 5-year-old son last Sunday afternoon. I love the beautiful music while my son loves the rabbit police officer Judy very much. It shows that small animals like her can also do serious work.Nancy(1)The poster shows that is spoken in the movie. A . JapaneseB . FrenchC . EnglishD . Chinese(2)From the poster, we can know that the movie lasts .A . 60 minutesB . 109 minutesC . 99 minutesD . 120 minutes(3)John likes this movie because of .A . the different kinds of animalsB . the funny actorsC . the sweet voiceD . the beautiful music(4)It cost Nancy and her son to watch the movie. A . $75B . $90C . $100D . $12014. (10分)阅读理解 Every time when I look at the moon, I wish I could go there. Do you wish you could fly to the moon in a spaceship one day?For hundreds of years, men have wanted to travel to the moon. When they looked at the moon, they asked many questions. Was the moon hot or cold? Were there any plants or other living things there? There were many, many other questions.We know much about the moon now. Scientists have studied the moon for many years and have found out many facts. So far, some men have got to the moon on spaceships.Scientists have found that the moon is much smaller than the earth. It is about one quarter the size of the earth. It is traveling round the earth all the time. There are not any plants or other living things on the moon, because there is no air or water there.Days and nights on the moon are very long. One day on the moon is as long as two weeks on the earth. One night is also as long as two weeks on the earth. In the day the moon is very hot. At night it is very cold. The moon is much hotter and much colder than the earth.There is another surprising thing. On the moon things are not as heavy as they are on the earth. Isnt that interesting? Perhaps one day we can all travel to the moon. It must be great fun.(1)There are not any plants or other living things on the moon, because_. A . there is no air or water thereB . its too hot thereC . its too cold thereD . there is only sand on it(2)The moon is about the size of the earth. A . one quarterB . one thirdC . three quartersD . half(3)On the moon its much in the daytime and much at night than on the earth. A . colder; hotterB . warmer; hotterC . hotter; colderD . hotter; warmer(4)One day on the moon is as long as on the earth. A . one weekB . two weeksC . one monthD . two months(5)On the moon things are they are on the earth. A . heavier thanB . smaller thanC . as heavy asD . lighter than15. (10分) Heres how you can take the taxi in JapanFrom train station or airports(机场), go to the taxi stand and wait there.In the street, look for a taxi that has a red light in the front window. It means the taxi has no passengers(乘客). ( If the light is green, the taxi has passengers. )When you see an empty taxi, wave(挥动) your hand and call it.The back door opens automatically(自动地), so stand back and wait until the door opens.Get in the taxi and tell the driver where you want to go.Before you get out of the taxi, pay it.Wait until the door opens and get out of the taxi.(1)According to the text, “taxi stand” means_in Chinese.A . 出租车站立B . 出租车停止C . 出租车加油站D . 出租车车站(2)If you want to take a taxi, you should _ after you come out of the airport.A . wait at the airportB . wait in the streetC . go to the taxi stand and wait thereD . go to the bus stop(3)If you see _, you can wave your hand and call it.A . a taxi with a passengerB . an empty taxiC . a car with the “taxi” signD . a taxi with a green light on(4)Before you get in the taxi, you should _.A . open the front doorB . open the back doorC . wait until the back door opensD . wait until the front door opens(5)After you get in the taxi, _.A . tell the driver where you want to goB . tell the driver your family addressC . tell the driver what you areD . tell the driver your name四、 阅读短文。 (共1题;共5分)16. (5分)阅读下面短文,根据短文内容完成句子。Steve Jobs was born on 24th February 1955 in San Francisco, California. As a child, he often worked with his father or electronics.In high school, he met Bill Fernandez and Steve Wozniak(or “Woz”). Woz and Bill showed Jobs a computer board that they were building at the time. Jobs was very interested in it.After high school, Jobs went to one of the best colleges in Oregon. However, he dropped out only after a few months. In the meantime, Woz worked for Hewlett-Packard, but found time to build his own computer. When Jobs saw what Woz had done, he could imagine that people would need it very much.Together, they set up a company called Apple. Apple Computer became a big success, and this made Jobs a rich man. Unfortunately, Jobss personality(性格) made him very difficult to work with. He left Apple to set up another company. Soon, Apple started to do badly. Jobs returned to Apple and helped make the company successful again.Back at Apple, Jobs was responsible (负责) for the development of the iMac, iTunes, iPod, iPhone and iPad.In 2003, Jobs got very ill and died on 5th October 2011.(1)When Jobs was in high school, Woz and Bill showed him _ that they were building. (2)When Woz worked for Hewlett-Packard, he found time to _. (3)Jobs and Woz set up _ called Apple. (4)Jobs left Apple because he _. (5)In 2003, Jobs _ and died on 5th October 2011. 五、 阅读短文, 根据短文内容回答问题。 (共1题;共10分)17. (10分)根据短文内容,选择最佳答案。In junior high school in America, kids study English, writing, math, science, biology, music and art.At 12 oclock, the students eat lunch at school. They have meat, vegetables, fruit, bread and a drink, but they like hot dogs and hamburgers best. American kids like sugar (糖), and after the meal they can have a small piece of cake.Students sleep (睡觉) for a short time after lunch. They begin classes at 1:30 in the afternoon. They go to school on weekdays and have classes for six hours every day and then return home.Parents let their kids play or watch TV until dinner at 6:00 p. m. After dinner, they do their homework. Sometimes kids and their parents have a family activity after dinner.(1)What do the students like best for lunch at school? A . Meat and fruit.B . Hot dogs and hamburgers.C . Hot dogs and sugar.D . Bread and hamburgers.(2)In America, students go to school _ days a week. A . 4B . 5C . 6D . 7(3)The American kids usually have dinner_ in the evening. A . at five oclockB . at six thirtyC . at six oclockD . at five thirty(4)Which of the following is NOT true? A . American students like hot dogs and hamburgers best.B . After lunch students sleep for a short time.C . The classes begin at 2:00 p. m.D . Sometimes students have a family activity with their parents.(5)The best title(标题)for the passage (短文) is _. A . Favorite foodB . Junior high schoolC . Outdoor activitiesD . School life in America六、 根据中文意思, 用所给词语写句子。 (共1题;共15分)18. (15分)翻译句子。(1)这个会议是如此的无聊以至于我都睡着了。(2)他坚持认为永远不会犯错误。(3)外面太吵了, 他发现难以入睡。七、 文段表达。 (共1题;共5分)19. (5分)假定你的好友名叫Bill, 是一名美国中学生, 他打算今年暑假来宁夏旅游。请你根据以上内容和所给提示用英语写一篇介绍他的短文。短文首句已给出, 不计人总词数。提示: (1)家庭情况、性格及爱好; (2)老师及同学对他的评价; (3)来宁夏旅游的原因。要求: (1)词数80左右; (2)合理增加细节, 以使行文连贯。Bill is my good friend.八、 根据短文内容从方框中选词, 并用其正确形式填空。 (共1题;共10分)20. (10分)根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。Some years ago, I went to Australia for a meeting with my friend, Chris. We decided to drive across the country to Brisbane after the meeting ended. The drive was going to take four days and most of it was across the desert, so we had to take food, water, and extra gas(汽油) w_us.The first day was a lot of fun as we were excited and laughing at each others jokes. By the third day of driving in the seemingly endless desert, we began to get b_. We had been quiet for a few hours when Chris found some kangaroos in the distance. We w
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 人工智能算法开发合同协议2025年内容
- 全职厨师合同协议2025年
- 2025年员工自助查询考勤假期系统应用考试试题及答案
- 团购客户购销合同范本
- 家政公司搬家合同范本
- 境外投资开发合同范本
- 地面车位维修合同范本
- 国际电影投资合同范本
- 国际销售英文合同范本
- 基金投资借贷合同范本
- 建筑结构加固实验方案设计(3篇)
- 加盟美宜佳合同跟协议
- 2025邢台银行股份有限公司邯郸曲周支行招聘14人考试参考题库及答案解析
- 华为ICT大赛2025-2026中国区(昇腾AI)赛道高分备考试题库500题(含答案解析)
- 2025年防震减灾应知应会知识竞赛测试题库(附答案)
- 2025年河南省招聘警务辅助人员考试真题及答案
- 2025一手房购房合同协议书
- 2025及未来5年中国钢门窗市场调查、数据监测研究报告
- 保证食品安全的规章制度范本
- 花束包装课件
- 印刷机调色培训课件
评论
0/150
提交评论