




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 1 art reading课时作业阅读理解 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的a、b、c、d四个选项中,选出最佳选项。amotocross developed as a kind of motorcycle or all-terrain racing sport that took place on off-road tracks including muddy,hilly or rocky routes. it was in the early part of the twentieth century that the sport had its origin in great britain. the first known motocross event was held in 1924 in camberly,surrey and was called the southern scott scramble. in 1952 the f. i. m. (国际摩托车联盟) created the european championship in which motorcycles with 500cc engines were used. the first of the motocross racing events of the championship series was held in 1952 in the 500cc category and belgian riders won the champions in that year as well as the years to follow. auguste mingels,victor leloup,ren baeten and nic jansen were some of the motocross riders that occupied the winning positions in those years. great britains presence was also felt in the motocross championships during this period with les archer,john draper,and jeff smith as some of the famous riders of the age. in 1957,the 250cc engine category was introduced to the f. i. m. motocross world championships. the first series in this category was won by german motocross rider fritz betzelbacher,followed in second position by fellow countryman willi oesterle. in 1961,the first three winning positions were all occupied by british motocross riders dave bickers,arthur lampkin and jeff smith,respectively (各自地). it was in 1975 that the 125cc motorcycles entered the motocross world championship arena (竞技场). belgium was once again the champion-winning country in the first few years. over the years,motocross has become one of the most popular motorcycling events in the world. it has led to the development of variations that are full of the excitement and adventure the sport continues to produce among riders of all kinds. 【语篇解读】欧洲摩托车越野赛始于1924年,目前已发展为包括500cc、250cc、125cc等不同组别的大型国际比赛。1. which of the following is not true according to the passage?a. belgian riders took most of the champions in the first few years of the 500cc category. b. german riders won the first three positions in the 250cc category in 1957. c. british riders took the first three prizes of the 250cc category in motocross 1961. d. belgian took most of the championships in the first few years of the 125cc category. 答案b解析细节理解题。根据文章第三段“the first series in this category . . . countryman willi oesterle. ”可知,该项比赛的冠、亚军由德国的fritz betzelbacher与willi oesterle获得,即德国选手获得了前两名,而不是前三名,故b项的表述错误。2. what can we infer from the passage?a. it is the difficult road conditions used in the motocross that attract many riders. b. it is the variations of motocross events that push many riders to participate. c. it is the excitement and adventure that keep up the popularity of motocross. d. it is the uncertainty of winners of championships that makes many riders interested. 答案c解析推理判断题。根据文章末段判断,摩托车锦标赛的刺激和冒险的特点赋予了该项比赛无穷魅力。3. what can be the best title of the passage?a. origin of motocrossb. development of motocrossc. champions of motocross eventsd. attraction of motocross答案b解析标题归纳题。综合全文可知,文章介绍了欧洲摩托车比赛从小规模发展到大规模、多系列赛事的进程,因此摩托车越野赛的发展可以全面概括文章的内容。故选b。bfishingfishing is a wonderful way to enjoy the sport and see beautiful streams,ocean,lakes and rivers all over the united states. national parks offer both freshwater and saltwater fishing. check with the state fishing rules for the dates and more fishing information,and you should have license. it is always important to respect the park you are fishing in to keep the clear waters that protect the natural fish populations and food sources. cross country skiingit is another popular way for the whole family to visit and see beautiful winter landscapes. many parks have several excellent lines for cross country skiing. several national parks will offer advanced trails for skiing. cross country skiing is a wonderful way to experience natural life of the parks during the winter season. rock climbingthe us national parks offer some of the rock climbing and mountaineering in the world. rock climbing and mountaineering are usually sports kept for people with a bit of experience. both sports need having the proper equipment and knowledge for safety reasons. many national parks offer established climbing routes that will have a wide range of difficulty levels. it is important to check weather conditions beforehand and whats more,never climb alone. cyclingcycling is an excellent and convenient way to travel around the national park or area where you are staying. bringing along bicycles allows you to just get up and go wherever you are. it is important to check beforehand as to where cycling is allowed. most national parks only allow biking on the paved and backcountry dirt roads throughout the parks. look into the area you will be camping in,there may be roads specifically for cycling. 4. if you go fishing in the national parks you should_. a. show respect for the workersb. fix a date and place ahead of timec. do anything according to the ordersd. protect the number of the fish答案c解析细节理解题。根据fishing一节中的“check with the state fishing rules for the dates and more fishing information,and you should have license. ”可知答案。5. all the following are important to rock climbing except_. a. knowledge for safety b. weather conditionsc. climbing experience d. modern equipment答案d解析细节理解题。根据rock climbing一节分析,该部分提到了攀岩需要具备的若干条件,其中提到设备,但没有说明是指现代设备。6. which of the following is true according to this passage?a. you can go fishing any time as you like. b. it is good to have some experience for climbing. c. you can go anywhere by bike in the parks. d. it is interesting to climb rocks by yourself. 答案b解析推理判断题。根据rock climbing一节中的“rock climbing and mountaineering are usually sports kept for people with a bit of experience. ”可知,这种运动需要有一定的经验。7. what would be the best title for this passage?a. which is more wonderful?b. activities in the national parksc. a good plan for travelingd. where to go for your vacation?答案b解析标题归纳题。综合全文内容看,本文主要介绍了在国家公园的几个有益的活动。c putting on special trousers will certainly be the first step by most of those who fear the cold. however,i know you cant stand wearing thick clothes. it will make you look ugly,right?if you want to show off your great shapes at the moment,why dont you try something different? pairs of made-in-russia woolen pants have been popular in the foreign market. the pants are made from wools produced in russia. soft and light,the wools are as slender (微薄的) as silk. they are good at keeping warm but not easy to catch fire. actually,the wools are the first-class material for making clothes. “i am totally attracted by the pants. they are fashionable and warm. and i can mix it up with many clothes,”said a foreign user. “i think the design idea of the pants follows the bionics principle (仿生学原理). they are in perfect match with the curve (曲线) of humans legs. people who have a pair of long legs have an advantage over wearing them,” another foreigner user madahua said. the pants only cost $55. 20 a pair. because of their style and affordable price,many foreign people have added them to their shopping list. compared with the words of foreign people,chinese people seemed to view the pants with kind of humor. “one pair of the woolen pants can take the place of six normal cotton pants. chinese people living in northeastern areas really should have a try,” sina weibo user dongbei huoleifeng suggested. at present,there are no pants available on chinese major shopping websites,like tianmao. com,amazon. com and jingdong. com. however,according to several sellers in taobao. com,they are going to introduce them soon. 【语篇解读】一种新型用产于俄罗斯的一种羊毛制成的保暖裤可以展示你的好身材。它柔软轻盈又防火。目前,这种保暖裤已经在国外流行,但中国的主要购物平台上还没有。8. what does the underlined word “first-class” in paragraph 2 mean?a. cheap. b. stro
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年工具钳工(高级)职业技能鉴定试题库(附答案)
- 2025年钙通道阻滞药考试题及参考答案
- 铁塔桩基础知识培训课件
- 知识产权方向培训课程课件
- 2025年机器人初级操作员面试题
- 钥匙生产基础知识培训课件
- 2025年义务教育语文新课程标准考试测试题库及参考答案
- 知识产权培训申报表课件
- 知识产权培训法规课件
- 知识产权培训服务平台课件
- 供水管网工程监理实施细则
- 科研伦理与学术规范-期末考试答案
- 插画风浙江大学浙大介绍大学介绍
- 2024年秋季学期人教版七年级上册历史全册教学课件(新版教材)
- 化学-安徽省1号卷A10联盟2025届高三上学期8月开学摸底考试试题和答案
- 创业大赛承办服务投标方案(技术方案)
- JGJ/T235-2011建筑外墙防水工程技术规程
- 2024版《供电营业规则》考试复习题库大全-上(选择、判断题)
- 如果历史是一群喵
- 《园艺学专业英语》全套教学课件
- 2024年白酒酿造职业技能等级认定(初级工)理论考试复习题库(含答案)
评论
0/150
提交评论