




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 3 life in the future language points课时作业i阅读理解(2017宿迁高二检测)i have a particular lunch bag kept with me for maybe 14 years. but actually it belongs to my daughter,molly.soon after she came of school age,she became an enthusiastic participant in packing lunches for herself,her brothers and me. each bag got a share of sandwiches,apples,milk money and sometimes a note. one morning,molly handed me two bags,one regular lunch sack(袋子) and the other one with paperclips(纸夹) on it.“why two bags?”“the other one is something else.”“whats in it?”“just some stuff(东西)please take it with you,”she replied and then i put both sacks into my briefcase,kissed the child and rushed off.at midday,after having my lunch from one bag,i opened the other one and shook out the contents. two hair ribbons,three smallest ones,a plastic dinosaur,a tiny seashell,two animal crackers,a marble,a used lipstick,a small doll,two chocolate kisses and 13 pennies.i thought they were useless,and then threw them into the waste basket.that evening molly came to stand beside me while i was reading the paper.“wheres my bag?”“what bag?”“you know the one i gave you this morning.”“i left it at the office,why?”“i forgot to put this note in it,”she handed over the note.“besides,i want it back.”“why?”“those are my things in the sack,daddy,the ones i really like. i thought you might be very happy to play with them like me,but now i want them back. you didnt lose the bag,did you,daddy?”tears welled up in her eyes.“oh,no. i just forgot to bring it home,”i lied.“bring it tomorrow. okay?”as she hugged my neck with relief,i found the words on the note“i love you,daddy.”i felt moved as well as a little ashamed. i looked at the face of my child for a long time.molly had given me her treasuresall that a 7yearold considered important. that was“love”in a paper sack. but not only had i missed it,but also i had thrown it away because“there wasnt anything in there i needed”the next morning,after kissing my girl,i hurried to my office. i picked up the waste basket and poured the contents on my desk. i gently washed the mustard(芥末) off my girls treasures and sprayed(喷洒) them with breath freshener to kill the smell of onions. and then put them into the bag again. the next evening,i returned it to molly.after dinner,i asked her to tell me about the stuffs in the sack. happy and excited,she placed the objects in a row on the dining room table and explained them to me one by one. i found that each of the objects had a story,a memory or was attached to dreams and friends that meant a lot to molly. since i was mollys beloved father,she was willing to share what she considered important with me.later,to my surprise,molly gave the bag to me once again several days later. same ratty bag. same stuffs inside. i felt forgiven. and trusted. and loved. and a little more comfortable wearing the title of father. over several months,the bag went with me from time to time. and i have kept it with me until today.语篇解读本文是一篇记叙文,主要讲述了父亲和女儿之间的故事。女儿将自己认为可以代表“爱”的东西装进袋子送给父亲。父亲起初无法理解女儿的“爱”,随意地将它们扔进垃圾桶。看到女儿伤心的样子,父亲深刻反思,及时醒悟,用实际行动弥补了之前的过失,和女儿逐渐培养出深深的亲情。1what kind of girl was molly?astubborn.bdisturbing.cnaughty.dconsiderate.答案d解析推理判断题。莫莉不仅贴心地给家人装饭盒,还给父亲多拿一个袋子,里面装满了自己喜欢的东西,另附一张纸条“i love you,daddy.”。故可推断莫莉是一个体贴的(considerate)女孩。2why did molly prepare two bags for the author?ato give her father more food.bto share stories with her father.cto make her father happier.dto show off her collections.答案c解析细节理解题。根据倒数第七段第二句中的“i thought you might be very happy to play with them like me”可知,莫莉把这些东西送给父亲,是为了让父亲高兴。3from the underlined part,we know that the author_.afelt very sorry for what he had donebdidnt find anything useful in the bagcfelt relaxed by throwing away the bagdmissed his daughter very much答案a解析句意理解题。画线部分意为“我不仅没有领会,还把它们都扔进了垃圾桶,因为里面没有我需要的东西”,可知作者感到深深的懊悔。4what does the second bag mean to the author?ait is a bag every family possesses for lunch.bit is a bag into which important things are put.cit is a bag of love his daughter shows for him.dit is a bag of sweet memories shared with her daughter.答案c解析细节理解题。根据倒数第四段第二句“that was love in a paper sack.”可知,对作者来说,第二个袋子代表的是女儿对父亲的爱。5what is the right order of the following statements?ai threw the second bag and its contents away after lunch.bmolly shared the hidden stories of each object in the bag.ci was offered two bags one morning.dmolly wanted her bag back in the evening.ei picked the bag with stuff up and cleaned them.fthe bag was given to me again and kept along with me.aacbdefbcaedfbcacdbfedcadebf答案d解析细节理解题。根据文章内容可知,事件发展的顺序如下:女儿莫莉给了“我”两个袋子午饭后“我”把第二个袋子连同里面的东西扔进了垃圾桶晚上莫莉想把袋子要回去(第二天)“我”把袋子和里面的东西从垃圾桶里捡出来并清洗干净莫莉和“我”分享了那些东西背后的故事莫莉再一次把袋子给“我”,而“我”也随身携带,因为这代表的是女儿的爱。6what lesson does the passage teach us?aprepare sacks,offer love.bshare treasures,appreciate love.cshow forgiveness,gain trust.dvalue memories,enjoy life.答案b解析主旨大意题。本文通过女儿和父亲之间的故事告诉我们要“分享宝贝,珍惜爱”。ii语法填空根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。we are all familiar with the procrastination (拖延) phenomenon. when we procrastinate,we waste our free time and put off important tasks we should do till its too late._16_ here,i will share my personal steps which i use to overcome procrastination with great success.break your work into little steps. part of the reason why we procrastinate is because we find the work too overwhelming (巨大的) for us. break it down into little parts,and then focus on one part at a time. if you still procrastinate after breaking it down,then break it down even further._17_change your environment._18_ look at your work desk and your room. do they make you want to work or do they make you want to sleep? if its the latter,you should begin to change your workspace.create a detailed timeline with specific deadlines. having just one deadline for your work is like an invitation to procrastinate._19_ break down your project,and then create an overall timeline with specific deadlines for each small task.in this way,you know you have to finish each task by a certain date._20_ im pretty sure if you spend just 10 minutes talking to people like steve jobs or bill gates,youll be more inspired to act than if you spend the 10 minutes doing nothing. the people we are with influence our behaviour.【语篇解读】几乎人人都有做事拖拉的恶习,本文就如何避免拖拉提出了几点建议。atell others about your goals.bhang out with people who inspire you to take action.chaving a companion makes the whole process much more fun.ddifferent environments have different impacts on our productivity.eand when it is indeed too late,we panic and wish we had started earlier.fthats because we would keep pushing everything back until its too late.gsoon,your task will be so simple that you will be thinking you can do it now.16解析:e项和上一句语意衔接,对上一句中的too late之后的情形进一步补充。你把事情拖得太晚,你就会恐慌,希望你要是早点儿开始就好了。答案:e17解析:把任务进一步细分之后,你的工作会非常简单,你觉得你现在就可以完成它,g项符合文意。答案:g18解析:本段说明了周围环境对工作效率的影响。d项符合本段大意。答案:d19解析:f项对上一句进行了解释。只定一个截止日期很容易让我们工作拖拉,因为我们总是会把任何事都推后,直到太晚。答案:f20解析:本段主要说的是别人对我们的激励,因此选b项作为本段标题。答案:biii.书面表达微笑是世界语言,它可以给人勇气、信心、安慰让人与人之间的相处更加和谐。请你用英语写一篇关于微笑的短文。要求如下:1描述一次与微笑有关的经历;2说说你的感受及微笑的意义。注意:1.词数100左右;2开头已给出(不计入总词数)。smiling is a universal language,which
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025至2030花茶行业产业运行态势及投资规划深度研究报告
- 2025-2030中国燃气具电商平台消费者评价数据挖掘报告
- 2025-2030中国燃气信息化管理系统建设现状与数字化转型报告
- 2025-2030中国烘焙油脂产品升级路径与终端渠道变革报告
- 2025-2030中国海洋经济发展示范区建设成效与产业链延伸报告
- 2025-2030中国抗菌药物管理新规对零售终端影响评估报告
- 2025-2030中国抗生素产业现状与未来五年发展战略研究报告
- 2025年无人机驾驶员职业技能考核试卷:无人机驾驶员心理素质测评试题
- 2025年无人机驾驶员职业技能考核考点试题
- 2025年健身教练职业技能考核试卷:个性化训练方案设计试题型
- 《电子商务概论》(第6版) 教案 第11、12章 农村电商;跨境电商
- 2025年电气工程及其自动化专业考试试卷及答案
- 2025至2030年中国健康保险市场运行态势及行业发展前景预测报告
- 2026版创新设计高考总复习数学(人教B版)-学生答案一~五章
- 工业设计课件全套
- 中西医结合治疗冠心病
- 干部人事档案任前审核登记表范表
- 肥料制造中的液体肥料研发与机械施肥技术
- 奶茶店消防应急预案
- 外研版英语七上单词表
- 《测控技术与仪器专业导论》配套教学课件
评论
0/150
提交评论