人教版选修六Unit 1 Art using language课时作业(6).docx_第1页
人教版选修六Unit 1 Art using language课时作业(6).docx_第2页
人教版选修六Unit 1 Art using language课时作业(6).docx_第3页
人教版选修六Unit 1 Art using language课时作业(6).docx_第4页
人教版选修六Unit 1 Art using language课时作业(6).docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 1 art using language课时作业.单词拼写/用所给词的正确形式填空1some scientists are _ (探索) space.答案exploring2we finally arrived at the _ (目的地) at dusk.答案destination3you can not run a store before you get a _ (许可证)答案permit4the government _ (提供) good living conditions for the people.答案provides5the girl looked happy and she was in a good _ (心情)答案mood6youd better keep the _ (receive) in case you want to have the product changed.答案receipt7when we use our _ (limit) natural resources, each of us should be more aware and careful.答案limited8its difficult to find a _ (solve) that we can all agree on.答案solution9this movie is so _ (impress) that we cant help crying.答案impressive10our house is very _ (convenience) for schools and stores.答案convenient.单句改错1the bridge under the construction is 300 metres long._答案去掉under后的the2iron reacts to water and air to produce rust._答案第一个towith3its you that choose to be in good mood or bad mood._答案in后加a4i keep my reference books near my desk at convenience._答案atfor5the plan is worth discuss, so youd better discuss it seriously._答案第一个discussdiscussing6i wont attend his wedding if he invites me._答案if前加even.阅读理解forget cyclists, pedestrians are real dangerwe are having a debate about this topic. here are some letters from our readers.yes, many cyclists behave dangerously. many drivers are disrespectful of cyclists. but pedestrians are probably the worse offenders.people of all ages happily walk along the pavement with eyes and hands glued to the mobile phone, quite unaware of what is going on around them. they may even do the same thing while crossing a road at a pedestrian crossing or elsewhere. the rest of us have to evade (避让) them or just stand still to wait for the unavoidable collision.the real problem is that some pedestrians seem to be, at least for the moment, in worlds of their own that are, to them, much more important than the welfare of others.michael horani loved the letter from bob brooks about cyclists (viewpoints, may 29). i am afraid they seem to think they own the roads.i was walking across altrincham road one morning when a cyclist went round me and on being asked what he was doing he shouted at me.the government built a cycle lane on the road but it is hardly used.the police do nothing. what a laugh they are!the cyclists should all have to be made to use the cycle lanes and wear helmets, fluorescent (发荧光的) jackets and lights at night and in the morning. they should pay some sort of tax and be fined for not wearing them.carol harveycyclists jump on and off pavements (which are meant for pedestrians), ride at speed along the pavements, and think they have a special right to go through traffic lights when they are on red.i was almost knocked down recently by a cyclist riding on the pavement when there was a cycle lane right next to him.other road users, including horse riders, manage to obey the rules so why not cyclists?its about time they had to be registered and insured, so when they do hit a pedestrian or a vehicle, or cause an accident, at least they can be traced and there might be an opportunity to claim.jmlwrite to viewpoints of the newspaper.语篇解读:各个年龄段的人都在人行道上愉快地走着,眼睛和手都忙着玩手机,他们完全不注意他们周围发生着什么事。1michael horan wrote the letter mainly to show that _.adrivers should be polite to cyclistsbroad accidents can actually be avoidedcsome pedestrians are a threat to road safetydwalking while using phones hurts ones eyes解析细节理解题。根据第二段中的最后一句话“but pedestrians are probably the worse offenders(但是,行人可能才是更严重的威胁者)”可知michael horan的观点是,行人对道路安全造成威胁,故选c。a、b、d三项曲解文意。答案c2carol harvey suggests that cyclists should _.abe provided with enough roadsbbe asked to ride on their own lanescbe made to pay less tax for cyclingdbe fined for laughing at policemen解析细节理解题。根据第九段的开头“the cyclists should all have to be made to use the cycle lanes and wear helmets”可知carol harvey建议骑自行车的人应该被要求使用自行车道。故选b。a、d两项无中生有,c项曲解文意。答案b3what is a complaint of jml?avery few drivers are insured.bcyclists ride fast on pavements.cpedestrians go through red traffic lights.dhorse riders disrespect other road users.解析细节理解题。根据第十段第一句话“cyclists jump on and off pavements. when they are on red.”可知jml抱怨骑自行车的人骑得太快,对道路安全产生隐患,故选b。a项为“曲解文意”型错误,c项为“张冠李戴”型错误,d项为“无中生有”型错误。答案b4the underlined word “they” in the third letter refers to _.aaccidents bvehiclescpedestrians dcyclists解析代词指代题。倒数第二段说到“its about time they had to be. an opportunity to claim.”jml认为骑自行车的人应该注册登记,以便在发生交通事故时追究责任,所以“they”在此指的是cyclists。故选d。a、b、c三项属于“曲解文意”型错误。答案d5the three letters present viewpoints on _.areal sources of road dangersbways to improve road facilitiescmeasures to punish road offencesdincreased awareness of road rules解析主旨大意题。根据文章的标题和三位读者的来信不难发现这篇文章主要是围绕到底谁(骑自行车的人或者行人)才是道路安全存在的隐患。故选a。b、c、d三项为曲解文意。答案a.短文改错(2017安徽马鞍山二十二中月考)id like to talking about my most memorable experience. it was the trip to australia i had three years before with my dance group to participate in international dance festival. it was the first time i have travelled by plane in my life. my mum worried a lot, so everything went smoothly. i stayed there for two week and it was the happiest time in my life

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论