2010大学英语六级考试试题及参考答案(word版).doc_第1页
2010大学英语六级考试试题及参考答案(word版).doc_第2页
2010大学英语六级考试试题及参考答案(word版).doc_第3页
2010大学英语六级考试试题及参考答案(word版).doc_第4页
2010大学英语六级考试试题及参考答案(word版).doc_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

满分四六级英语网独家整理(一)词汇选项转自学易网 funny humorous appalling terrible转自学易网 diligent hardworkingdecent good转自学易网 put up with toleratedemolish disprove转自学易网 turmoil confusionhazard danger转自学易网 merge combineresentment angergraceful polite转自学易网 vague unclearimmense great转自学易网 spur encouragevigorous energetic 转自学易网 第二部分: 阅读判断Retirement Brings Most a Big Health Boost转自学易网 16 Most of the newly retired feel younger and healthier than before.A Right B Wrong C Not mentioned转自学易网 分析:The self-reported health of the newly retired improves(v,改善) so much that most feel eight years younger, a new European study suggests.转自学易网 答案:A:right转自学易网 17 Older workers are generally as fit for work as younger workers.A Right B Wrong C Not mentioned转自学易网 分析:(第4段)not all older workers suffer from poor perceived health. Many are indeed eminently (adv.不寻常地)healthy and fit for work.转自学易网 答案:A:right转自学易网 18 Older workers usually get on very well with younger workersA Right B Wrong C Not mentioned转自学易网 分析:younger workers是文章中没提及的信息。转自学易网 答案为C: not mentioned.19 Europe is aging faster than most other parts of the globe转自学易网 A Right B Wrong C Not mentioned转自学易网 分析:该句的意义在文章中没有提及。答案为C:not mentioned. 转自学易网 20 The study analyzed the participants perception of their own health in a certain period转自学易网 A Right B Wrong C Not mentioned分析:转自学易网 This study looked at(v.研究) what the same 15,000 French workers, most of them men, had to say about their own health up to seven years pre-retirement (退休前七年间)and up to seven years post-retirement(退休后七年间). 转自学易网 答案为A:正确转自学易网 21 The participants came from various countries in EuropeA Right B Wrong C Not mentioned转自学易网 分析:研究参与者们都来自法国,而不是来自欧洲不同国家。This study looked at(v.研究) what the same 15,000 French workers, most of them men, had to say about their own health up to seven years pre-retirement (退休前七年间)and up to seven years post-retirement(退休后七年间). 转自学易网 答案为B:wrong.转自学易网 22 The findings of the study apply to conditions all over the world转自学易网 A Right B Wrong C Not mentioned分析:该句的意义在文章中没有提及。转自学易网 答案为C:not mentioned. 转自学易网 第三部分:概括大意与完成句子Parkinsons Disease转自学易网 23Paragraph 1 文章标题:Parkinsons Disease转自学易网 答案:E(definition of Parkinsons disease)/ what is Parkinsons disease转自学易网 24. Paragraph 2转自学易网 答案:C(Possible causes of the disease)No one knows for sure what makes these nerve cells break down. But scientists are doing a lot of research to look for the answer. They are studying many possible causes, including aging and poisons in the environment. Abnormal (adj. 反常的)genes seem to lead to Parkinsons disease in some people. But so far, there is not enough proof to show that it is always inherited.转自学易网 转自学易网 转自学易网 25. Paragraph 3答案:B(Typical symptoms of the disease)转自学易网 Tremor(颤抖) may be the first symptom you notice. It is one of the most common signs of the disease, although not everyone has it. Tremor often starts in just one arm or leg or only on side of the body. It may get better when you move the limb or you are asleep. In time, Parkinsons affects muscles all through your body, so it can lead to problems like trouble swallowing or constipation(便秘). In the later stages of the disease, a person with Parkinsons may have a fixed or blank expression, trouble speaking, and other problems. Some people also have a decrease in mental skills.转自学易网 转自学易网 转自学易网 26. Paragraph 4答案:A(common treatment for the disease)转自学易网 At this time, there is no cure for Parkinsons disease. But there are several types of medicines that can control the symptoms and make the disease easier to live with. You may not even need treatment if your symptoms are mild. Your doctor may wait to prescribe medicines until your symptoms start to get in the way of your daily life. Your doctor will adjust your medicines as your symptoms get worse. You may need to take several medicines to get the best results.转自学易网 27. Youll find it hard to move the way you want to _.转自学易网 D: if there isnt enough dopamine(多巴胺) in your body.转自学易网 28. A lot of research is being done to find out _.A: What causes Parkinsons disease学易网收集整理转自学易网 29. One of the most common signs of Parkinsons is tremor, _.C: which may be the first symptom you notice.转自学易网 30. A person with Parkinsons has to learn to live with the disease, _.转自学易网 F: which cannot be cured yet第4部分:阅读理解:转自学易网 CT Scans and Lung Cancer转自学易网 31 The new study indicates that in case of small or slow-growing lung nodules A more aggressive (adj.更进一步的)testing is a must. (推断)转自学易网 B you cannot be too careful.学易网收集整理转自学易网 C cancer is just a matter of time.D a biopsy is unnecessary转自学易网 32 Which is probably NOT true of lung cancer?A It often goes unnoticed until it has spread.转自学易网 B Smokers are usually considered to be at high risk for itCit is the leading cause of cancer deaths around the world转自学易网 D 159,000 new cases of it are diagnosed in the US each year.It kills159,000people a year in the United States转自学易网 转自学易网 33 According to the passage, good guidelines for lung cancer careeningA do not exist yet转自学易网 B are being implementedC have been developed转自学易网 D are a little bit too costly学易网收集整理转自学易网 34 All the following statements are true EXCEPTA all the volunteers were at high risk for lung cancer转自学易网 B almost all those with large or fast-growing nodules were found to have lung cancerC most of the volunteers tested negative during cranning转自学易网 D a relatively small number of the volunteers had large of fast-growing nodulesOf the 196 people who fell into that category, 70 were found to have lung cancer, 10 additional cases were found years later. 转自学易网 转自学易网 35In the eyes of the researchers, the percentages given in the last paragraph转自学易网 A are rather highBare pretty small转自学易网 Care quite unbelievable学易网收集整理D are somewhat inaccurate转自学易网 The chances of finding lung cancer one and two years after a negative first-round test were 1 in 1,000 and 3 in 1,000 respectively. 转自学易网 第二篇转自学易网 The lce man转自学易网 36 The body of the lceman was found in the mountains mainly becauseA the melted ice made him visible学易网收集整理B he was just on a mountain pass转自学易网 C two Germans were climbing the mountainsD he was lying on the ice转自学易网 37What can be inferred from paragraph2?转自学易网 AThe lceman was killed while workingBThe lceman was struck dead from behindCThe lceman lived a poor life转自学易网 DThe lceman could have died from the wound in the head转自学易网 38All the following are assumptions once made about the lceman EXCEPTA he was a soldier in World War 1Bhe was borm about a thousand years ago转自学易网 Che was a Swiss womans long-lost fatherDhe came from ltaly学易网收集整理转自学易网 39The scientists made the deduction that the lceman转自学易网 Awas probably in some king of a battleBhad a tiny hole in his skin causing his death Cwas hit the shoulder by an arrowhead转自学易网 Dhad got a wound on the back of his head转自学易网 40The word “bandits”in paragraph 4 could be best replaced byAsoldiers学易网收集整理Bshooters转自学易网 CrobbersDhunters转自学易网 第三篇 学易网收集整理转自学易网 Do Patients Trust Doctors Too Much?41According to the author, patients should spend more time转自学易网 Aresearching new carsBresearching the American College of Surgeons转自学易网 Creseaching their surgery or surgeonsDresearching job changes转自学易网 42.Nowadays patients seem to haveAtoo little faith in their doctors转自学易网 Btoo muche information about their doctorsCa healthy relationship with their doctors转自学易网 Dtoo much trust in their doctors学易网收集整理43.Medicine and surgery are now really team sports in which转自学易网 Adoctors have the final say in almost everythingBthe patient does not have an active role to play转自学易网 Cthe patient has the most important role to playDpatients and doctors paly equally important roles转自学易网 44. It is wrong to think that a healthy doctor-patient relationshipA entails any effort on the part of the patient转自学易网 B is a goal that can be achieved.C is dependent just on the doctor.转自学易网 D is what the patient truly desires.45. The author does NOT believe in转自学易网 Atoo much knowledge学易网收集整理Bblind trust转自学易网 CFrancis BaconDlots of scientific data转自学易网 补全短文I know just how you feel转自学易网 46. (Darwin)He said that the expression of theses feelings are universal and recognizable by anyone, from any culture学易网收集整理转自学易网 47. Research have also been done find out which areas of the brain read emotional expressions. (The mind reading DVD 。)转自学易网 48. (professor and his research team)They decided that it was a mental state that could be preceded by I feelor he looks or she sounds转自学易网 49. Any other method of showing all the 412 emotions, such as words, would have been far less effective学易网收集整理50. These particular muscles are difficult to control, and few people can do it第6部分:完型填空Skin Cancer Now Top Cancer among Young Women in UKMelanoma, the deadliest kind of skin cancer, is now the most common cancer in 1 young British women, the countrys leading cancer organization said Wednesday. Skin cancer has 2 overtaken cervical cancer as the top cancer striking women in their 20s, according to the latest data from Cancer Research United Kingdom.The trend is particularly 3 worrying since younger people are not generally those most susceptible to melanoma. Rates of skin cancer are 4 typically highest in people over age 75.学易网收集整理But experts worry that increasing numbers of younger people being diagnosed with skin cancer could be the 5 start of a dangerous trend. Women in their 20s make 6 up a small percentage of all patients diagnosed with melanoma in Britain, but nearly a third of all cases occur in people younger than 50.Based on current numbers, Cancer Research UK predicts that melanoma will become the fourth 7 most common cancer for men and women of all ages by 2024, and that cases will jump from about 9,000 cases a year to more than 15,500.学易网收集整理Cancer experts 8 attribute the rising number of skin cancer cases large

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论