高中英语Module6FilmsandTVProgrammesSectionⅢIntegratedSkills学业分层测评外研版必修2.doc_第1页
高中英语Module6FilmsandTVProgrammesSectionⅢIntegratedSkills学业分层测评外研版必修2.doc_第2页
高中英语Module6FilmsandTVProgrammesSectionⅢIntegratedSkills学业分层测评外研版必修2.doc_第3页
高中英语Module6FilmsandTVProgrammesSectionⅢIntegratedSkills学业分层测评外研版必修2.doc_第4页
高中英语Module6FilmsandTVProgrammesSectionⅢIntegratedSkills学业分层测评外研版必修2.doc_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 6 Films and TV Programmes Section Integrated Skills.单句语法填空1. The audience applauded loudly because the dancers had danced so (graceful)2. The young man was praised for his (brave) of saving the boy from the big fire.3It is very (move) to see how much strangers can care for each other.4. It is four years since Jack (fall) in love with Mary.But they are not (marry) yet.5. Why does Lily have few friends?Because she thinks only of herself and doesnt care other people.6. It is Yang Liwei circled the earth more than 21 hours in the capsule.7. The car (belong) to Mr Smith was seriously broken in a traffic accident last night.8. He is very popular among his students as he always tries to make them (interest) in his lecture.9Although the main (character)in this movie are so true to life, they are imaginary.10. After five days of the fantastic space trip, the two astronauts walked out of the spaceship, (tire) but happy.【答案】1.gracefully2.bravery3.moving4fell;married5.about6.hat/erested9.characters10tired.单句改错1The first attempt may fail,but we dont care for that. 2Much to us surprise,the old man survived the big fire. 3She has fallen in love with Tom for two years. 4It was the evening that I got the news that he had gone to Beijing. 5. After the long journey, the three of them went back home, hungry and tiredly. 【答案】1.forabout2.usour3.fallenbeen4.第一个that改为when或在the evening前加介词in5.tiredlytired.阅读理解At the beginning of the century there was a big farm called Hollywood Ranch.It was near Los Angeles in California.A few years later Hollywood was one of the famous places in the world.From the 1910s to the 1950s Hollywood was the film center of the world.Every family knew the names of its film starsCharlie Chaplin,Greta Garbo,Bergman and hundreds more.The reason why people went to Hollywood to make films was the sun.At first people made films in New York on the east coast of the United States.But then they heard about Los Angeles where there are 350 days of sun every year.As they made all the films by sunlight,the west coast was a much better place to work.Also near Hollywood you can find mountains and sea and desert.They did not have to travel far to make any kind of film.When TV became popular,Hollywood started making films for television.Then in 1970s they discovered people still went to the cinema to see big expensive films.After twenty years they are still making films in Hollywood and people watch them all over the world.1Hollywood used to be a AcinemaBbig farmCparkDmarket【解析】细节理解题。文章开头说明Hollywood这个地方以前是一个大农场。【答案】B2Who was not mentioned as a film star in the passage?ACharlie Chaplin.BMarilyn Monroe.CIngrid Bergman.DGreta Garbo.【解析】细节理解题。文章第一段中提到了三个电影明星。【答案】B3People went to Hollywood to make films because Ait was a beautiful placeByou can find many film starsCthere was a lot of sunlight thereDit was a famous place【解析】细节理解题。过去人们到Hollywood拍电影的原因是那里一年四季大多数时间里有充足的阳光。【答案】C4Which statement is TRUE?AThe West Coast was a better place to make films.BThere are no mountains near Hollywood.CPeople no longer went to cinema after television became popular.DHollywood began to make films for television after the First World War.【解析】理解判断题。因为当时拍电影要依靠阳光,所以西海岸就成为一个更适合拍电影的好地方。【答案】A.完形填空 【导学号:06590050】Accept life as it is.I learned how to do it from my father. 1 , he did not teach me acceptance when he was strong and healthy, but rather when he was 2 and ill.My father was 3 a strong man who loved being active, but a terrible illness 4 all that away.Now he can no longer walk, and he must sit quietly in a chair all day.Even talking is 5 One night, I went to visit him with my sisters.We started 6 about life, and I told them about one of my 7 I said that we must very often give things up 8 we growour youth, our beauty, our friendsbut it always 9 that after we give something up, we gain something new in its place.Then suddenly my father 10 up.He said, “But, Peter, I gave up 11 ! What did I gain?” I thought and thought, but I couldnt think of anything to say. 12 , he answered his own question: “I 13 the love of my family,” I looked at my sisters and saw tears in their eyes, along with hope and thankfulness.I was also 14 by his words.After that, when I began to feel irritated (愤怒的) at someone, I 15 remember his words and become 16 If he could replace his great pain with a feeling of love for others, then I should be 17 to give up my small irritations.In this 18 , I learned the power of acceptance from my father.Sometimes I 19 what other things I could have learned from him if I had listened more carefully when I was a boy.For now, though, I am grateful for this one 20 【语篇解读】本文作者以倒叙的形式讲述了发生在他身上的故事。作者年老多病的父亲教给了他这样一个道理:不要斤斤计较自己的得失,要以爱心来对待一切,面对生活,使自己的内心平和。1A. ThereforeB. HoweverC. MeanwhileDAfterwards【解析】爸爸教给我这个道理不是在他健康强壮的时候,而是在体弱多病的事后。故选B项however表示转折。【答案】B2A. poorBslowC. tiredDweak【解析】根据全句的逻辑关系和下文的提示(he can no longer walk),选择一个与ill并列意义的词。故D正确。【答案】D3A. onceBalreadyC. stillDonly【解析】爸爸以前是一个健康积极的人。故A正确。【答案】A4A. sentBthrewC. tookDput【解析】但是可怕的疾病把这一切都带走了。take away使(感情,感觉等)消失,带走;throw away丢弃某物;send away把送往另一地方;put away收好。故C正确。【答案】C5A. difficultBstressfulC. hopelessDimpossible【解析】由上文爸爸体弱多病和下文他说的话,得知爸爸甚至讲话都困难。impossible过于绝对,只失去说话能力;hopeful没有指望的,绝望的;stressful产生压力的。故A正确。【答案】A6A. talkingBaskingC. worryingDcaring【解析】开始交谈,谈论生活,不是担心谁的生活(worry about),关心谁的生活(care about),询问谁的生活(ask about)故A正确。【答案】A7A. beliefsBdecisionsC. experiencesDambitions【解析】由下文可知我跟他们讲了我的一个信条(belief)。experience经验;ambition抱负;decision决定。根据句意故A正确。【答案】A8A. tillBsinceC. beforeDas【解析】随着(as)我们长大,我们常常要放弃一些东西。表达了人生的无奈。故D正确。【答案】D9A. promisesBseemsC. requiresDsuggests【解析】it seems that.看起来好像,根据句意故B正确。【答案】B10A. summedBopenedC. spokeDturned【解析】speak up大声说;turn up拧大,开大;出现;sum up归纳,总结;open up开拓,开辟。根据句意故选C。【答案】C11A. everythingBsomethingC. anythingDnothing【解析】根据上下文及作者爸爸当时的状况可知老人放弃了一些,又得到了什么呢?本句为下文作了铺垫。【答案】B12A. SurprisinglyBImmediatelyC. NaturallyDCertainly【解析】爸爸提出一个问题,我以为让我来回答,我正在冥思苦想的时候,他却自己给出了答案,这出乎我的意料。根据语境可知,故A正确。【答案】A13A. acceptedBgainedC. enjoyedDhad【解析】回答上面爸爸提出的那个问题:What did I gain?故B正确。【答案

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论