已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2013高三英语阅读理解及答案9-文娱和体育(2) A段 Fri May 8, 2009NEW YORK (Reuters) - Artists and gallery owners have their fingers crossed at New Yorks Affordable Art Fair this week, waiting to see how the economic downturn(低迷时期) affects sales of their work even as demand in the high-end(高端) market breaks down.Taking place for the eighth year, the fair aims to lure new art buyers and longtime patrons(赞助人) with prices ranging from $75 to $10,000. Most of the work is priced at $5,000 or underDespite the affordable tag, attracting buyers is still a daunting task when consumers are turning down anything expensive or unnecessary in the economic depression.About 64 galleries are participating in this years affordable art fair, down from 70 last year. The fair opened in Manhattan on Thursday and ends on Sunday.Jenny Hirst, an artist from Manchester, England, who exhibited her work at the namesake fair in London and was attending the New York show, said the demand for affordable art is struggling a bit.They (consumers) say it is nice, but walk away instead of pulling out their checkbooks, said Hirst, referring to art buyers.The economic downturn has ravaged the high-end art market. Sothebys posted a 71 percent drop in auction sales in the past quarter, while some experts say demand is rare, or in the best case, scarce for expensive art.I dont think its that people are saying, I cant spend a million dollars so Ill go out and spend $500,000, said Constance Kamens, a private art dealer and appraiser(评价者).Some of them are not buying at all but when they are buying, they are buying carefully.Popular belief is that the right piece of art can transform a space, making it an attractive 4. The Affordable Art Fair may be_.A. held from Monday to SundayB. started eight years agoC. held in several cities in one yearD. cut down its sales and time5. Which would be the best title of this passage?A. Financial crisis damage the affordable Art FairB. Artists show great concern about affordable artC. In New York, artists pin hopes on affordable artD. The affordable Art Fair, Hopeful and Doubtful BMusic is the food of love, according to poets. And classical music, it seems, may be fine rain for restaurateurs. The music of Mozart, Bach and Beethoven played in restaurants makes diners feel richer and encourages them to spend money, according to research made by the University of Leicester in central England. When you hear a piece of music, it activates all types of knowledge, said Adrian North, a senior lecturer in psychology at a university who carried out tests in a restaurant near Leicester over a period of three weeks. If you hear classical music, it gives you the feeling of wealth and it makes you feel a bit noble. In a restaurant, this has the effect of making you spend a bit more money. Researchers found that classical music, often connected with wealth, was the most successful in encouraging people to pay cash, with diners spending more than 24 pounds a head. But when the music was Britney Spears, diners spent less than 22 pounds a head, they found. With no background music, spending fell to around 21 pounds. “Where people were really spending the money was on the luxurious things , such as desserts and coffees, said James Davis, owner of Softleys restaurant in Market Bosworth, where the research was carried out. He also said, I think this research will certainly affect what we will play in the future.1. How did people feel while listening to classical music?A. They only feel noble.B. They feel they are luxurious.C. They feel that they are a little noble and wealthy.D. They have the feeling that money is less important. 2. Which music has the most obvious effect on peoples spending?A. Britney Spears B. Classical music C. Pop music. D. Not mentioned in the passage.来源:Zxxk.Com3. What does the underlined sentence mean?A. People like to have desserts and coffees.B. The desserts and coffees are very expensive. C. People spend money in enjoying music in restaurants.D. Having desserts and coffees makes people spend more money.4. It can be inferred from the passage that_. A. Softleys might accept the idea B. most people dont believe the idea C. restaurants will never play Britney Spears music D. every restaurant will play classical music in the future5. What is the best title of the passage?A. Classical music makes diners spend more money.B. Music and restaurants.C. Diners love music.D. Music is the food of love. CAlthough life was hard in the Middle Ages, there were opportunities for sports and entertainment. When the Thames froze over, Londoners skated on the ice and sometimes they rode on sleds across the frozen river. It was the custom on Shrove Tuesday in the twelfth century for all the young men of London to go out into the fields to play at a well-known game of football. One writer in the Middle Ages recalled his childhood and could remember playing follow my leader, marbles, hockey, swings, soldiers, hide and seek, high jumping, bubble pipes, making mud balls and fighting other boys. 1. What is this passage mainly about? A. Entertainment and sports in the Middle Ages in England. B. Some kinds of performances in ancient England. C. Different kinds of sports in the Middle Ages. D. Brief introduction to the history of the Middle Ages.2. What can we learn from the passage? A. In the 12th century, young Londoners had few games to play. B. All the young Londoners had to play football on Shrove Tuesday.来源:学+科+网 C. People in England could watch the same bears performing in different cities. D. In the 13th century, a group of Londoners performed at Kensington Palace.3. Which of the following provides the costumes?来源:学#科#网Z#X#X#K A. Musicians. B. The guilds. C. Mystery Plays. D. Performers.4. In the last paragraph, which of the following sports is mentioned to be for upper-class people? A. Hurling. B Golf C. Hammer. D. Horseshoes.5. Most sports in the Middle Ages in England _ A. were the same as modem sports B. have disappeared by now C. were designed to help soldiers fight betterD. were related to people s religious beliefs were related to people s religious beliefsB篇:1. C。在文中有“If you hear classical music, it gives you the feeling of wealth and it makes you feel a bit noble.”,所以,C正确。2. B。文中句子“Researchers found that classical music, often connected with wealth, was the most successful in encouraging people to pay with their cash,”说明B正确。3. D。正是由于音乐,使得顾客在用餐后留下来吃点心、喝咖啡,从而多花钱,所以D正确。4. A。推断理解题。这位餐馆的经理说,调查的结果肯定会影响餐馆采取的措施,说明他接受了这种观点。5. A。与A相比较,B范围太大,C、D太抽象,而A能很好地概括文章内容。C篇:1. A。主旨大意题。通读全文,可知文章主要是讲中世纪英国的体育和娱乐,故选A。2. C。细节理解题。根据第二段的 There were travelling shows with dancing bears and performing horses. 可知熊和马会跟着剧团去不同的地方表演,故C正确。3. B。细节理解题。根据第三段的 Each of the citys guilds produced its own section of the Mystery Play, providing costumes at their own expense. 可知是由每座城市的协会负责它们自The music of Mozart, Bach and Beethoven played in restaurants makes diners feel richer and encourages them to spend money, according to research made by the University of Leicester in central England. 依照位于英格兰中部的莱斯特大学的研究报告,莫扎特、巴赫、贝多芬的音乐会使用餐者感到他
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【正版授权】 IEC 61000-4-27:2000/AMD2:2025 EN-FR Amendment 2 - Electromagnetic compatibility (EMC) - Part 4-27: Testing and measurement techniques – Unbalance,immunity test for equipmen
- 个人土地确权协议书
- 兄妹几个分房协议书
- 分手合法协议书范本
- 印刷宣传页合同范本
- 武汉食品化妆品检验所2025招考易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 医疗位签约合同范本
- 供售电合同补充协议
- 广州市国土房管局越秀区分局属下事业单位2025年下半年招考工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 广东佛山市顺德区乐从镇机关及事业单位招考工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 食品安全管理员试题库及答案解析
- 路面铣刨安全培训课件
- 工业阀门知识培训课件
- 活动策划服务合同标准范文
- 新式茶饮基础知识培训课件
- 环保检修措施方案(3篇)
- 《中国银行业文明服务公约》及实施细则2
- 旅行社安全生产工作会议记录
- 企业三体系培训
- 远程心电图管理制度
- 公司党建宣传片策划方案
评论
0/150
提交评论