2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十四)牛津译林版选修6.docx_第1页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十四)牛津译林版选修6.docx_第2页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十四)牛津译林版选修6.docx_第3页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十四)牛津译林版选修6.docx_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读强化训练(十四)(建议用时:25分钟) 阅读理解Ive seen countless patients arrive complaining about gut (肠道) problems. Once we fixed their diets and solved their gut problems, their seasonal allergies (过敏) also disappeared!One patient struggled with allergies. She nearly died twice from allergies. She arrived at my office on 42 different pills; yet, she still felt awful. It turned out that she had leaky gut (肠漏症). We healed her leaky gut and calmed down her allergies. Thankfully, after six weeks, she was able to stop the 42 pills she used daily. For her and countless other patients, a key solution involves getting your gut healthy. To do that and remove seasonal allergies, Ive found these four ways really helpful.Replace bad with good. A healthy diet becomes the first step for a healthy gut. Take out the bad and put in the good. Remove wheat, corn, dairy, soy and alcohol.Eat a highfiber diet. Avoid anything that has sugar or trans fats (反式脂肪). Focus on eating healthy fats from olive oil, nuts, and omega3 fats like those found in small fish.Use powerful guthealing nutrients, including probiotics (益生菌). Other guthealing nutrients include fish oil.Manage stress. A mindbody disconnection can mean being stressed out and tired, and your gut can be vitiated and your seasonal allergies will become worse as a result. Do some exercise that can help you relax like yoga every day.Get enough sleep. Enough sleep is important for gut health and overall health. Research shows a lack of sleep shortens your lifespan and increases inflammation (炎症), which can lead to longterm diseases. A lack of sleep can also increase your risk of diabetes, leading to obesity. Aim for at least eight hours of good sleep every night.If you follow the ways listed above, surely youll have healthier guts, reducing the chance of suffering seasonal allergies as a result.【解题导语】季节性过敏跟肠胃健康有关,健康的肠道可以帮助减少季节性过敏的几率。1What does the author probably think is the key to solving that patients problem?ACalming her down.BHealing her gut problem.CTaking 42 different pills.DLiving a healthy lifestyle.B解析:推理判断题。根据第二段的 It turned out that she had leaky gut(肠漏症). We healed her leaky gut and calmed down her allergies. 以及 a key solution involves getting your gut healthy可推断,作者认为治好那人的肠子是治好她的季节性过敏的关键。2What does the underlined word “vitiated” in Paragraph 5 mean?ADamaged.BCured.CObserved.DImproved.A解析:词义猜测题。根据第五段的内容可知,是在建议我们要减压,压力会对我们的肠子造成“破坏”。3What is the text mainly about?AHow to enjoy a healthy lifestyle.BHow to avoid longterm diseases.CHow to make good use of nutrients.DHow to get rid of seasonal allergies.D解析:主旨大意题。根据文章内容可知,主要讲述了四种可以让我们的肠子保持健康,从而减少患季节性过敏的几率,故选D项。 完形填空I have seen Charlotte waiting for a bus many times. She is in her 80s. She lives in a home for the _1_ near my home. I have got to know her as I _2_ and give her a lift any time I see her.Even if I am going in the _3_ direction, I still give her a lift. However, she would be careful _4_ she would take a lift from.Charlotte looks elderly and weak, _5_ last time I gave her a lift, she told me that she had been on a helicopter ride, and even showed me her _6_ to prove (证明) it! She had gone with her daughter and granddaughter and it looked like she _7_ the whole experience! I felt that in this technological age, her family were _8_ enough to print them out for Charlotte.I _9_ her recently in the town centre. She was sitting on a bench outside a supermarket with a few items of _10_. I asked her if I could give her a lift home, but she didnt _11_ me. She explained she was going to visit the elderly in a nearby home. She _12_ me for my offer but did not want to take me out of my _13_ and was happy to take the bus. I told her that it was my _14_ and that I would meet her a few minutes _15_ when I picked up my shopping. Charlotte _16_ agreed. I picked her up and dropped her off at the home. She told me _17_ else also usually brought her home.Although Charlotte is a thin weak old lady in her 80s, I can see that shes _18_ at heart and can soar high into the sky. It is reasonable enough for her to _19_ “the elderly” who may need a visit, _20_ and a friendly face.【解题导语】作者经常会遇到老人 Charlotte,并且送她回养老院。在多次交流中,作者发现 Charlotte 是个外表年迈体弱,但内心却很年轻的老人。1A.homelessBelderlyCdisabledDpoorB解析:根据后文描述,尤其是第三段的 visit the elderly in a nearby home 和最后一段的“the elderly”可知,Charlotte 住在养老院中,故选elderly。2A.queueBleaveCarrangeDstopD解析:作者路过时停下车,搭载上她。故选 stop。3A.sameBonlyCoppositeDrightC解析:这里是一个让步,即使作者原本要去相反的方向,作者也会让她搭顺风车。4A.whomBwhatCwhereDwhyA解析:老人很谨慎,会在意搭载的是谁的车,故选 whom。5A.sinceBbutCuntilDsoB解析:on a helicopter ride 对一个老人来说是一个很大的挑战,和前文的 elderly and weak 语义相反,前后是对比,故选 but。6A.cardsBdocumentsCphotosDpassportC解析:老人应该是给作者看了照片,证明了她的直升机之旅,故选 photos。7A.enjoyedBsufferedCrecordedDassessedA解析:根据前后语境可知,老人如此积极乐观,可以判断她很享受这次经历。8A.carefulBreasonableCgenerousDconsiderateD解析:老人的家人带老人旅行,同时又给老人打印了很多照片,可推断老人的家人应该很体贴,故选 considerate。9A.abandonedBcame acrossCprotectedDtook care ofB解析:本段讲述了最近的一次相遇,故选 came across。10A.contentsBinstrumentsCshoppingDfurnitureC解析:根据前文的 supermarket 和后文的 visit the elderly in a nearby home,以及作者购买自己的东西可知,老人在超市购买了一些东西。11A.recogniseBunderstandCbelieveDappreciateA解析:根据 but 的转折,以及老人上了年龄可知,老人应该没有认出作者。12A.providedBboughtCvaluedDthankedD解析:老人解释之后,感谢作者给予的帮助。13A.homeBwayCbalanceDcontrolB解析:老人也不希望打乱作者的安排,即不想让作者改变路线,故选 way 最为合适。14A.pleasureBresponsibilityCtaskDdutyA解析:作者说很乐意送老人。15A.earlierBmoreClaterDagoC解析:作者告诉老人,自己买完东西,几分钟后来见她。16A.unwillinglyBquicklyCcertainlyDhappilyD解析:根据后文老人搭乘了作者的车可知,老人应该很高兴地答应了。17A.everyoneBsomeoneCanyoneDsomethingB解析:老人想起了以前也有其他人带她回家,指某一个人,故选 someone。18A.youngBmatureCexcitedDconfusedA解析:根据第二段所述,老人乘直升飞机,和该空后面 can soar high i

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论