全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 阅读理解阅读理解 阅读下列短文 从每题所给的 A B C D 四个选项中 选出最佳选项 并在答题卡 上将该项涂黑 A How I Turned to Be Optimistic I began to grow up that winter night when my parents and I were returning from my aunt s house and my mother said that we might soon be leaving for America We were on the bus then I was crying and some people on the bus were turning around to look at me I remember that I could not bear the thought of never hearing again the radio program for school children to which I listened every morning I do not remember myself crying for this reason again In fact I think I cried very little when I was saying goodbye to my friends and relatives When we were leaving I thought about all the places I was going to see the strange and magical places I had known only from books and pictures The country I was leaving never to come back was hardly in my head then The four years that followed taught me the importance of optimism but the idea did not come to me at once For the first two years in New York I was really lost having to study in three schools as a result of family moves I did not quite know what I was or what I should be Mother remarried and things became even more complex for me Some time passed before my stepfather and I got used to each other I was often sad and saw no end to the hard times My responsibilities in the family increased a lot since I knew English better than everyone else at home I wrote letters filled out forms translated at interviews with Immigration officers took my grandparents to the doctor and translated there and even discussed telephone bills with company representatives From my experiences I have learned one important rule almost all common troubles eventually go away Something good is certain to happen in the end 2 when you do not give up and just wait a little I believe that my life will turn out all right even though it will not be that easy 1 How did the author get to know America A From her relatives B From her mother C From books and pictures D From radio programs 答案答案 C 解析解析 细节理解题 第一段第四行我们可以知道答案为 C 2 Upon leaving for America the author felt A confused B excited C worried D amazed 答案答案 B 解析解析 第二段前两行告诉我们作者离开的时候感受到的不是困惑和担忧 而是兴奋 3 For the first two years in New York the author A often lost her way B did not think about her future C studied in three different schools D got on well with her stepfather 答案答案 C 解析解析 细节理解题 For the first two years in New York I was really lost having to study in three schools as a result of family moves 4 What can we learn about the author from Paragraph 4 A She worked as a translator B She attended a lot of job interviews C She paid telephone bills for her family D She helped her family with her English 答案答案 D 解析解析 第四段用很多例子表明她用她的英语在帮助家人 5 The author believes that A her future will be free from troubles 3 B it is difficult to learn to become patient C there are more good things than bad things D good things will happen if one keeps trying 答案答案 D 解析解析 推理判断题 由最后一段话最后三行可以知道答案 B Dear Friend The recent success of children s books has made the general public aware that there s a huge market out there And there s a growing need for new writers trained to create the 3 billion worth of children s books bought each year plus stories and articles needed by over 650 publishers of magazines for children and teenagers Who are these needed writers They re ordinary folks like you and me B Butut amam I I goodgood enough enough I was once where you might be now My thoughts of writing had been pushed down by self doubt and I didn t know where to turn for help Then I accepted a free offer from the Institute to test my writing aptitude 潜能 and it turned out to be the inspiration I needed T Thehe promisepromise thatthat paidpaid offoff The Institute made the same promise to me that they will make to you if you show basic writing ability You will complete at least one manuscript 手稿 suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course I really didn t expect any publication before I finished the course but that happened I sold three stories And I soon discovered that was not unusual at the Institute Since graduation I have authored 34 nationally published children s books and over 300 stories and articles F Freeree testtest andand brochurebrochure We offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure 4 describing our recognized home study courses on the basis of one on one training Realize your writing dream today There s nothing sadder than a dream delayed until it fades forever Sincerely Kristi Holly Instructor Institute of Children s Literature 1 From the first three paragraphs we learn that A children s books are usually bestsellers B publishers are making 3 billion each year C magazines for teenagers have drawn public attention D there is a growing need for writers of children s books 答案答案 D 解析解析 前三段话从不同方面告诉我们急需儿童书籍的作者 2 When finishing the course you are promised to A be a successful publisher B become a confident editor C finish one work for publication D get one story or article published 答案答案 C 解析解析 由第五段话中的You will complete at least one manuscript 手稿 suitable to hand in to a publisher by the time you fi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025中国海洋大学首批卓越博士后招聘考试笔试参考题库附答案解析
- 2025年宝鸡赛孚石油机械股份有限公司招聘(9人)笔试考试参考试题及答案解析
- 2025江西中医药大学临床医学院科研助理招聘1人笔试考试参考试题及答案解析
- 2025湖南怀化市沅陵县人力资源和社会保障局城镇公益性岗位招聘2人笔试考试备考试题及答案解析
- 山东省菏泽市高三上学期期中考试物理试题(B)
- 2026年陕西省选调生招录(面向重庆大学)笔试考试参考试题及答案解析
- 2026陕西省面向中山大学招录选调生考试笔试参考题库附答案解析
- 2025年新能源行业绿色产业竞争力评估报告
- 2025辽宁沈阳沈北汇置育邦实验学校中小学招聘各科老师11人笔试考试备考试题及答案解析
- 2025江苏南京艺术学院招聘3人(第二批)考试笔试模拟试题及答案解析
- 充气式加温仪的规范使用
- 放射医学研究论文的范文
- 财产申报表-被执行人用
- 应用抗菌药物防治外科感染的指导意见(草案)
- 品质部经理年终工作总结
- 2023年山东省德州市中考数学真题含解析
- DBJ50-T-410-2022预制沟槽泡沫混凝土保温板地面辐射供暖技术标准
- 《医疗卫生机构医用气体系统安全管理规范》(T-SHWSHQ 10-2022)
- 《地下矿智能开采技术》课件-任务5.识读矿房采矿法
- 健康照护师(长期照护师)国家职业标准(2024版)
- 1248国开电大本科《公共部门人力资源管理》自检自测试题及答案
评论
0/150
提交评论