高考英语 Unit1 实战演练 新人教版选修6_第1页
高考英语 Unit1 实战演练 新人教版选修6_第2页
高考英语 Unit1 实战演练 新人教版选修6_第3页
高考英语 Unit1 实战演练 新人教版选修6_第4页
高考英语 Unit1 实战演练 新人教版选修6_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

用心 爱心 专心1 选修选修 6 6 UnitUnit 1 1 用所给的词的适当形式填空 1 As a he often made wrong though he tried his best to everything predict 答案 predictor predictions predict 2 You can t give the registered letter to him unless you see his so ask him to on it first sign 答案 signature sign 3 I have in him because he has served us for many years and I think he is a and honest friend faith 答案 faith faithfully faithful 4 I was walking on the street when I came across John who led an sort of life without any aim 答案 aimlessly aimless aims 5 The Romans set out to the Ancient Britons but their takes a few years to complete civilization 答案 civilize civilization 翻译句子 1 他在他的书中预言 本世纪末将有一场自然灾害 世界有可能随之结束 答案 He predicted in his book that there would be a natural disaster at the end of the century and that the world might end up with it 2 如果没有发现透视法 人们就不可能画出如此逼真的图画 答案 If the rules of perspective had not been discovered peopte would not have been able to paint such realistic pictures 3 拥有健康意味着拥有一切 答案 The possession of good health means the possession of everything 4 那些拥有准确可靠信息并用来解决社会问题的人会成功 答案 Those who take possession of the accurate reliable information to solve the social problems will succeed 5 这本畅销书是关于一个永久新鲜的话题 爱情 的 答案 The popular book deals with a permanently new subject love 完形填空 2007 年全国 In the United States there was an unusual tale telling of the daughter of a mechanic 技工 One day while walking along the bank of a lake the girl 1 to see 20 eggs laid by a wild goose After some time the girl 2 the mother would not return to her eggs and she decided to take them home There she carefully 3 the eggs in the heat of a lamp Several days later the eggs broke and the baby geese came into the 4 Geese are known to take the first living thing they see as their 用心 爱心 专心2 mother Thus to these young geese the girl was their mother As they 5 the girl was able to 6 her birds to run across the grass but she could not teach them to 7 The girl became increasingly worried about this both when 8 and in her dreams Later she had an 9 She would pilot a plane to guide them in 10 She asked her father for a plane and he assembled 组装 a small aircraft for her Caring about her safety the father decided to pilot the plane himself However the birds did not 11 or follow him and instead slept in the grass One day the girl 12 into the plane started it and soon left the 13 Seeing their mother take to the air the birds 14 flapped 拍打 their wings and 15 She flew the plane freely in the sky her young birds following 解读 本文记叙了一位小姑娘被小野鹅认作 妈妈 的趣事 一天 小姑娘在湖边捡 到 20 枚野鹅蛋 孵化出来的小鹅将小姑娘误认为 妈妈 后来 在父亲的帮助下 小姑 娘教会了小鹅飞翔 1 A managed B attempted C happened D supposed 解析 小女孩在湖边散步时偶然看见 20 枚野鹅蛋 happened to 碰巧 偶然 答案 C 2 A realized B expected C imagined D admitted 解析 认识到 意识到 鹅妈妈不会返回了 答案 A 3 A placed B protected C treated D examined 解析 place n prep 小心或有意 放置 安放某物在 答案 A 4 A family B lake C home D world 解析 come into the world 出生 降生 答案 D 5 A increased B improved C rose D grew 解析 随着小鹅的 成长 答案 D 6 A ask B lead C want D allow 解析 the girl was able to lead her birds to run across the grass 女孩 能够带领鹅在草地上穿行 答案 B 7 A fly B race C swim D sing 解析 从下文 她不得不驾驶小飞机教鹅飞翔 可知 她不会教它们 飞翔 答案 A 8 A asleep B away C around D awake 解析 由 both and 可知 空格处应与 in her dreams 对应 说明女孩日夜都在担 心 答案 D 9 A idea B opinion C explanation D excuse 解析 have an idea 有了主意 用心 爱心 专心3 答案 A 10 A sky B heaven C flight D plane 解析 排除法 in flight 相当于 when it is flying 其余选项前常加冠词 答案 C 11 A respect B remember C recognize D receive 解析 由空格前的 not 和其后的 or 可知 应为承接关系 小鹅没有 认可 父亲的 身份 也没有追随他 答案 C 12 A climbed B looked C reached D fell 解析 爬进小飞机 其余选项意思不对 答案 A 13 A house B floor C water D ground 解析 飞机起飞 自然是离开地面 ground 答案 D 14 A secretly B disappointedly C patiently D eagerly 解析 看到 妈妈 离开地面飞向空中 它们 急切地 拍打翅膀 答案 D 15 A looked away B set out C went by D turned back 解析 and 承接上文 由此可知小鹅出发并飞上了天 答案 B 阅读理解 A 2009 年江西 B The surprising experiment I am about to describe proves that air is all around you and that it presses down upon you Air pressure is a powerful force When you swim underwater you can feel water pushing on your body The air all around you does the same However your body is so used to it that you do not notice this The pressure is caused by a layer of air called the atmosphere This layer surrounds the Earth extending to about five kilometers above the Earth s surface The following experiment is an easy one that you can do at home But make sure that you are supervised because you will need to use matches Now for the experiment What you need A hard boiled egg without the shell A bottle with a neck slightly smaller than the egg A piece of paper A match Method 1 Check that the egg will sit firmly on the neck of the bottle 2 Tear the paper into strips and put the strips into the bottle 3 Light the paper by dropping a burning match into the bottle 4 Quickly sit the egg on the neck of the bottle Result Astonishingly the egg will be sucked into the bottle Your friends will be 用心 爱心 专心4 amazed when you show them the experiment But be careful when you handle matches Why it happened As the paper burns it needs oxygen and uses up the oxygen air in the bottle The egg acts as a seal in the neck of the bottle so no more air can get inside This reduces the air pressure inside the bottle The air pressure must equalize so more air from outside must enter the bottle The outside air presses against the egg and then the egg is pushed into the bottle This proves that air is all around and that it is pressing down on us 语篇解读 文章通过描述一个简单的实验 让人们意识到在我们周围存在的人们司 空见惯的空气的作用以及对人们的影响 1 Why is there the need to take care when you are doing the experiment A The bottle could break B You need to light the paper with a match C The egg needs to be shelled D The egg has to be perfectly placed on the neck of the bottle 解析 推理判断题 从第二段第二句 But make sure that you are supervised because you will need to use matches 以及描述实验方法的 Method 部分 的第三项内容可以推知 B 项符合文章所提供的信息 A 项内容在文中没有提及也没有任何 信息暗示 C 项与文中的描述相反 D 项内容中的 perfectly 与文中 Method 部分的 Check that the egg will sit firmly on the neck of the bottle 中的 firmly 不一致 答案 B 2 In the experiment the burning inside the bottle can A equalize the air pressure inside and outside B make a seal in the neck of the bottle C finish up the oxygen inside the bottle D produce more oxygen inside the bottle 解析 事实细节题 由末段第一句 As the paper burns it needs oxygen and uses up the oxygen air in the bottle 可知答案为 C 答案 C 3 How did the egg get into the bottle A The oxygen inside the bottle sucked the egg in B It became soft without the shell C The neck of the bottle was wide enough D The outside air pressure forced it into the bottle 解析 事实细节题 由末段中 The outside air presses against the egg and then the egg is pushed into the bottle 可知答案为 D 答案 D 4 The experiment is carried out to prove A water pushes on your body when you swim underwater B the Earth is surrounded by a layer of air called the atmosphere C the pressure of air around us has a powerful force D the air pressure is not equalized around us 解析 推理判断题 由首段第二句 Air pressure is a powerful force 和整个实 验的结果可知选 C 答案 C B 2008 年江西 Opening week specials at Munchies Food Hall At the corner of Green and Brown Streets in the city Monday 7th of January until Sunday 13th of January 2008 Feast until 用心 爱心 专心5 you re full Come down to Munchies this week to enjoy the special dishes on offer at all of our food outlets Order from the following Succulent chicken rice Spicy satay beef Delicious noodle dishes Plump pork chops Seafood specialties Crunchy vegetables Sweet tropical fruit Halal food is available at the stall Malay Food Heaven 10 discount on all orders above 20 00 Win Prizes and Gifts Spend 20 00 or more and win instant prizes from our lucky draw box Collect a free party balloon and whistle for each young diner Enjoy a free meal if you are the first customer of the day at any of our stalls Win a holiday to Western Australia A free raffle ticket is given with every receipt Just fill in your information and place your entry in the box provided Winner to be announced in The Straits Times on the 15th of January Join in the Fun Between 7 00 pm and 8 00 pm each evening until the 10th of January your favorite Channel 3 television actors and singers will entertain you May Lee Jackie Chen Kim Yap Kamal Autograph sessions will follow each performance And who will be our extra special mystery star Come down on Saturday at noon to find out 5 Munchies Food Hall does NOT sell A lamb B beef C pork D chicken 解析 细节理解题 由文中 Order from the following 后的内容可知 A 项不 在销售范围内 答案 A 6 The prices at Munchies are A lower than usual B bargain prices for the opening C lower for two people D lower if you spend 21 00 解析 细节理解题 由文中 Spend 20 00 or more and win instant prizes from our lucky draw box 可以推断出花 20 00 或更多一些 将会获得礼物 答案 D 7 Everyone who eats at Munchies will receive a A free raffle ticket B lucky draw coupon C free meal D balloon and whistle 解析 细节理解题 由文中 A free raffle ticket is given with every receipt 可知 每一位吃 Munchine 人都会收到 a free raffle ticket 答案 A 8 I will find out who has won the trip to Western Australia when I A watch Channel 3 television

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论