




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2 TeamsLesson 6 A Special Team同步练习 根据首字母填空1. The sweater f_soft.2. The buses go e_ 10 minutes.3. We d_ to tell him about it.4. The film l_ for a long time.5. There is no h_ of winning. 根据中文提示完成句子6. We want to _(开办)a Music Club.7. I will _(付)the bill. 8. They need to _(商量)when they should go.9. _(幸好),I am a good swimmer.10. Our teachers always _(鼓励)us in class.源:21世纪教育网】 用词的适当形式填空1. My brother _(wear)glasses.2. I dont mind _(take) this job.3. He said goodbye to us _(polite).4. There are 60 _(second)in one minute.5. You can _(borrow)books from the library. 阅读理解A Good afternoon, everyone! This is Rose Garden Middle School Radio. John Smith speaking, with something new to share with you today. We all know that thinking green is sometimes the most difficult thing to do, but not impossible! Bed ZED, a new eco-friendly village (生态村) in the south of London, has done a great job of providing its villagers with a high level living while getting them to pay more attention to protecting the environment. People in Bed ZED have done many things. They recycle their paper, plastic, glass and other daily things. They build many houses whose windows face south in order to get as much sunlight as possible. The rainwater is collected for use in the toilets. Also, the people there travel to work in shared cars or use public transportation if they work far away. Now, you may think its not easy to live such a life, but let me tell you, its not! Its a way of life! We just have to say no to what is bad for the environment, and begin working on ideas to protect it. Life would be much more pleasant if villages like Bed ZED existed (存在) all over the world! Thank you for listening!1. What people in Bed ZED often do is _.A. to build a lot of housesB. to go to work in their own carsC .to recycle the paper, plastic and glass2. In Bed ZED, the water used in the toilets may come from _.A. river waterB. running waterC. collected rainwater3. People in Bed ZED usually go to work _ if they work far away.A. by bus B. on footC. by bike4. The expression “thinking green” might mean the same as _.A. building a green house B. keeping simple thoughtsC. protecting the environment5. The writers opinion is that _.A. people should be against building eco-friendly villagesB. Bed ZED is a good example in protecting the environmentC. the idea of thinking green is hard to work onB In the world, soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup. The World Cup is held every four years. To remember 2002 FIFA World Cup, children from different countries and more than 60 children from Japanese schools came together and spent three weekends drawing a big picture called “Dream(梦幻) World Cups” in Japan. The children drew animals, flowers and people playing soccer under a blue bright sky. They wished each football team good luck by drawing the flags(旗帜)of all the countries that will take part in the World Cup in Japan and South Korea. The picture was put up in a park near a playground in Yokohama. Some football teams will have games there. Are you a football fan(迷)?The World Cup makes more and more people interested in football. Teenagers(青少年)like playing and watching football. Many of them love some football stars so much that they get the pictures of their favourite players on the walls of their rooms. That is the way to show their love for the World Cup as children in Japan. 6. If a country wants to take part in the World Cup, she must have_. A. Many football fansB. a very good teamC. many football playerD. a big playground 7. The next World Cup will be held in_. A.2006 B.2007C.2005 D.2004 8. From the passage, in the picture children drew many things except_. A. people playing footballB. pictures of some football stars C. a sunny sky D. flowers 9. In “Dream World Cup”, the children drew the flags of some countries_. A. to show their love for their own country B. to tell the people their stories C. to show their good wishes for the football teams D. to show their new ideas about football 10. Many teenagers owe the pictures of some football stars because_. A. they are interested in football B. they are football fans C. they think their favourite players are great D. all of A, B and C 完成句子1. (2017.四川蜀光绿盛实验学校月考题) You should drink some tea with honey. (改为否定句)You _ drink _ tea with honey.2. (2017.四川蜀光绿盛实验学校月考题)Could you please smoke in the room? (改为否定句)Could you please _ _ in the room?3. (2017. 甘肃民勤县六中期中题) Could I use your new bike? (做肯定回答)_, you _.4. (2017.山东龙口期中题) You should write him a letter. (对画线部分提问) _ _ I _?5. (2017.河北中考题) I, take a walk, think, after, we, supper, should_.参考答案 根据首字母填空1. feels2. every3. decided4. last5. hope 根据中文提示完成句子1. start2. pay3. discuss4. Luckily5. encourage 用词的适当形式填空1. wears2. taking3. politely4. seconds5. borrow 阅读理解1. C 由第二段的第二句“They recycle their paper, plastic, glass and other daily things.”可 知,Bed ZED生态村的人们回收利用纸、塑料和玻璃。2. C 由第二段中的“The rainwater is collected for use in the toilets.”可知,在 Bed ZED生 态村,用来冲马桶的水可能来自收集的雨水。3. A 由第二段的最后一句“Also, the people there travel to work in shared cars or use public transportation if they work far away.”可知,在Bed ZED生态村,如果人们距离工作 的地方很远,他们通常共用汽车或者乘坐公共交通工具。故选A。4. C 下文讲述人们为保护环境所做的事,由此推知thinking green的意思与protecting theenvironment相同。5. B 由第三段中的“Life would be much more pleasant if villages like Bed ZED existed (存在) all over the world!”可以看出作者的观点:Bed ZED生态村在保护环境方面是 一个好的例子。6. B 由第一段的前两句 “In the world, soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup.”可推知答案。7. A 由“The World Cup is held every four years. To remember 2002 FIFA World Cup, children from different countries and more than 60 children from Japanese schools came together and spent three weekends drawing a big picture called Dream(梦幻) World Cups in Japan.”可推知答案。8. B 由“The children drew animals, flowers and p
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025第十三届贵州人才博览会贵阳幼儿师范高等专科学校引进高层次及急需紧缺人才模拟试卷完整参考答案详解
- 2025年永安事业单位真题
- 2025江苏淮安市金湖县事业单位招聘96人模拟试卷参考答案详解
- 2025黑龙江哈尔滨宾县公安局招聘警务辅助人员32人考前自测高频考点模拟试题有完整答案详解
- 签订劳动合同6篇
- 2025安徽蚌埠市教育局局属中学高层次人才招聘50人模拟试卷带答案详解
- 2025年福建省福州市长乐区行政服务中心管理委员会招聘2人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(有一套)
- 2025年陆丰市市级机关公开遴选考试真题
- 2025江苏常州市钟楼区卫生健康系统定向招聘农村订单定向医学毕业生1人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 2025年江苏常州经济开发区社会保障和卫生健康局下属事业单位公开招聘卫技人员14人模拟试卷及完整答案详解1套
- 2026中国海洋石油集团有限公司秋季校园招聘备考考试题库附答案解析
- 学校物业委托管理服务合同7篇
- 2025少先队基础知识题库(含答案)
- 人教版九年级物理上-各单元综合测试卷含答案共五套
- 公路交通安全设施工高级工培训内容
- GB/T 3141-1994工业液体润滑剂ISO粘度分类
- 动物资源保护与利用
- 癌症病人三阶梯止痛治疗原则标准课件
- 颅脑损伤患者护理查房课件
- 少先队大队委候选人推荐表
- 重要环境污染物及环境疾病课件
评论
0/150
提交评论