2006--2010年四级阅读理解真题答案.doc_第1页
2006--2010年四级阅读理解真题答案.doc_第2页
2006--2010年四级阅读理解真题答案.doc_第3页
2006--2010年四级阅读理解真题答案.doc_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2006.6.17 57-61ADCBC 62-66DACDB 2006.6.24 57-61DCABC62-66DBCCD2006.12 57. C) It is a kind of bottled water 58. B) bottled water is clearly superior to tap water 59. D) expensive bottled water with impressive names 60. A) Bottled water brings in huge profits 61. B) It is considered healthier 62. C) removing peoples bad living habits 63. A) good health is more than not being ill64. D) is free from any kind of disease 65. B) to strive to maintain the best possible health 66. C) People who try to be as healthy as possible , regardless of their limitations 2007.6 57-61DBCBA 62-66BACDC2007.1257. A. All its courses are offered online.58. C. a minimum or total absence of face-to-face instruction.59. D. work on the required courses whenever and wherever.60. C. There is no mechanism to ensure that they make the required effort.61. B. cutting down on their expenses.62. A. Children do find lots of fun in many mindless activities.63. B. Her way to success was full of pains and frustrations.64. C. She wanted to share her stories with readers.65. C. she wanted to help Rebecca realize her dream of becoming a writer.66. B. Children should be allowed freedom to grow through experience.2008.6 57-61 DCABB61-66ACBDD2008.12 57 A they are more likely to survive serious diseases today.58 B men dont seek medical care as often as women,59 A it could happen to me, too60 D unwillingness to find out about ones decease because of fear.61 B they will save money in the long run. 62 B customer would rather relate their unhappy experiences to people around them.63 C most stores provide the same kind of service.64 B wont have to trouble parking their cars.65 A manners of the salespeople 66 C voice their dissatisfaction to store managers directly.2009.6 57 A it inspired many leading designers to start going green58 D quality organic replacements for synthetics are not readily available59 D are gaining more and more support60 A she doesnt seem to care about it61 B it has a very promising future62 B a persons hair may reveal where they have lived.63 C food and drink leave traces in ones body tissues.64. B The water it delivers become lighter when it moves inl65. A A map showing the regional differences of tap water.66. C It helpts the police narrow down possibilities in detective work. 2009.12 57. C She will present to the world a new image of African-American women 58. B They are of an inferior social group 59. D What Michelle should do as wife and mother in the White House 60. C However hard she tries, she cant expect to please everybody 61. A Help change the prevailing view about black women passage two 62. A Institution worldwide are hiring administrators from the U.S. 63. B Their ability to raise funds 64. D Most of their revenues come from the government 65. A she was known to be good at raising money 66. C They will view a lot of things from a new perspective 2010.657.D It is an indispensable device on an airplane.58.A Data for analyzing the cause of the crash.59.C The early models often got damaged.60.C To make them easily identifiable.61.A There is still a good chance of their being recovered.62.B It is based on the concept of positive thinking.63.A Encouraging positive thinking may do more harm than good.64.C You are emphasizing the fact that he is not intelligent.65.C Forcing a person to think positive thoughts may lower their self-esteem.66.B Meditation may prove to be a good form of psychotherapy.2010.1257. C) few industrial scientists would quit to work in a university推理题。“one-way street” 字面意思是“单行道”,含有只能从一个方向前进却很难往相反方向前进的意思,用了比喻用法。文章第二句就解释说明了这个“one-way street”在文中的含义。大学里的学者去商界创业的现象不算稀奇,但是反过来就不怎么常见。所以选择C选项。58. A) keeps someone from taking action推理题。“deterrent”有妨碍物的意思。在文中需要通过上下文来理解。单词前的意思是“薪水永远是最大的因为很多人觉得到大学里工作就会减少工资,从而无法养家糊口。”从后面半句,我们可以推断出deterrent的意思,所以选A选项。59. B) Her research interests.细节题。答案在Para3Line3可以找到。“Her main reason for to take advantage of the great freedom to choose research questions.”表明Helen Lee换行主要考虑到的是自己可以比较自由地选择研究领域,即个人的研究兴趣。所以选择B选项。60. D) exploit better intellectual opportunities细节题。本题比较简单,在Para3最后一句“felt it worthwhile for the great intellectual opportunities”就可以找到答案。61. A) Increase its graduates competitiveness in job market.推理题。本着一题对应一段的一般原则,我们应该在最后一段里找答案。“the demand for scientists with a wealth of experience in industry in“that will help students get a job when they graduate”段落主要是在讲industrial scientists到大学教学后的主要贡献。所以选择A项。Passage Two62. D) marriage contributes to a great deal of longevity解析:第一段提到“but the biggest longevity boost seems to come from marriage or an equivalent relationship.”紧接着就说到“The effect was first noted in 1958 by William Farr,”。句中的boost和选项D中的contribute有相近的意思,故选择D。63. B) marriage can help make up for ill heath解析:Linda Waite举例子说到一个有心脏病的已婚男人可以比未婚但是健康的男人多活4年。因此,婚姻可以弥补身体不健康带来的不利因素,故选B。64. A) the disadvantages of being married解析:flip side的愿意是唱片的另一面,在这里前

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论